BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #445604 przez Aleksandra
Ja w dniu imprezy zarówno przed jak i w trakcie nie ogarniałam co sie dzieje :unsure: , a po imprezie padłam na twarz... Gdyby nie moja mama i moja chrzestna chyba bym zwariowała! A najlepsze było to, że nastała godzina 18.30 i moje dziecko grzecznie poszło spac. Budziła sie co prawda ze dwa razy póki dzieciaki nie poszły a później spała do samego rana :laugh:

Dorcia jest dopiero 21.20 a ty już masz dosyc?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #445622 przez madziorskie
a mnie coś właśnie robolała główka, ale nic nie piłam z %... więc nie wiem od czego...

Hmm tak sobie myślę, że w takim razie może ja też spróbuję dać takie kartonikowe do picia i zobaczymy... tylko jak była promocja w Makro na mleko to sobie zrobiłam zapas i mam jeszcze całe 2 opakowania po 1200g... Hmmm niech dziecko to lepiej wypije co by się nie zmarnowało... :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #445623 przez aniaa_
No jestem z wieczora, ciężki dzien normalnie, podam na twarz, jeszcze teściu mnie dzisiaj odwiedził i gadał taka ładna pogoda, ubieraj Wojtka i na spacer idzicie, normalnie bym tak zrobiła, ale dzisiaj po prostu nie miałam siły, byłam taka zmęczona i nie wyspana, wojtek cwaniak o 10 poszedł spać, a ja jak wstałam razem z nim to nie umiem tak sobie zasnąć, ale w sumie to nie dużo mi dzisiaj barkowało, a tak samo jak on bym wyglądała.
To tak w telegraficznym skrocie co u mnie.

Kurczę Malina Twój na misje pojechał?? Ja nie w temacie, mój swojego czasu jeszcze zanim Wojtuś sie pojawił to tez mi smęcił, żeby jechać, ja mu to bardzo szybko z głowy wybiłam, mamy znajmoych którzy jeżdżą na misje i tak jak pisze Pola, jak narkotyk, niby jadą tylko jeden raz ale ciągle wracają, jeden gościu już był 6 razy!!!! Inny 4, teraz znoowu znajmy pojechał ale od razu z grubej rury na prawie na rok, ze szkoleniem to tyle wychodzi. To prawda ludzie sie zmieniaja po takich przeżyciach i niestety nie zawsze na lepsze, ten kolega co był 4 razy to nigdy ale to nigdy o tym nie opowiada, drażliwy temat dla niego, no ten co byl 6 razy to podziękował i poszedł już na emeryturę, ja nie znałam go wcześniej ale w sumie to wydaję sie w porządku, ale nie wierzę żeby takie przeżycia nie pozostawiły nic na nim, tym bardziej, że był tyle razy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zgadzam się Olu, gryzaki z lodówki sa bombowe :)

No Dorcia, nieźle Lenka ci przywaliła :), mnie dzisiaj Wojtek ugrapal pod nosem i aż ślad został, wyglada jakby to jakiś kot zrobił

Papmperys speep&play to jakgorsza rzecz jaką kiedyś kupiłam dla Wojtka, plastikowe peiluchy!!! Non stop po nich wojtek mial tyłek czerwony, a od dzisiaj w Rossmanie po 55 zl chyba duża paka activ baby i 3 kaszki mleczno-ryzowe w ceniu dwóch :)

hahaha ale sie uśmiałam z zuzki j Piotrka jak go ubabrała :)

Nosuper Lenia na nocniczku :) I jak ma fajny, normalnie tron :)
czapa też fajna :)

Ehhh Madziorskie ja to nie lubie diet, bo ja lubie jeść to na co mam ochotę, żawsze mialam tak że jakdłam ile chciałam, to co chciałam i nie tyłam, teraz po ciązy mi zostało i dupa blada, nie chce mi się na dietę isć, czemu bo leniwa jestem i to wszytko moja wina, ehhhh do dupy, teraz się zdołowalam ;/ ;/ ;/ ;/ ;/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

co do mleka krowiego i modyfikowanego, to moja sąsiadka ma coreczke z grudnia i karmila ja piersią chyba do 6 miesiąca, a pozniej od razy robiła jej kaszkę z mlekiem z kartonu, w ogóle jej nie dawała modyfikowanego, ehhh dziwne to dla mnie ale nie skometowalam, bo każda z nas wie najlepeij jak wychowywac swoje dziecko.

Ja nie oglądalam filmiku Maliny, i nie będę a to przez Was, bo wszytkie ryczą, a ja nie chcę, nie lubię :laugh:

O niE Dorcia masz whisky, czekaj jade do Ciebie :), kurde ja mnie mam sprite do ginu, i tylko piwo mi zostało, oczywiście mojego G ;/

my roczek robimy 17.11 wypada akurat w sobotę i akurat tego dnia wojtus sie urodził :)

Na reszcie nadrobiłam a robie to od 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwycięstwo , :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side:

12 lata 2 miesiąc temu #445629 przez polunia
Helołłłł z wieczorka :woohoo:

Ooo , chyba Patryk dotarł bo Maliny brak :woohoo:

Przeleciałam posty po lebkach i widze , że dzis Dorcia pije :blink: Zdrówko kochana :side:

I tyle mnie dzisiaj tutaj , spadam bo obiecałam D , ze bedzie wieczór bez "Bab" :blink:

Buziaki i stosunkowo udanej nocy , zwolniona Dorcia bo samotna i madziorskie bo wczoraj bylo milo :blink:

Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #445635 przez Dorciaition
Aniaa dawaj, czekam, daleko nie masz :silly:

jeju, mnie mogee pisac, wylewam reszte drina. masakra.

Aniaa nie Maliny Adi pojechał na misję, tylko jej szwagier. Świeży małżonej jej siostry ;)

Idzkaj spać, bo pewnie o 5 pobudka.

jeśli chodzi o dupkę Leni to te Sleep&Play są ok.

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu #445639 przez Aleksandra
Ania a co z tego, że jego. Ja tez piję piwo Zbyszka teraz :lol: Dołącz do nas!

12 lata 2 miesiąc temu #445641 przez Dorciaition
Ja już dziękuję, nie mogę, przesadziłam

12 lata 2 miesiąc temu #445645 przez aniaa_
Ja piję, tylko nie przepadam za bardzo :) Zdrówko dziewczynki :)

12 lata 2 miesiąc temu #445652 przez Malina86
Babuszki miłego weekendu Wam życzę. Bede podczytywac ;) :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #445655 przez Dorciaition
Malinka podrów Adiego. :) Bawcie się dobrze ;)

Ja idę spać

papa

12 lata 2 miesiąc temu #445660 przez Aleksandra
Zdrówko :) Ja jeszcze łyk i idę spac. Jutro moja kolej na wstawanie rano.

Ja wolę winko - a najbardziej cin cin i martini a piwo pije raz na pół roku jak mnie najdzie.

12 lata 2 miesiąc temu #445661 przez aniaa_
dorcia już spać?????? Ehhhhh przecież ja do Ciebie jadę na drina

12 lata 2 miesiąc temu #445668 przez Aleksandra
Ja też już zmykam. Kolorowych snów :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #445673 przez aniaa_
Dobranoc mamusie :)

12 lata 2 miesiąc temu #445676 przez polunia
Aaaaaa , biorę rozwód jak nic!!!
Wstałam od laptopa rozpakowałam zakupy - bo jakos wczesniej na nie weny nie m,iałam - a ten juz chrapie na kanapie , no co za ciullllll :angry:
No nic , jestem tutaj sama więc ide poczytac co nadziergałyscie w czasie jak ja ciezko pracowałam , znaczy się rozwoziłam plakaty o imprezie :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka