- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

alutka super fotki, no chłop jak się patrzy, hehehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
myszkasuper że wyniki masz lepsze

dziewczyny ja dziś zrobiłam 100 pierogów

ale są pyszne tak więc polecam z bobem

- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ja dzis mam podły dzień jesli chodzi o humor, znowu mi sie chce płakać i ogolnie jakas slaba jestem , ale mam nadzieje, że jutro bedzie lepiej.
Martio super to USG , chyba sie skusze chociaz, jestem z CZęstochowy, ale juz pisałam,że moje USG lekarz wykonał beznadziejnie , wiec mnie nachodzi moze moze..
No zdjecia superowe, chlopak jak nic.

Pozatym zimno u mnie i nic sie niechce, chociaz rano wymylam wszyskie okna i poprałam firanki, a pozniej padłam, za duzo troche , musze zacząć sie oszczędzac.
To trzymajcie sie dziewczynki milego wieczorku buzki papap
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
A co do psa, to kolejny problem. Tak strasznie się z niego sierść sypie, że nie mogę tego ogarnąć. Jest wszędzie, a ja się denerwuje,jak to będzie przy małym dziecku... Za to mojemu mężowi nic nie przeszkadza i nawet problem żeby psa codziennie wyczesał... przecież jestem w domu to mogę to zrobić. Nie ważne że ledwo daje rade... Ehhh.
To się wygadałam....
A teraz kładę się do łóżka i może uda mi się zasnąć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dziewczynki nie smutajcie się, z chłopami tak już czasem bywa. Ja też często gęsto muszę się nadenerwować, nakrzyczeć, nawyzywać zanim coś dotrze, ale plus taki, że jednak w większości przypadków dociera.
Pogoda faktycznie jeszcze pogarsza te nastroje bo nic tylko siąść i płakać. Ja też mam wyrzuty że nawet na dwór dziś z młodą nie poszłam, ale po prostu mi się nie chciało, nie miałam mocy i tyle

Paula z psem to Cię doskonale rozumiem. Będąc w ciąży z Pauliną mieszkaliśmy na jednym pokoju z kuchnią i łazienką i naszym wilkopodobnym psem. Sierść wszechobecna, koszmar!!!!!
Mieliśmy do dyspozycji podwórko więc zapowiedziałam że stanie tam buda i pies wypada z domu jak się młoda urodzi bo nie zdzierżę tej sierści. No ale wyszło jak wyszło, że przenieśliśmy się do moich rodziców a tam to pies już musowo do budy, ale ma lepiej niż w domku

Ale Kochana co ja się nadenerwowałam na te kłaki, każdego dnia odkurzałam i chyba 3 razy zamiatałam

Lecę dziewczynki, śpijcie dobrze Wy i maluszki

- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczynki wczoraj wieczorem jak sobie leżeliśmy na łóżeczku i T trzymał rękę na brzuchu to maleńka zasadziła mu takiego kopniaka że poczuł od razu

No i nadal myślimy nad imieniem, Julia nie bardzo już mi leży jak ostatnio na placu zabaw to tylko moja Paulina nie była Julką bądź Zuzią. Ale wybór ciężki bo T nic się praktycznie nie podoba

MartiO no niestety ceny nadal zabójcze tych kocyków chyba go sobie daruję, albo zażyczę od kogoś w prezencie

Wczoraj tak fajnie się przejaśniło i myślałam że rano obudzi nas słonko a tu zaś padało

Ech....
Miłego dnia

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Paula nie przejmuj się facetem, oni są po prostu inaczej skonstruowani... tak mi się wydaję że do mojego D. dopiero teraz dotarło że jestem w ciąży i że w ogóle mamy syna. Wcześniej nie docierało to do niego. Choć czasem się tak zachowuję jakbym w ogóle nie miała brzucha i jakbym nadal mogła robić wszystko to co wcześniej. No ale tu też moja wina bo jak na początku chciał robić wszystko to ja mu nie pozwalałam. Ale muszę z nim porozmawiać i uświadomić go.

Pogoda podła znowu, teraz trochę się przejaśnia, ale jak rano otworzyłam balkon żeby psiaka wypuścić ( to jest jego rytuał rano musi zobaczyć co się dzieje na osiedlu

Co do psiaka ja mam na szczęście jamnika krótkowłosego więc nie leni się tak bardzo, tylko troszkę na wiosnę, ogólnie nie mam z nim problemu po za tym że jak zadzwoni domofon to on nie szczeka tylko tak przeraźliwie piszczy jakby go ze skóry obdzierali... Nie wiem czemu tak ale nie możemy nic z tym zrobić. Jak D. jest w domu to piśnie raz i ucieka na balkon bo przed D. ma respekt a że ja go rozpieściłam to teraz się mnie nie słucha.... mam nadzieję że jakoś z tym nam się uda zapanować bo przecież jak będzie mały spał to już lipa przy takiej akcji ze snu będzie.

Agusiaksuper że tatuś poczuł już córeczkę

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ale dzis dzień ;/ pada od rana a duszno jak cholera, i jak ja mam isc poplacic wszystko w taka pogode? porażka..
Ta pogoda doprawiła mnie do płaczu, wybuchł w końcu wulkan we mnie. no ale sie wybeczałąm i jest lepiej.
Propo tej siersci to jak mielismy kota to też ta sierść..;/ cały rok pełno siersci wszedzie ;/ to cholerstwo juz w powietrzu nawet latało nie mówiac juz o naczyniach dlatego teraz strasznie sie juz ciesze ze go nie mamy.
A jak dobrze pamiętam NUŚKA piszesz że masz jamnika ? ja w PL tez mam sunie jamnika

Agusiak
Super że mąż poczuł mała! piękne uczucie nie ?:)mój to codziennie jak przychodzi to mówi do brzuszka i tak juz od miesiaca ponad i mala jak słyszy jego głos to od razu szaleje

P@ul@
Współczuje tej drogi autobusem. Dobrze że przynajmniej gorĄco nie ma to aż tak sie nie nameczysz
Elusia! świetujemy dzisiaj!

Teraz odliczanie nasze od jutra bedzie juz dwucyfrowe!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny gratuluję 100 dniówek

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Za niedługo planujemy go kastrować( co miał narobić to już narobił

Gratuluję 100dniówki

u mnie jeszcze 8 dni. Ale to zleciało...a tyle jeszcze przed nami ;p
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
hahaha, ale się uśmiałamZa niedługo planujemy go kastrować( co miał narobić to już narobił
2 dzieci ma a nawet nie odwiedza ich
) może wtedy się troszkę uspokoi

A ile Twój piesek ma lat?
Moja sunia ma 5 i też planuję ją wysterylizować, ale troszkę przeraża mnie ta operacja no i jej koszt- 400zł

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!

Teraz nadchodzi czas na ta czesc ciazy w której najwiecej sie dzieje