- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Aleksandra to współczuję z karmieniem! Ja na szczęście nie mam tego problemu, co by nie dać to wszystkie łyknie… conajwyżej trochę się pokwasi… ma to po matce... hi hi
Wybyliśmy się w końcu na spacer… wiało od jeziora jak diabli więc szybko zwinęłyśmy żagle i do domu..
Ooo Luśka to piosenkę znasz… hi hi powiem Ci, że na początku mnie się też złapała ta piosenka i z ucha nie mogłam jej wytepić…
Z tym wczesnym sadzaniem to w sumie jej mama wymyśliła (wtedy jeszcze razem mieszkały) i trzymały małego tzn. dziecko bo faktycznie sam jeszcze nie siedział.. pamiętam, że tak w powietrzu go wtedy trzymały…
Dziewczyny a co Wy takie… hmmmm… popijawki urządzacie wieczorami????
Ok. ja idę położyć dziecko spać… bo niedługo filmik leci… potem doczytam resztę i postaram się odpisac...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Luśka ale masz sny… ale może się sprawdzi?
Vestusia dałaś się wykorzystać mężowi? Hmm ciekawe w jaki sposób…
Malina oOo to super gościa miałas Ja niby lubię swoja teściową, ale czasami muszę wziąść na wstrzymanie...
Dorcia zazwyczaj jest tak, że jak tatusiowie zostają z dziećmi to akurat dzieci wtedy są baaaardzo grzeczne.. jak na złość… Ojj widzę tutaj wielką zazdrość… o męża… Mój nie jest dobrym tancerzem więc się nie obawiam hi hi
Kurczaki dziewczyny Wy takich żeli używacie? Toż to ja chyba zacofana skoro chyba jedyna tutaj nie używam…
Och jaki słodziak z Lenki. Jest urocza! I widzę, że ma kolczyki!!! A ja pojechałam przebić dziecku uszka jak miała 6 miesięcy i usłyszałam, że przepisy się zmieniły i dopiero od 6 roku życia przebijają… hmmm
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lenka cudna. Zuzia tez robi tak halo halo z telefonem. A getry chyba mamy takie same te grantowe. My kupilysmy w Leclercu.
Madziorskie to Iza ma apetyt jak Zuzia-co by jej nie dac to chetnie zje. Zgadzam sie zeby Iza dostala dwa prezenty. Byloby jej przykro. moja mama to mowila, ze zawsze bylo jej smutno, bo imieniny obchodzi w Wigilie i tez zawsze distawala tylko jeden prezent. Z tym sadzaniem na nocnik w.powietrzu to smieszne triszke he he. no bo co taki babel pamietac ma z sadzania w powietrzu? he he. az mnie to rozbawilo.
ogladam seriale a potem nyny. zuzia zasnela po kapieli ale nic nie zjadla. ciekawe czy przespi noc czy sie obudzi na papu?
dobranoc wszystkim
ps. madziorskie,bo my wesole babki jestesmy a po % to juz w ogole :-D
Dorcia zapomnialam napisac, ze niestety w on wracam do pracy...
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
a z zelami to nie ma zartow i my tu sobie czasami urozmaicamy zycie. choc ja mam zke wspomnienia i juz nie uzywam ha ha
ide Laski. dobranoc.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
ciężki dzień dzisiaj miałam, biorąc pod uwagę, że nie spałam od 4 rano, Wojtek dał mi polapic na maksA, O 17 zasnełam nawet nie wiem kiedy, tylko długo nie pospałam, bo mój kochany mąz obudził mnie bo on na trening jedzie!!!
Luśka no niezły sen miałaś
A musżę Wam się pochwalić, że dzisiaj Wojtkowi się zapomniało i stał bez trzymanki kilka sekund, ale jak się zorientował to od razu siadł na dupsko. Pożniej jak moj G wrocił z pracy, Wojtek bawił się takimi swoimi kartami, no to G do niego daj tacię jedną, a Wojtuś byl na kucaka, to mu podal i znowu, daj jeszcze jedną i tak kilka razy, aż w końcu Wojtek sam wstał jak tak podawał te karty, ale jak skumał to znowu usiadł, ehh strachliwy strasznie jest.
Samotny zjad juz wczesniej pisałam, że grozi tym, że może sie nam za bardzo spodobać
no nie ładnie Dorcia chlop się zachował ;/
Lencia jest cudowna!!! Nie mogę sie na nią napatrzeć!!!
Madziorskie, no to prawda Izunia może być troszke pokrzywdzona z tymi prezentami.
Kurdę dziweczyny gdzie Wy mieszkacie, u mnie dzisiaj tak pięnie było no cudownie, spacerek zaliczony- sloneczko świeciło, nie wieło, no piekna Polska jesień
Pierwsze słysze o tych przepisach, co do przebijania uszu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
POLA GDZIE NIESPODZIANKA ??????????????!!!!!!!!!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Ha ha Madziorskie no mój też nie ładnie tańczy. On tak jak by miał słuchawki w uszach i słyszał inną muzyke
Co do kosmetyczek to różnie, niektóre dopiero po 5 roku życia robią, tak czytałam, ale ogólnie to większość chyba robi szybko. Lenia miała nie całe 5 miesięcy.
Ale brzydko powiedziała ta Twoja bratowa. Też uważam, że powinny być 2 prezenty.
Vestuśka też mam te slipy Leni z Leclerca.
ha ha Vestka faktycznie juz od tamtej sytuacji nie używacie żelu?
Aniaa o jeju no to faktycznie dziś nie pospałaś :/ Oby Wojtuś jutro zaszalał ze snem.
No brawo dla Wojtusia Super
Sorrki, że tak chaotycznie, ale chyba jestem zestresowana tą imprezą
buziaki, zmykam, za nie długo Gesslerka
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Byłam w salonie kosmetycznym… no ale skoro tak to spróbuję gdzie indziej… chociaż mąż był przeciwny przebicia uszek więc jak usłyszał o tym zakazie to tylko mi wypominał, że ja chciałam przebić, a nie wolno… więc nie wiem czy teraz mi pozwoli… on twierdzi,że panna Izabela jest tak ładna że nie musze jej upiększać kolczykami... a mi się tak podoba jak małe dzieci mają kolczyki
Vestusia czytałam Twój podpis i widzę, że mała ma 6 ząbków. Uwaga będę się chwaliła, Iza ma 8 i wychodzą jej kolejne więc chyba stąd te sraki… tydzień temu co chwile z płaczem w nocy się budziła, ale teraz się uspokoiło na szczęście. Słyszłam, że „4” i „5” jak wychodzą to bardzo bolą…
Polunia bardzo ładne bardzo mi się podobają czerwone paznokietki, ale u kogoś… jakoś u siebie nie mam odwagi… Może jakbym miała bardziej zadbane dłonie...
Dorcia dobre z tym tańcem…
Co do mojej bratowej to brak słów.. niby fajna i nawet lubię ją bardzo, ale obliczona trochę… do tego stopnia, że kiedyś latem wpadli i mówią, że mały zbiera na trampolinę i czy ciocia się dołoży? Jeszcze nie miałam wtedy swojego dziecka…. Więc dołożyłam się a co… a potem się okazało, że dopiero na przyszły rok chcą kupić tzn. w tym roku kupowali.. no to po drodze tyle imprez było to na imieniny czy urodziny, gwiazdkę itp. Mogłabym dać kasę… ale jak dla ich dzieci to potrafią wołać…
Polunia a co tak bokiem???
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Vestusia hehe wiem , wiem o tym suwaczku.Malina juz mi kiedyś mówiła(pisała)ale nie chce mi sie wchodzić na tą stronkę i uzupełniać.
Wy to macie dobrze z tymi chłopami , mój jeszcze w robocie jest Dziecioki całe szczęście śpją , obyło się bez scen.Młody oglądał ten śwait Ludwiczka.A ja Pelagie ogarnełam , a potem za szarlatana się wzięłam.
Vesteloni całkowicie się zgadzam , że ten zjazd bez pociech w naszym wykonaniu , to cos niebezpiecznego .Mimo wszytko ja się na to piszę rękami i nogami.
Malina wyrazy współczucia dla ciebie i Michaski.
Oj Vesteloni aż tak żle z tobą , to zdrówka.
Lencja jak zwykle słodziacha.Ale wcina ta bagietkę!! A ty nam tu kity wciskasz , że z niej to niejadek A pszczółkę mamy taką samą .Tylko coś nam się zjechało i się zacina
Madziorskie no ta piosenka jest strasznie "doczepialska".
Jejku , kto ci takich gupot nagadał o tych kolczykach.Jak chcesz , żeby mała miała kolczyki , to jedz do innego salony kosmetycznego.U nas ( na watku) chyba wszystkie dziewczynki maja przebite uszy , a na pewno większość i z tego co pamiętam żadna nie miała problemu.
Z tymi prezentami, to jak widać zależy jak kto na to patrzy.Osobiście też bym dała dwa ,albo jeden ale już naprawde jakiś fajny.
Vesteloni ja bym napisała , że wesołe to z natury, a po % to szalone
Ania to gratki dla Wojtusia za to stanie samodzielne.Dzieciaki to tak mają , jak się zapomną to by już chodzić mogły by , ale jak tylko się zorientują o co kamann , to bach i na dupsko
Pola i co, to ta niespodzianka .chyba dla mnie te malboro heheh .Nie no pazury wyczes,może kiedyś jak swoje doprowadzę do porządku to sobie zrobię .Ale jak na razie to ze mnie tipsiara
U nas Aureska na serio musiała się coś uderzyć , albo przestraszyć.nie chce sama chodzić , tylko żeby dać jej rączke.I to od weekendu, chyba u moich strszych musiał gdzies bęcnoć.Ale top jest tak uciążliwe , że jest po 21 , a ja nie mam na nic siły i padam na cyce.Straszna się zrobiła.Sama sobą to od święta się ziemię .Uczepi mi się nogi wyciąga rączki żeby ją podnieść i ponosić , albo kilometrówke zrobic po chałupie.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ja sie dołączam do wyrazoów współczucia
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa