- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to miałas jazdę z Olem , ja pierdziu Moja gnida tez czasami ryczy jak wół jak mu każe zabawki sprzatać , normalnie krzywda nie z tej ziemi sie dzieje!
Ty weź sie ciotka przygotuj pieknie na wieczór , czekaj piekna i wypachniona na Ł ajak przyjedzie i bedzie coś chcial to mu powiedz , że może sobie co najwyżej popatrzec , taka mala kara za jego ostatnie zachowanie
Ola na proszę , pewnie zaraz sie lepiej poczułas jak pazury pomalowalaś
A gdzie reszta sie podziewa , tyle zalogowanych a postów brak!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Luśka jakie zwisy. Zdanek powiedział, że masz fajne jędrne cycki.
Super też ten fotelik, co wybrałaś.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No mój to potrafi dużo w domu zrobić. Pola pytałaś raz o te firanki- uprał i od razu powiesił, nie trzeba było prasować.
Ha ha Vestusia no Krzysiu nic o Twoich stopach nie mówił, bo chyba nawet ich nie widział
Pola, Vestka nie przesadzajcie z tym swoim wyglądem. Fajne z Was dziołchy. Ja to już nawet na sobie nie narzekam, bo szkoda słów
Ha ha Vestusia dziś nie chcesz drugiego ,a jutro pewnie będziesz inaczej mówiła
Polunia wbijamy się do Ciebie na zjazd. Nie kombinujemy już z miejscem!
Czy u Krzysia to komplement to sama nie wiem, bo z nim to nigdy nie wiadomo Dziś powiedział, że wyglądam jak kura domowa Ja tam już jego tekstami się nie przejmuje. Olej też to co mówi D. Niech na siebie spojrzą mądrale.
Damian pomocny w domu. Ma plusika
Aleksandra o nasz zjazd chodzi. Już jeden był. Teraz szykujemy się na drugi, no i zapraszamy.
Aniaa ja Ci zaraz dam rodzeństwo Wy już w ogóle nie planujecie?
U nas pogoda ta sama. Masakra.
Witaj Madziorskie.
My mamy taki pchacz allegro.pl/vtech-interaktywny-chodzik-ga...-pl-i2672577746.html i Lenia go uwielbia. Bardzo polecam. Ja dywanów też nie mam. Pchacz zadyla, ale Lenia daje radę. W ogóle bardzo dużo się nim bawi, bo ma dużo przycisków i pierdołków.
Malina Miśka z laptopa by się na pewno ucieszyła, ale jak będzie różowy to zapewne go oleje. Zdecydowanie powinni robić więcej czarnych zabawek.
Ja mam chęć na to Myszkę allegro.pl/interaktywna-myszka-miki-mick...tis-i2697367819.html Dziś kupiłam garnuszek na klocuszek i takie autko allegro.pl/edukacyjny-multifunkcyjny-aut...796-i2644234031.html Dawno nic nie dostała, więc postanowiłam ją uradować
Luśka ale miałaś dziś „wesoły” wieczór. :/ Podziwiam Cię.
Aleksandra od 18? Pozazdrościć Moja przed chwila padła, a jest prawie 22.
Polunia najzajebiściejsze to mówi Bob Zawsze mnie poprawiał gdy mówiłam najzajebistrz (sze?) e
Ja to jakoś operacji chyba bym się bała. Mnie nie dawno przestała boleć blizna po cc, a co dopiero po jakiejś ingerencji. Oj za miętka jestem.
Ha ha Malina sen dobry
Ja do fryca dopiero 20tego. Miało być jutro, ale się nie udało. Szokda bo w sobotę idę na urodziny, no i z mega odrostem.
Po kawie u kumpeli impreza, ale ja chyba nie pojadę, bo to 50 km, wiec lipa z transportem.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ok , jak chcecie to może być u mnie. Mam tylko prośbe spróbujcie do końca grudnia sie okreslić z terminem bo muszę sobie w kalendarz wrzucic zebym na ten czas zadnego zamówienia nie przyjęła
Dorcia ja mam głęboko w nosie to co mówi D , po takim czasie juz mnie takie teksty nie ruszają. To jest tak podobnie jak u Luski I tak jak mówisz niech sobie gadaja jak im to przyjemnosc sprawia i tak wiem , ze mnie kocha
Spadam na fona , buziaki , papa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też zmykam, bo Zdanek sapie
Dobranoc
Miłych snów (o dużych cyckach)
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milej nocki , jak to ktoras kiedys miala w zwyczaju pisac : stosunkow uddanej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ide legnac
Do jutra, papa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobry
Spanko do 8, nie jest źle
Malina pierwszy raz "słysze" słowo "zajoba". To znaczy pierdolca tak???
Nieee, Lenia nie ma dużo zabawek, naprawdę.
Też myślałam nad tą myszką, a to "moja" to śpiewa piosenki z tej bajki, a Lenia uwielbia, no i tańcuje podobno. Tylko mało ich coś na allegro.
Miłego dnia
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ooo , druga
Dorcia ależ sie dziewczyno rozpisała , normalnie szok.
Ja Ci odpowiem Tak "mieć zajoba" to to samo co miec pierdolca Haha , jaka ja mądra jestem
Normalnie moje dzieci dzis poszalały , jest 8.45 a dopiero Pola zaczęła gadac w łóżeczkua i tym samym obudzila Kacpra
Jak tam sny ycki były???
Uciekam , do zaś
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Ja nie spie od 7-ej.... Poza tym dziś Natalka rozwaliła nam noc. Pochwaliłam ja za wczasu... Obudziła sie o 1-ej na piciu i nie spała do 3-ciej. Wzieliśmy ją do siebie ale to nic nie dało. Płakała i krzyczała, szalała po łóżku. Dałam jej syrop i posmarowałam dziąsła i usnęła w swoim łóżeczku a ja sie poryczałam bo oczywiście ze Z miałam spięcie. Więc dziś jestem nie patomna, wory pod oczami więc dzis bez makijażu sie nie obejdzie na spacerze. A co tam, niech Z gada, ja też musze się dobrze ze sobą czuc. Paznokcie wczoraj faktycznie poprawiły mi nastrój Dzis będę sie woskowac bo normalnie wygladam jak gorylica
No i oczywiście dostałam @, dobrze wczoraj przewidziałam ale ciastek już nie ma
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Hhehe Pola szkoda , ze wczoraj nie doczytałam,bo bym na pewno tak zrobiła.ale i tk ja przuszedł w końcuu to porostu odłożyłam książkę i odwróciłam się tyłkiem .Dziś rano jeszcze się nie wiedzieliśmy.
Docia był jeszcze jedrne , bo podkarmiałam młoda , a teraz moze do pepka nie sa , ale jako by była mozliwośc , to chciała bym zrobic to i owo przy nich .nie koniecznie tak jak brzuch.Ale by sie prztydało
Docia ty to masz dobrze z Zdaniek , ale on to chyba taki pedant co??w sumie chyba wolała , bym mieć w domu pedanta niż syfiarza.
Docia z ciebe to jest niezła zakupocholiczka ale uwazaj , bo jeszcze troche i sie nie pomieścisz z zabawkami .U mnie na razie szlaban ma Olo na zabawki , bo totalnie nie szanuje tego co ma , więc od mnie i Ł nic nie dostanie w najbizszym czasie .Na urodziny cos fajnego ,a na gwiazdke nowa skrzynke na zabawki i nic więcej ja nie przewiduję.No chyba , że książeczki jakieś do nauki.
Młoda na razie ma co najpotrzebniejsze ew.ciuchy ,A za rok pomyślimy o jakiś wózkach i stolikach do przewijania niemowląt
Docia 50km , to wcale nie tak duzo
No widze wszystkie do fryca ida , no ja bym chyba też musiała się przejśc , ale przeboleje i przed roczkiem pójde .Ale chce cos innego niz pasemka.Myśle nad farbą jakąś jasną.
Malina z tm laptopem , to powiem ci , że tak na dwa razy .Aureska niby tam stuka w klawiature i się bawi , ale jak tylko luknie , ze ja mam swojego to juz tamten się nie liczy
Ja kurka musze dzis znowu zadzwonić do epee , bo mam tego pieska bobiego, ale nie mam gwizdków i wszystkie funkcje nie działają ,a mała go uwielbia
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
No wojciech śpi to od razu do Was zaglądam bo nie wiem ile mam czasu , a poźniej Was nadrobić to ciężko.
Ja tez nie wiem co Wojtusiowi kupic na roczek, nie mam pomysła toaj ka Mlina uważam, że laptop to najlepszy prezent, bo reszta zabawek to go szybko nudzi.
wojtek tak dzisiaj mi spadł z kanapy, że chyba będzie miał siniaka na policzku, po prostu pieknie ;/
A Wam to już naprwdę na głowę upadło, operacji sie zachcialo!!!! no prosze Was wy takie laski wszystkie jesteście i chcecie się poprawiać??????????? !!!!!!!!! A pomyślałyście co będzie jak sie nie uda i juz później nikt Wam tego nie naprawi ????????? A wiecie jaka ohydna blizna zostaje po plastyce brzucha???? Praktycznie przez cały brzuch od jednego biodra do drugiego!!!! Na tvnstyle jest taki program "sekrety chirurgii" i tak klientka właśnie zoebie ostatnio brzuch robiła, no blizna na maksa!!!!!!!!! Pomijając,że przez miesiąc to jesteście dentki i tylko cierpicie, nawet schylić sie nie można ;p
Oj Olu ale miałaś wczoraj miły wieczór z przy martinii, ąz się rozmarzyłam tak dawno tego nie piłam, że nie pamiętam jak smakuje, no na pewno piłam przed ciążą.
Olu fajnie, że przypomniałas mi o paznokciach, które miałam już wczoraj zmyć, ale czasu mi zabrakło, mam nadzieję tylko, że zdarzę napisać posta i zmyc chociaż lakier z paznokici zanim wojtuś się obudzi, bo jak tego nie zrobie to niedługo sam odpadnie.
no kurcze co do fryca to ja tez musze sie wybrać, kurde ale chyba też jakoś to przed roczkiem zrobie, chociaż juz by mi sie przydało.
Pola, a probowałaś Kacpra przeglodzić, nie dawać na siłe, nie to nie, dzieci lubią być z centrum uwagi więc może on tylko się z mama przedrzeźnia
lece po zmywacz