- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
nusia zapytaj się tych miłych Pań albo najlepiej od razu dyrekcji czy zwrócą Wam kasę za ten jeden dzień nieobecności siostry. Patałachy jedne
Elusia kochana trudna sprawa, heheh jak widzę te cyferki to już mi się wszystko miesza
Maluszek teraz mniejszy ale może jeszcze nadrobi a te USG to też różnie pokazują. Rozmiaru 50 kup dosłownie kilka sztuk, jak będzie malutki to ktoś Ci dokupi w między czasie ale rozmiar 56 powinien być dobry bo lepiej żeby dzidzia miała nieco luźniej, tym bardziej że same zobaczycie jak czasami trudno dziecko "upchać" w pewne ubranka.
U mnie najwięcej będzie bodziaków, półśpiochów, pajacy, kilka sztuk jakiś rozpinanych bluz lub kaftaników i kilka ciuszków na tzw wyjścia
Ale liczbowo to jeszcze nie jestem w stanie podać
Dziewczyny ja w pierwszej ciąży byłam MEGA nerwowa, aż czasami byłam tymi nerwami wykończona. Najgorsze, że po porodzie mi nie minęło i w końcu dla dobra szczególnie córci poszłam do lekarza. Okazało się ze mam lekką nerwicę i skłonności depresyjne i dostałam tabletki. To było dla nas zbawienie i teraz po porodzie jak już nie będę karmić to wrócę do tych tabletek bo widzę, że na końcówce zaś mi nerwy wracają. Wnerwia mnie dosłownie wszytko
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja Córunia będzie mieć na imię Liwia Jakoś tak mąż wybrał a mi się nawet spodobało. U nas dziś piękna pogoda chyba wylegnę trochę na balkon
Anecia cukrem nie musimy się martwić wczoraj po kolacji zmierzyłam cukier mojemu mężowi i miał 139 hehe nie powiem trochę mnie to na duchu podniosło Także mało kto ma idealny
Kochaniutkie miłego dnia życzę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My mamy imię wstępnie wybrane ale na razie nie zdradzę bo jeszcze nam się może odmienić
Może niech mąż zrobi profilaktyczne badania cukru i pójdzie do lekarza?
Jedna mamusia z forum też tak zbadała męża i dzięki niej wykryto że ma sporą cukrzycę, poszedł do lekarza i podjął leczenie.
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Nuśka nosz k... co za baby
Witam nową mamę
Ja wyprawkę kompletuje od rozm.62 jedynie te co dostałam mniejsze zostawię.
A co do imienia to mąż się uparł na Dawida
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oleczka może to przez pogodę i zmęczenie. Więcej odpoczynku i mniej słońca na pewno dobrze Ci zrobi Pozdrawiam
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Ja wiekszośc ubranek kupilam tez na 62. Dziś wlasnie biorę sie za pranie ich... a mam pytanie czy rozek też mogę wrzucić do pralki? nic się nie pokluszczy? i jak mam welurkowe pajace tez mam nadzieję ze nie beda jakies szorstkie....
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Nie bój się wszystko bedzię dobrze:)
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mogą się na dziecku wyżywać... wiecie co się działo pod tym przedszkolem? no u nas to ja z Manią mogę zostać a jak inni nie mają z kim dziecka zostawić? no komedia....
elusia co do ubranek ja na 50 mam chyba 2 kaftaniki, reszta 56 i 62 bo dziecko raz dwa urośnie
Alutka Dawid bardzo ładne imię mój mały będzie tak miał na drugie po tatusiu
ale powiem Ci że Dawidki to niezłe ziółka są mój jak był dzieckiem to rozrabiaka ponoć straszny, a wśród znanych mi z lat szkolnych Dawidów też same rozrabiaki
No ale serca mają wielkie :)zresztą każdy ma swój charakter
Kasiaja śpioszki welurowe normalnie z resztą prałam i nic z nimi się nie podziało co do rożka nie wiem bo jeszcze nie wzięłam się za nie
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Przeczytałam wszystkie Wasze posty ale tyle naskrobałyscie że nie wiem czy zapamiętam i dam rade na wszystkie odpisac!
Wasze maleństwa juz całkiem spore widze...ehh...chciałabym wiedziec ile moja małą dokładnie wazy i mierzy..no ale trzeba czekac .. na suwaczku 65 dni.. a położne mówią że wrzesien to mysle ze doczekam w niepewnosci
agusiakedzia
Najlepszego z okazji rocznicy ślubu! oby dalsze lata upłyneły w szczesciu i milosci-spóźnione ale szczere :*
P@ul@
Strasznie współczuje sytuacji z pieskiem a twój piesek to beagle tak? czy sie myle ?
Mam nadzieje ze sie znajdzie i bedzie cały i zdrowy. moze faktycznie po weterynarzach podzwon ?
oleczka
Ja właśnie przez takie skurcze ostatnio w szpitalu wyladowałam i musieli mi dac kroplówke i tabletki na zatrzymanie skurczy ( a ze zareagowałam na nie jak zareagowałam to juz inna sprawa ) a teraz musze jak najwiecej lezec i odpoczywac bo małej na swiat sie spieszy. takze moze faktycznie nie czekaj tylko smigaj do lekarza
Kasiaa
Witam nowa mamusie spory juz synek
Na którego masz termin?chyba ze ominełam posta w którym pisałas to przepraszam
Anecia
My sie wahamy nad - Vivienne Carolyne albo Lilly Carolyne
I sie zdecydować nie mozemy
nuśka
To z tymi babsztylami to wrecz nie do skomentowania! co by sie stało jakby do południa na kwitek zaczekały ;/
Mam nadzieje ze w miare nadgoniłam
Wiecie co ? Mam nadzieje że te Wasze trzymanie kciuków cos pomoze. jeszcze jutro składam kolejna aplikacje i w ciagu trzech dni powinnismy wiedziec na czym stoimy..ehhh... mam nadzieje ze juz bedzie dobrze..Zapalenie gardła przechodzi , byłam oczywiscie u lekarza ale powiedział ze nie moze mi nic przepisac ze wzgledu na daleki etap ciazy i ze musze to przetrwac- i kolejny raz ktoss mi powiedział ' jak najwiecej odpoczywac i duuuzo pic ' ale co ja poradze jak ja na dupie usiedziec nie moge
wczoraj maz kupił mi druty i wełne i powiedział ze mam dzis siedziec w domu i zabrac sie za kocyk małej to juz od 4 jak poszedł do pracy sobie dziergam
a mała dzis tak bolesnie sie rusza ze sama nie wiem jak sie ułozyc zeby było dobrze. no ale sie jej nie dziwie bo juz mało miejsca jest .
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasia ja też właśnie chcę już mieć gotowe wszystko i tylko oczekiwać na maluszka i się nie przejmować już niczym:) dla siebie do porodu mam już wszystko, dla maluszka też, tylko skompletować te ubranka( i poprać)+ chcę dokupić nianię elekt. i chustę
Nuśka tak to właśnie jest, że zamiast w przedszkolu brać pod uwagę dobro dziecka to skupiają się na jakiś pieprzonych procedurach:/ współczuję:/
Alutka też uważam że Dawid fajne imię
Karo jak fajnie, że mąż kupił ci druty i wełnę w końcu odpoczniesz! i się zrelaksujesz:) jak skończysz pochwal się swoim dziełem:) dzięki temu miejmy nadzieję mała jak najdłużej zostanie w Twoim brzuszku:) tzn do terminu;)