- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Badzo dziekujemy za zyczenia
polunia no teraz mi cwieka zabilas z ta niespodzianka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja zaluje, ze Miśki nie sadzalam wczesniej na nocnik, tzn. zaraz jak zaczela siadac (a taki byl plan), bo moze wtedy wiedzialaby, ze trzeba siedziec i nie byla na tyle mobilna zeby z niego spylac, ale i tak nie jest zle. Daje jej cos do jedzenia, albo pilota lub moj portfel, siadam przy niej i robie "siiii,siiii" i dwa razy juz zrobila. My mamy nocnik bez bajerow, ale taki krzeselkowaty z przykrywka.
Bylysmy na spcerku, u nas slonecznie, ale zimno.
O i tyle popisalam, Miśka spala, myslalam, ze jeszcze chate posprzatam, ale niestety pol godziny snu to maks dla mojego dziecka- rozpieszcza mnie normlanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Natalka dzis wciągu dnia spała rewelacyjnie - dwa razy po godzinie I to raz Z ją ululał - można? można
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
a czemu dzis bezalkoholowo u mnie to jest wymówka .....alkohol mi sie skończył.Jeset czyta , ale ja nie lubię.
Ania telewizja kłamie Nie ogladaj
nie a juz tak kna powarznie , to ja tam prawie od poniedziałku z młąda siedze , ale u nas tak pizga i jest tak zimno , że mnie az ciary biora jak mam z nią spacerować .Wrzucam na luz.A dzis to tak porypana pogoda .Co 5 minu zmiana .Pada , świeci słońce , wieje.
A nocnik mam z bajerami , taki co Madzialska dała linka ,hhehe Madzialska dokładnie mój olo tez tak spiewa i kobitki w przedszkolu sie pytał skąd on wyrwał ta piosenkę
Madziorska heheh no bratowa miała pomysł z tym oszczędzaniemo i sadzaniem małego.A 4 mce , no to jak dla mnie troche przegięcie , bo taki maluszek ,to sam nawet jeszcze nie siedzi .ale jak na moje , na tym nie da sie zaoszczędzić A maluch wczesniej jakk ten rok z kawałkiem i tak nie będzie wołał.
Hhehe docia no z tymi krogulcami , to na początku wogóle nie zajarzyłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pola biedna Polidka , ucałuj ją i udanych zakupów.
Oj biedna Nacia
EEE Aureska mi od dawna pluje , kurka ale mnie to irytuję.Wtedy koniec z jedzeniem , bo mnie to zaraz by cos trafiło i jak przegłodnieje, to zje potem następne danie ze smakiem , byle by nie było przekąsek.
Malina nienarzekaj i tak nie byla to turbo drzemka .W dzien nie ma co z Aureśka narzekac .Od rana spała 3 h i teraz tez spi.Jade po Oleśka:)
Do wieczora
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też uważam, że 4 miesiące to przesada. Natalka ma śpiewający nocnik i na razie słuzy jej do wspinania i rozbrajania go. Czasami ją sadzam i leję wodę, żeby słyszała pioseneczkę ale nic na siłę. Wie kiedy zbiera sie do kupy i może jak uda mi sie to wyłapac to ją posadzę. Próbowac trzeba
Ja mam jeszcze martini na wieczór. Normalnie jedną butelkę mam na 4 dni
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
A Ty tabsy bierzesz?
Malina kurka dlaczego nam wcześniej nie powiedziałaś, że masz sposób na Misie i nocnik? ja blondyna nie pomyślałam
Aleksandra ale Ci dobrze. U nas raz się zdarzyło, że KRzysiu zabrał Lenie na spacer.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
nie nie biroe , bo sie żle czułam po nich.
EEE na fejsie pisałam 22 pazdziernik , co w na to??
Olo za dobrze masz dzis , mój wczoraj to wrócił o 19.30 .wlazł z małą do łazienki i dostał tele i musiał wyjśc , wrócił pp 21.I mamy powtórke z rozrywki
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Właśnie wysłałam Piotrka z Zuzią na spacer. Pewnie do godziny wrócą, bo będzie mi truł, że co on ma z dzieckiem robić, a że zimno, a że spacerować bez celu nie będzie he, he, he No ale poszedł. Postękałam, że się źle czuję (a czuję się źle, zapodałam sobie aspirynkę) no i łyknął więc mam luz. Wcześniej dałam się wykorzystać więc i wilk syty, i owca cała
Na wieczór smażymy fryty he, he, he
Zuzia wali takie kupska, że mam dość. Do tego wierci się jak opętana, że mało sama w tym kupsku nie jestem. No masakra.
Dorcia widzisz to nie tylko Ty taka blondi, bo ja też nie wpadłam na to, że mogę czymś Zuzię zająć jak posadzę ją na nocniku. Normalnie jakaś zaćma czy co? He, he, he Malina jak dobrze, że jesteś i piszesz o tak prostych rzeczach
Lusia ojojo to sen proroczy może być! Ale może jednak była jakaś możliwość tylko nie bardzo pamiętasz? Mówisz, że doszłaś??? (po schodach żeby nie było?? )
O Dorcia to jak się kończy żel to koniecznie trzeba kupić nowy. A smakuje bardziej Tobie czy Zdankowi?? Sa, sa, sa
W tle leci Julia, bo tak o niej piszecie i piszecie.
Olcia no to dobrze, że piszesz się na zjazd. To laski kiedy??? Na początek marca?? Ja wcześniej na pewno nie dam rady a bez dzieci to nie wiem czy to będzie w naszym wydaniu bezpieczne he, he, he
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka właśnie poszła spac. Rozbraja mnie to moje dziecko. Ma bardziej poukładany dzień niż ja
Wyjazd bez dzieci to mało bezpieczny pomysł. Poza tym ciekawa jestem czy mój mnie puści bez dziecka bo nie wiadomo jak jego zlecenia wypadną...
Hahaha Lusia właśnie masz chyba nie aktualny suwaczek
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotrek wrócił z Zuzanką ze spaceru, frytki się smażą, Zuzia wariuje na kołdrze na dywanie
Odezwę się wieczorem albo i nie, bo naprawdę źle się czuję
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina wdech, wydech, wdech, wydech.....dasz radę, łyknij sobie % i będzie gites
Idę prasowac, bo ta sterta mnie woła
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia jak dobrze, że napisałaś o żelu. Właśnie wysłałam Krzysia do Reala po pampki itp i dzięki Tobie wysłałam mu smsa o żelu
Ej, no chyba tak źle się nie czujesz skoro jeszcze dajesz radę z Piotrkiem
Oo Luśka skoro nie bierzez tabsów to może być proroczy
Malina trzymaj się
Aleksandra zapraszam i do mnie na prasownie
Lenia usypia. Oby do rana.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa