BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #444624 przez Malina86
Czesc Kochane!

Badzo dziekujemy za zyczenia :kiss:

polunia no teraz mi cwieka zabilas z ta niespodzianka :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja zaluje, ze Miśki nie sadzalam wczesniej na nocnik, tzn. zaraz jak zaczela siadac (a taki byl plan), bo moze wtedy wiedzialaby, ze trzeba siedziec i nie byla na tyle mobilna zeby z niego spylac, ale i tak nie jest zle. Daje jej cos do jedzenia, albo pilota lub moj portfel, siadam przy niej i robie "siiii,siiii" :laugh: i dwa razy juz zrobila. My mamy nocnik bez bajerow, ale taki krzeselkowaty z przykrywka.

Bylysmy na spcerku, u nas slonecznie, ale zimno.

O i tyle popisalam, Miśka spala, myslalam, ze jeszcze chate posprzatam, ale niestety pol godziny snu to maks dla mojego dziecka- rozpieszcza mnie normlanie :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #444637 przez Aleksandra
My dziś darujemy sobie spacer. Jest zimno i bardzo wieje.

Natalka dzis wciągu dnia spała rewelacyjnie - dwa razy po godzinie :) I to raz Z ją ululał - można? można :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #444663 przez Aleksandra
Hahahaha!! Właśnie Z wziął Natalkę na spacer na chwilkę. Kazał ja ubrac i poszli :) Ech...słodkie lenistwo :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #444666 przez luska
Pola , to co to z niespodzianka.Powiedz , bo sie bnormalnie wieczora nie doczekam!!!
a czemu dzis bezalkoholowo :laugh: u mnie to jest wymówka .....alkohol mi sie skończył.Jeset czyta , ale ja nie lubię.

Ania telewizja kłamie ;) Nie ogladaj :P
nie a juz tak kna powarznie , to ja tam prawie od poniedziałku z młąda siedze , ale u nas tak pizga i jest tak zimno , że mnie az ciary biora jak mam z nią spacerować .Wrzucam na luz.A dzis to tak porypana pogoda .Co 5 minu zmiana .Pada , świeci słońce , wieje.

A nocnik mam z bajerami , taki co Madzialska dała linka ,hhehe Madzialska dokładnie mój olo tez tak spiewa i kobitki w przedszkolu sie pytał skąd on wyrwał ta piosenkę

Madziorska heheh no bratowa miała pomysł z tym oszczędzaniemo i sadzaniem małego.A 4 mce , no to jak dla mnie troche przegięcie , bo taki maluszek ,to sam nawet jeszcze nie siedzi .ale jak na moje , na tym nie da sie zaoszczędzić ;) A maluch wczesniej jakk ten rok z kawałkiem i tak nie będzie wołał.

Hhehe docia no z tymi krogulcami , to na początku wogóle nie zajarzyłam :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pola biedna Polidka , ucałuj ją i udanych zakupów.

Oj biedna Nacia :kiss:
EEE Aureska mi od dawna pluje , kurka ale mnie to irytuję.Wtedy koniec z jedzeniem , bo mnie to zaraz by cos trafiło i jak przegłodnieje, to zje potem następne danie ze smakiem , byle by nie było przekąsek.

Malina nienarzekaj i tak nie byla to turbo drzemka .W dzien nie ma co z Aureśka narzekac .Od rana spała 3 h i teraz tez spi.Jade po Oleśka:)

Do wieczora

12 lata 2 miesiąc temu #444674 przez Aleksandra
U nas też lipna pogoda, ale słyszę że siedzą w kotłowni bo Z dorzuca do pieca.

Ja też uważam, że 4 miesiące to przesada. Natalka ma śpiewający nocnik i na razie słuzy jej do wspinania i rozbrajania go. Czasami ją sadzam i leję wodę, żeby słyszała pioseneczkę ale nic na siłę. Wie kiedy zbiera sie do kupy i może jak uda mi sie to wyłapac to ją posadzę. Próbowac trzeba :)

Ja mam jeszcze martini na wieczór. Normalnie jedną butelkę mam na 4 dni :)

12 lata 2 miesiąc temu #444716 przez Dorciaition
Luśka może to sen proroczy?
A Ty tabsy bierzesz?

Malina kurka dlaczego nam wcześniej nie powiedziałaś, że masz sposób na Misie i nocnik? ja blondyna nie pomyślałam ;)

Aleksandra ale Ci dobrze. U nas raz się zdarzyło, że KRzysiu zabrał Lenie na spacer.

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #444717 przez luska
Docia nie nie mam snów proroczych , przeważnie sa na odwrót .
nie nie biroe , bo sie żle czułam po nich.

EEE na fejsie pisałam 22 pazdziernik , co w na to??

Olo za dobrze masz dzis , mój wczoraj to wrócił o 19.30 .wlazł z małą do łazienki i dostał tele i musiał wyjśc , wrócił pp 21.I mamy powtórke z rozrywki

12 lata 2 miesiąc temu #444722 przez vestusia
Ha, no dziś dzień dobroci chłopów :D

Właśnie wysłałam Piotrka z Zuzią na spacer. Pewnie do godziny wrócą, bo będzie mi truł, że co on ma z dzieckiem robić, a że zimno, a że spacerować bez celu nie będzie he, he, he :D No ale poszedł. Postękałam, że się źle czuję (a czuję się źle, zapodałam sobie aspirynkę) no i łyknął więc mam luz. Wcześniej dałam się wykorzystać więc i wilk syty, i owca cała :D

Na wieczór smażymy fryty he, he, he :D

Zuzia wali takie kupska, że mam dość. Do tego wierci się jak opętana, że mało sama w tym kupsku nie jestem. No masakra.

Dorcia widzisz to nie tylko Ty taka blondi, bo ja też nie wpadłam na to, że mogę czymś Zuzię zająć jak posadzę ją na nocniku. Normalnie jakaś zaćma czy co? He, he, he Malina jak dobrze, że jesteś i piszesz o tak prostych rzeczach ;-)

Lusia ojojo to sen proroczy może być! Ale może jednak była jakaś możliwość tylko nie bardzo pamiętasz? Mówisz, że doszłaś??? (po schodach żeby nie było?? :lol: :lol: :lol: :lol: )

O Dorcia to jak się kończy żel to koniecznie trzeba kupić nowy. A smakuje bardziej Tobie czy Zdankowi?? :D Sa, sa, sa :D

W tle leci Julia, bo tak o niej piszecie i piszecie.

Olcia no to dobrze, że piszesz się na zjazd. To laski kiedy??? Na początek marca?? Ja wcześniej na pewno nie dam rady a bez dzieci to nie wiem czy to będzie w naszym wydaniu bezpieczne he, he, he :D

12 lata 2 miesiąc temu #444724 przez vestusia
Ha Lusia tak teraz patrzę na Twój suwaczek a tam pod opisem Aurelki jest, że "potrafię chwycić grzechotkę która leży obok i bawię się nią". Ha, ha, ha to chyba mało aktualne? Aurelka to już zapitala na dwóch, sama bierze butelkę, obsługuje się nią, robi tany-tany he, he, he no padłam :D Coś ten suwaczek mało adekwatny do umiejętności 10-cio miesięcznego dziecka :D

12 lata 2 miesiąc temu #444732 przez Aleksandra
Co do spaceru Z z Natalka to jest "raz na ruski rok". Byli raptem 15 min bo deszcz zaczął padac, ale to zawsze cos :)

Natalka właśnie poszła spac. Rozbraja mnie to moje dziecko. Ma bardziej poukładany dzień niż ja :silly:

Wyjazd bez dzieci to mało bezpieczny pomysł. Poza tym ciekawa jestem czy mój mnie puści bez dziecka bo nie wiadomo jak jego zlecenia wypadną...

Hahaha Lusia właśnie masz chyba nie aktualny suwaczek :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #444744 przez Malina86
Goszcze teściówke :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #444751 przez vestusia
Malina siły życzę :D I spokoju :D

Piotrek wrócił z Zuzanką ze spaceru, frytki się smażą, Zuzia wariuje na kołdrze na dywanie :)

Odezwę się wieczorem albo i nie, bo naprawdę źle się czuję :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444753 przez Aleksandra
Vestusia kuruj się kochana :kiss:

Malina wdech, wydech, wdech, wydech.....dasz radę, łyknij sobie % i będzie gites :)

Idę prasowac, bo ta sterta mnie woła B)

12 lata 2 miesiąc temu #444776 przez Dorciaition
Jeśli o mnie chodzi jestem za wypadem bez dzieci na weekend( jedną noc). Niech faceci zobaczą jak to jest "nic nie robić" cały dzień.

Vestusia
jak dobrze, że napisałaś o żelu. Właśnie wysłałam Krzysia do Reala po pampki itp i dzięki Tobie wysłałam mu smsa o żelu :)

Ej, no chyba tak źle się nie czujesz skoro jeszcze dajesz radę z Piotrkiem ;)

Oo Luśka skoro nie bierzez tabsów to może być proroczy :lol:

Malina trzymaj się

Aleksandra
zapraszam i do mnie na prasownie ;)

Lenia usypia. Oby do rana.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444790 przez Dorciaition
Wrzucę Wam trochę dzisiejszej Lenisławy ;)

Halo, halo

Tak patrzy w tv. Jak zahipnotyzowana.

Rozpakowuje zakupy.

Tu jakby kupe robiła ;)

Jak zawsze poszalałam ;)

Nie ma KRzysia i nie wiem co robić, a tutaj cisza

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka