BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #442617 przez Aleksandra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #442619 przez Aleksandra
A tutaj w tunelu :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #442636 przez Aleksandra
A taki Natalcia miała torcik na urodziny

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #442649 przez Malina86
Dzien dobry!

No to rozumiem! :laugh:

Dorcia nie wiem o co Ci chodzi, ale my z Bobem zadnego dziecka nie planujemy :laugh:

polunia nie odpisalam Ci Kochana- smsa do tescia nie bylo.

Aleksandra witaj! Natalka sliczna i jak sie zmienila! Skladalaysmy jej tu zyczenia na Roczek, ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Uciekam zjesc sniadanie i idziemy na spacer.

Milego dnia!

12 lata 2 miesiąc temu #442653 przez Aleksandra
Jeszcze raz dziękujemy :)

My też wybieramy sie na spacer, ale czekam na koleżankę bo pojechała do babci. Trzeba korzystac z pogody puki jeszcze jest :)

12 lata 2 miesiąc temu #442682 przez vestusia
No wchodzę i własnym oczom nie wierzę!!!

Olcia!!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Natalcia przesłodka!!! I jak bardzo się zmieniła, normalnie nie poznałabym jej!!! Jest przecudna!!!

Ja też składałam życzonka i wszystkie wspominałyśmy zeszły rok jak pierwsza urodziłaś :D Jeszcze raz wszystkiego Naj dla Natalki!

Polunia a odpoczywaj sobie, czasami trzeba. Ja to też mam lenia.

Zuzia zasnęła, ja się ogarnęłam. Jak wstanie to idziemy na spacer, bo słonko świeci. Wiatr wieje, ale to nie przeszkoda, żeby ominąć spacer :D

No i pożarłam się z Bobem. Masz Ci babo placek. Jak go pochwaliłam to teraz rozwodzić się będę ha, ha, ha :D No tak mnie wkurzył, że szkoda gadać.

12 lata 2 miesiąc temu #442693 przez polunia
Jeju jaki mam dzień , nic tylko upic się i spać! Nic mi się nie chce , wstałam totalnie lewa nogą , jestem zła na siebie , że tak długo spałam , teraz ze wszystkim jestem do tyłu!!!!!!! Ze mnie to typowa poznanianka , wiecznie marudzi i narzeka :P
Mam wszystko w dupie!!! Nawet obiadu nie gotuję , zadzwonie po catering do mamy :silly: Wczoraj byl piekny dwudaniowy obiad i D nawet na niego nie zerknął , wrócił z pracy , rzucil portfel i kluczyki i leciał na dwór do tego swojego zasranego płotu!!! A jaka była obraza majestatu , ze go zawolalam na pół godziny do domu do dzieciaków bo musiałam wyskoczyc na chwile do hotelu i do sklepu :angry: Ja pierdziele jakia mam kurwice!!! Serio , sprzedam ta moja banderoze i spadam gdzies miedzy ludzi do jakiegos szeregowca czy cuś!!! W ogóle to wczoraj mi łaskawie oswiadczył , ze od poniedziałku bedzie zostawał z dzieciakami a ja bede miala czas dla siebie. Ja sie pytam do jakiej siebie??? W sobote za tydzień jest impreza ale wpieprzylam sie w taki zasrany układ , ze wynajmuje sale z kuchnią. Muszę wszystko przeliczyc posprawdzać , powynosic to czego nie chcę im dawać. A w dupę!

12 lata 2 miesiąc temu #442703 przez Dorciaition
Była u mnie T :) Ale fajnie było. Zawieźli Karolę na lotnisko, więc i do nas przyjechali na kawę :)

ha ha Malina, chyba mnie jeszcze po wczorajszym trzyma.

no witaj Aleksandra. W końcu jesteś! Ale Natalka się zmieniła. cudna jest. Ślicznotka uśmiechnięta. Ucałuj Ją mocno i nie uciekaj nam więcej.

Vestka no ja mam to samo- niby bym chciała, ale jednak się boję czy to nie za szybko. Krzysiu raz gada, że będzie drugie, raz nie. Ale wiadomo- On to zmienny jest.

Polunia nie narzekaj :silly: Choć kurka Ty to masz zajęć. nie wiem czy bym dała radę .
A D za wczoraj powinnaś mocno palnąć. Obiad piękny, a ten nic.

Ja wodę z kalafiorem (Vestka Zdanek też tak gada), no i fryty, z piersią i surówką. Ciekawe czy tym razem bedzie zadowolony.

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #442709 przez Aleksandra
Ech Vestusia z tym Bobem to masz trzy światy. Mnie Z tez ostatnio wkurza. Znowu zapomniał o naszych rozmowach na temat wtrącania się. NIe ma go całymi dniami w domu a jak przychodzi to zawsze wielce zdziwiony że jestm zmęczona i zła. Natalka daje mi ostatnio nie źle do wiwatu, szczególnie z jedzeiniem. Nie ma jedzenia bez awantury a ,nie szlag jasny trafia. A on sie dziwi dlaczego ja się denerwuje....

Od miesiąca piję zioła bo mi hormony szwankują. NIe miałam ochoty na sex co rzutowało na nasze relacje no i wieczne zmęczenie i rozdrażnienie. Moja gin jest mongołką i przepisuje mi ichniejsze zioła. Nawet pomagają. Ochota na sex wróciła ale co z tego jak ja zawsze wieczorami padam na twarz...ale jest lepiej niż było. Poza tym na kontrolnym badaniu wyszło że mam grube endometrium i to jest przyczyna mega obfitych miesiączek i braku ochoty na sex. Jednak nerwy zostały. Ja już naprawdę wychodze z siebie, żeby gotowac dobrze i smacznie a tu d...a wieczorami jest najgorzej. Natalci wyrzynają sie górne zęby i od 16-tej chce tylko na rekach a waży juz ponad 10 kg!! No i wróciłam do palenia.... :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #442711 przez vestusia
O Dorcia, ale miałaś wizytę. Oni chyba jakiegoś nawrócenia doznali ;-) Fajno :)

He, he ciekawe co Zdanek powie na tę kalafiorową zupę he, he, he :D Dobre :-)
Muszę przyznać, że Krzyś to bardziej zmienny od kobiety jest ;-)

Polunia widzę, że dziś do Ciebie bez kija lepiej nie podchodzić. Do mnie to samo ;-)
Nie nerwuj się a jak D. tak się zadeklarował, że zostanie z dzieciakami, to korzystaj.

No a praca, kurka. No masz swój biznes to inaczej niż praca od-do. No ale już o tym pisałyśmy.

Ja wypiłam kawkę i czekam aż Zuzanna się obudzi. Piotrek wyszedł obrażony i mam nadzieję, że prędko nie wróci, bo nie mogę na niego patrzeć. No tak mi działa na nerwy, że szok. Chyba @ mi się zbliża, bo bym go zagryzła ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #442719 przez Aleksandra
Vestusia mi się zbliża i teraz bez kija nie podchodź, a Z oczywiście jak na złośc mnie wkurza...

Dorcia po wprowadzeniu do domu dopiero teraz sie ogarnęłam ze wszystkim i mam na reszcie czas na pisanie :) I nawet mam porządek w domu - prawie perfekcyjny :) - do czasu aż Z nie wróci...bo później musze na nowo sprzątac :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #442721 przez vestusia
Oj Olcia coś o tym wiem dlatego przestałam brać tabletki, bo przez nie to w ogóle mi się nie chciało. Zuzia na szczęście nie ma problemów z jedzeniem - wręcz domaga się go w nadprogramowych ilościach ;-)

Kurka to Ci się z hormonami porobiło. A Ty spiralę miałaś, prawda?? Z tym to nie ma nic wspólnego???

Oj niedobrze, że wróciłaś do nałogu. No ale ;-)

Natalce pewnie zęby dokuczają stąd te grymasy przy jedzeniu. Za jakiś czas to minie :D (miejmy nadzieję) :D

12 lata 2 miesiąc temu #442726 przez Aleksandra
Tak, mam spiralę. Jeśli sie nic nie poprawi z endometrium to niestety będę brała hormony :dry: To nie ma z tym nic wspólnego, po prostu tak sie stało.

Ja tez mam nadzieje, że Natalce to minie bo apetyt ma i jest ogólnie łasuchem. Lubi nowe smaki i nie ma rzeczy, które jej nie smakuja :)

12 lata 2 miesiąc temu #442728 przez Dorciaition
Vestka chyba tak, nawrócili się ;)

Ola kurka lipa z tymi hormonami. Własnie też sie zastanawiałam czy to od spirali?
Tak jak Vestka mówi, NAtce pewnie zębolki idą.
Dupa z tym paleniem :/
Co do sexu to ja tak jak Vestka porzuciłam tablety i od razu inszej ;)

Zdanek kalafiarową na pewno skomentuje. może zrobię krem, wtedy powie, że Lenkowa papka, ale zjada. Nagadać się musi.

A co Bob zbroił?

Aleksandra pochwal się domkiem :)

He he ja dziś też mam czyściutko. Chyba w życiu tak szybko nie posprzątałam mieszkania. Gdy tylko T zadzwoniła, że przyjadą dostałam speeda ;)

idę coś zjeść bo bez śniadania jestem i se Julkę obejrzę.

Buziaki

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #442731 przez Aleksandra
Dorcia zrobię wieczorem zdjęcia to wam pokarzę :) ale chyba już wam wysyłałam...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka