- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Aj dobra nie smęcę.
Dorcia ha, ha śmiać mi się chce, bo jak do mnie by ktoś zadzwonił, że przyjdzie za niedługo to też bym powera takiego dostała, że w tempie ekspresowym chata by lśniła ha, ha, ha
Ale i tak nie jest źle, bo wczoraj sprzątałam. Tylko znowu naczynia. Jak kupię mieszkanie to na pewno zainwestuję w zmywarkę.
Piotrkowych ciuchów nie piorę. Cały kosz jego brudów. Nie wypiorę choćby nie wiem co. Niech się uczy kuźwa, bo nawet jak wypiorę to choćby zabił się o suszarkę, to nie poskłada i nie pochowa (swoich) ciuchów. To niech tam zarastają brudem. W nosie to mam He, he, he
Idę dychnąć i czekam aż Zuza wstanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Aleksandra super córunia Ty masz najstarsze dziecie to czas za drugie się brać
Ok , spadam nadrabiać , ale już mi troche lepiej
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Polunia ja ci dam drugie! Na pewno nie teraz. Postawiłam mężowi ultimantum - albo znajdzie pracę - stałą i w rozsądnych godzinach albo nie bedzie drugiego dziecka. Ja chcę miec drugie ale nas zwyczajnie nie stac. Moi rodzice bardzo nam pomagaja ale chciałabym w końcu miec stabilizację pieniężną a nie ciagle wyzyskiwac moich rodziców.
Natalka usneła - to jej ostatni drzemka w ciągu dnia. Teraz spi w dzień dwa razy, z czego jedna drzemka trwa ok 1.5 godziny a drugo do godziny. Spac na noc ją szykuję koło 18-tej bo ona sama już sie tego domaga i nadal przesypia całe noce. Jak znowu jej wyrzynały się zęby nowe to miała katar i nie przesypiała ale po tygodniu jej przeszło. Teraz zęby się przebijają przez ostatnie partie dziąseł więc jest ok - w porównaniu z tym co było...
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tam Zuzolek , syropek pomaga?
Z tym kardiologiem to ja tez wtedy pomyslałam , że widocznie nie musi juz do niego isc skoro nie wyslała Was lekarka do tego szpitala
Spory ten rachunek za prąd , nie chciałabym zeby to głupio zabrzmiało ale nawet ja przy tej mojej banderozie mam mniejszy!
No tak , z mojej "galerianki" wyszła inna "Galerianka"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To moze ja tez sie wybiore do pediatry i ta znajdzie u Poli jakiegoś zeba bo jak dla mnie to nic tam w gębie nie ma Chociaz dzisiaj rano co s takiego ostrego paluchem wyczułam ale nawet lyzeczka popukac nie mogę bo sobie nie pozwala wsadzic łyżeczki do buźki.
Malina powiedzialam D , że jade na cycki do Szczecina z Maliną i Luską a ten jak zawsze mega miły był i mowi , że ok ale Malina i Luska to chyba tylko do towarzystwa bo cycki maja fajne...
Gratulacje za Miskowe nocnikowe siusiu!!!
Ooo , wrzesień i pażdziernik no to teraz faktycznie czas na listopadowką A jak któras zaciąży to zmienia watek? Mam nadzieje , że nie!
Zdjęcia jak zawsze zajebiste!!! Fajna rodzinka z Was W ogóle to az mi wstyd jak patrze na siebie , Ty zawsze taka wypindrzona i odwalona. Ale to juz chyba trzeba miec we krwi , mi to by się zwyczajnie nie chciało
Luska u nas to samo , duzo czasu staramy sie poswięcać Kacprowi ale jemu ciagle mało i tez chciałby mame i tate na wyłacznosc , szczególnie tatę. Pierwsze jak otwiera oczy to pyta: Tatus gdzie? U dziadzi? Takim zawiedzionym głosem to mowi , że aż żal
Wiejskie dziolchy Dobre My mielismy od zawsze cyfre ale jak sie tutaj przeprowadzilismy to juz talerza nie zakładalismy bo i tak czasu nigdy nie bylo na oglądanie , więc placilismy pół roku jeszcze a talerz i dekoder w graciarni leżały. Generalnie to mi jakos szczególnie nie brakuje telewizji , tylko czasami jak akurat nie padne wieczorem jak mucha to mnie nachodzi , że bym sobie cos ciekawego obejrzała. Jak miałam to głównie TVN24 i TVNStyle. Teraz to pewnie najcześciej Kacper by z tego korzystał. Z kanałów muzycznych na tej naziemnej satelitarnej mam eskaTV i mi wystarcza.
Co do fotelikow to mam Romer king plus dla Poli(on jest bez IsoFixa) a do Kacpra jeszcze nie kupilam ale chce ten Recaro monza nova z isofixem. Bo te wieksze jak bez isofixa to dupowate bo jeden pas trzyma i fotelik i dziecko. Takie mało bezpieczne mi sie wydaje
Opiekunka do Aureski to moim zdaniem bardzo dobry pomysł , tylko , że ktos musiałby jeszcze Ola z przedszkola odbierać no bo Ty jak pojdziesz do pracy to raczej nie bedziesz konczyc tak wczesnie. Ja tez niby chciałam opiekunke , nawet jest w naszej wiosce jedna fajna babka ale mi póki co sie nie opłaca bo w większości i tak siedzę w domu. Niby mogłabym jeżdzic do tesciowej zeby sobie cos dorobic ale ja do stania za ladą sie nie nadaję a zeby wrócic do poprzednich obowiazków to musiałabym tam byc codziennie po około 10 godzin od poniedziałku do piatku i jeszcze w sobote chociaz do poludnia a robiac tez cos swojego nie dałabym rady tego pogodzić
Wysyłam i produkuje dalej
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati juz wstała. Czekam na Z bo musze do banku po kasę na naprawę mojego stilo pojechac. Byle do 18-tej
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Hania chora Idziemy na 17 do lekarza.
Lece ponadrabiac
ps Natka jaaaaaaaka juz duza Cudna jest
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Dużo zdrówka dla Hanulki Oby szybko wyzdrowiała
Dzieki Olcia, dobrze, ze wrocilas
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No własnie Malina PODKOLANÓWKI zajebiste
No ja tez bym u siebie uszy w spokoju zostawiła , sa ok
SARNA PRZYZNAJ SIĘ BEZ BICIA - WYSLAŁAS TE FOTY??? JEŚLI TAK TO JAKIM LISTEM - ZWYKŁYM , POLECONYM , PRIORYTETEM???
Dorcia widze , że atrakcje na roczek planujesz , fajnie Moi znajomi na slubie mieli na podziekowaniu dla rodziców rzutnik i fajna prezentacje ze swoimi zdjeciami od małego. Kapitalna sprawa była
No i tort dla Zdanka , na pewno sie ucieszy
Takkkk , DUPA W STRINGACH Malina uwielbiam Twoje teksty
Cos chyba ominęłam Ale jakby co to mi tez pasuje początek marca ze wskazaniem na ten pierwszy weekend marcowy bo w drugi akurat wypadaja Kacpra urodziny i pewnie imprezke bede robić rodzinna.Ale w razie postaram się dostosować albo ewentualnie nie pojadę
Ooo , Batman sie zestresował , zły chłopak. Dostal jakas karę?
Dorcia widze , że francuski piesek z Krzysia. Przeglodź go pare dni to i woda z makaronem bedzie mu smakowała(czyt.rosół z kurzych nozek )
Malina pytałas kiedys ile kto płaci za wodę . Przed chwila był facet i zuzycie wody to 21 m3 za równiutkie 2 miesiace. Z jakimis tam opłatami stałymi wyszło 79,65.
Jejku ja tez chce gdzies na Sylwestra
vestusia nie martw sie ja tez zawsze na zdjęciach wychodze jak łos! No ale jak sie wygląda jak łos to i sie wychodzi jak łos
Ooo , Dorcia widze , że kombinujesz jak tu zrobic z nas jedna wielka rodzine , póki co Bob z Maliną maja dziecko mieć
Dorcia super , że T tak teraz za Lenka są. Lepiej póxno niz wcale
Aleksandra no mój D tez często i gesto zdziwiony dlaczego ja taka zła po całym samotnym dniu z dzieciakami Facet to swinia nanananana.....
Widze , że mamy to samo z gotowaniem , ja sie staram zeby Kacper codziennie miał cos zdrowego tresciwego na obiadek a ten ledwo co podziubie i szlak mnie trafia!
vestusia D zostanie z dzieciakami ale od przyszlego poniedziałku. Ja bede miała 4 dni zeby wszystko ogarnac bo w czwartek wieczorem zdaje sale z kuchnia. Co ja gadam jakie 4 dni , 4 popołudnia!!! A tam serio kupe roboty jest!
O co poszło z Bobem bom ciekawe jajo przecież???
Ooo , Aleksandra a jaka masz spirale tą ze "spręzynka" czy z "pojemniczkiem z hormonami"? A przy @ podpasek czy tamponów uzywasz bo nie wiem jak sie ma faktycznie spirala do tamponów , podobno jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale nie mam sie od kogo dowiedziec jak to faktycznie jest wiec poprosze o info
Dorcia wesolo masz z Krzysiem , Ty to masz anielska cierpliwosc do Niego , zreszta tak samo jak D do mnie
A z tym sprzataniem to zawsze tak jest , jak przypili to mega szybko potrafimy sie zorganizowac i wypucowac mieszknie
Ooo vesta doczytalam o co poszło z Bobem , czyli standart Daj mu kare , zakaz wstepu przez tydzień , zaraz sie pokorny zrobi
Ty masz problem , ze Piotrk nawet swojego prania nie poskłada a mnie z kolei wkurza jak D idzie do pralni i segreguje lumpy z suszarki. Oczoplasu wtedy dostaje , nie ,że xle posegreguje czy poskłada ale , ze mam wrazenie , że daje mi do zrozumienia , że ja tego nie zrobilam wiec on musi. Zawsze sa przez to kłótnie bo On swoje , że nie robi tego złosliwie tylko chce mi pomoc a ja swoje , ze specjalnie zeby mi dosrać i awantura gotowa
Aleksandra widze , że tez Cie jakies "przesilenie jesienne" dopada , wszystko na nie i wszystko xle. Narzekaj narzekaj , wyżalisz sie i bedzie lepiej
No widze , że pomocnice niezła masz
madziaska no w koncu!!! Nadrabiaj nadrabiaj
Zdrówka dla Hanuli
Ja uciekam , juz mi lepiej , moze D nie zbije jak wróci do domu
Niedobrze mi , rzygac mi sie chce(sorry za okreslenie)i w glowie mi sie kreci , chyba musze sniadanie zjesć
Do zas , papa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ooo , Aleksandra a jaka masz spirale tą ze "spręzynka" czy z "pojemniczkiem z hormonami"? A przy @ podpasek czy tamponów uzywasz bo nie wiem jak sie ma faktycznie spirala do tamponów , podobno jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale nie mam sie od kogo dowiedziec jak to faktycznie jest wiec poprosze o info
Mam spręzynkę a przy @ używam podpasek bo tamponów nie toleruję. Poza tym mam tak intensywny @ że musiałabym chyba całą paczkę sobie wsadzic żeby to miało sens
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nawpierdzielałam sie pierogów z mięchem - kupne oczywiście - że teraz to mi jeszcze bardziej niedobrze Kacper zjadł aż całe 2 , normalnie wykończę sie kiedys z tym jego jedzeniem , no raczej niejedzeniem! D wrócił do domu , normalnie zjadł obiad który od mojej matki przywiózł i poszedł DO PŁOTA!!!
A właśnie , najwazniejsze , po to tu wlazlam. Moja córka puściła sie w kojcu i zrobiła całe 3 kroki , chyba 3 bo z wrazenia moglam źle zauważyć Zrobila to prawie godzine temu i dalej nic
No dobra , padam , ide ja pomęczyc trochę