BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #443975 przez aniaa_
I wiedziałam, że tak będzie, Wojciech siedzi je chrupki i ogląda "Na wspólnej" i nie myśli spać ;)

ja tam nie wiem o co chodzi z Jankiem w MjM bo nidy nie oglądalam, nawet jednego odcinka nie widziałam MjM.

co do Żmudy -Tzrebiatowskiej to się zgadzam, sliczna jest, na studiach miałam koleżankę co chodzila z nią do szkoly i była jej sąsiadką.

A miałam w poprzednim poście napisać, że mówię do mężą, że zjazd się szykuję na początku marca, a on pyta się, czy z dziećmi?? Ja mówię, że tak, a on to jedźcie!!!!!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Ja mówię, że z dziećmi i mężami!!! A on już zaczął kręcić nosem, więc wyciągnełam asa z rękawa -GOLONKĘ :laugh: :laugh: :laugh: I mówię, że Pola obiecała, że zrobi i nawet dwie, a jak bedzie mało to skóry jeszcze w gratsie dostanie!!!! :lol: :silly: :woohoo: :unsure: :silly: :silly: :woohoo: No i chyba się udało :):):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #443978 przez vestusia
no ja i tak nie wiem o kim oiszecie. kojarze Julke a jesli Janek to ten co gra Andrzeja w MjM to tez kojarze. mi sie ten drugi Lewandowski bardziej podoba.

Polunia dzis zla jak osa. ech ten Dymian ;-) niech Cie posmyra po plecksch to pomaga :-D ide przed tv bo Piotrek mowi ze za duzo pradu zezre moj telefon bo bede go musiala czesciej ladowac niz raz dziennie ha ha ha ;-) ide:-*

Polunia nie nerwujsja ;-) a na filmiku Lenislawy brakowalo mi "chockaj" i ze sie Lenia zdoila ha ha ha:-D

12 lata 2 miesiąc temu #443981 przez vestusia
Aniaa no padlam ha ha ha!! kazdy argument jest dobry a ten okazal sie strzalem w 10-ke he he he. to Ci powiedzial "to jedzcie" ha normalnie nie koge z niego ;-)

Ucaluj Wojtka i zycze spokojnego wieczoru. ja ide bo mnie oczy szczypia bo jadlam tez cebule he he he.

dobranoc ;-)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443984 przez polunia
Niech Dymian lepiej dzisiaj niech moich plecow nie próbuje dotykać bo mu paluchy połamie! A poza tym @ nie chce odejść wiec... :angry:

Leje drina , ktorej polać???? :woohoo:

aniaa tylko ja uprzedzam , warunki na zjeździe skrajnie niedoskonałe :silly:
Tylko skoro się zdeklarowałaś to już niema odwrotu , pamietaj o tym :silly:

vestaka cebula na noc , Bob Cie z wyra wyrzuci :blink:

aniaa może jutro Wojtek dłużej pośpi :dry:

No co prawda to prawda , Żmuda to mega dupa jest :)

aniaa polałam :blink: Zdrowko!

vesta ciekawe od czego Cie plecy bolą :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Malina no ja za Julka tez nieszczególnie przepadam , ona taka ciepła klucha , jakby to moja tesciowa powiedziała
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

I ta turbo drzemka Miskowa to jedna jedyna w ciagu całego dnia? :cheer:

O i Wojtus to chyba za Zdankiem stopy lubi :woohoo:

Pustki tutaj straszne , uciekam!

Zostaje mi samotny drink , to chyba źle o mnie świadczy :dry:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443992 przez aniaa_
O Pola to ja lej :) ;)

A tak poza tym to u mnie też @ :angry:

dobranoc Vestusia, Ty Zuze też ucałuj :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444042 przez Malina86
No kuzwa wyjscia nie ma, ide po winiacza ;)

Vestusia moja Miśka sie trzesie jak widzi Flipsy czekoladowe i daje jej czasem w nagrode jak np. nasika do nocnika, a ona az piszczy z radosci i najpierw patrzy przez minute na tego chrupka z taka milosci i niedowierzaniem, a potem wciaga w sekundzie :laugh:

Zmuda- Trzebiatowska ladna, ale cycki ma male :laugh:

Biedny Dymian ;)

Hahaha widze ze @ sobie grupowe odwiedziny zrobila :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444053 przez Dorciaition
Ha ha Vestusia ale się uśmiałam z "choćkaj" i "zdoiła", a, że Lenia zasypia to przez moje parsknięcie się przebudziła ;)

Ja dziś nie piję, bo już padam. Moje dziecko ma chyba motorek w dupie. Przed chwilą stanęła i zaczęła iśc, chyba jej się zapomniało, że nie potrafi. 4 kroczki były.

Polunia no normalnie się dziś Ciebie boje ;)
Toć ja żadnego akcentu nie mam. Normalnie gadam, tylko ,że czasami swoim językiem, ktorego Vestusia nie rozumie ;)

Aniaa no widzisz jak potrafisz Twojego przekonać. :)

Ha ha Malina no wyobraziłam sobie Miśkę jak patrzy na tego flipsa. Lenia jeszcze nie miaa zaszczytu go posmakować :)

Aa, Polunia jak polewasz to dawaj, a co tam ;)

Co do samej Julki to też mnie drażni, nie pasuje mi do Janka. Denerwuje mnie jak se zawsze warkocza robi to tylko końcówkę ;)

Luśka myszka się Tobie zjechała??? Ha ha ha :laugh: :laugh:

Jeju Luśa palnij Ł. A kiedy Ty masz robić te pulpety???

Co to znaczy "ubzdygoliłam"?/ ;)

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #444055 przez luska
hej
normalnie az mam 4 strony do nadrobienie ruch jak w Paryżu na wsi :lol: Myszka mi się jeszcze zjechała , a nie całe 2 tygodnie temu kupiłam.Noż jasny ..... by to strzelił.

Polunie kochana ty byś z Aureska zawału dostała.Ana wkłada nogi pomiędzy te rurki i waruje.A schody to jej ulubione miejsce zabawa.

Olo eee no na ciuchowe zakupy , to ja też muszę mieć dzień i natchnienie.

hehe Docia zaraz będe , to się bierz za sprzątanie :silly:
Ty z tym noskiem, ślepok ze mnie i ja tego u niej nie wiedze .Na fotkach muszę się porządnie przyjżeć, to wtedy coś widzę.

Docia hehe no pewnie , że żartuje , nie boj się Zdanek jak do tej pory nic mojego nie tykał i nie wiedział :P

hehe Malina ty sobie rób drugiego , będziesz miała zajebiscie wesoło i dzieiaki juz nie beda ciebie okładac tylko siebię

Docia hehehe ja pierdziele , ale ssikam.Łenka mały Bóbr hehehe.A na twoje "ojoj" to ona zajebiście reaguję :P

Docia jak ja mam nie patrzeć na Lenkę.Hehehe a czego ty jej uczysz"barabra" :lol:
A z młodej to tancerka pierwsza klasa :lol:

Polunia dokładnie.Podejrzewam , że jak nie zdecydowalismy bysmy sie w tedy toi już bym nie chciała.
osz kurna zawsze zapomne sobie Malibu kupic , teraz kiedy mogę :angry: eh ale jakis alkohol jest idę po bacardi :lol: To Polunia pijemy :lol:

Malina ale Miska juz zapierdziela :ohmy: :ohmy: Tak fajnie kraczato chodzi :lol:

Hehe co wy chcecie od Janka , fajna dupa z twarzy :P

Vesteloni , no na razie sie nie pyta .Ze zjazdu to chyba najlepjej pamięta Domisia :silly:
No ej zdaje sobie sprawę jakie te schody niebezpieczne , zreszta pisałam wam.I Olo raz mi z nich fikna .Dwa dni płakalam , mu sie na szczęscie nic nie stało , ale ja o mało nie wysiadłam na zawał.

Z obcinaniem paznokci , to u nas jest masakra tylko na śpiocha.Z kapiela to jak u Zuzki , prysznicem i mała nie marudzi.Z noszeniem znowu to jest tragedia jak Ola nie ma .Uczepi sie nogi i stęka :dry:

Kurka u nas tez pizdziejewo , a y nic na zime nie mamy.A na razie na dwór nie wychodze , bo u nas łeb chce urwać

Apropo oszczędzania , mój mi wółaśni e wypomina , że kupilam dziś pulpety zamiast zrobić .
A nie dociera do niego , ze za kilogram dałam 13 zł , a za mięso w sklepie musze dać 12.Ale ona swoje ,że jak dalej bede wydawać na takie gupoty(kupiłam tez pizzerynki za 2 zł) to nigdy kasy nie bedziemy nieli.wykończe się z nim normalnie!!!!
ale piwek swoich nigdy nie liczy

Dewotki normalnie , dajcie spokuj z tymi serialami .z zadnym nie jestem na bierząco , ale co nieco na szczescie wiem.

Hhehe ja juz chyba sie ubzdygoliłam , no moze zdoiłam juz zgupiałam , ale nie tak zdoilam jak Lenisława.

EEE ja mówie mojemu , ze zjazd pzresuniety i jedziem w jego urodziny i bedzie oblewał urodziny z wami .ale mu się geba cieszyła .tylko udawał , że bedzie robota , a na pewno jakąś znajdzie.

Hhehe ania moze ja mojemu tez obiecam golonke Poli , to napewno pojedziemy.Oj Pola wez uszykuj tych golonek :P

Vestka spadaj spac , bo bedzie minuch za częstrze ładowanie telefonu :P

12 lata 2 miesiąc temu #444062 przez luska
boziu dziewczyny czemu my nie mieszkamy chociaż w jednym miescie .Dzie pewnie już by było alkoholowe party wieczór .Ide po driniacza

Ale z was złe kobiety , ja mojej juz z dobry miesiac daje flipsy i leje na nie ciepłym moczem , no nie przepada.Już bardziej jej smakuje chlebek ten Pono z biedry , żytni albo gracham.

Eee dzis ta moja srajda 2 ray zrobiła taka wode , ale ida jej 4 zęby u gór ma juz tak dziasełka rozwalone , ze i tak jestem w szoku , ze ładnie śpi i w sumie mało marudzi

12 lata 2 miesiąc temu #444067 przez Dorciaition
No właśnie Luśka mega szkoda, że nie mieszkamy chociaż blisko siebie.

12 lata 2 miesiąc temu #444068 przez luska
No tak jak ja weszłam na forum z zamiarem picia przez internet , to się wszystkie zmyły

12 lata 2 miesiąc temu #444070 przez luska
Docia ja to strasznie nad tym ubolewam :dry: :(

12 lata 2 miesiąc temu #444072 przez Dorciaition
Polunia miała pić i spierniczyła.

Malina, a Ty już Reddsików nie popijasz?

Nie wyszłam dzis ani na minutę z domu i jakoś dziwnie się czuje. Lenia ma katar, ja kaszel zajebisty, a tu ciągle padało i pizgało.
Nawet zakupy spożywcze dzis przez neta robiłam. Nie chce zimna. :(

12 lata 2 miesiąc temu #444074 przez aniaa_
Ja nie mogę, mało się nie popłakałam ze smiechu jak czytałam luśki posty :lol: :laugh: :woohoo: :lol: :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #444076 przez Malina86
Ja tez zaluje, ze takie rozwalone po calej Polsce jestesmy :( Nie wiem jak ja do marca wytrzymam...

lusia Misia dzisiaj tez dwa razy takie rzadkie kupsko zwalila i tez napewno jej jakis zebol wylazi, bo dziasla ma strasznie popuchniete, ale kuzwa nie moge jej zajrzec tam dobrze, bo sie drze zaraz.
Wogole to uwielbiam Twoje posty, polowe sie musze domyslac o co Ci chodzi :laugh: Ty taki szybki Bil jestes :laugh:

sarenka to nas najzwyczajniej w swiecie w bambuko ze zdjeciami zrobila... :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka