- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
mojego meza brata zona ma obsesje ze chce dziewczynke miec i jeszcze jak nie znala plci to zauwazylam ze jak do nas przyszla kuzynka z synem i inna z corka to w ogole nie dotykala chlopca , a z corka bawila sie
chyba matka jej nagadala ze jak chce corke urodzic to niech nie dotyka chlopcow malych bo jak on do niej podchodzil to tak odsuwala sie..... a jeszcze mi mowila ze nosi ze soba zdjecie siostry i jak dziecko sie porusza to na nie patrzy zeby podobne bylo do jej siostry....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
odnośnie zabobonów to kilka stron wcześniej dawałam linka do fajnego artykułu odnośnie ich
Moner super łóżeczko i cudne ubranka
Edziaudanej zabawy na weselichu
dziś u nas straszny skwar dlatego rano się zebraliśmy i pojechaliśmy nad zalew ;)woda była cieplutka od razu się lepiej poczułam bo te upały to fatalnie znoszę. Troszkę mi spaliło ramiona ale nie ma tragedii
Teraz burza jakaś straszna idzie a na zewnątrz się nieprzyjemnie- a ja jeszcze się burzy boję ;/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
U nas też burze zapowiadali, nawet pogrzmiało ze dwa razy i tyle.
Moner super ubranka i łóżeczko My także mamy turystyczne i zwykłe szczebelkowe. Turystyczne rozkładamy w salonie na dole, bo i tak większość dnia jesteśmy na dole więc było niezbędne
Edzia udanej zabawy
nusia super, że wypad się udał i nawet się opaliłaś
Kochane rano wyruszamy na działkę i odezwę się pewnie w niedziele wieczorkiem lub w poniedziałek rano, tak więc życzę Wam udanego weekendu i do spisania niebawem
Dobranoc
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
No dzisiejszy dzień jakiś szalony w miedzy czasie mojego podsypiania w dzień byłam na zakupach i kilka rzeczy dla małej udało mi sie upolować jestem mega zadowolona !
www.tommeetippee.co.uk/product/nappy-disposal-system/
Smoczki też z tomme tippee narazie tylko 2 ale kolejne kupie z czasem a no i zestawik hmm.... jak to nazwać .. nie pamietam jak to po polsku w kazdym badz razie- szczotka do włosków, cażki, nożyczki i cos tam jeszcze
A no i jeszcze lodówke na nowe mieszkanko kupilismy pod wieczór.
Bo za dwa tygodnie juz bede w koncu na wymarzonym mieszkanku
moner
Super zakupki aż nie moge sie doczekać aż my kupimy łóżeczko
A z tymi zabobonami to faktycznie niektóre osoby są cholernie zabobonne no ale co zrobić .
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
kurcze co za noc! nie mogłam do 3 usnąć bo jakimś inteligentom zachciało się siedzieć na łwce przed blokiem- spoko niech siedzą ale kurcze po cichu. Tak się darli, stukali butelkami że nie mogłam spać;/ mój D. spał sobie w najlepsze a ja się męczyłam bo okien nie zamknę taka duchota była , bo wczoraj burza postraszyła tylko i nic ;/ przed chwilą spisałam sobie nr na miejską i teraz już nie będę się męczyć tylko dzwonić. Sama też nie dawno po nocach siedziałam ale zawsze chodziliśmy na jakieś boiska czy łąki i nikomu nie przeszkadzało się...no ale cóż nie każdy myśli ;p
Agusiak udanego wyjazdu
Karosuper że udały Ci się zakupki
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Współczuje Ci, takie cos to faktycznie też bym zgłosiła jak sie nie umieja zachowac
Dziewczyny! Za 6 dni 100dniówka!
Ale ten czas leci masaakra
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Agusiak tez wlasnie w sypialni bede miec turystyczne a na dole w dzien szczebelkowe zeby nie latac z dzieckiem gora dol
No ja jeszcze troche117 dni ale w sumie jeszcze nic nie wiadomo jak to bezie dokladnie zadko kto ma rowno 40 tyg;)
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
To jest pojemnik na zużyte pieluszki. żeby nie latać do kosza to wkładam tam pieluszke i jak się zamyka to pieluszka w woreczku jest zawijana i zamykana. Nic nie czuć a sporo się zmieści takze tak dla wygody
- Moner
- Wylogowany
- gaworzenie
Ooo świetneMoner
To jest pojemnik na zużyte pieluszki. żeby nie latać do kosza to wkładam tam pieluszke i jak się zamyka to pieluszka w woreczku jest zawijana i zamykana. Nic nie czuć a sporo się zmieści takze tak dla wygody
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Moja nieobecność się trochę przedłużyła, ale już wróciłam. Po aktywnym tygodniu i męczącej sobocie na uczelni w końcu jestem w swoim łóżeczku. Wiem, że miałam się pochwalić wózkiem, jednak mój kochany mąż zaraz po powrocie do domu zapakował do w szczelne worki i zamknął w garażu, więc nie mam czego focić
Ale żeby wam przybliżyć jego wygląd wstawiam link do zdjęcie z neta. Nasz wózek właściwie wygląda jak nowy,po za tym, że na kółkach są ślady użytkowania (raczej nie do uniknięcia podczas używania wózka).
images01.olx.pl/ui/15/50/92/1347024375_4...-Bebetto-Solaris.jpg
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulawózek świetny:)
W końcu dziś jakiś deszczyk padał od razu inne powietrze
Wzięłam się dziś w końcu za prasowanie bo miałam już stertę z 2 prań i szafka z ubraniami trochę opustoszała jednak nie wyprasowałam całości tylko pół bo nie dośćże nogi mnie zaczęły boleć to mi gorąco od tego żelazka było
Miłego wieczorku moje drogie
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Wozek supcio
Uważam że wybór wózka to najcięższe zadanie w skompletowaniu całej wyprawki
Zazdroszcze Wam tej pogody troche , ile ja bym dała za troche słoneczkaa....masaakraa....
No ale trudno sie mówi
Dziś w sklepie się załamałam! chciałąm kupić truskawki... i mnie z nóg zwaliło !
za 200g truskawek życzą sobie 4Funty!
Podziękowałam i kupiłam sobie czereśnie i arbuza a co tam
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Karowspółczuję! kurcze takie ceny! u nas na szczęście kg 4 zł kosztuję więc zajadam się ile mogę bo je uwielbiam
Jak Wam niedziela mija? po spokoju na forum widzę że dość aktywnie
Ja dziś mam okropny humor. Przybita chodzę cały dzień i z byle czego chce mi się płakać. Nie mam ochoty na spotkania z kimkolwiek a od rana męczą mnie smsami "chodź na basen" "idziemy na spacer?" a ja dziś mam ochotę zaszyć się w mieszkaniu i nie wychylać z niego. Tak też robię. Mój D. właśnie na noc do pracy poszedł więc mam czas dla siebie- a dziś tego mi trzeba.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Ja to załamana pogoda bo bym chciała na dłuższy spacer a tu deszcz ciagle i wieje i tak nieprzyjemnie
A troszke lata bym chciała.no ale pomarzyc można
No dziś na forum pustki ze aż
Dziewczyny pewnie korzystają z pogody