- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Jeśli chodzi o ciuszki to ja na razie w komodzie dla malca trzymam tylko te ubranka na początek, czyli rozmiary 56, 62 i kilka 68 (ale jak dla mnie wypadły mniejsze). Dopiero jak dzidzia wyrośnie wymienię na większe, bo mamy tylko jedną komodę dla malucha i nie pomieściło by się więcej A ciuszków mam masę, co ktoś przychodzi (zwłaszcza siostry K.) to coś przynosi, no i ja sama nie mogę się czasami powstrzymać przed kupnem.
Teraz lecę do wanny. PAPA. Wpadnę dopiero w piątkowy wieczór.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Chyba korzystacie z pogody co ? Bo taka cisza tu na forum że aż dziwne
Dziś chcąc wyjsc na dwój w ta jakze piekna pogode bez słonca doszłam do wniosku ze nie mam co na siebie ubrac bo zadne bluzki mnie nie mieszcza nie mówię już o brzuszku ale i o piersiach na dobra sprawę nawet stanik musiałam sobie zamówić bo już ledwo się mieszcze .
wrzucam swoja fotencję z samego rana po której doszłam do wniosku że juz sie nie dziwie czemu wszystkie bluzki za małe
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nuśka współczuje tego pecha:/ potem człowiek wkurzony chodzi parę dni i nic nie cieszy:/
Paula to jedziesz do mojego miasta:) ostrzegam przed upałami, naprawdę trudno wytrzymać... trzymam kciuki za udany zakup:)
Agusiak daj znać jak tam wizyta:)
Karo ale masz już piękny okrąglutki brzusio:) widać, że mała pięknie rośnie:)
A mi się waga na razie zatrzymała a wręcz bym powiedziała, że spadła o jakieś 1kg, tylko czemu?...nie mam pojęcia:/
Miłego popołudnia kochane, ja siadam do książki. Zresztą bardzo polecam:) mega dużo emocji zawsze we mnie wywołuje i pokazuje jak bardzo trzeba cieszyć się drobnostkami:) "Płacz bez łez. Listy rodziców dzieci autystycznych."M. Grodzka.
:*
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ja byłam dziś na wizycie, nawet nie siedziałam zbyt długo. Spotkałam jeszcze koleżanką, mamę Huberta co jest w wieku Linki tyle że z 30 maja więc jak zaczęłyśmy nawijać to czas szybko zleciał. Ona była po jakąś receptę więc weszła ze mną bo tak to by chyba do 17 siedziała. Wszystko super
A potem pojechaliśmy do marketu, obkupiłam się w H&M, upolowałam długie gacie, krótkie, gacie, sukienkę, bluzkę bez rękawów i torbę na ramię- koszyk
A i kupiłam jeszcze klapki japonki, ale takie wygodne bo z Fila, ale nie sportowe typowo, tylko takie z paseczkami w kratkę, ogólnie bardzo fajne. Także zadowolona jestem bardzo a i Linka zarobiła sukienkę.
Pod tą kieckę muszę kupić półhalkę albo do leginsów nosić bo cały dupal prześwituje.
Młoda nie spała dziś w ciągu dnia, bo nawet nie było kiedy, jak byłam u lekarza to moi rodzice poszli z nią na plac zabaw, ale od razu wrócili bo wszystko, łącznie z piaskiem było tak rozgrzane, że nie dało rady się bawić.
nusia o matko, współczuję tej sytuacji z biletem
Paula koniecznie pochwal nam się furą jak już ją odbierzecie
Karo śliczny brzuszek i bardzo kształtny
Spokojnego wieczorku
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
D. wrócił do domu poddenerwowany ale zobaczył mnie wśród sterty ciuszków to mu się humor poprawił i zaczął przebierać ze mną a potem się położył , bo przecież całą noc w pracy i spał do 19! zjadł kolację i śpi dalej ja do 14 do 18 też spałam a po 20 wyszłam z psiakiem i spotkałam kumpelę z którą się z 3 miechy nie widziałam
A ciuszków 56-62 mam masę! nic nie kupuję już bo mam 25 kaftaników, 6 bodów, 8pajacyków, 15 śpiochów i jeszcze spodenki, sweterki, bluzy,rampersy... mam jeszcze kilka więszkych ubranek ale to już pojedyncze ciuszki od 68 do 80.
Teraz poluję na przewijak i pościel.
Karo cudny brzusio
Paula zazdroszczę basenu ja może w sobotę się wybiorę ale raczej tylko nogi zamoczę bo na takim miejskim to każdy się kąpie i boję się że coś złapię ;/
Agusiak a to typowo ciążowe kupiłaś ? gratuluję udanych łowów
Dobranoc:)
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ja dzisiejsza nocke mam z głowy i nie spałam nic. ( nogi nie dawaja mi spac i jak na złość zgaga wróciła ;( ) bede podsypiac w dzien dopoki moge:)
Dziękuje za wszystkie miłe słowa
agusiak
Ojj Ale masz fajnie taaakie zakupy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nusia a to dobrze, że mężuś nie był zły i nawet z ubrankami Ci pomógł
Ja basenu także zazdroszczę, szkoda że nie mam na podwórku takiego dużego, kupimy tylko Paulinie ale może nieco większy żebym w razie czego mogła tam chociaż posiedzieć, jak córcia pozwoli, hahaha. Mamy super basen w mieście obok ale podobnie jak nusia boję się że złapię jakieś cholerstwo i infekcja gotowa a zupełnie nam teraz nie potrzebne takie "atrakcje".
nusia ubrania typowo ciążowe, wszystko w H&M MAMA, bo ja w nic innego nie wejdę, a u mnie to inwestycja na dłużej bo pewnie będę w nich chodzić jeszcze długi czas po ciąży
Karo zmieniłaś awatarek czy po prostu nie widzę Twojego?
U nas od rana spiekota, ale w nocy było super. Spałyśmy przy otwartym oknie, nad ranem było przyjemnie chłodno i wreszcie opracowałam wygodną dla siebie pozycję na tym łóżku i wyspałam się
A no i tak jak myślałam dostałam wczoraj skierowanie na glukozę Kolejna wizyta 17.07 i mam do tej pory zrobić to badanie.
Dziś odwiedzą nas teściowie więc muszę jeszcze troszkę tu ogarnąć.
Miłego dnia
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Stęskniłam sie za Wami strasznie, ale nie mialam kiedy i jak pisać.
Byłam u mamy 3 tygodznie, wiec każdą wolna chwila spędzałam z rodzinką, pózniej w delegacji bo jeszcze pracuje i miedzy czasie studia podyplomowe, wiec kolorowy zawrot głowy. Ale nareszcie troche u mnie spokojkniej więc podziele sie najnowszymi wiadomościami. W poniedziałek byliśmy na USg i bedziemy mieli najprawodopodoniej CÓRCIE !!! Jesteśmy przeszczęsliwi! Imie juz dawno wybrane bedzie Zosia. Pierwszy raz poczułam ja w brzyszku 10 czerwca i codzien czuje ją coraz częsciej. Taka jestem szczęsliwa Dziś na 13 mamy umowione USG 3D juz nie moge sie doczekać i mam nadzieje ze mala ułozy sie tak , że zobaczymy jakies rysy. Moner jak zobaczylam twojego synka to sie rozczulilam , piekne to zdjecie Wam wyszlo. To chyba tyle i mam nadzieje, że juz nie bede zostawiac was na tak dlugo buziaki dla wsztskich
Pozdrowionka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję córeczki!!!!!! Kolejna dziewczynka, coraz ich więcej, super
Rzeczywiście miałaś co robić i na nudę nie mogłaś narzekać, ale mam nadzieję, że już z nami będziesz Trzymam kciuki za wizytę i czekamy na zdjęcia córci
A długo masz zamiar pracować jeszcze ?
Ja właśnie odkurzyłam podłogi i padam
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Milego dzionka zycze pa
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
u nas kolejny dzień skwaru... nie wiem jak przeżyję bo Młody mega maruda i już prawie dwie godziny próbuję go ułożyć na drzemkę i o ile wcześniej niby był taki usypiający to teraz rządzi... a ja powoli nie mam siły...
Edzia witaj ponownie i gratuluję Córci... u nas jak się coś nie zmieni to Zosia będzie na drugie
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Edziawitaj! gratuluję córci - imię wybraliście przepiękne
Agusiak ja planuję jakieś 2 sukieneczki sobie kupić myślę nad jedną do kostek ale nigdy takiej nie miałam nie wiem jak będę wyglądać
z tym basenem to chyba jutro zaryzykuję, najwyżej nie będę się całkiem zanurzać tylko nogi bo ma być darmo po za tym takie upały że już nie idzie wytrzymać w tych blokach. o tyle dobrze że okna mam od wschodu.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ok dopiero teraz zauważyłam linka, cena troszkę powala
nusia pewnie, idź na basem co masz się męczyć. Nie jest wcale powiedziane że musisz coś złapać. Wiele kobiet całą ciążę, regularnie chodzi na basem i wszystko gra
Ja także nie mówię nie, ale najpierw muszę nabyć jakiś kostium
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
ja ostatnio przymierzyłam szorty z zeszłego roku i wepchałam dupsko gorzej z koszulką bo cyce mi się wylały i cały brzuchol ale mam jedną taką bluzką którą mogę wykorzystać na basen
MartiO fajna ta sukieneczka no ale cena...
lecę robić leczo:)
Miłego dnia kochane