BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 9 miesiąc temu #674766 przez MartiO
Elusia filmik wrzucam na fb...
na początku też zastanawiałam się nad malowaniem... potem spodobały mi się i kupiłam gdzieś naklejki... ostatecznie robiłam rysunki jak to ma wyglądać a resztę robił Mężuś... nie dopuścił mnie do farb i innych takich bo to nie do końca dobre dla maluszka... ja tylko "zatwierdzałam" kolory... choć i tak wg mnie miały być bardziej pastelowe... mój stwierdził że bardziej nasycone...

a co do naklejek na ścianę to na allegro można znaleźć naprawdę fajne i nie trzeba się bawić... bratankowi kupowaliśmy taką bo chcieli naklejkomania.com/product.php?id_product=902 firma też jest na allegro właśnie...

u nas kolejny dzień ładnie i słonecznie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #674872 przez nuśka09
Dziewczyny o co chodzi z tym tłuczeniem butelek?:)

ja wczoraj kupiłam sexy mama bielendy na rozstępy, wczesniej stosowałam to na biust i byłam zadowolna, do brzucha stosowalam oliwke ale mnie denerwowała już. Zobaczymy czy to cos pomoze bo mi ostatnio wyszło kilka:(

11 lata 9 miesiąc temu #674877 przez P@ul@
Nasz dzidzia niestety nie będzie miała swojego pokoiku :( ale miejsce na kącik dla maluszka już jest :) Postanowiliśmy ozdobić ściany kilkoma naklejkami, nie za dużo żeby nie było za pstrokato, bo to w końcu tez nasz pokój :) Wybór padł na uwielbiane przeze mnie ostatnimi czasy sowy, a akurat okazja się trafiła, bo naklejki były w biedronce więc kupiliśmy :) Jeszcze nie przyklejone, bo nakleimy dopiero jak będzie łóżeczko (na pewno się pochwalimy). A naklejki są też takie same na allegro tylko cena duuużo wyższa :) My daliśmy niecałe 9 zł. allegro.pl/naklejki-scienne-na-sciane-lo...wki-i3286519977.html

11 lata 9 miesiąc temu #674880 przez Groszek
Kąpiel w brudnej łazience do przyjemności nie należy... za to teraz pachnąca i sczyściutka hihi. Nie będę leżała do góry brzuchem bo oczadzieje! A dziś w ogóle mam do du*y dzień. Wczoraj mama nadała nam paczkę która miała być dziś i oczywiście nie ma. Dzwoniłam do Wawy bo tam utknęła i pani powiedziała że już pojechała, tylko ja tego nie widzę :/ cały czas wisi w Wawie :/ Miał być kurier z plecakiem dla Misia i też go nie ma. Jutro pół dnia nas nie ma i na pewno przyjadą pod naszą nieobecność :/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 9 miesiąc temu #674883 przez P@ul@
nuśka09 Butelki tłucze się na szczęście młodej parze, a przyszła panna młoda musi posprzątać, przy tym jest powód do kolejnej imprezy :) Na takie wydarzenie się nie zaprasza, przyjść może każdy kto chce. Po zbiciu butelki dostaje się kieliszek wódki za szczęśliwą przyszłość młodych :)

11 lata 9 miesiąc temu #674910 przez nuśka09
u nas takiego zwyczaju nie ma :P
Groszku no czasem tak na złość jest z tymi paczkami ;/
A ja sobie zrobiłam pyszny soczek z ananasa i właśnie pije :D

11 lata 9 miesiąc temu #674918 przez alutka1011
Ja wczoraj byłam na wizycie i wg wagi u lekarza mam 3 kg + tak mi ta waga skacze a ostatnio było 4...
Dostałam skierowanie na Usg w miejscowości oddalonej 50 km :dry: a wolny termin dopiero 24 :angry:
Mam dużo odpoczywać bo mnie kolka chwyta...

11 lata 9 miesiąc temu #675273 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
wyspane ?:)
kurcze wczoraj po południu słonko ładne wyszło myślałam że dziś tak widok mnie obudzi a tu lipa... znowu deszcz;/
o 10 mam wizytę, ciekawe co u maluszka ;)

11 lata 9 miesiąc temu #675274 przez nuśka09
Alutka to współczuje ;/ u Ciebie w miejscowości nie robią usg?
wypoczywaj kochana jak najwięcej! ;)

11 lata 9 miesiąc temu #675284 przez Karo290392
Hej kochane!
Ale wy rozgadane :)
Ja korzystam z pieknej pogody i na spacerki codziennie tak ze prawie mnie w domku nie ma .
Teraz widze Wy biedne smakujecie 'mojej' codziennej pogody :D
A słoneczko dla mnie to rarytas i nie wiem kiedy znow bedzie dlatego spacerki to rzecz pierwszorzędna :D
Jako że żadna z Was nie chce się pochwalić rosnącym bembenkiem;p to ja zapoczatkuje i mam nadzieje ze sie dolaczycie :)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #675357 przez Agusiak
dzień dobry :)

A my kochane zaliczyliśmy pierwsze zniszczenie w mieszkaniu dziadków i aż mi ulżyło bo tylko czekałam aż coś się stanie. Nie zawiniła mała ale my, hahaha. Po kąpieli chcieliśmy wysuszyć Lince włosy a że w łazience chodziła farelka to mówię do T żeby usiadł z młodą na kiblu a ja jej wysuszę włoski. No więc jak T siadł tak gruchnęło, huknęło i deska rozsypała się niemal w drobny mak :(
Musimy zamówić nową i troszkę będzie nas to kosztowało :( cóż dopiszę rodzicom do rachunku bo to przez nich te przymusowe "wczasy" ;)

U nas nadal pochmurno chociaż cieplej i nie pada. Wczoraj poszłyśmy na spacer to na dworze sto razy cieplej niż w mieszkaniu. A i współczuję wszystkim co nie mają windy i muszą targać wózek. Tu na szczęście to tylko 2piętro a mam dość.Masakra.

Trzymam kciuki za wizyty :)

Karo brzuś śliczny i całkiem spory :)
Ja swój wrzucę dopiero w lipcu bo na tym necie to graniczyłoby z cudem ;)

Miłego dnia kochane :)

11 lata 9 miesiąc temu #675411 przez alutka1011
Prenatalnego nie ma:/ Są bliżej ale moja gin mówi że wolałaby żebym do Katowic jechała...
Karo śliczny brzuszek!
Ja postaram się niedługo dodać mój benben:)
Trzymam kciuki za wizyte.

11 lata 9 miesiąc temu #675607 przez www.Lumpik24.pl
████████████████████████████████████████████████████████
Internetowy ciucholand z odzieżą dla dzieci.

www.Lumpik24.pl

www.Lumpik24.pl

www.Lumpik24.pl

www.Lumpik24.pl

11 lata 9 miesiąc temu #675624 przez nuśka09
jestem już po wizycie ;) wszystko w porządku i ze mną i z maluszkiem ;)przytyłam 4 kg przez ten miesiąc! muszę więcej spacerować :P
Agusiak ja mieszkam a 4 bez windy :P teraz już wchodzę z 15minut a nie wiem co to będzie za jakieś 2 miechy a już w ogóle jak Mały będzie!Damy radę nie ja pierwsza i nie ostatnia :)

U mnie w końcu się pogoda robi! :)Wyszło słonko :)

11 lata 9 miesiąc temu #675703 przez Agusiak
nusia to super, że u Was wszystko dobrze :)
Współczuję tego 4 piętra bez windy ale wszystko to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

U nas też dziś nie pada i nawet niebo lekko się wypogodziło, jak Paulinka wstanie to jemy zupkę i idziemy na ryneczek po truskawki :) mniam mniam :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka