- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Agusiak w środe mam wizyte,czwartek albo piątek glukoza a w poniedziałek na to echo serca płodu więc cały tydz w rozjazdach
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Mam nadzieję, że dowiemy się kto mieszka w brzusiu
i trzymam mocno kciuki aby to echo wyszło prawidłowo
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Gorąco niesamowicie, dziecie odmówiło wyjścia na dwór, więc siedzimy w domu... Obiad mamy z wczoraj -tylko ciekawe kto to będzie jadł? Jutro mam zebranie u Młodego w przedszkolu, a nie chce mi się iść jak diabli :/
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Co do elektronicznej niani to my dostaliśmy w prezencie, ale jak się będzie sprawdzać to się dopiero okaże. Jest to model TOPCOM BABYTALKER 1020 Kidzzz. Wydaje się, że raczej z tych najprostszych, ale poprzedni właściciele nie narzekali )
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
żar się leje u nas z nieba, chyba nie dam dary wyjść z młodą na plac zabaw
Ale może chociaż wanienkę turystyczną jej dam na balkon, to się pokąpie, jest dmuchana to jak basenik
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny te upały mnie wykończą! ( a to dopiero początek ;/;/;/)
Rano zaprowadziłam siostry do przedszkola i wracając (ok 8) już byłam cała mokra. Od razu wskoczyłam pod prysznic i po śniadanku szybko poleciałam do pepco bo ostatnio wypatrzyłam fajne ciuszki dla Małego. Chciałam zdążyć przed upałem największym ale wracając już o 10 też cała mokra byłam. Od razu do wanny z letnią wodą i leżałam tak z pół godziny
Teraz tylko przy wiatraku siedzę i piję kawę mrożoną z lodami i bitą śmietaną , na szczęście w pokoju mamy chłodno ale w kuchni sauna( choć okna z tej samej strony co w pokoju )
Wyjdę z domu dopiero ok 19 na spacer z psiakiem bo nie dam rady wcześniej.
Karo
trzymam kciuki z mieszkanko!
co do kopniaków mój mały już o regularnych porach jest bardziej aktywny rano zawsze ok 8-9 potem ok 14-17 i potem wieczorem ok 22-23 te wieczorne są najmocniejsze
tak samo uwielbiam to uczucie
Paula ja też zamierzałam korzystać z niani ze względu na konieczność wychodzenia z psem ale mam dwa telefony i na jednym darmowe minuty więc ostatnio wpadłam na taki pomysł jak Agusiak
Alutka trzymam kciuki żebyś się jutro dowiedziała kto tam u Ciebie puka
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
chociaż w domu też różnie... np w salonie mam obecnie 28.7 mimo chodzącego wiatraka... w sypialni i u młodego niby trochę mniej... koło 25-27...
co do niani... nie mieliśmy i nie korzystaliśmy... Mężuś ma tel samsung i tam jest jakiś system bada... ściągnął sobie programik niania i jak już bardzo potrzebowaliśmy to on zostawiał swój tel i jak coś się działo to program dzwonił na mój...
czeka nas teraz trochę wyjazdów... najpierw w następnym tyg jadę do moich rodziców bo Mężuś jedzie do Wawy... a potem 2 wyjeżdżamy na prawie 3 tyg nad morze...
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeżeli chodzi o kopanie maluszka to jedyna pewna pora to między 12-13 a tak to nigdy nie wiem kiedy:P czasami mam wrażenie że bardzo mało się rusza i wtedy bardzo czekam, ale zazwyczaj jak liczę ruchy to jest ok, a dziś np. kopie non-stop:P chyba w ogóle nie śpi;)
Alutka trzymam kciuki za wszystkie badania:)
Paula super, że tyle siły miałaś na weselu i się wybawiłaś:)a jeśli chodzi o nianię którą podałaś to z tej samej firmy ja używam w pracy i jest naprawdę fajna:) ja na pewno się będę zaopatrywała w taki sprzęcik:)
Agusiak i jak wystawiłaś wanienkę? ja czekam aż młody w końcu wyzdrowieje i będziemy mogli basen na dwór wytaszczyć, bo teraz to w skwarze masakra jest:P
Nuśka ale mi smaka narobiłaś na mrożoną kawę! a miałam plan dziś odpuścić picie kawy...
Matio ale fajnie macie z tym wyjazdem nad morze:) oby pogoda dopisała:)
Szamam obiad:* miłego popołudnia:)
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Za chwilkę czas na kolację, jakiś film może i będzie czas na spanie
dostałam dziś od sióstr męża znowu całą paczkę ciuszków, są naprawdę super. 3 rampersiki w tym 2 z krótkimi nogaweczkami(jak będzie ciepło w domku, a zazwyczaj u nas zimą jest, to będą jak ulał, żeby małe stópki pooddychały, dalej 5 pajacyków, prześliczne i 1 body i to moje ulubione, bo zapinane kopertowo A na koniec spodenki, pewnie nie dość wygodne, ale na chwile na wizytę gości można założyć, mają super czerwone ściągacze na końcach, rewelacyjnie wyglądają z jeansami
Ciuszków na pierwsze miesiące to mam już chyba dość. Tylko czapeczki muszę upolować jeszcze. Nie wiem właściwie co się jeszcze z ciuszków przydaje takich małych oprócz pajaców i bodów? Macie jakieś propozycje?
Ale się rozpisałam, hehe
Pa, pa! Buziaki dla wszystkich
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Elusia tak kochana wystawiłam wanienkę, bo chyba bym padła jakbym miała iść z młodą na plac zabaw Pomysł bardzo jej się spodobał i pluskała się na całego
Alutka, łeeeeeeee dopiero we wtorek no trudno będziemy czekać.
nusia super, że udało się upolować ubranka w Pepco
Jak wrócę to także trzeba będzie zacząć jakieś zakupy
Marti zazdroszczę wyjazdu nad morze, a Wam życzę udanego
Paula super, że kolejna dostawa świetnych ubranek się trafiła
Ja mam nadzieję kupić jutro jakieś lekkie fatałaszki bo inaczej to z domu nie wyjdę chyba.
Teraz chlapnę sobie koktajl z truskawek i zasiądę przed tv
Spokojnej nocki
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Kurcze powiem Wam że ja nie ogarniam tych ciuszków, jutro przejrzę je ( po raz10) wszystkie i chyba spiszę sobie ile mam czego i w jakich rozmiarach bo w tej chwili nie mam pojęcia i kupuję na ślepo ;p dziś upolowałam 2 body, pieluszki tetrowe 2 i ręczniczek w pepco.
Z tego co kojarzę do mam wiele kaftaników i śpioszków do 56-62.Więc z tym mam spokój
Dobrej nocki kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas od rana skwarzy a ja będę dziś pewnie znowu dwie godziny siedzieć w poczekalni czekając na wizytę, która potrwa 5 minut
Też będę musiała przejrzeć te najmniejsze ubranka bo sporo powydawałam i nie wiem sama co tam zostało, ale szczerze mówiąc to nie chce mi się
Może po powrocie do domu najdzie mnie ochota.
Miłego i niemęczącego dnia
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
co za dzień! wczoraj w nocy spać nie mogłam, usnęłam dopiero o 2 a o 6 obudziły mnie gołębie na balkonie! ;/ wstałam więc i wyszłam z psem na spacer bo miał upał być więc żeby potem nie chodzić. Akurat D. wracał z pracy więc raźniej było.
Miał dziś jechać do siebie pod Wrocław załatwić coś w urzędzie i jutro wrócić. kupiłam mu już tydzień temu bilety. Zawsze pociągami jeździł a teraz miał autobusem bo taniej i szybciej. I kurcze przez korki był 10 min przed odjazdem na dworcu, jak dobiegł na peron z którego miał jechać to okazało się że jedzie z innego i nie zdążył ;/ i kurcze nie pojechał. No trudno tylko się wkurzyłam bo za dzisiejszy bilet nam nie zwrócą kasy a za powrotny tylko 70% ;/ wrrr. D. oczywiście wkurzony na maksa, jeszcze nie wrócił do domu ale czuję że będzie dziś nie ciekawa atmosfera;/
Biorę się za przeglądanie ciuszków Małego
A pogoda u nas na szczęście ok nie ma słońca i wiaterek wieje
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ojjj rozumiem Wasza złość doskonale też tak mielismy z moim tylko na szczescie 100% nam oddali za oba bilety takze tylko złość ze czekac trzeba było dłużej.
U mnie dziś drugi dzień w miare ładnej pogody tzn. jest gorąco ( z 25 stopni) ale zero wiatru i zero słońca
Mała znów szaleje:) uwielbiam to:)
Większość kartonów popakowane. w tym rzeczy małej