BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443892 przez polunia
Reklama , ja za Jankiem do wczoraj tak srednio bylłam bo jakos tak mi nie pasowa do tej roli bo w MjM go nie lubiłam Ale wczoraj w MjM jego tekst o flakach i schabowym mnie mega rozbawił mwiec juz go lubie .
A ja chcialm o Monice z Julki napisac , boziu jak ona mne wkurza , taka suka mała z niej :silly:

Jejciu jak Miska zapitala , no rewelacja :) Ale cos Matka spokojna jestes na tym filmiku , żadnych okrzyków nie słychać :woohoo:
Aaa , miałam pytać , jak tam Adrianowa szyja po weekendzie? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

aniaa przystojniak Ci rosnie a ostatnie zdjecie wymiata :blink:

Ooo , widze , że i Luska nosi sie z zamiarem picia dziś , to o której sie spotykamy na drina? Poki co jest vesta , Luska i ja która się jeszcze dołącza? :woohoo:

Luska jaki Olo opiekunczy , az miło popatrzec na taka sielankę :)
O i Olo z Kacprem maja takie same kubeczki :blink:

Ola może byc Ola? :unsure: Może i nie lumpy ale zawsze to zakupy i cos odstresowac sie idzie , gorzej potem przy samej kasie ale co tam ;)

Malina no dba córka , żeby matce sie zanadto nie nudziło :blink:

Ola u nas nic nie działa na Pole przy obcinaniu paznokci , afera na czym swiat stoi. Normalnie obłęd jakiś :angry:

O kurka , Ola u nas jeszcze istny armagedon o tej godzinie a Natka juz chrapie :cheer: O której ona Ci wstaje rano?

Dorcia no Ty sie chyba na mnie nie obraziłaś co? :dry: :( :cheer:

No pobieżnie nadrobiłam :)
Uciekam do gadów bo juz zaczynaja sie lać :dry:
A D jak zwykle nie ma. Z racji tego , że pada to cos tam grzebie w garażu :dry: Pyszny obiad byl dzisiaj : ziemniaczki kalafiorek z masełkiem i bułka tarta i poledwiczki smazone. Poszłam do niego do garazu i powiedziałam , ze jesli w ciagu 5 minut nie przyjdzie zjesc to zaraz wyrzucam wszystko do Freda a od jutra wcale nie gotuje! Nie zdazyłam dojsc do kuchni i juz słyszalam jak się drzwi od przejscia do garazu otwieraja :silly: Nie wiem czy sie przejął moja groźba o strajku czy zal mu było , że obiad Fred dostanie :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #443906 przez Aleksandra
Natalka już spi. Wykapałam ją ale z myciem głowy mamy problem bo raz jej naleciało do oczu i od tamtej pory jest draka :dry:

Co do serialu to ogladam piąte przez dziewiate, ale Janka lubię i strasznie mi sie podoba a Monikę bym zagryzła.

12 lata 2 miesiąc temu #443917 przez Dorciaition
Polcia, a no obraziłam się ;) Nie no co Ty. Czytam, ale odpiszę jak już moje dziecię pójdzie spać.

Filmik obejrzałam- Miśka jest extra, Bataman też ;) Ona tak fajnie idzie z rączkami u góry. Uwielbiam patrzeć jak takie małe dzieciaki chodzą, śmiesznie :)
Ten różowy to chyba Michalinki pokój co?
Aaa, buciorki fajne. Widać, że Młodej tez się podobają :)

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443922 przez vestusia
Jestem :D

Mam nadzieję, że zdążyłam przed polewaniem Malibu? Zostanie coś dla mnie? :D

Aniaa_ widzisz najgorsze jest to, że np. naszym facetom dzieciaki zasną z nimi i mają luzik a my się umęczymy cały dzień i jak oni mają się zająć dziećmi to sobie drzemią albo odpoczywają ;-)

Biedny Wojtuś, ale słodki jest na tych zdjęciach. Ta minka mnie rozczuliła :)

Dorcia tak patrzę na Lenisławkę i już rozumiem skąd ona ma ten pociąg do oralnego poznawania świata :D Znaczy się wiesz co mam na myśli he, he, he. Skoro Zdanek badał jędrność Lusiowych piersi, no to Lenia bada smak drabinek na placu zabaw ha, ha, ha :D Słodka jest! No i jak pięknie podryguje w rytm muzyki. Muszę też Zuzię jutro nagrać, bo ona też nieźle wymiata :D No i zakręciło mi się w głowie przy końcu filmiku, troszkę trzęsłaś aparatem. Czyżbyś coś piła czy tańczyła? :D

Malina nie wywołuj wilka (czyt. Anakol) z lasu :P I nie bądź złośliwa ;-)
No Misia to chodzi cudnie jaka mała zdolniacha. Batman aż schodzi jej z drogi, bo by jeszcze dostał trampkiem w łeb :D He, he, he :D Ona to biegnie, a nie idzie. Wesoło macie. Uśmiałam się, że przywaliła Ci młotkiem! Ha, ha, ha! To mi ostatnio Zuzia tak z bańki pociągnęła, że myślałam, że mi nos złamała. No aż łzy mi poleciały masakra! Innym razem też mi grzmotnęła pilotem i od tego czasu uważam jak ma go w ręce ;-)

Polunia Ty dajesz radę z dzieciakami, nie przesadzaj zbytnio. Ja to przy Zuzi nieraz nie mam cierpliwości, więc wiesz.

Lusia - dzieciaki fajnie razem wyglądają. Schody to naprawdę groźnie wyglądają, kuźwa nawet nie chcę myśleć co by mogło się stać. Bo mnie też tu posądzicie o czarnowidztwo, ale fakt, że nie wyglądają najlepiej te schody. Uważaj tam na Aurelkę. I ucałuj mojego Zięcia :D Pytał o Zuzię? Czy nie przypadła mu jednak do gustu??

Olcia Zuzia też co prawda wymusza noszenie na rączkach, ale ja się jej nie daję. He, he, he. Zresztą od ponad tygodnia ma fazę, że chodzi, stęka, marudzi i jęczy "mama". No wieczorami to nie idzie tego słuchać. He, he, he.
No a w kąpieli to ja Zuzię normalnie prysznicem traktuję i głowę też i ona jest przyzwyczajona, że jej coś do oczu leci ;-) He, he, he.

My byłyśmy na spacerku, Zuzia miała rękawiczki, bo naprawdę chłodno się robi :) Ale fajna jesień, przynajmniej aż tak bardzo nie wiało. Zuzia oczywiście uradowana na huśtawkach. Ciocia Agatka (ta od Tymona) dała Zuzi takiego chrupka ale w czekoladzie. Zuzi smakował (zresztą, co jej nie smakuje??) ale nie pytajcie jak wygląda biała apaszka, którą Zuzi założyłam ha, ha, ha :D To nie na moje nerwy takie jedzenie :D

Wróciłyśmy i Zuzia zasnęła dobrą godzinkę temu. Nie wiem czy się jeszcze obudzi, bo pewnie podwórko ją wymęczyło :) No i Tymonek już fajnie chodzi. Kurka nie mogę się doczekać aż Zuzanka też zacznie stawiać pierwsze kroczki.

12 lata 2 miesiąc temu #443924 przez vestusia
No jak ja włażę na forum to reszta gdzieś się ulotniła. Albo już pijane jesteście.

Wyłączam na razie kompa, w ramach programu "oszczędzamy razem" ha, ha, ha :D

Zajrzę tu pewnie jutro, bo padam na cyce, Zuzanna chyba nie wstanie, a mnie się chce spać.

Kolacja się robi (jajeczko na twardko z majonezikiem), więc czegóż mi jeszcze więcej trzeba :D

Bananoc!

12 lata 2 miesiąc temu #443931 przez aniaa_
O widzę, że Wy też "julię" ogladacie, v=co do janka to powiem no niczego sobie, fajny jest, chociaz Sławek tez niezły, tylko coś zauważyłam, że z odcinka na odcinek on coraz chudszy się robi!!!!! A co do moniki i jej matki to zajebiste są , tak się zawsze z nich chichram (nie wiem jak się piszę-Vesta popraw:) ) śmieszne baby:) jakby nie one to malo byloby smiesznych wątków, a tak to jest z czego się pośmiać :)

Aaaa Malina Miska slicznie chodzi tez chcialabym, żeby Wojtek zaczął śmigać tak, ale boi się puścić ;/

no dobra to ja też się dołączam do tego picia, tylko mojego męża do sklepu musze po coś wysłać, ehh

Ale te nasze dzieciaki smieszne, Miśka bije młotkiem mame w kolano, Zuza z bańki, a Wojtek ostatnio podszedł do mnie jak siedziałam i ugruzł mnie w duży palec u stopy :)m :):):)

12 lata 2 miesiąc temu #443938 przez Malina86
Dorcia tak to rozowe to Miśki klitka.

Hahaha aniaa_ Wojtek niezly gryzon :) Mnie Michalina tez kiedys uzarla w palca :)

Ja tez lubie Monike z "Julii" :) Za to Julii ie lubie :laugh: A Slawek bleee :laugh:

Ja dzisiaj moja Gadzine chyba dopiero po "Na Wspolnej" poloze, bo widze, ze po turbo drzemce pelna zycia jest.

12 lata 2 miesiąc temu #443957 przez vestusia
ha,ha no Wojtek ugryzl Anie w palca he,he ;-) dobre!

Misia to naprawde ma turbo drzemki. A ona zdazy w ogole zasnac??? Zuzia to zasupia takich kilka minut a gdzie tam mialaby sie wyspac ;-)

ja pisze z telefonu bo jestem juz w lozeczku. Cos niewyraznie sie czuje, chyba jakas choroba mnie bierze.

obejrze seriale i ide w kimke. wylacze tv zeby do nocy nie byl wlaczony :-D

Ania dobrego masz meza skoro pojdzie Ci po cos do sklepu. Dobrze to napisalas -chichrac tak przynajmniej na oko widze, ze ok ;-) ja to taka znawczyni nie jestem ale niektore wyrazy szczegolnie raza mnie w oczy he,he ;-)

Pisze z telefonu wiec nie mam polskich znakow. Nie czepiac mi sie prosze :-)

Polunia cos nie polewa tego Malibu wiec ide stad.

Dobranoc :-D

12 lata 2 miesiąc temu #443958 przez Dorciaition
Ha ha serialowce :silly: :silly:
Ale może wytłumaczycie mi o co chodzi w MjM z tym "Jankiem" (jak on tam ma?) i narkotykami? Nie oglądałam eMki jak bylam u taty i chyba się zgubiłam. ;)
No a On w MjM mi się nie podoba, ale w Julce tak ;) Sławek nie, ale Maciek jest fajny. Chciałabym mieć takiego kolegę ;)
A Monika z matką zajebiste. Ta Matka to się chyba w Darusiu zakochała. ;)
no a w ogóle ta Zmuda- Trzebiatowska ładna jest i fajnie się tam ubiera. :)

Vestusia u nas dziś dzień bez alkoholu :) KRzysiu przed chwilą wrócił i padnięty jest.

Ojej Lenia się obudziła ;/

...

c.d.n.

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #443965 przez polunia
vesta moje dzieci dopiero sie do spania szykuja , malibu zaraz bedzie!!! Czekaj!

12 lata 2 miesiąc temu #443967 przez vestusia
wlasnie Dorcia ja tez nie wiem o co chodzi z tym Andrzejem w MjM bo Piitrek chyba mi wtedy cos opowiadal i bie wiem o co chodzi z ta afera i z tym Kazanem co operiwal Anie. moze i mnie ktoras wyjasni?

ja dzis tez bezalkoholowo. Julki akurat nie ogladam. to juz wole Pierwsza Milosc-Dorcia mnie zarazila w czasie ciazy i czasami obejrze.

Plecy mnie bola.

o,Na Wspolnej sie zaczyna. Lece!

12 lata 2 miesiąc temu #443968 przez polunia
To znaczy dzieciaki kładzie D bo tak mnie wkurwił , że zostawilam mu Pole w połowie mycia i kazałam dokończyć , pyta czy umyje Kacpra , powiedziałm , że nie i wyszłam z łazienki! Niech sam sie meczy , łaskawie przylazł do domu za dziesięć ósma i zdziwiony , że zla jestem! Głupek!!!!!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #443969 przez polunia
To co pijemy po Na wspólnej???

12 lata 2 miesiąc temu #443972 przez polunia
No Maciek fajny jest i zdecydowanie bardziej przystojny niz Janek. Monikowa mamuske uwielbiam ale sama Monika mnie irytuje , taka intrygantka cholerna. Nie lubie takich ludzi :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #443973 przez vestusia
pijemy!!! ;-) :-D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka