- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia za co Zuzanke przebierzesz? Fajnie z tym balem!
polunia jak posegregujesz ciuszki to wyslij, przesle tej kolezance, moze cos wezmie.
Miśka w lozku jeszczed pewnie dlugo nie bedzie spala, bo ona sie tak rzuca w nocy, ze musialabym ja z 5 razy z podlogi zbierac... Ja mysle, czy jej nowego lozeczka nie kupic takiego 135x70cm, z ktorego potem mozna zrobic tapczanik.
Odczep sie Ty wkoncu ode mnie

Problem wogole mam z jej odkrywaniem. Co z tego, ze ona cale noce przesypia jak ja i tak wstaje po piec razy ja przykrywac... Nie wiem juz jak ja opatulac. Jak nie wstane to w nocy zaczyna sie drzec, mysle, ze zmarzla i dlatego.
madziorskie pisalas niedawno o kubku z aventa... Tez go mamy i Miśka jest mokra do pepka jak z nieho pije. Wkurzylam sie bo 40zl za niego dalam, a wogole to mamy chyba z 6 niekapkow wiec conajmniej ze dwie stowy utopilam, a ona i tak nie chce z zadnego pic. No z tego Aventowego nawet chce, ale ja jej nie pozwalam no bo cala mokra. A zastanawialm sie nad tym Lovi, ale w koncu wzielam Avent (ktorego ogolnie nie lubie). No nic moje dziecko bedzie pic z butelki.
Weszlam tu wogole bo chcialam cos napsisac i oczywiscie zapomnialam- blondi

Acha jeszcze co do "priorytetow" to wychodzi, ze dla naszej duzej czesci priorytetem nie sa dzieci. Wiedzialyscie o tym?

No, ale i tak nie wiem co chcialam napisac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia za co Zuzanke przebierzesz? Fajnie z tym balem!
polunia jak posegregujesz ciuszki to wyslij, przesle tej kolezance, moze cos wezmie.
Miśka w lozku jeszczed pewnie dlugo nie bedzie spala, bo ona sie tak rzuca w nocy, ze musialabym ja z 5 razy z podlogi zbierac... Ja mysle, czy jej nowego lozeczka nie kupic takiego 135x70cm, z ktorego potem mozna zrobic tapczanik.
Odczep sie Ty wkoncu ode mnie

Problem wogole mam z jej odkrywaniem. Co z tego, ze ona cale noce przesypia jak ja i tak wstaje po piec razy ja przykrywac... Nie wiem juz jak ja opatulac. Jak nie wstane to w nocy zaczyna sie drzec, mysle, ze zmarzla i dlatego.
madziorskie pisalas niedawno o kubku z aventa... Tez go mamy i Miśka jest mokra do pepka jak z nieho pije. Wkurzylam sie bo 40zl za niego dalam, a wogole to mamy chyba z 6 niekapkow wiec conajmniej ze dwie stowy utopilam, a ona i tak nie chce z zadnego pic. No z tego Aventowego nawet chce, ale ja jej nie pozwalam no bo cala mokra. A zastanawialm sie nad tym Lovi, ale w koncu wzielam Avent (ktorego ogolnie nie lubie). No nic moje dziecko bedzie pic z butelki.
Weszlam tu wogole bo chcialam cos napsisac i oczywiscie zapomnialam- blondi

Acha jeszcze co do "priorytetow" to wychodzi, ze dla naszej duzej czesci priorytetem nie sa dzieci. Wiedzialyscie o tym?

No, ale i tak nie wiem co chcialam napisac

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tez najpierw myslałam o takim łózeczku z którego mozna tapczanik zrobic ale kurde one krótkie sa i na krótko starcza. Szkoda mi kasy.
Moja panna też wiecznie spi odkryta , przykrywam ja a ta i tak zawsze odwróci się do góry nogami i odkryje. Kacpra kladlam spać w spiworku ale opracowal jak sie z niego wychodzi i go zdejmował , podejrzewam , ze panna tez by z niego wyszła. Ja przykryta pod sama szyję a oni oboje odkrci...
No moje zycie opiera się głównie na imprezach. U mnie dzieci i imprezy na jednej szali leżą , i jedno i drugie tak samo ważne

Ojojoj , ale postów napisalas , normalnie na tydzień do przodu

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tylko na moment.
Ojej, teraz przez te duble nie widzę innych postów tylko Maliny.
Vestusia balu zazdroszczę. Super sprawa. Czasami mam ochotę oddać Lenie do złobka. Tak rozmawiałam z KRzysiem, że może za ok pół roku coś będziemy działać. Może jakies przedszkole czy cuś. Ona jest chyba ze mną wynudzona.
Polunia ja już dawno myślę o łózku dla Leni, szczególnie jak widzę takie fajowe pościele. Ale w sumie to nie wiem jeszcze kiedy.
Malina a może Misi jest ciepło? Jest zimna w nocy?
My też mamy masę kubków niekapków. Gdy Lenia była młodsza to chętnie piła z nich, a teraz chce butle.
Aa, najlepszym jej niekapkiem jest woda z Kubusia. Z tego najlepiej jej idzie.
Tylko tyle.

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Malina, ja pisałam o priorytetach, więc jak dobrze rozumiem, to Twoja "uwaga" dotyczyła mojego postu. Nie będe tłumaczyła co miałam na myśli, bo wydaje mi się to bardzo jasne.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
madziaska nic nie musisz tlumaczyc, wszystko jest faktycznie bardzo jasne. Zrozumialam od razu jak widzisz

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
I nie piszę tego aby sie ponownie kłócic

Znamy sie długo i po co to psuć??
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kredka to napisze Ci zlosliwie, skoro taka juz jestem, ze faktycznie rozrywki mi przy Tobie nie brakuje

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sory, ja nigdy tu nikogo nie ocenialam,ale pomału mnie zaczynają pewne rzeczy irytowac.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madziaska to ja tez się przyczepie w takim razie priorytetów. Każdy ma je jakie ma. I ja świadoma konsekwencji tego czynu podpisuje sie bardzo wyraźnie pod tym co pisze Vesta czy Malina !
Kredzia wrzuć na luz dziewczyno , nikt nie próbuje sobie z Ciebie jaj robić z braku rozrywki. Trudno , nie możesz jechać , nie jedziesz. Koniec kropka! Tylko juz przestancie sie nawzajem zasypywać pseudo-argumentami bo to do niczego nie prowadzi! Gdybys byla na pierwszym zjeździe to teraz kasę wykopałabyś spod ziemi i tez bys pojechala bo było tak zajebiscie! Ale widocznie Cie az tak bardzo nie ciagnie do nas , trudno. Ja tam nie mam zamiaru się nikim i niczym przejmowac i mega dobrze sie bawić w marcu

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
U mnie pełen luz

Madziaska niestety atmosfera sie popsuła

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-