BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #687428 przez Moner
Hahaha Edzia tutaj niektore kobiety sa bardzo zabobonne czy jak to sietam mowi,
mojego meza brata zona ma obsesje ze chce dziewczynke miec i jeszcze jak nie znala plci to zauwazylam ze jak do nas przyszla kuzynka z synem i inna z corka to w ogole nie dotykala chlopca , a z corka bawila sie
chyba matka jej nagadala ze jak chce corke urodzic to niech nie dotyka chlopcow malych bo jak on do niej podchodzil to tak odsuwala sie..... :dry: a jeszcze mi mowila ze nosi ze soba zdjecie siostry i jak dziecko sie porusza to na nie patrzy zeby podobne bylo do jej siostry....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #687494 przez nuśka09
Dzień dobry kochane :)
odnośnie zabobonów to kilka stron wcześniej dawałam linka do fajnego artykułu odnośnie ich ;)
Moner super łóżeczko i cudne ubranka :)
Edziaudanej zabawy na weselichu ;)
dziś u nas straszny skwar dlatego rano się zebraliśmy i pojechaliśmy nad zalew ;)woda była cieplutka :) od razu się lepiej poczułam bo te upały to fatalnie znoszę. Troszkę mi spaliło ramiona ale nie ma tragedii :)
Teraz burza jakaś straszna idzie a na zewnątrz się nieprzyjemnie- a ja jeszcze się burzy boję ;/

11 lata 6 miesiąc temu #687599 przez Agusiak
dobry wieczór :)

U nas też burze zapowiadali, nawet pogrzmiało ze dwa razy i tyle.

Moner super ubranka i łóżeczko :) My także mamy turystyczne i zwykłe szczebelkowe. Turystyczne rozkładamy w salonie na dole, bo i tak większość dnia jesteśmy na dole więc było niezbędne :)

Edzia udanej zabawy :)

nusia super, że wypad się udał i nawet się opaliłaś :blink:

Kochane rano wyruszamy na działkę i odezwę się pewnie w niedziele wieczorkiem lub w poniedziałek rano, tak więc życzę Wam udanego weekendu i do spisania niebawem :)

Dobranoc :)

11 lata 6 miesiąc temu #687607 przez Karo290392
Cześć kochane :*
No dzisiejszy dzień jakiś szalony :D w miedzy czasie mojego podsypiania w dzień byłam na zakupach i kilka rzeczy dla małej udało mi sie upolować :) jestem mega zadowolona !
www.tommeetippee.co.uk/product/nappy-disposal-system/
Smoczki też z tomme tippee narazie tylko 2 ale kolejne kupie z czasem a no i zestawik hmm.... jak to nazwać .. nie pamietam jak to po polsku w kazdym badz razie- szczotka do włosków, cażki, nożyczki i cos tam jeszcze :D
A no i jeszcze lodówke na nowe mieszkanko kupilismy pod wieczór.
Bo za dwa tygodnie juz bede w koncu na wymarzonym mieszkanku :)

moner
Super zakupki aż nie moge sie doczekać aż my kupimy łóżeczko :)

A z tymi zabobonami to faktycznie niektóre osoby są cholernie zabobonne no ale co zrobić .
:D

11 lata 6 miesiąc temu #687755 przez nuśka09
dzień dobry ;)
kurcze co za noc! nie mogłam do 3 usnąć bo jakimś inteligentom zachciało się siedzieć na łwce przed blokiem- spoko niech siedzą ale kurcze po cichu. Tak się darli, stukali butelkami :angry: że nie mogłam spać;/ mój D. spał sobie w najlepsze a ja się męczyłam bo okien nie zamknę taka duchota była , bo wczoraj burza postraszyła tylko i nic ;/ przed chwilą spisałam sobie nr na miejską i teraz już nie będę się męczyć tylko dzwonić. Sama też nie dawno po nocach siedziałam ale zawsze chodziliśmy na jakieś boiska czy łąki i nikomu nie przeszkadzało się...no ale cóż nie każdy myśli ;p
Agusiak udanego wyjazdu ;)
Karosuper że udały Ci się zakupki :)

11 lata 6 miesiąc temu #687821 przez Karo290392
O jee.... Ale faktycznie nie fajną noc miałaś :(
Współczuje Ci, takie cos to faktycznie też bym zgłosiła jak sie nie umieja zachowac

Dziewczyny! Za 6 dni 100dniówka! :D
Ale ten czas leci :D masaakra :)

11 lata 6 miesiąc temu #687888 przez nuśka09
u mnie 100 dniówka z 2 tygodnie ;)

11 lata 6 miesiąc temu #687892 przez Moner
Karo a co to za urzadzenie co dodalas?
Agusiak tez wlasnie w sypialni bede miec turystyczne a na dole w dzien szczebelkowe zeby nie latac z dzieckiem gora dol

No ja jeszcze troche117 dni ale w sumie jeszcze nic nie wiadomo jak to bezie dokladnie zadko kto ma rowno 40 tyg;)

11 lata 6 miesiąc temu #687928 przez Karo290392
Moner
To jest pojemnik na zużyte pieluszki. żeby nie latać do kosza to wkładam tam pieluszke i jak się zamyka to pieluszka w woreczku jest zawijana i zamykana. Nic nie czuć a sporo się zmieści takze tak dla wygody :)

11 lata 6 miesiąc temu #688026 przez Moner
Karo290392 napisał:

Moner
To jest pojemnik na zużyte pieluszki. żeby nie latać do kosza to wkładam tam pieluszke i jak się zamyka to pieluszka w woreczku jest zawijana i zamykana. Nic nie czuć a sporo się zmieści takze tak dla wygody :)

Ooo świetne :)

11 lata 6 miesiąc temu #688048 przez P@ul@
Dobry wieczór wszystkim :)

Moja nieobecność się trochę przedłużyła, ale już wróciłam. Po aktywnym tygodniu i męczącej sobocie na uczelni w końcu jestem w swoim łóżeczku. Wiem, że miałam się pochwalić wózkiem, jednak mój kochany mąż zaraz po powrocie do domu zapakował do w szczelne worki i zamknął w garażu, więc nie mam czego focić :huh:
Ale żeby wam przybliżyć jego wygląd wstawiam link do zdjęcie z neta. Nasz wózek właściwie wygląda jak nowy,po za tym, że na kółkach są ślady użytkowania (raczej nie do uniknięcia podczas używania wózka).

images01.olx.pl/ui/15/50/92/1347024375_4...-Bebetto-Solaris.jpg

11 lata 6 miesiąc temu #688081 przez nuśka09
Karo to urządzenie supcio :)
Paulawózek świetny:)

W końcu dziś jakiś deszczyk padał :D od razu inne powietrze :)
Wzięłam się dziś w końcu za prasowanie bo miałam już stertę z 2 prań i szafka z ubraniami trochę opustoszała :P jednak nie wyprasowałam całości tylko pół bo nie dośćże nogi mnie zaczęły boleć to mi gorąco od tego żelazka było :P

Miłego wieczorku moje drogie :)

11 lata 6 miesiąc temu #688168 przez Karo290392
P@ul@
Wozek supcio :)
Uważam że wybór wózka to najcięższe zadanie w skompletowaniu całej wyprawki :D

Zazdroszcze Wam tej pogody troche , ile ja bym dała za troche słoneczkaa....masaakraa....
No ale trudno sie mówi

Dziś w sklepie się załamałam! chciałąm kupić truskawki... i mnie z nóg zwaliło !
za 200g truskawek życzą sobie 4Funty!
Podziękowałam i kupiłam sobie czereśnie i arbuza :D a co tam :D

11 lata 6 miesiąc temu #688397 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
Karowspółczuję! kurcze takie ceny! u nas na szczęście kg 4 zł kosztuję więc zajadam się ile mogę bo je uwielbiam :P
Jak Wam niedziela mija? po spokoju na forum widzę że dość aktywnie :)
Ja dziś mam okropny humor. Przybita chodzę cały dzień i z byle czego chce mi się płakać. Nie mam ochoty na spotkania z kimkolwiek a od rana męczą mnie smsami "chodź na basen" "idziemy na spacer?" a ja dziś mam ochotę zaszyć się w mieszkaniu i nie wychylać z niego. Tak też robię. Mój D. właśnie na noc do pracy poszedł więc mam czas dla siebie- a dziś tego mi trzeba.

11 lata 6 miesiąc temu #688406 przez Karo290392
Ojjjj Nuśka biedna ty . może przez te upały ?
Ja to załamana pogoda bo bym chciała na dłuższy spacer a tu deszcz ciagle i wieje i tak nieprzyjemnie :(
A troszke lata bym chciała.no ale pomarzyc można
No dziś na forum pustki ze aż :D
Dziewczyny pewnie korzystają z pogody :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka