- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nuśka my planujemy elektroniczną nianię kupić bo napewno 3xdziennie nie będę w stanie wyjść z maluszkiem aby pies pobiegał i się załatiwł- szczególnie w zimę. A tak będę czuła się bezpiecznie. W ogóle śliczny brzusio!
Myszka jak super, że pogoda dopisała i grzeczne maluchy się trafiły tak, że miło spędziłaś czas:) no i że przygotowania do ślubu już coraz bliżej końca:)
AgusiakAle ekstra z tą pierwszą miłością!! To są chyba najpiękniejsze chwile, kiedy można widzieć jak dzieci dorastają i rozwijają się uczuciowo:)słodziaki:*
A u mnie w weekend tyle wrażeń, że masakra:P mama z siostrami przyjechały dużo później niż planowaliśmy stąd siostra zrobiła tylko dwa szkice na ścianie bez malowania jeszcze:P wieczorem był festyn, ale zostałam z kobietkami w domu a narzeczony ze znajomymi poszedł i oczywiście na tym festynie mega bójka była aż policję wzywałam, całą noc nie przespałam koszmar:/
Narzeczonego z podbitym okiem, łukiem brwiowym, posiniaczonego w końcu udało się odciągnąć i zataszczyć zalanego do domu eh..:/ nawet nie pytajcie jaka byłam wściekła:/
Tym bardziej, że rano jechaliśmy na absolutorium a on taki poobijany... ale na szczęście weekend się skończył
A dziś byłam na 3D z maluchem wszystko ekstra! no i potwierdzone na 100% będzie SYNUŚ! tylko prawdopodobnie jest o 2tygodnie młodszy niż wyliczył gin.prowadzący ciążę, lekarz jest niemal pewien, bo mówi że jeśli jestem w 23rzeczywiście to by wychodziło, że mały ma patologiczną niedowagę-zatrzymanie wzrostu.... ale wiem, że to nie to:P tylko że mój głupi gin się pomylił co starałam się mu udowodnić od początku a nie słuchał
Rozpisałam się za cały weekend;) :***** miłego, spokojnego dnia:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
No a z facetem- ehh tak to bywa z festynami ... Mój na szczęście już "wyrósł" z tego po tym jak po jednej bójce spędził kilka miesięcy w szpitalu...
I przede wszystkim gratuluję małego mężczyzny
Moner przystojniak mały
ja zapomniałam wrzucić ale już to nadrabiam;)
Maksiu dwa tyg. temu
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Dzisiaj byłam na zakupach ale w rezultacie kupiłam tylko witaminy magnez biustonosz i młodej 2 piżamki na lato.Ale zamówiłam 2 pościele i osłonki na sutki.
Śliczne macie brzuszki!Ja wyglądam jakbym z bliźniakami chodziła
Zazdroszcze Wam że znacie już płeć...
Agusiak no to pięknie... zaczyna się Majka już miała narzeczonego Pawełka,Danielka,Igorka i Leosia teraz już się pogubiłam
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Moner cieszę się, że u Was wszystko w porządku
Śliczny brzusio no i obłędne zdjęcia synka zazdroszczę bo Paulina nie chciała buźki do 3d pokazać, w skutek czego badanie nie powiodło się i oddali nam kasę, a teraz nie będę szła na 3d bo i tak prenatalne mnie rujnują :/
Elusia Kochana ale mieliście weekend. Dobrze, że narzeczonemu nic gorszego się nie stało i w sumie dobrze się skończyło Ach te chłopy i te ich instynkty
Ale gin się ładnie machną o dwa tygodnie, dobrze, że ten naprostował sprawę bo potem faktycznie mogliby Ci różne rzeczy wmawiać. Super, że wszystko z maluszkiem dobrze
nusia fotka super
My już po obiadku, rozpogodziło się pięknie więc zaraz zbieramy się na plac zabaw
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Co do elektronicznej niani to byliśmy dziś u siostry K i dostałam właśnie taką Mamy tylko jeden pokój więc nie chciałam nawet kupować, ale doszłam do wniosku, że przecież nie będę cały dzień siedziała w pokoju, bo trzeba chociażby obiad zrobić czy pranie, a dom ogólnie mamy spory (120m) i to wszystko na jednym poziomie, więc kuchnia i łazienka na drugim końcu domu, mogłabym nie usłyszeć jak dzidzia by płakała, a tak to spoko
Chciałam was jeszcze zapytać co myślicie o kupnie ciuszków w sklepach z używaną odzieżą? Bo mam sporo używanych rzeczy, ale głównie (nie wszystkie) od siostry męża. Chciałam kupić nowe ciuszki do szpitala, ale doszły mnie słuch, że w szpitalu mogą zniszczyć czy ubrudzić je tak, że nie dopiorę i szkoda nowych ubranek... Jakie jest wasze zdanie na ten temat??
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja sama miałam masę rzeczy od szwagierki i bardzo się z nich cieszyłam. Ubranka i tak przecież sobie pierzesz a ceny niektórych nowych powalają. Oczywiście sama zobaczysz ile jeszcze nowych nakupujesz bo są takie śliczne ale do szpitala może faktycznie lepiej używane albo jakieś tańsze.
Dowiedz się też jakie są wymaganie u Was w szpitalu. U nas np dla dziecka nie trzeba było ubranek bo szpital zapewniał a jak już bardzo chciałaś żeby dziecko ubrane było w Wasze ubranka to takie, które potem mogliście zostawić w szpitalu. Ja brałam właśnie te od szwagierki i potem zostawiłam je w szpitalu.
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
P@ul@ tez szukam takıe body ale trudno znalezc albo takıe kaftanıkı nıe zapınane tylko wıazane jak to sıechybamowı na koperte (??)
Jak ten:
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Dziewczyny na fb są różne grupy gdzie mamuśki sprzedają np ubranka dla dzieci czasami można tam coś fajnego wyhaczyć
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid