BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 6 miesiąc temu #678084 przez Groszek
Pochwalę się i tu :D DZIEWCZYNKA :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #678087 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Moner dziewczyny mają rację, kaftaniki się nie sprawdzają. Ja absolutnie wszystkie wydałam i na pewno teraz żadnego nie kupię. Najlepsze bodziaki, półśpiochy, pajace :)

U nas dziś przeszłą burza, że gradem waliło a potem była masakryczna ulewa. Od przyszłego tyg zaś upały po 30 stopni zapowiadają, ciekawe czy im się coś z tych prognoz sprawdzi?

Spokojnej nocki mamusie, śpijcie dobrze :)

11 lata 6 miesiąc temu #678089 przez Agusiak
Groszek żartujesz, AAAAAAAAAA ale super, gratulacje kochana, tak bardzo się cieszę!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #678124 przez Groszek
To nie żart to są FAKTY :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 6 miesiąc temu #678138 przez nuśka09
Groszek to bajecznie masz parke! ;) też mi się marzy żeby tak w przyszłości dziewcznkę sobie machnąć :P
Moner mój D. stwierdził że Mały ma moje usteczka :P a mi się wydaję, że z buźki to do D. będzie podobny :)
Po za tym taki ruchliwy to z pewnością po tatusiu :))
Paula Co do ciuszków z lumpka to jestem za bo można znaleźć prawdziwe markowe perełki za grosze. Ostatnio kupiłam świetny dresik Nike na 6 msc z metkami, widać że nie użyte w ogóle :)
Ja nie mam jak na razie żadnych nowych, wszystko używane.

11 lata 6 miesiąc temu #678216 przez Moner
Groszek gratulacje :)) to bedzie parka

11 lata 6 miesiąc temu #678219 przez MartiO
Paula ostatnio widziałam takie zestawy 3 bodziaków rozpinanych właśnie kopertowo w Auchan... po 18 zł bodajże... tyle że kopertówki to były tylko 50... ale były jak na moje oko i doświadczenie na tyle spore, że noworodek powinien w nie wejść... mój mały jak się urodził miał 54 cm i w 50 spokojnie wchodził... chyba że naprawdę duży bobas się urodzi :silly: czasem też pojedyncze sztuki udaje się wyszperać np w Pepco w koszach z bodziakami... no i lumpki... czasem uda się taki trafić..

11 lata 6 miesiąc temu #678262 przez alutka1011
Agusiak u nas gradobicie wczoraj było a grad wielkości piłeczki pingpongowej :ohmy:
Ale się w nocy męczyłam masakra :dry:
Dziś zaczynam 6 msc :)

11 lata 6 miesiąc temu #678299 przez Elusia
Dzień dobry kochane:) u nas dziś piękne słoneczko, więc pewnie zaraz idę na pocztę a później wyłożę się na kocyku;) ja mam troszkę ciuszków od znajomych, kilka sztuk nówek i trochę mama mi przywiozła z lumpka:) większość bodziaków właśnie i muszę tylko pajacyki dokupić:) Jakoś wiedząc, że mały tak szybko wyrośnie nie mam ciśnienia na kupowanie nowych, szczególnie że tak jak mówicie czasem uda się na używanych znaleźć perełki:) Jeżeli chodzi o listę wyprawki i tego co potrezba dla dziecka i mamy to znalazłam coś takiego: www.edziecko.pl/edziecko/0,132281,13953069.html
A no i pochwalę się zdjęciem z badania:) na nim akurat spokojnie, przytulony ale ogólnie ten nasz Ignaś bardzo ruchliwy był:) robił różne miny, ciągle oglądał nóżki i rączki i wkładał je do buzi:) chyba po narzeczonym taki ruchliwy;)
Miłego dnia:)

11 lata 6 miesiąc temu #678302 przez Elusia
Oto i on:

11 lata 6 miesiąc temu #678306 przez Elusia
Coś nie chce się dodać:(

11 lata 6 miesiąc temu #678342 przez Agusiak
dzień dobry :)

Popieram MartiO w pepco w tych koszykach można wyszperać fajne bodziaki a sztuka chyba coś 4.99 zł więc jak za nowe to bomba ;)

Alutka gratuluję 6 miesiąca :) To od kiedy się on zaczyna? od 23 tygodnia?

Ale fajnie, że już większość dzieciaczków ujawniona, zostałam chyba tylko ja, Alutka i Marti?
Ja to się pewnie w październiku dowiem :dry:

U nas od rana leje, no bo przecież dawno nie padało :angry:

Ja też się w nocy męczyłam, z resztą jak od tygodnia. Spanie z moją córą nie należy do przyjemności, bo chociaż jest słodziutka jak tak sobie śpi, to wierci się niemiłosiernie, kopie mnie, wbija we mnie swoje kończyny a czasem ciągnie za włosy :ohmy: Mały sadysta nocny ;) A rano wstaje wesoła jak skowronek i budzi mnie słodkim buziakiem :blink: I tylko dlatego nie wywaliłam jej jeszcze na fotele, hahaha :silly:
No i kanapa dziadka też nie należy do najwygodniejszych, jest już z niej coś jakby łóżko wodne i przekręcenie się z boku na bok to koszmar :huh:

Miłego dnia :kiss: :kiss:

Karo a co z Tobą, macie już jakieś lokum?

11 lata 6 miesiąc temu #678390 przez alutka1011
Elusia pomniejszyłaś zdjęcie?Może masz za duży rozmiar zdjęcia?
Agusiak ja mam termin na 11.10 wiec dzisiaj zaczynam 6 msc 11 lipca zacznę 7 msc itd.
Agusiak znam to :dry: Majka co prawda przychodzi do mnie k.6.00 ale i tak mnie trafia jak się wierci,wbija kończyny czy na zębach zgrzyta :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #678769 przez Elusia
Ja kupowałam ostatnio body bodajże za 5zł w Realu:) także warto czasem pochodzić i popatrzeć w marketach:) Pajacyki były chyba coś ok.20zł więc też ok:). Wróciłam właśnie ze spacerku, poleżałam na kocyku i od razu człowiek lepiej się czuje:) Kurcze mocno zmniejszyłam zdjęcie i nie wiem co jest:/ próbuje ostatni raz, jak się nie uda to trudno:P

11 lata 6 miesiąc temu #678801 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
Elusia moze na fb spróbuj?
Kurcze wczoraj ładna pogoda a dziś cały dzień lało;/ Byłam odwiedzić babcię dziś więc najadłam się za ostatni miesiąc... Ledwo do tramwaju dotarłam :P
Agusiak wiem co to znaczy, jak śpi u mnie któraś z sióstr to przechodzę podobne historie w nocy... Zosia jeszcze w dodatku wędruje po całym łóżku, usypia na poduszce a budzi się na rogu w nogach... Ale jak rano mnie budzi słodkim uśmiechem i jeszcze zawsze głaszcze mnie po głowie to normalnie miód na serce dlatego one śpią ze mną a mój D. na materacu ;p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka