- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Paula ojj komary to dają w kość ;/ właśnie mi się skończył spray na te cholery muszę kupić kolejny bo latają jak szalone ;/ rok temu nie zwracałam na to uwagi spędzając wieczory na ogródkach przy knajpach

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Współczuje tych komarów ja na szczęście od kad mieszkam w UK to zapomniałam co to komary, muszki itp, także sie ciesze

Nuśka
A to dobrze jak przeszło. a mnie jakoś cos meczy, cos sie czyms przejmuje a nie wiem czym, jeszcze zaczyna mi dokuczac strasznie ta noga i spac w nocy nie moge .
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

My już z powrotem

Weekend zaliczam do bardzo udanych chociaż przyznam też szczerze, że nieco umęczył nas cały ten wyjazd.
Pogoda dopisała, było sporo spacerków, ale trzeba też było oberwać te czereśnie, a było ich masakrycznie dużo. Ja na szczęście odmówiłam sobie tej przyjemności i zrywali w sumie T, moja sis i dziadziuś

Paulinka uwielbia czereśnie, jadła je prosto z drzewa (tzn ktoś musiał jej zerwać), na początku całą rozgniatała żeby wyjąć pestkę ale potem brała do buźki a pestkę wypluwała

Ale dziewczyny co komarów, to jakiś koszmar, opędzić się nie dało. Na dworze obstawiliśmy się tymi pochodniami przeciwko komarom i nawet to coś dało i co chwilę psikaliśmy się sprejami, ale najwięcej pogryzień to mamy z Paulinką z dzisiejszej nocy już w bloku

Paulinka popluskała się w basenie, ale najbardziej się cieszę, że podjadła tak dużo owocków

W drodze powrotnej zawieźliśmy czereśnie moim rodzicom i prezent dla taty a potem do teściów.
Karo to na pieluszki jest świetne

Paula wózek super i fajnie że macie ten zakup już z głowy

Te komary to faktyczne jakaś plaga.
Dzisiaj u nas jest ciepło chociaż słonka nie ma, ale to w sumie dobrze, bo może w końcu wyjdziemy na spacerek

Miłego dnia

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Agusiak to super że weekend się udał

Kurcze prawie całą noc nie spałam;/ i nie wiem dlaczego bo nic mnie nie bolało, o niczym nie myślałam, nie mam powodów do zmartwień ot tak po prostu nie chciało mi się spać;/
Ale często tak mam jak mój D. pracuje w nocy. Usnęłam ok 2 a po 4 przebudziła mnie straszna ulewa. I dobrze że się przebudziłam bo okna miałam na oścież otwarte.
Dziś nie zapowiada się na upał :)w końcu będę mogła wyjść w ciągu dnia

Natrafiłam na ciekawy artykuł
biznes.interia.pl/wiadomosci/news/rodzic...-niemal,1929977,4199
a jak w Waszych szpitalach to się przedstawia? dowiadywałyście się?
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja przy Paulinie nie zapłaciłam ani grosza i nawet mi to przez myśl nie przeszło. Wychodząc dałam tylko pielęgniarkom z noworodków i położnym bombonierkę, bo opiekę miałam cudną i byłam im wszystkim bardzo wdzięczna

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Karo fajna sprawa z tymi pieluszkami i w ogóle fajnie że udały Ci się zakupy:) masz rację że to już niedługo 100dniówka:D
Co do szpitala to właśnie ja jeszcze nie zdecydowałam gdzie rodzić... też muszę się dowiedzieć jak to tu jest, ale też napewno z narzeczonym i jak się uda to w wodzie ale zobaczymy bo trzeba mieć nieskazitelne wyniki a to różnie bywa. Czeka mnie ciężki tydzień bo poprawki do pracy muszę porobić i wysłać profesorkowi i całą papierologią się zająć

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

czekał 20 minut ale się w końcu doczekał trzech mocnych kopnięć

Elusia super że weekend się udał

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Propo szpitali ja też za nic nie płace, jak narazie do tej pory od kad w ciazy jestem jeszcze ani funta nie wydałam, wszystko za darmo takze bardzo pozytywnie

A propo takich ludzi jak Elusia wspomina to na szczescie nie spotkałam takich ale wogóle nie rozumiem takiego podejscia, do czego takim gadaniem chca doprowadziic ;/
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas zaczyna się przejaśniać ale całą noc była koszmarna ulewa, oberwanie chmury dosłownie.
Ja wczorajszy wieczór spędziłam na zabijaniu paskudnych komarów bo nawet filmu nie dało się obejrzeć

My już po śniadanku, tzn Paulinka jeszcze je, a ja zabieram się zaraz za łazienkę i czekamy na Asię

Elusia okropni są tacy ludzie i na prawdę totalnie bez wyczucia, faktycznie lepiej takich po prostu unikać bo wiadomo że potem człowiek się tylko przejmuje tymi opowieściami.
Nusia super, że tatuś poczuł kopniaczki synka

Karo jak tam sprawy przeprowadzkowe?

Miłego dnia

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

Pogoda straszna, cały czas leje. Nie ma mowy żeby wyjść z domu, nawet pies tylko wyleciał na siusiu i wrócił do domu.
Jak na taka pogodę przystało obdarowała mnie strasznym leniem. Nic się nie chce nawet wstać z łóżka, więc siedzę jeszcze w łóżeczku z laptopem i szklanką domowego koktajlu truskawkowego

Czy wam też dokuczają skurcze nóg? Ja ostatnio nie mogę się od nich opędzić, nie wiem co mam już robić. W dzień w nocy, cały czas. Katastrofa jakaś...
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paula mnie lekarka poleciła brać magnez z wit b6 i 3x dziennie i od tej pory mam spokój ze skurczami nóg

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

ale burza była w nocy! nie pamiętam takiej nawałnicy. Dobrze że mój D. miał wolne bo jakby miał na noc to bym chyba w łazience siedziała. Bardzo boje się burzy...
Paulamnie na szczęście skurcze nie męczą no ale najlepszy na to magnez

- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

agusiak
No przeprowadzka wygląda tak - w przyszłym tygodniu w piątek muszę zanieść 950 funtów i mąż musi sie zwolnić godzinkę na podpisanie umowy i odebranie kluczy i w przyszłą sobotę z rana przeprowadzka. A ja dzień w dzień po trochu pakuję kartony bo w poniedziałek mamy zdanie mieszkania.
Takze po trochu po trochu do przodu

A jak tam u Was kochane ?