BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 6 miesiąc temu #696950 przez Agusiak
hej dziewczynki :)

Ja już po glukozie, wyniki będę w karcie na wizycie 17 lipca. Mam nadzieję że będą dobre ;)
A glukoza z cytrynką mniam, mniam, tylko pić mi się chciało no i te dwie godziny to porażka.

nusia trzymam kciuki za wyjaśnienie sprawy z bratem D.

U nas upał ale na dwór wyjdziemy po obiedzie bo nie mam teraz siły.

Miłego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #696977 przez P@ul@
U nas tez upał, że się schowałam do domku, bo na dworze się nie dało wytrzymać nawet w cieniu.

Fajna ta sukienka co koleżanka wrzuciła, ale cena pewnie spora z tego co widziałam nowa kosztuje ponad 200 zł. Ja właśnie szukam sukienki na wesele, ale zależy mi na czymś jak najtańszym, ze względu na to że pewnie nie wynoszę zbyt długo.
W tą która miałam na weselu u siostry K. już się nie mieszczę, więc trzeba pomyśleć o nowej... Sporo stronek przeszukałam, ale niestety ceny nie rozpieszczają, a jak wiadomo teraz każdy grosz się liczy...

11 lata 6 miesiąc temu #697086 przez Groszek
U nas zachmurzone niebo i strasznie duszno... Młoda szaleje w brzuchu, a Michaś w domu, chwilami mam go dość :/ zaraz wskakuje na odkurzacz i jazdaaaaa :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 6 miesiąc temu #697093 przez P@ul@
Co myślicie o płatkach mydlanych do prania?

11 lata 6 miesiąc temu #697104 przez Agusiak
w sobotę najprawdopodobniej wracamy do domku :lol: :lol:

Rodzice chcą zabrać małą na działkę na sobotę, T będzie w pracy to ja będę mogła spokojnie posprzątać u nas na górze. Tzn głównie to poprzekładać rzeczy na miejsce i zetrzeć kurze bo okna i podłogi już nam mama pomyła więc tyle dobrze.

No więc jutro i w piątek czeka mnie WIELKIE sprzątanie tutaj. Muszę pościerać kurze, odkurzyć dywany, umyć podłogi, umyć łazienkę i kuchnię, no i nas spakować. Także troszkę tego będzie

Paula nie używałam więc się nie wypowiem.

11 lata 6 miesiąc temu #697300 przez nuśka09
Agusiaka to się napić nie można czekając na drugie badanie?
fajnie że wracacie do siebie :)

U nas upał od rana ale nawet do przeżycia. D. wrócił z pracy i czekamy na wieści z Milicza. Staram się myśleć pozytywnie ale wiecie jakie myśli człowiekowi latają po głowie...

Zaraz wybieramy się na zakupy na poprawę humoru:) moze cos maluszkowi kupie :)

co do płatków to polecało mi kilka osób. Ja jednak kupię proszek biały jeleń

11 lata 6 miesiąc temu #697306 przez Groszek
Niuśka jak wypijesz glukozę to nie możesz nic jeść ani pić aż do powtórnego pobrania krwi :)
O płatkach słyszałam, ale nie używałam :) Michasia ubranka prałam stosunkowo krótko w "specjalnych proszkach" :)

11 lata 6 miesiąc temu #697316 przez Elusia
Witam kochane:) zajadam się ogromna porcją lodów :laugh: 30C-zwariować można:P ale młody zdrowy to dziś lataliśmy z pistoletami na wodę ;)
Paula rozumiem, że wszystko ok już dzisiaj i dzidzia się rusza? nie trzeba było jechać do szpitala? słyszałam, że najważniejsze to jak rusza się po każdym posiłku, w sensie jak się długo po posiłku nie rusza to już należy się martwić.
Nuśka rety ale przeżycia macie z tym bratem D. :( oby wszystko się pomyślnie wyjaśniło, bo nerwów to wam zafundował co nie miara.
Agusiak ale super, że wracacie do siebie:) widać, że już nie możesz się doczekać:)!

11 lata 6 miesiąc temu #697457 przez P@ul@
Tak jak obiecałam wcześniej zrobiłam kilka fotek rzeczy jakie już mamy dla maluszka. Nie robiłam zdjęć wszystkim ciuszkom, bo zajęło by mi to masę czasu, a i tak większość wygląda podobnie, zwłaszcza body, które są białe lub kremowe, a pajacyki zazwyczaj mam w paseczki tylko w różnych kolorach, bądź gładkie.
Teraz najtrudniejsze, dodać zdjęcie... Ciekawe czy mi się uda.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #697471 przez P@ul@
Postaram się teraz dodać kilka na raz, zobaczymy co z tego wyjdzie.

A co do ruchów, to wszystko dobrze, nie musieliśmy nigdzie jechać :) Tak jak myslałam wieczorem dzidzia się bardzo ożywiła :)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #697494 przez Agusiak
Dobry wieczór :)

Kochane no wracamy do siebie bo tu już nie idzie wytrzymać.
Teraz zaś remontują się sąsiedzi pod nami i od 9 do 20 stukają, pukają, wiercą, tną, no do jasnej cholery ocipieć idzie za przeproszeniem. Nawet TV nie da się oglądać bo nie ma takiej skali głośności.

Także jutro tu sprzątam na zicher, T przychodzi z pracy to się pakujemy i w piątek opuszczamy ten przybytek. Jak się moi rodzice nie wyrobią ze sprzątaniem to jedziemy na tą jedną noc do teściowej.
Szlag może człowieka trafić!!!! :angry: :evil: :X

nusia ja mam z białego jelenia płyn do prania, bo jakoś wolę płyny niż proszki, lepiej się wypłukują, więc płyn mogę polecić a proszku nie używałam z jelenia to nie wiem :)

Paula ale super macie rzeczy dla maluszka i całkiem sporo już tego :)
Dobrze, że dzidzia się ożywiła, może po prostu nie lubi upałów, bądź miała bardziej leniwy dzień bo i tak się zdarza :)

Spokojnej nocki :)

11 lata 6 miesiąc temu #697628 przez nuśka09
Dobry wieczór kochane ;)
Paula super ubranka i rzeczy ;)mam taki sam kombinezonik :D całkiem sporo masz już tego ;)

Dziewczyny u nas już wszystko ok ;) odnalazł się brat D. okazało się że nie miał ze sobą ani dokumentów ani kasy i miał kłopot z powrotem bo nie miał za co kupić biletów a w pociągu mu nie chcieli kredytowych biletów wypisać i co chwilę się musiał przesiadać... ehh ale dupek mógł kogoś poprosić o telefon i zadzwonić do matki i powiedzieć co i jak. Trochę się wkurzyłam bo teściowa nie zadzwoniła do nas i nie powiedziała nam tylko dopiero my wieczorem zadzwoniliśmy do niej. kurka a przecież wie jaka ja jestem nerwowa i że zawsze się martwię ;/ no ale ważne że wszystko dobrze się skończyło :)

Kochane używa któraś ziaja mamma mia na rozstępy? dziś zakupiłam bo już mnie wkurzyły kosmetyki bielendy sexy mama bo nie starcza ich nawet na miesiąc ;/ a miałam osobny do biustu i osobny na resztę;/ ten z ziaji ma póki co plus za zapach i szybkie wchłanianie :)

11 lata 6 miesiąc temu #697643 przez Karo290392
Dobry wieczór skarby :)

O matko kobitki ale zazdroszcze Wam tej pogody, ja codziennie prosze o słońce a tu ni chu** słońca nie ma. jedyne na co moge liczyc to na duchote . Ale trza przetrwac i tyle :)

Agusiak
Kochana tylko nie przesadzaj z tym sprzataniem, bo bedzie jak ze mna ze nie mogłam sie ruszyc na drugi dzien , a dzis tak mi to serducho doskwiera ze to masakra i ta okropna duchota na dodatek mnie dobija .
Jutro z rana musze sie wstawic na pobieranie krwi bo znow ze szpitala dzwonili zeby sie upewnic ze przyjde , a po poludniu wizyta kontrolna u poloznej czy z sercem sie poprawiło - i tu ja zaskocze bo jest jeszcze gorzej zamiaast lepiej- przez miesiac około miałam po godzinnym odpoczynku bicie serca 110 na minutke a teraz mam juz 130. takze zmeczona chodze ze masakra non stoper i nie mam pojecia zielonego ci do cholery jasnej sie dzieje;/

P@ul@
Ale ruszyłaś z tą wyprawka pełna para :) Juz sporo macie uzbierane :)
Nad tym rożkiem myslałam dla małej :) Nawet wstawiłam link z tym gdzies na poprzednich stronach bo razem z posciela był :) bardzo ładny i kolorowy ale zobaczymy jeszcze jaki u nas bedzie

Nuśka
Cieszę się ze z bratem D. wszystko się okazało w porządku . Tylko mógł dać znać wczesniej Wam zebyscie sie nie musieli stresowac ...A szczególnie Ty.

11 lata 6 miesiąc temu #697692 przez Groszek
Paula od razu Ci napiszę że to nożyczki dla maluchów są do du**. Najlepiej obcina się normalnymi, a tamte potrafią wywijać miękkie paznokcie. Ciuszki extra :)
Hehe to brat Twojego D to niezła gapa ;) dobrze że tak się skończyło :)
Zapowiada się ciepły dzień, więc coś na dworze podziałamy z młodym... chodzi za mną ciasto malinowe :D i chyba dziś zrobię :D Dupa mi urośnie, ale mam to gdzieś, jak nie teraz to kiedy???

Miłego dnia :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #697700 przez nuśka09
Dzień dobry kochane ;)
no w końcu spokojnie przespaliśmy cała noc:) a jeszcze co do brata mojego D. to w sobotę jadę do mojej cioci która mieszka w tym mieście co oni i jak go dopadnę to mu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
za te nasze nerwy.

Dziś jedziemy po farby bo jak wyjadę D. ma malować pokój :) tylko nie wiem jaki kolor wybrać zastanawiam się nad beżem lub szlachetnym beżem :P jeden jest bardziej popielaty drugi bardziej kremowy :unsure:
Karo kochana Ty się nie przemęczaj tak. Leż i odpoczywaj żeby wszystko było w porządku!! i dawaj znać co po tych badaniach!

Groszkuja stwierdziłam że teraz jest jedyna szansa żeby wpierdzielać to na co mamy ochotę :D po porodzie już nie będzie tak kolorowo trzeba będzie się ładnie prezentować i zrobić na sexy mamusie :D :D :D :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka