- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Ale ze kompletowaniem całej wyprawki to jeszcze dużo przed nami. Przede wszystkim łóżeczko i całe jego wyposażenie. Pościeli nie kupuje, tak zdecydowałam, stawiam na kocyki i zobaczymy czy małe będzie spało w śpiworku, a może w rożku, to się okaże co wygodniejsze. A po za tym jeszcze kosmetyki i byłoby tyle, chyba. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam w swojej wyprawce
Groszek Nie wiem nawet co powiedzieć. Ale dobrze, że powiedziałaś co ci leży na wątrobie Głowa do góry, nie wolno ci się teraz tak denerwować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A na odparzenie bepanthen albo u nas też się fajnie sprawdza nivea SOS.
Ja padam na pyszczek, ledwo żyję, ale już mamy wszystko pochytane, na jutro zostaje mi tylko łazienka i drugi raz odkurzanie.
Mąż rano wcześniej wstanie, zapakuje auto i pojedzie do pracy a stamtąd prosto do domu a po nas przyjedzie mój tata i zabierzemy resztę rzeczy,bo T jednak późno wraca, a do tego czasu zawsze już coś tam porobię.
Także spokojnej nocki Wam życzę i do jutra
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Przepraszam juz na początku , ale nie odniose sie dzis do waszych postów ale nadrobie to jak tylko wszystko sie ułoży.
Takze wszystko wyglada tak ;
dopiero teraz jestem w stanie i mam ochote z kimkolwiek rozmawiac wiec opisze wam czego sie dowiedziałam
Wyniki krwi okropne, puls po pobycie półgodzinnym u poloznej 120 na minute;/ bardzo ja to zaniepokoiło , od razu przyzad o osłuchania naszej małej - maleńka puls 190 na minute
Na poniedziałek mam sie wstawic w szpitalu , a dzis po wizycie z polozna umówiła mnie od razu na wizyte u lekarza i musiałam isc po antybiotyk bo sie okazało ze jakas infekcja sie przypałetała, Położna powiedziała ze antybiotyk mam zaczac brac od dzis , i sledzic ruchy małej i leżeć jak najwiecej, jesli mała nie bedzie sie ruszac to mam zjesc cos słodkiego i jak mała nie bedzie sie ruszać to od razu do szpitala i nie czekać . A ta infekcje jak najwczesniej wyleczyc w razie wu jakby trzeba było poród wywołac badz cos zeby mała nic nie złapała;(
Przyszłam do domu i płakałam, a zeby było lepiej to dzwonili do nas z agencji i powiedzieli ze jesli dzis nie wpłacimy jeszcze 200 brakujacych funtów ( ktore mialam wplacic jutro) to ktos inny wprowadzi sie na mieszkanie. i tym oto sposobem zostalismy bez mieszkania bez niczego a jeszcze przez tydzien mamy to mieszkanie, wiec trzeba było szybko działać i maz wraca do pracy w ktorej mial ta cholerna alergie ale nie mamy wyjscia . jutro zabieramy pieniadze , jedziemy do znajomych,m w sobote maz do pracy a ja na poszukiwanie domku, w poniedziałek do szpitala a w czwartek na kolejna wizyte i poloznej. takze jak tylko bede mogla to bede do was zagladac i pisac :* Buźka kochane
Trzynajcie sie
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Karo uważaj na siebie i malutką, trzymam za Was kciuki! Na pewno się ułoży Wam w końcu, cholera co za buce w tej agencji! No jak tak można z ludźmi postąpić! Mam nadzieję że chociaż zwrócą Wam całą tą gotówkę co wpłaciliście wcześniej. Staraj się nie denerwować ze względu na córcię choć wiem że to nie łatwe... Jestem z Tobą kochana! :*
Kochane jutro u mnie 100dniówka, a dziś wizytę mam. odezwę się popołudniu
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ojjj Karo straszne wieści nam tu przynosisz
Z całych sił trzymam kciuki za Ciebie i maleńką aby ta infekcja przeszła łagodnie i Wam nie zagrażała. Sama widzisz jak bardzo musisz się teraz oszczędzać. Swoją drogą ciekawe skąd to się przyplątało?
A z tym mieszkaniem to jakieś jaja, kpina i ogólne dno. Widać chamy to nie tylko w naszym kraju są. A powiedz mi nie mieliście może skąd pożyczyć tych pieniędzy żeby wcześniej wpłacić? Szkoda tego mieszkania, szczególnie, że tak Ci się podobało.
Ech pokomplikowało się ale na pewno podołacie tym przeciwnością.
Będę za Was trzymać kciuki, mam nadzieję że się poukłada. Informuj nas jak się maleńka miewa.
My dziś wracamy do domu. Mąż zabrał rano większość rzeczy więc po pracy jedzie już do nas.
Ja zabieram się za śniadanie a potem resztę pakowania i ostatnie sprzątanko.
Miłego dnia
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Trzymam Kciuki buziaki papap
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Groszek podzielam zdanie dziewczyn!A Ty jesteś silna babeczka i dasz sobie rade!
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam posprzątane, zostało tylko ostatni raz odkurzyć, ale to już na sam koniec.
Siedzę teraz i nie ma za bardzo co robić, żeby zaś nie brudzić
Mam nadzieję że tata w marę szybko zbierze się z pracy i po nas przyjedzie bo już mnie nosi.
Dzwoniłam do babci, mają dziś rocznicę ślubu więc złożyłam życzenia no i podziękowałam za lokum na czas remontu
Dziadkowie przyjeżdżają w niedzielę, bo w poniedziałek mają lekarza więc mam nadzieję, że będą zadowoleni z porządku w domku.
No nic, czekamy...
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusiak- już jedna nogą jesteś w domku, więc spokojnie to tylko parę chwil;)
Wcinam obiad:*