- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podczytuje Was, ale czasu ni mam na odpisywanie
Vestusia[/b jak to Cie nie będzie na zjeździe?! Nie zgadzam się
My jutro balujemy, tylko pogoda ma być do kitu.
Ide spac. Rano fryzjera mam i pare masek do pomalowania. Tak smierdze samoopalaczem, ze chyba nie zasne
Buziaki!!!
Nie wiem o co chodzi, ze ucina mi posta Jak biorę edytuj to jest cały, a po wysłaniu tylko fragment!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia[/b jak to Cie nie będzie na zjeździe?! Nie zgadzam się
Ide spac. Rano fryzjera mam i pare masek do pomalowania. Tak smierdze samoopalaczem, ze chyba nie zasne
Buziaki!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia jak to Cie nie będzie na zjeździe?! Nie zgadzam się
Buziaki!!!
Eureka kuzwa udało się!!!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Malna udanej zabawy:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
urka ja nie moge załozyc młodej tego kolczyka bo sie kreci za przeproszeniem , jak gówno w przeręblu J ak śpi nie da rady bo tez spi na boku i to akurat na tym gdzie nie ma tego kolczyka.Zrobiłam sobie jeszcze tipsy i juz dupa blada.
Mykan robioć sniadanie temu mojemu , bo wielce obrazony , za to , że znwou na balet śmgam Ale przeciez to nie moja wina , ze mnie dzieuchy wyciągneły
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś pierwsza?
Zuzia dziś pospała do 7:15 więc jestem mega wyspana he, he, he
Teraz łobuzuje a ja siedzę przy kawce i nadrobię to, czego wczoraj nie nadrobiłam.
Pogoda dziś beznadziejna, leje deszcz, więc kisimy się w domu a nie jest to proste, bo Piotrek śpi po ostatniej nocce...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Malina baw się dobrze. Wytańcujcie się za wszystkie czasy. A my tutaj będziemy czekac na fotki.
Oo Luśka Ty też na dzampre? Fajnie. udanej zabawy.
Kurde kolczyka spróbuj włożyć, albo niech ktoś inny to zrobi. Takim dzieciaczkom podobno szybko zarastają dziurki.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U mnie byli juz znajomi na kawce. Teraz musze zrobić obiadek, Zdanek oczywiscie w robocie :/
Miłego weekendu
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Przedpołudnie leniwie nam zeszło. BYła nawet pani ankieterka. A co mi tam szkodzi, niech sobie babeczka zarobi. Od ankiety ma 10 zł, a schodzi ponad pół godziny.
Moje dziecko tak dzisiaj zaryło o szczebelki łózeczka, że aż serce mi się kroi zdjełam ochraniacze, które po obniżeniu łóżeczka wisiały jak stare gacie. A tu masz los ..peszek..
Tyle co się poobija, to aż głowa boli. Normalnie bedzie chodzic jak obite jabłko . Teraz siedzi w leżaczku (o dziwo!! siedzi spokojnie, bo zwykle to stoi ale to nie ważne że na z tyłu do kuperka doczepione szelki leżaczka bądz wisi obok w tym lezaku, przypiety ). Ogląda "Śladami Blu" troszkę spokoju
Ja gotuję rosół z kaczki i królika (królik dla MIkusia na obiad) bo mój mąż się rozchorowal. A co najlepsze na przeziębienie? Rosołek
Dorcia to dużą macie tą ratę Bynajmniej jak dla mnie to sporo.
A gdzie reszta się podziewa??
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Docia jechałam do mamy i kurka pomyślałam to samo co tym, żeby nie zarosło , bo jeszcze jej nie włożyłam i nie wziełąm kolczyka do mam .Ale myśle ,że jak będzie spała to poprosze mame żeby jej przełożyła kolczyk.
U mnie dzis też pizga nie wiem jak ja dojde na tym ziębie na balet .Idziemy najpierw na browca , a póżniej na balet.Zamarzne B)No może mamuśka nie bedzie się ałą jechac moja bryczką to mnie podrzuci.
Jeku Kredzia ucałuj Mikusia!!!No dokładnie peszek , moja odpukać mimo swoih wyczynów jak narazie obywa się bez większych szkód
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
MIki ucałowany - dziekujemy
Dzisiaj mam lenia. Nic mi sie nie chce. buuuuuuuuuuuu
a Wam jak mija dzień???
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusia, udanych baletów! Ja Zuzi jakoś włożyłam tego kolczyka, ale Piotrek trzymał Zuzi głowę a ja cisnęłam kolczyk he, he, he Nie było tak źle.
Ale muszę przyznać, że od dobrego tygodnia Zuzia szaleje przy przewijaniu. Teraz mam tak, jak widziałam Dorcia u Lenki, no przewraca się, ucieka mi z gołą dupcią i w ogóle nawet nie umiem jej przewinąć, pocę się jak wieprz, no nie wiem, co jej strzeliło nagle. Czytałam, że tak dzieci mają, że coś o przestrzeń chyba chodzi, nie pamiętam dokładnie, ale w każdym razie to nie jest ze złośliwości he, he, he
Malina pewnie bawi się na całego i założę się, że wygląda śliczniej niż Panna Młoda No a Misia to już w ogóle!
Dorcia Ty to bidna jesteś z tym Krzysiem, że on w soboty pracuje. Ciągle praktycznie sama z Lenią. No ale.
Oj Kredzia, jak facet chory, to faktycznie koniec świata Teraz to naprawdę będziesz miała dwójkę dzieci
My byliśmy na placu zabaw i na pizzy, Zuzanka wybawiona, uradowana, usypia, ale coś marudzi przy tym he, he, he
A ja oczywiście znowu przeglądam oferty mieszkań Piotrek pojechał po koło od motoru, bo koleś miał mu je scentrować, a teraz nie odbierał telefonów no i pojechał dowiedzieć się co i jak.
No i jeszcze na domiar złego zamykają nam drugą Biedronkę na osiedlu, bo też będą ją remontować. Tym sposobem najbliższa Biedronka jest bardzo daleko od nas, że autobusem trzeba by jechać. No szlag by to trafił. I gdzie ja teraz będę robiła zakupy? he, he, he
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
z tym obijaniem dzieci i upadkami to teraz normalne. Żal patrzeć, ale to pewnie nie pierwsze i nie ostatnie wypadki. Lencia wczoraj tak w prysznicu się uderzyła, że ma mega guza. W ogóle to cała posiniaczona jest.
O kurka Kredka, ale ambitny obiad. Ja to rosołek robię tylko z kurzych udek.
Luśka baw się dobrze. Potańcuj za mnie też
Kredka zdrówka dla męża. Niech szybko zdrowieje, co byś nie musiała słuchac jego stękaniny Bo wiadomo jak to z chłopami
W takim razie współczuje przewijania Zuzi. Jeju, u nas to jak jakaś walka. Zawsze jestem zmachana jak nie wiem co. Ostatnio w czasie zmiany pieluchy daje jej pić, ale jakąś łapówkę typu zegarek czy klucze. Inaczej się nie da.
Z tą Biedrą to lipa, ale moze dzięki temu znajdziesz jakis ciekawszy sklepik
Aa, pampki Pampersa w Realu w promocji i w sklepie Netto bodziaki z długim rękawem, 5 sztuk za 29,90. Na zdjeciu wyglądają na bardzo ładne.
Sorry jeśli jakieś zdania nie mają sensu, ale tak szybciutko piszę
A my byliśmy na zakupach spożywczych. Znowu 3 stówy poszły się ebać. :/ Poźniej wypiliśy sobie winko wytrawne. Krzysiu wczoraj w Rodzince.pl widział jak ci rodzice popijali se winko zajadając sery, wiec dzisiaj też kupił jakieś różne dziwne i tak samo zajadał. he he dekiel
Buziaczki Kochane. Zmykam powili lulkać.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis ja pierwsza Jest 4.35 , przed chwilka wróciłam z roboty , umyłam łapska i właczyłam laptopa bo nawet mi sie nie chce iść spać taka wyrąbana jestem! Poczytalam , ale pisać mi sie tak srednio chce
Kurde no , szkoda , że Was nie będzie na zjeździe No ale siła wyższa , na pewne rzeczy nie ma rady Jak jeszcze Dorcia sie wykruszy to chyba zjazd się nie odbedzie bo tylko trzy bysmy zostały z pewniaków No chyba , że któras jeszcze się jednak zdecyduje
Sorry ale ucekam bo łab spada
papa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj Dorcia, to Lenia faktycznie guziora sobie nabiła. Ale teraz to nieuniknione. Tylko szkoda jak dzieciaki tak płaczą, a zanim się nauczą ostrożności to troszkę czasu zleci.
O, to muszę iść do Netto, bo Reala niestety nie mam
O, to Krzyś wszystko, co zobaczy, musi mieć Wesoło z nim masz To jak jakaś reklama wyjątkowo Ci się spodoba, to mu ją puszczaj cały czas, aż Ci to kupi he, he, he
Polunia Ty zabiegana kobieto. Jejor do takiej godziny pracować! No ale jak trzeba, to trzeba!
Nom mi też szkoda z tym zjazdem, ale w mojej sytuacji musicie to zrozumieć. Mam nadzieję, że na kolejny zjazd pojedziemy, bo już wtedy będziemy mieli najgorsze za nami.