- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
sarenka poleciala po bandzie z tymi fotami
Znowu sie zwylam jak bobr... tym razem przez ten filmik, ktory udostepnilam na fejsie. Ja jednak mietka jestem Po ciazy mi tak zostalo
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Helołłł , tak wczoraj poczytałam , że szok , normalnie kanapa tak mi do ucha pięknie czytała , że aż poległam. Swoją drogą to nie kumam samej siebie , coś się poprzestawiało , zawsze mogłam siedzieć do nocy i spać mi sie nie chciało. A teraz położę ekipę i tez bym najchętniej poszła spać. To chyba już starość!!!!!
No biegne ciut poczytać , ciekawe co tam napłodziłyście
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Ja dziś na nogach od 6-tej....
Wczoraj mi znowu net padła, już mnie wkurzają z tym.
Madziorskie Natalka ogólnie lubi jeśc, jest mega łasuchem i lubi wszystko. Po prostu pokazuje, że umie pluc
Polunia paznokcie elegancja francja
Malina pomysł z zupa rewelacyjny, popieram
Ale u nas mgła. Widocznośc na ok 5m. Mam nadzieje, że się rozpogodzi bo musze iśc na zakupy...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Malina no od rana przez Ciebie ryczę. 5 minut oglądałam i juz nie mogę. NAjcudniejsza ta dziewczynka, co u Mikołaja siedziała "Dady I miss You". Boska.
Jeśli chodzi o czapy to byłoby super, looknij. Ja oczywiście coś z różem, albo biała, kremową, bo mam zielony płaszczyk. Ale tak serio, serio, nie Sarenkowo
Polunia opowiadaj jak D zareagował na fryzure?
Malina rowerek fajny. Oby tylko później Tobie tej stówy nie wypomniała.
Pa pa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie znoszę czapek ale to może dlatego, że nie miałam jeszcze takiej w której dobrze bym wyglądała.Mama mi kupiła teraz taka wełnianą z pomponem - nawet fajna ale i tak wyglądam w niej jak plemnik. Musze poszukac bo zima sie zbliża a nauszniki nie wiele dają w mroźne dni.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No popatrz , jednak nie tak xle z Ł skoro sie martwi czy mu sie w wannie nie utopisz
Co do spodni to chodzi mi o te takie narciarskie na szelkach jak od kombinezonu , cos wykombinuje , ale poczekam az ta kurtala przyjdzie (jeszcze za nia nie zapłaciłam - wlasnie!!!) czy bedzie w ogole na mojego gada dobra.
Ola Natalka dba o to zeby Ci sie Matka nie nudzilo , co tam będzie normalnie jadła skoro mozna pokombinować
vesta zabiłas mnie Dałam sie wykorzystać , Ty cwaniaro , 2:0 dla Ciebie , nie dośc , że miło było to jeszcze Zuzkę na spacer z tata wypachnęlaś
Zdrówka życzę
Luska jak dajesz busa to mozemy D za kierowce wykorzystać
Dorcia o tak , zostawic ich na dwa dni z "nic-nierobieniem" !!! Albo by sie zreflektowali i zaczęli doceniać albo obraza majestatu i stekanie przez kolejny miesiąc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lenisława czaderska. Zdjęcie z bagietka mega , chyba ja matka głodzisz A na tym ostatnim zdjeciu to juz taka dorosla dziewczynka , cudna jest
madziorskie no super bratowa ma podejscie Mogła jeszcze do tego prezent mikołajkowy dołaczyć bo to tak blisko siebie Teraz mała i tak nie bedzie rozumiała ale w przyszłosci moze byc jej przykro , no ale co poradzisz. Wiadomo , ze okres swiateczny wiąże sie z wiekszymi wydatkami ale mozna kupic dwa drobne prezenty niz jeden wspólny.
Ooo , madziorskie mieszka nd jeziorem - co Wy Laski na to???
madziorskie a bo my takie rozgoryczone zmeczone zyciem matki polki więc trzeba sobie jakos to zycie urozmaicic - no o tych "popijawkach" mówię
O i mój tez do najlepszych tancaerzy nie nalezy Ale lubi więc pół biedy , na imprezach zawsze sie wybawie solidnie , co prawda na poczatku musze go wyciągać ale potem to juz z górki
Moja panna tez niema kolczyków , kiedys mi w salonie kosmetyczka powiedziała , ze chyba dopiro po któryms tam roku zycia czy jakos tak , juz nie pamietam. I juz nigdzie dalej się n ie wybrałam , liczę , że na roczek jakies dostanie to wtedy juz na bank jej przebiję bo mi się bardzo podobaja nasze forumowe dziewczynki z kolczykami. Ale chyba na początku i tak musi nosic te od przebijania - tak? Dupy dałam , że jednak wtedy nie przebiłam , teraz juz kumata bardziej i afera przy przebijaniu to swoja droga ale pewnie bedzie grzebac przy uszkach , tym bardziej , ze ma to do siebie , że jak jest spiaca to się za ucho ciągnie a jak juz mega spiaca to za jedno i drugie
vesta a co to za złe wspomnienia z zelem bo chyba mnie cos omineło
aniaa brawa dla Wojtusia za samodzielne wstawanie
Dorcia ale sie usmiałam z tych niby-słuchawek na Krzyskowych uszach przy tańczeniu
Nie no jak impreza to koniecznie trzeba jakas kiecke kupić Jak juz sie wypindrzysz to fotki poprosimy Krzyś nie bedzie pekał z zazdrosci?
madziorskie Izka miesiąc młodsza od Poli(o ile dobrze zapamietalam to 28.12) i juz tyle zabków , u nas nadal piękny bezzębny uśmiech
O kurde , zabilas mnie ta bratowa i zrzutka na trampolinę No nieźle
A zdjęcie tak bokiem bo jedyne na którym nie widać mojej okropnej gęby a`la łoś
Luska no i ja sie dołączam do tego podpisu rękami i nogami
Moje pazury tez zawsze pozostawiały wiele do zyczenia , rozdwajały sie , łamały , no nigdy ich do ładu doprowadzic nie mogłam. A tutaj odpukac ale od polowy sierpnia ani jeden się nie złamał ani nie zadarł , wczoraj juz mi duzo spiłowala bo duzo za długie były jak dla mnie. Jestem pelna podziwu dla tej "techniki" , jak nosiła tipsy swojego czasu to sierota zawsze cos wykombinowałam i sie łamały , żel tez mi odpryskiwał czasami a tutaj nic sie nie dzieje
No ciekawe co tam Aurelcia wykombbinowała , że nie c hce sama chodzić . Pamietam , że Kacper tez tak miał. Zaczął chodzic a po niedługim czasie wrócił do czterech. Trwało to jakies dwa tygodnie i znowu tym razem juz na stałe zaczął chodzić.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A dużo Miska sie tego szmponu napiła? Kużwa to juz ten etap sie zaczyna gdzie bedzie trzeba mieć wszystko pochowane
Gotuj gotuj ta grzybową - Twojej tesciówce na bank zasmakuje
aniaa widze , że się wykręcasz od zjazdu Mi sie wydaje , że na zjeździe w Powidzu nie lustrowalysmy sie jak która wyglada. Nie no , sorry , mnie powaliła figura Maliny Wiec mysle , ze nawet jesli masz te dodatkowe 10 kg o których mowisz to nikt tego nie będzie przywiazywał wagi Grunt to sie dobra zabawa a ta na bank bedzie
madziorskie no ten rowerek to chyba faktycznie dla starszych dzieci ale ja sie tam wcale nie zdziwie jak nasza Miska za tydzień bedzie na nim smigac bo Ona to bije wszystkie dzieciaczi na głowę. To taka maa forumowa zdolniacha
Luska ja nie kumam o co chodzi z tym przedszkolem ,jak zamykają?
madziorskie i jak bylo na górze , bo tak Ci się nie chcialo
Wiecej fot nie dam bo ja na kazdej wychodze jak taki debil , normalnie patrzec na siebie nie mogę!!! Może gdzies przy okazji jakas przypadkowa w miare dobra sie trafi to wrzucę.
Malina no boska pozycje sobie Miska obrała Ślicznota nasza
Dorcia to tez pisalam , ze zdjecie niczym pietnastolatka na fb czy nk Sama sobie robiłam bo D w garazu siedział
No D niby sie podoba ale z nim to nigdy nic nie wiadomo , pewnie jak będe miała juz cos innego na głowie to się dowiem bo powie , ze tamta była lepsza albo gorsza
No poleciała Sarna po bandzie Szkoda
Luska przyslesz Ty mi w końcu "mejlem" te grupowe fotki z Powidza??????????!!!!!!
Dobra to tyle , lecę bo Pola od dobrych 15 minut gada w łóżeczku
A tak w ogóle to jestem przerazona , kazdy włos w inna strone normalnie , trza cos z tym zrobic bo juz w moją kultową "kitkę" nie zepnę
Miłego dnia Dziewuszki , papa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obejrzalam do końca i teraz bede miała płaczliwy dzień , nie wyobrazam sobie jakby D miał tam pojechać ...
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenka z bagietką mnie rozwaliła, jakbym Natalke widziała
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko wstaje ostatnio ok.9:00, no co tak szybko ja sie pytam? Ale wczesniej pada i troche leiej spi, bez czestego nocnego stekania
aleksandra u mnie tez mgla okrutna, mleko normlanie!
Dorcia no ta dziewczynka na filmiku najlepsza. Smutne to, ale coz taki zawod.
polunia ja tez sobie nie wyobrazam, zeby A. mial tak jechac na pol roku...choc wcale leiej o wiele nie mamy, juz mija pol roku jak jezdzi do Niemiec, tyle, ze nas te weekendy ratuja. Mam nadzieje, ze do konca roku sytuacja sie wyjasni, bo napewno nie chce patrzec na to jak Miśka przezywa takie rozstania co tydzien.
Popros Damaian niech fote Ci strzeli. Ja mam takie kudly, ze wstane rano, tzrepne glowa i juz fryzura sie sama robi
Mowisz, ze moja figura Cie powalila hahaha. Mam nadzieje, ze jakos sie po tym podnioslas haha Bez przesady
No Miśka mnie rozwala, sciaga skarpety co chwila i wyjada sobie "koty" od skarpet z miedzy palcow
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
No najpierw ze śmiechu mało się nie posirałam, a potem ze wzruszenia się zryczałam!
Malina dawno mnie nic nie wzruszyło jak ten filmik kurka! Aż się poryczałam, a ja to zimna baba jestem więc to już coś. Ta dziewczynka słodka i jeszcze taki jeden chłopczyk mały chyba w przedszkolu też tak płacząco podszedł no ryczę jak durna
Rowerek dla Misi superowy, kurka ale albo prezent albo niech spada. No co za kobieta!
Co do zupy grzybowej to gotuj, ewentualnie zostaw kilka grzybków i zrób sosik grzybowy do mięsa mielonego, jeśli T. przyniesie któregoś razu
Ha, ha, ha Ty to jesteś niezła!
Misia superowa a jaką pozę przyjęła w tym wózku he, he, he No ona to taka aparatka jak i Mamusia
Dorcia otóż po ostatniej (właściwie chyba jedynej) akcji z żelem więcej do niego nie powróciliśmy. Piotrek się zraził a w ogóle to jemu nie smakuje i woli nie ryzykować kolejnego razu. Zresztą, żelu już i tak nie ma
Lenisławka ma fajne nóżki, takie długie i szczupłe. Zuzia to taka pulpeciara no ale co ja poradzę na to, że ona tak lubi jeść
O, imprezka się szykuje, to sobie odbijesz to Zdankowe szaleństwo
Polunia no co za zmiana!!! Podziwiam Cię, że się odważyłaś! Chociaż Malina też z długich ścięła na takie krótkie i efekt bombowy
Jak D. się podoba i Tobie to najważniejsze. Moim zdaniem bardzo twarzowa fryzurka. Ja się boję takich krótkich fryzur właśnie ze względu na to, że trzeba je układać. Chociaż w sumie bez różnicy, bo u mnie i tak codziennie muszę myć włosy, suszyć i prostować. To może zaoszczędziłabym czasu, jakby były krótsze
No a paznokcie super, ale też nie miałaś czego do ręki wziąć tylko faje? he, he, he
No tak, Polunia nie ma kolczyków. Dziwne te kosmetyczki. Chociaż u nas podobno przebijają tylko tam, gdzie byłam, inne nie chcą. Moim zdaniem to dla nich przecież kasa. I zgadzam się, że im mniejsze dziecko tym mniej krzyku. Zuzia miała chyba 8 m-cy jakoś przeżyłyśmy, wrzasku było co niemiara, ale jak wyszłyśmy z gabinetu to w sekund 5 zasnęła a jak się obudziła to już nie pamiętała. My na razie jeszcze mamy te lecznicze kolczyki, na inne na razie nie mogę sobie pozwolić...
No Aurelcia to musiała gdzieś przydzwonić skoro tak nie chce teraz chodzić. No ale na pewno jej to minie
Ja już nie wiem, co jeszcze miałam pisać.
Madziorskie Izunia to naprawdę ma sporo zębów. I jeszcze raz popieram te prezenty i Polunia chyba też pisała o tym, że jak teraz jest mała to nie kuma, ale jak będzie starsza, to będzie jej zwyczajnie przykro. O już wiem - trzeba tak planować drugą ciążę, żeby nie było właśnie takich problemów. A swoją drogą najlepiej zacząć tak planować, żeby się urodziło w okolicach listopada, wtedy i ciuszki może przydadzą się (te po Zuzi). A właśnie Laski, tzn. głównie Dorcia i Malina - Wy to chyba musicie poczekać 2 lata po cc?? Bo tak słyszałam, że wcześniej nie można? Agaty koleżanka po 7 latach od cc zaszła w ciążę i od środka wszystko zaczęło się rozwalać. Czaicie? Szok!
Zuzia zjadła kaszkę i chyba znowu się zesrała. Boziu te zęby mnie wykończą. Tzn. i tak nieźle przechodzi to ząbkowanie, ale te sraki to coś przeokrutnego.
Lodówka prawie rozmrożona teraz muszę iść ją umyć. Idę powoli, potem jakiś spacer i zakupki.
Kredzia a gdzie Ty?
Kima to też gdzieś zaginęła w akcji.
A Sarna i jej foty?? Chyba siedzi w Wawie na tych warsztatach???
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Mialam ostatnio nadrobic, ale nie dalam rady. Nie ogarniam ostatnio
Hania chora, tzn juz lepiej, katarzysko ja maeczy. Ciagle budzi sie w nocy...
Spoznione buziaczki dla Misi
Jejku, nie lubie nie wiedziec co u WAS Choc troche moze uda mi sie nadgonic...
To tyle co u nas
Polunia super fryzurka!!!!!!!!
Miska mnie rozwalila z glowa w spiworku
Lenislawa jak zwykle przeslodka i jak ladnie stoi
Madziorskie, witam
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak zwykle mój bąbel wstał o 5 i zero snu, pomijając fakt, że o 3 się obudził i nie wiem co mu było, zjadl mleko ale troche przy tym jeszcze pomarudził.
Nie będe mowić jak o 10 wojtek odleciał, bo zdjęcie jest na fb, ale normalnie dętka z niego tak twardo zasnął na tej poduszce, no wszystko mogłam z nim zrobić, hahahah
Nie ja sie nie migam, trzeba się jakoś wyrwac z teg domu
Ola Natalka cudnie czyta książeczki
Dużo zdrówka dla Hani