BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #443127 przez Aleksandra
Moi rodzice kupili Naci grający nocnik a teściowie smoka na biegunach (ala konik na biegunach). Nocnikiem jest bardziej zainteresowana bo spiewa i mozna z niego bez problemu zdemontowac dwie części, a smokiem nie bardzo ale jak juz na nim siedzi i ją bujam to jej sie podoba :)

Własnie pomalowałam sobie paznokcie :) i chyba okres bedę miała na dniach bo zjadłam prawie całe opakowanie ciasteczek... B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #443138 przez luska
hej z wieczora

madziorskie , ja mam typowy jeżdzik pchacz ,u mnie sprawuje się dobrze.Dorobiłam się dywanu , to jeden z pierwszych zakupów, całe szczęście.A na korytarzu mam spowalniacze (dekory).Ale jak już chcesz coś takiego , żeby maluch się dopychał to popatrz na takie rzeczy allegro.pl/fisher-price-chodzik-jezdzik-...511-i2676840158.html

Pola ta widziałam twoje cycki i są całkiem niezłe :P Ale ja by co w tym marcu się dogadamy co z tym Szczecinem :P

Nic :P i ni mów o dzisiejszym dniu .Jak Olo wrócił z przedszkola to się zaczęło :dry: Marudzenie stękanie , nagle wymyślił , że chce się uczyć.No oki wzięliśmy książki itd.
Później polazł do pokoju rozwalił skrzynkę na zabawki , zrobił delikatnie mówiąc
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i od godziny 18.30 dokładnie do 19.53 ryczał , aż sie zanosił , bo nie chciał sprzątać.Po ponad godzinie mu przeszło i w 10 minut posprzątał.I po 20 minutach na dywanie odleciał .Był moment , że mnie przestraszył , bo był tak padnięty , że przelewał mi się przez ręce i myślałam , że od tego płaczu zasłabł.Ale się ockną na momen i w rzeczywistości taki zgon miał przez te wrzaski i płacze.Młoda tez nie lepsza , bo zaczęła cyrki urządzać po 20.Zamiast spać to ryczała.

mojego jeszcze nie ma i siedzę jak ten kołek :dry:
teraz cisz , bo wszytkie na emke polazły :P

12 lata 2 miesiąc temu #443152 przez Malina86
lusia ja jestem :laugh: Masz tu strone "naszej" kliniki- poczytaj sobie :) www.aestheticmed.com.pl/

12 lata 2 miesiąc temu #443171 przez luska
hehe Malina no juz czytam co i jak
a przepraszam cie bardzo co ty kochana niby dokładnie chcesz ze sobą robić , bo ty to taka dzaga , że trochę by mi nawet było wstyd iść z tobą :P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443174 przez Malina86
Haha Lusia no to jaka ze mnie dzaga jak sie wstydzisz ze mna isc? Hahah wiem, wiem, nie to mialas na mysli. Ja bede cycki powiekszac :)

Moja matka wpedzi mnie w alkoholizm tym dawaniem winiacza :)

12 lata 2 miesiąc temu #443207 przez luska
Malina przeczytałam i teraz chociaz wiem , co mnie czeka i wiem dokładnie jak sie ten zabieg nazywa Abdominiplastyka :S Ale jak dla mnie nie ma najwaznieszego ...cena , ale aż się boje pomysleci ile ów operacja w takiej klinice może mnie kosztować

12 lata 2 miesiąc temu #443213 przez luska
no prosze ci przecież ty masz zajebiaszcze cycki :P No nie jeszcze jej mało i juz w ogóle chce nas w jakiś dołek wpędzić .A miałam redsy , ale zostawiłam u matki i teraz siedzę o suchym pysku , a mojego nadal nie ma :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #443219 przez Malina86
lusia zajebiaszcze cycki to ja mialam przed ciaza, no i przed schudnieciem...cos za cos niestety. Wiem, ze cycki kosztuja chyba 12,5 tys., bo moja kolezanka robila dwa lata temu i tak placila, no chyba, ze podrozalo. Mozesz wyslac zapytanie w sprawie ceny :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #443221 przez Aleksandra
Ja popijam martini :) Młoda śpi od 18-tej :) ja też za niedługo idę spac, bo jutro pobudka o 7-ej...

Do jutra kochane :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #443227 przez polunia
No jak to Dorcia mowi najazjebiściejsze to tak o Malinowych cycach :woohoo:

Normalnie alkoholizm sie wsród listopadówek szerzy... :silly:

12,5 dwa lata temu to i tak nie tragedia. Teraz pewnie ciut drożej bedzie ale co tam , wazne , ze cyce będą super :side:

12 lata 2 miesiąc temu #443228 przez luska
Ty to brzuch pewnie tez w tych granicach , a chciałam jeszcze cyce zrobić i te rozstępy najbardziej uciążliwe tez chirurgicznie jakoś usunąć.Łooo matko jak ja się zapędzę to z 50 tysi tam zostawię hhehe.Nie nie żarcik taki , bo tyle to nie mam chyba , ze wygram w totka.
Malina to przybierz troszkę masy to i cycki ci podrosną :P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #443234 przez Malina86
lusia no wlasnie caly myk polega na tym, zeby masy bylo malo, a cycki duze :laugh:

Olcia dobranoc :)

Na TVN style leci taki polski program sekrety chirurgii i ostatnio mi sie snilo, ze ten lekarz mnie tam operowal i mi zrobil mega balony :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #443252 przez polunia
No Ty to masz sny :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ale one takie mega mega były? :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #443257 przez Malina86
No duze byly, ale podobaly mi sie :laugh:

W sobote do fryca ide, niech mi wytnie troche klakow bo garnek mi sie zaczyna robic.

12 lata 2 miesiąc temu #443259 przez luska
heheh wiem wiem o co chodzi , tez tak kiedyś miałam , mało masy a cyki wielkie , teraz tez nie mam małych ale za to masa już inna.ale tak patrze na cenny w innych klinikach i wychodzi , że na cycki i brzuch w najdroższym wypadku muszę mieć 22 tysie.No od groma , ale i tak będę mojego urabiać(czyt. albo dasz dobrowolnie , albo rozwód i tak cie obskubie ze wszystkiego :P )
hehe tez to oglądałam , raz mnie rozwaliło , była laska o miała wargi sromowe za duże i chciała zmniejszyć :ohmy: I oglądałam plastykę brzucha , trochę się przeraziłam , ale dam rade.Chcesz być piękna cierp :dry:

no no Olcia słodkich snów.

Ja chyba tez do wyra uderzę , bo co mam robić.Wskoczę do wanny i mam nadziej , że gadzina żadna się nie obudzi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka