BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #443264 przez polunia
Luska własnie doczytałam ,że moje cycki sa całkiem niezłe , to sie usmialam :lol: Ale co sie dziwic okularów wtedy na nosie nie miąłś wiec podejrzewam , że za wiele to nie dostrzeglaś , chociaz takiego zwisu i rozstepów to ciezko nie zauwazyc :P

No to miałas jazdę z Olem , ja pierdziu :cheer: Moja gnida tez czasami ryczy jak wół jak mu każe zabawki sprzatać , normalnie krzywda nie z tej ziemi sie dzieje!

Ty weź sie ciotka przygotuj pieknie na wieczór , czekaj piekna i wypachniona na Ł ajak przyjedzie i bedzie coś chcial to mu powiedz , że może sobie co najwyżej popatrzec , taka mala kara za jego ostatnie zachowanie :P

Ola na proszę , pewnie zaraz sie lepiej poczułas jak pazury pomalowalaś :blink:

A gdzie reszta sie podziewa , tyle zalogowanych a postów brak!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #443274 przez Dorciaition
Ale Wy szalejecie z postami. Fajnie :)

Luśka
jakie zwisy. Zdanek powiedział, że masz fajne jędrne cycki. :lol:
Super też ten fotelik, co wybrałaś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No mój to potrafi dużo w domu zrobić. Pola pytałaś raz o te firanki- uprał i od razu powiesił, nie trzeba było prasować.

Ha ha Vestusia no Krzysiu nic o Twoich stopach nie mówił, bo chyba nawet ich nie widział ;)
Pola, Vestka nie przesadzajcie z tym swoim wyglądem. Fajne z Was dziołchy. Ja to już nawet na sobie nie narzekam, bo szkoda słów ;)

Ha ha Vestusia dziś nie chcesz drugiego ,a jutro pewnie będziesz inaczej mówiła :silly:

Polunia
wbijamy się do Ciebie na zjazd. Nie kombinujemy już z miejscem!

Czy u Krzysia to komplement to sama nie wiem, bo z nim to nigdy nie wiadomo ;) Dziś powiedział, że wyglądam jak kura domowa ;) Ja tam już jego tekstami się nie przejmuje. Olej też to co mówi D. Niech na siebie spojrzą mądrale.
Damian pomocny w domu. Ma plusika :)

Aleksandra
o nasz zjazd chodzi. Już jeden był. Teraz szykujemy się na drugi, no i zapraszamy.

Aniaa ja Ci zaraz dam rodzeństwo :silly: Wy już w ogóle nie planujecie?
U nas pogoda ta sama. Masakra.

Witaj Madziorskie.

My mamy taki pchacz allegro.pl/vtech-interaktywny-chodzik-ga...-pl-i2672577746.html i Lenia go uwielbia. Bardzo polecam. Ja dywanów też nie mam. Pchacz zadyla, ale Lenia daje radę. W ogóle bardzo dużo się nim bawi, bo ma dużo przycisków i pierdołków.

Malina
Miśka z laptopa by się na pewno ucieszyła, ale jak będzie różowy to zapewne go oleje. Zdecydowanie powinni robić więcej czarnych zabawek.
Ja mam chęć na to Myszkę allegro.pl/interaktywna-myszka-miki-mick...tis-i2697367819.html Dziś kupiłam garnuszek na klocuszek i takie autko allegro.pl/edukacyjny-multifunkcyjny-aut...796-i2644234031.html Dawno nic nie dostała, więc postanowiłam ją uradować ;)

Luśka ale miałaś dziś „wesoły” wieczór. :/ Podziwiam Cię.

Aleksandra
od 18? Pozazdrościć ;) Moja przed chwila padła, a jest prawie 22.

Polunia najzajebiściejsze to mówi Bob :) Zawsze mnie poprawiał gdy mówiłam najzajebistrz (sze?) e ;)

Ja to jakoś operacji chyba bym się bała. Mnie nie dawno przestała boleć blizna po cc, a co dopiero po jakiejś ingerencji. Oj za miętka jestem.

Ha ha Malina sen dobry :laugh: :laugh:
Ja do fryca dopiero 20tego. Miało być jutro, ale się nie udało. Szokda bo w sobotę idę na urodziny, no i z mega odrostem.
Po kawie u kumpeli impreza, ale ja chyba nie pojadę, bo to 50 km, wiec lipa z transportem.

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #443297 przez polunia
No i sie wylogowuje na dziś , D chce coś od laptopa :angry: Dziergajcie poczytam z fona ale odpisywanie na nim to dla mnie wyzsza szkoła jazdy :angry:

Ok , jak chcecie to może być u mnie. Mam tylko prośbe spróbujcie do końca grudnia sie okreslić z terminem bo muszę sobie w kalendarz wrzucic zebym na ten czas zadnego zamówienia nie przyjęła :blink:

Dorcia ja mam głęboko w nosie to co mówi D , po takim czasie juz mnie takie teksty nie ruszają. To jest tak podobnie jak u Luski :silly: I tak jak mówisz niech sobie gadaja jak im to przyjemnosc sprawia i tak wiem , ze mnie kocha :woohoo:

Spadam na fona , buziaki , papa :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443300 przez Dorciaition
No własnie Polunia, zgadzam się z Tobą :)

Też zmykam, bo Zdanek sapie ;)

Dobranoc

Miłych snów (o dużych cyckach) :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #443316 przez polunia
No i polazly spac , to ja tez mykam do lazienki.
Milej nocki , jak to ktoras kiedys miala w zwyczaju pisac : stosunkow uddanej ;)

12 lata 2 miesiąc temu #443386 przez Malina86
Dorcia Ty masz zajoba z tymi zabawkami :laugh: My mamy taka myszke allegro.pl/maskotka-interaktywna-myszka-...ilm-i2668827800.html Jeszcze chce dokupic Minnie :) O i Michasce bardzo sie szczeniaczek uczniaczek podobal w sklepie. To na Roczek mam juz na liscie laptopa, myszke i szczeniaczka :)

Ide legnac :)

Do jutra, papa :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #443418 przez Dorciaition
Ooo pierwsza :)

Dobry :)

Spanko do 8, nie jest źle :)

Malina pierwszy raz "słysze" słowo "zajoba". To znaczy pierdolca tak???
Nieee, Lenia nie ma dużo zabawek, naprawdę.
Też myślałam nad tą myszką, a to "moja" to śpiewa piosenki z tej bajki, a Lenia uwielbia, no i tańcuje podobno. Tylko mało ich coś na allegro.

Miłego dnia

12 lata 2 miesiąc temu #443429 przez polunia
Dobry :blink:

Ooo , druga :blink:

Dorcia ależ sie dziewczyno rozpisała , normalnie szok.

Ja Ci odpowiem :blink: Tak "mieć zajoba" to to samo co miec pierdolca :woohoo: Haha , jaka ja mądra jestem :silly:

Normalnie moje dzieci dzis poszalały , jest 8.45 a dopiero Pola zaczęła gadac w łóżeczkua i tym samym obudzila Kacpra :blink:

Jak tam sny ycki były??? :blink:

Uciekam , do zaś :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #443456 przez Aleksandra
Witam co świt :)

Ja nie spie od 7-ej.... Poza tym dziś Natalka rozwaliła nam noc. Pochwaliłam ja za wczasu... Obudziła sie o 1-ej na piciu i nie spała do 3-ciej. Wzieliśmy ją do siebie ale to nic nie dało. Płakała i krzyczała, szalała po łóżku. Dałam jej syrop i posmarowałam dziąsła i usnęła w swoim łóżeczku a ja sie poryczałam bo oczywiście ze Z miałam spięcie. Więc dziś jestem nie patomna, wory pod oczami więc dzis bez makijażu sie nie obejdzie na spacerze. A co tam, niech Z gada, ja też musze się dobrze ze sobą czuc. Paznokcie wczoraj faktycznie poprawiły mi nastrój :lol: Dzis będę sie woskowac bo normalnie wygladam jak gorylica :silly:

No i oczywiście dostałam @, dobrze wczoraj przewidziałam ale ciastek już nie ma :(

12 lata 2 miesiąc temu #443461 przez luska
Heloł z rańca laseczki

Hhehe Pola szkoda , ze wczoraj nie doczytałam,bo bym na pewno tak zrobiła.ale i tk ja przuszedł w końcuu to porostu odłożyłam książkę i odwróciłam się tyłkiem .Dziś rano jeszcze się nie wiedzieliśmy.

Docia był jeszcze jedrne , bo podkarmiałam młoda , a teraz moze do pepka nie sa , ale jako by była mozliwośc , to chciała bym zrobic to i owo przy nich .nie koniecznie tak jak brzuch.Ale by sie prztydało

Docia ty to masz dobrze z Zdaniek , ale on to chyba taki pedant co??w sumie chyba wolała , bym mieć w domu pedanta niż syfiarza.

Docia z ciebe to jest niezła zakupocholiczka :P ale uwazaj , bo jeszcze troche i sie nie pomieścisz z zabawkami .U mnie na razie szlaban ma Olo na zabawki , bo totalnie nie szanuje tego co ma , więc od mnie i Ł nic nie dostanie w najbizszym czasie .Na urodziny cos fajnego ,a na gwiazdke nowa skrzynke na zabawki i nic więcej ja nie przewiduję.No chyba , że książeczki jakieś do nauki.

Młoda na razie ma co najpotrzebniejsze ew.ciuchy ,A za rok pomyślimy o jakiś wózkach i stolikach do przewijania niemowląt :P

Docia 50km , to wcale nie tak duzo :)

No widze wszystkie do fryca ida , no ja bym chyba też musiała się przejśc , ale przeboleje i przed roczkiem pójde .Ale chce cos innego niz pasemka.Myśle nad farbą jakąś jasną.

Malina z tm laptopem , to powiem ci , że tak na dwa razy .Aureska niby tam stuka w klawiature i się bawi , ale jak tylko luknie , ze ja mam swojego to juz tamten się nie liczy :blink:

Ja kurka musze dzis znowu zadzwonić do epee , bo mam tego pieska bobiego, ale nie mam gwizdków i wszystkie funkcje nie działają ,a mała go uwielbia

12 lata 2 miesiąc temu #443474 przez Aleksandra
Natalcia też ma dużo zabawek ale wiekszośc jej się już znudziła. Teraz poszła spac, pospi pewnie do 11-ej a później jedziemy z koleżanka na zakupy wiec lecę zrobic sobie twarz bo masakrycznie nie wyjściowo wyglądam... Iga wie kiedy mnie na zakupy wziąsc - to się nazywa wyczucie sytuacji :)

12 lata 2 miesiąc temu #443566 przez polunia
Aaaaaaaaaaaaaa , zaraz ocipieję ze szczęścia!!!!!!!!!!! Juz nerwowo nie wytrzymuję , zaraz mu na dupę wtrzepię!!!!!! O Kacprze mowa , od 9.40 siedzi i się modli na jedną skibką chleba (kromka czy jak tam się u Was mówi :blink: ). A jest 10.50!!! Zjadł ledwo połowę! Wystarczy , że odejdę na moment to zaraz ucieka do zabawek. Już mnie brzuch boli , chyba z nerwów na tego gada małego!!! Prosze , grożę , opowiadam , zagaduję a ten nic , Pola by to szybciej dziąsłami przemieliła niz on gryzie!!! A daj mu coś twardego ale ze słodyczy to w 5 sekund pogryzie... :angry: :cheer:

12 lata 2 miesiąc temu #443589 przez Dorciaition
Polunia- Apetizer- by nie jadek zjadł obiadek :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #443597 przez polunia
Dorcia - próbowalam!!! Ja juz chyba wszystkiego próbowalam :( Jest 11.35 i własnie wpakowałam mu ostatni kawalek kanapki do gęby. Zanim przeżuje to do dwoch godzin dobije. Nawet teksty piosenek dla dzieci poszukałam w necie i spiewałam , od tego spiewania to Pola zaczęła przysypiać a Kacper chciała tańczyć :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #443621 przez aniaa_
Witajcie mamyusie

No wojciech śpi to od razu do Was zaglądam bo nie wiem ile mam czasu :), a poźniej Was nadrobić to ciężko.

Ja tez nie wiem co Wojtusiowi kupic na roczek, nie mam pomysła toaj ka Mlina uważam, że laptop to najlepszy prezent, bo reszta zabawek to go szybko nudzi.

wojtek tak dzisiaj mi spadł z kanapy, że chyba będzie miał siniaka na policzku, po prostu pieknie ;/

A Wam to już naprwdę na głowę upadło, operacji sie zachcialo!!!! no prosze Was wy takie laski wszystkie jesteście i chcecie się poprawiać??????????? !!!!!!!!! A pomyślałyście co będzie jak sie nie uda i juz później nikt Wam tego nie naprawi ????????? :P A wiecie jaka ohydna blizna zostaje po plastyce brzucha???? Praktycznie przez cały brzuch od jednego biodra do drugiego!!!! Na tvnstyle jest taki program "sekrety chirurgii" i tak klientka właśnie zoebie ostatnio brzuch robiła, no blizna na maksa!!!!!!!!! Pomijając,że przez miesiąc to jesteście dentki i tylko cierpicie, nawet schylić sie nie można ;p

Oj Olu ale miałaś wczoraj miły wieczór z przy martinii, ąz się rozmarzyłam tak dawno tego nie piłam, że nie pamiętam jak smakuje, no na pewno piłam przed ciążą.

Olu fajnie, że przypomniałas mi o paznokciach, które miałam już wczoraj zmyć, ale czasu mi zabrakło, mam nadzieję tylko, że zdarzę napisać posta i zmyc chociaż lakier z paznokici zanim wojtuś się obudzi, bo jak tego nie zrobie to niedługo sam odpadnie.

no kurcze co do fryca to ja tez musze sie wybrać, kurde ale chyba też jakoś to przed roczkiem zrobie, chociaż juz by mi sie przydało.

Pola, a probowałaś Kacpra przeglodzić, nie dawać na siłe, nie to nie, dzieci lubią być z centrum uwagi więc może on tylko się z mama przedrzeźnia

lece po zmywacz :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka