BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 6 miesiąc temu #682874 przez Karo290392
elusia !!!!!!!!

Mamy ten sam termin porodu :) ale fajnie :) ciekawe czy czasami faktycznie w tym samym czasie nie ujrzymy swoich maluszków :) ty synek ja córcia :)
lato mielismy dosłownie przez tydzień i na tym sie skonczyło dosłownie. a teraz wiatr, deszcz i czasami duchota.
Ogromne gratulacje zdania egzaminów :)
A jak u Ciebie kochana brzuszek ? Też już spory ?:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #682906 przez Elusia
Faktycznie:)!To dopiero niespodzianka:D nawet nie zauważyłam tego, i właśnie zmieniłam suwaczek bo mi liczył inaczej niż Tobie:)a brzusiu... chyba troszkę mniejszy- zaraz dodam;) może dlatego że maluszek ogólnie jest malutki:) ale znajoma mówi, że jej córeczka też była bardzo malutka- aż o miesiąc więc się zupełnie nie przejmuje,a że taki maluszek z niego:)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #682911 przez nuśka09
Elusia super avatarek i śliczny brzusio :)gratuluję zdanych egzaminów i trzymam kciuki za obronę :)
Dziewczyny! po spacerze położyłam się na chwilę i mały dał mi 3 takie kopniaki że mi ręka na brzuszku podskoczyła :) a jak D. położył rękę to już się uspokoił.:P

11 lata 6 miesiąc temu #682948 przez Karo290392
NO no Elusia brzusio zgrabniutki malutki a moja to tak juz brzuch rozepchała jak widac na zdjeciu że juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio stojac prosto swoje stopy widziałam :D
Ale jak to mówie niech bierze tyle miejsca ile potrzebuje :D

Nuska
To widze ze Twój szkarb tez sie rozkreca juz na dobre :D

11 lata 6 miesiąc temu #683244 przez nuśka09
Dzień dobry :)
jak Wam niedziela minęła kochana?
Karo Mały szaleje mi strasznie :P wieczorem dostałam jeszcze mocniejszego kopniaka aż się sama wystraszyłam, bo leżałam spokojnie, on też a tu nagle takiego kopa mi zasadził :)

Dziś zaczynam 6 miesiąc :) już bliżej niż dalej :P

Lecę teraz do dentysty :)
Miłego dnia !! :)

11 lata 6 miesiąc temu #683296 przez Agusiak
cześć dziewczynki :)

Elusia brzuś śliczny i faktycznie zgrabniutki :) no i gratuluję egzaminów :)

nusia chyba też skuszę się na ten pas. Teraz jeszcze nie jest źle ale jak dłużej chodzę czy stoję to czasem trzymam sobie brzuch od dołu :S
A powiedz mi czy nie będzie mi w nim gorąco? Zapowiadają upały po 30 stopni...

My wczoraj mieliśmy fantastyczną niedzielę. Wybraliśmy się do parku, gdzie jest masę zieleni, sporo stawów i rzeka a także zwierzaczki jak w zoo. Uwielbiam ten park. Paulinka się wybawiła, wyszalała, pojeździła na rowerku biegowym a potem siedliśmy pod parasolami i poczułam się jak na wczasach :lol: :lol: I to mi musi wystarczyć bo w tym roku nici z jakiegoś wyjazdu :(
A W y kochane wybieracie się gdzieś na wakacje?

My to chyba nawet do domku letniskowego nie wyskoczymy bo nie wiadomo czy T urlop dostanie :(

U nas od rana piękne słonko :) Miłego dnia :)

11 lata 6 miesiąc temu #683502 przez Karo290392
Hej kochane
Propo wakacji to mieliśmy w planach jechać do Egiptu bądź na Majorke ale że wyszło jak wyszło ( przeprowadzka i reszta problemow ) trzeba było to odłozyc na jakis czas. takze w tym roku zostajemy w domku. i dopiero na swieta jak sie uda mezulkowi wolne wziasc to pojedziemy do PL.
Jak tam dzis sie czujecie ? Ja juz od 6 na nogach i załatwianie spraw opd rana takze czas mi ucieka. No i codziennie cos po trochu sobie pakuje aby nie zostawic wszystkiego na ostatnia chwile bo później sie nie wyrobie .
Jeszcze gdzies do sklepu bede musiala isc zapytac o jakiekolwiek kartony bo mi sie skonczyly wszystkie :D a rzeczy jeszcze w pizdu :D

11 lata 6 miesiąc temu #683535 przez nuśka09
Agusiak zależy jaki ten pas wybierzesz na all jest ich mnóstwo. Ja się chyba skuszę na taki najzwyklejszy bawełniany. I tak w największy upał nie mogę wyjść z domu bo źle się czuję przez te spuchnięte stopy i ręce więc mi nie powinno być gorąco :)

Co do wakacji, w lipcu wyjeżdżam z moją siostrą na kilka dni do cioci pod Wrocław, mój D. zostaję w domu bo raz że nie dostanie urlopu a dwa musi pokój pomalować i lepiej jak mnie nie będzie. A że siostra boi się sama autobusem jechać to akurat się przydam :)

11 lata 6 miesiąc temu #683681 przez alutka1011
Elusia śliczny i zgrabniutki brzuszek :) Ja nawet mojego nie pokazuje B)
Wakacje planuje na porodówce :laugh:
Pogoda cudowna nawet chwile się poopalałam bo moje nogi wyglądają jakbym w młynie pracowała :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #683693 przez Karo290392
alutka
Czy ja czegos nie doczytałam ?:) czemu na porodówce wakacje ?
Fajniev że macie fajna pogodę u mnie tylko duszno bardzo ale na szczescie przynajmniej deszczu nie ma dzis :) jeeeee! :)

11 lata 6 miesiąc temu #683788 przez Elusia
Hej kochane baby:) ja dziś od 7.30 do 18 w pracy:P już z sił opadam taki upał, a dziś na dworze cały dzień więc mam dość- co za dużo to nie zdrowo;) i jeszcze ostatnie tygodnie w nocy spać nie mogę, za gorąco i niewygodnie mi ciągle:P
Nuśka nasz synuś tak samo! jak narzeczony położy rękę to zawsze od razu się uspokaja i nie chce kopać:D hehe
Agusiak to mega miły dzień z córcią miałaś:) oby więcej takich miłych dni:)
Cieszę się, że mnie jeszcze bóle krzyża nie dotyczą:)
Co do wakacji to my już po urlopie niestety:(i nigdzie nie wyjeżdżaliśmy- byliśmy tyle co na weselu i u rodziców. Mamy nadzieję, że może jakiś dłuższy weekend się trafi by nad morze jechać ale to nie wiadomo.
Miłego wieczorku:* ja będę chyba leżeć odłogiem;)

11 lata 6 miesiąc temu #683795 przez alutka1011
Karo na porodówce w październiku;)No i jutro jade na tydz do sis :)

11 lata 6 miesiąc temu #683803 przez Karo290392
Aaaa no w październiku :) bo juz sie wystraszyłam ze o czyms powaznym nie wiem :*

Nasza mała tez miała taki czas ze jak maz połozył reke aby ja poczuc to momentalnie sie uspokajała a wczoraj pierwszy raz nawet jak reke połozyl i zaczał do niej rozmawiac to kopała i sie kreciła :) takze pieknie sie do taty w koncu przyzwyczaiła :)

11 lata 6 miesiąc temu #684140 przez Karo290392
Dzień Dobry Kochane ! :)
Już od 5 nie śpie ale wciągnęło mnie dzierganie na drutach :d normalnie jak babcia :D
Skończyły mi się Kanwy a zamówie dopiero na nowe mieszkanie bo nie wiem ile czasu zajmie dostawa wiec poczekam na adres nowy :)
Co tam u Was kochane ? Jakieś plany na dzis ?
Ja dziś po południu ide ogladac kolejne mieszkanie bo znaleźliśmy z S. fajne dwupoziomowe za cene jaka teraz płacimy a że dostanie podwyżkę to zostaniemy ile da rade w tej miejscowosci dopoki sezon w innej firmie sie nie zacznie .
Jak mi sie spodoba mieszkanko to bedziemy musieli zainwestować w nianie elektroniczną i chciałam Was zapytać czy macie jakieś godne polecenia ?
Mała właśnie sie obudziła bo skacze mi w brzuszku jak szalona :D
Kocham to uczucie :) I co mnie dziwi kocham ją już nad życie :)
Ale się rozpisałam :D

11 lata 6 miesiąc temu #684179 przez Agusiak
dzień dobry mamusie :)

U nas słonko praży i muszę zakupić jakąś kieckę bo się w tych gaciach zagotuję przecież.
Ja czuję się dobrze, ale jest mi też coraz ciężej. Podczas kąpieli, jak wychodzę z wanny czy się wycieram to stękam jak stara baba, a przecież ledwo połowa ciąży za mną.
Jutro mam wizytę u lekarki, a tylko pokaże jej wyniki z prenatalnych i może da mi skierowanie na glukozę, chociaż mam nadzieję, że jeszcze nie teraz :P

Karo trzymam kciuki za mieszkanko :)

Alutka a Ty kiedy masz jakąś wizytę?

miłego i słonecznego dnia :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka