- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Anecia trzymam kciuki za wizytę
My mamy dziś rocznicę ślubu
Mieliśmy iść w piątek do kina, ale tak przeglądam repertuar i kompletnie nie ma na co
Chyba upały wróciły bo grzeje od rana.
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Agusia no to mamy świeto obydwie , bo ja tez mam dzis rocznice ślubu 3 latka juz , ale zbieg okoliczności:) Zycze wszytskiego dobrego !!!!
W zwiazku z dzisiejszym swietem popudniu przyjda goście , wiec ide zrobic jakies sałatki, ciasto upieczone i obiadek jeszcze musze przyszykowac, zamierzam zrobic polendwiczki faszerwoane, nie wiem czy wyjdą, okarze sie.
Anetka nie martw sie na wizycie napewno bedzie ok, wiec nie potrzebnie sie stersujesz.
Milego dzionka życze buziaki papapa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Faktycznie zbieg okoliczności, a teraz będziemy miały jeszcze dzieciaczki w jednym wieku
Nasz Wielki Dzień był dokładnie 31. 07. 2010 roku
Dla Was również wszystkiego najlepszego!!!
Ja nie szykuję niczego specjalnego, kupimy jakieś ciacho i siądziemy z rodzicami a wyskoczymy może gdzieś w piątek Ale to się jeszcze okaże
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paula gratuluję córci!
Edzia super ten brzusio! aż narzeczonemu pokazałam:D- mówi, że super pomysł i wykonanie:) oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:) i Tobie Agusia też
Eve trzymam kciuki za wytrwałość w diecie.
U nas dziś ładna pogoda ale narzeczony jeszcze zapieprza zamiast odpoczywać jak mamy wolne- ale my tak zawsze, albo wszystkich znajomych odwiedzamy i rodzinę, niedosypiamy i przyjeżdżamy zmęczeni albo zostajemy i zapieprzamy na miejscu bo zawsze coś do zrobienia.
Ale może jutro uda mi się go wyciągnąć na termy i do kina:)zobaczymy
Miłego:)
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ewe kochaniusia ja mma dzis u ginekologa wizyte a 5 sierpnia mam u diabetologa co 2 tyg jezdze u mnie nic na dana chwie nie mowila pierwszy raz mnie widziala teraz bedzie drugi. A widzisz ja surowek duzo jem i ziemniaki nawet 3 cala poiers i cukier w normie a na drugi dzien juz jest czasami podwyzszony pocieszylas mnie tymi skokami ze nawet jak skoczy to nic nie bedzie wazne ze spada uffffffffffffff a mi spada Ladnie musze pare rzeczy ja dopytac bo mysle ze popelniam jakis blad wieczorami
Ja jem razowy chlebek loda raz wtyg nawet zjem nie podnosi mi cukru.wiele jem tylko zmienilam troszke godziny porcje no i dodatki typu olej smietana maka
Dziewyny Gratuluje rocznicy SLubu Szczescia na dalsze LATA u mnie bedzie w Sierpniu 8 rocznica :O :O :O hihihi nie jestem stara hahah tylko mlodo wyszlam za MAz hihih :* jak wroce to dam znac co i jak buziaki Milusiego Dnia
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kochana Nie myslalam i chyba Nie chce staram sie nie Myslec az Tak Zle. Wlasnie jak Pisalas wiele dzieci rodzi sie zdrowych raczej wiekszosc ewentualnie maja tez cukrzyce moja sasiadka miala cukry po wszystkim 200 to ona miala co rusz insuline i urodzila 4500 syna sama
A znowu kolejna KOlezanka ma cukrzyce wynik jej wynosil 141 i ma diete i na noc insuline bo na czczo wyniosl jej 3 razy 90 ponad ja tez mam 2 razy bo wlasnie chyab za maly mam odstep kolacji od tej Na noc kanapki.
Poza tym nic minie dolegalo i nie czulam sie ani razu zle tylk ow Kosciele bym zaslabla ale to upaly i dlatego.
Nie mialam wymiotow nie bolalo mnie nic a wyszedl taki wynik ja juz w24 tyg zrobilam ten wynik.
A i jeszcxze jesli chodzi o te Badanie Prenatalne to tez szczerze nie stac MNie na nie.
a TY Jka sie ogolnie czujesz czy odczuwasz jakos ten cukier jak spada lub jak rosnie np.
Ja zaraz Uciekam do lekarza Po poludniu bede
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
u nas kolejny dzień trochę chłodniej ale na weekend znowu upały mają być...
ja jeszcze cukru nie robiłam... muszę chyba w przyszłym tygodniu... może poproszę babki z laboratorium o jakąś możliwość sprawdzenia... bo wynik trafia do gabinetu, do położnych... i dopiero przy wizycie wpisywany do karty... a wizyta 27.08 bo ginka na urlop idzie... no i muszę chyba na spokojnie gdzieś na teraz umówić się na usg... bo od niej skierowanie dopiero na wizycie czyli umówię się na nie dopiero... pod koniec to jakoś pewnie wyjdzie... poza tym to znowu będzie usg z serii "5" min...
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziś cieplutko ale nie upalnie, chmurki są i da się oddychać.
Anecia dziękujemy za życzonka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści.
Dziewczyny, które już mają dzieciaczki, robicie coś takiego, że starsze dzieci dostają od tego nowo narodzonego jakiś drobiazg? Niby że prezent od dziecka? Wiem że niektóre mamy stosują tą metodę i chwalą ją za dobre efekty. Ja sama się nad czymś takim zastanawiam i pewnie się skuszę
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tyle napisałyście że już sama nie wiem co komu miałam odpisać...
Pochwalę śliczny brzuszek i talent szwagra bardzo fajna pamiątka
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy dużo miłości i wzajemnego zrozumienia
Ja jeszcze przed wielkim dniem mam nadzieje że w przyszłym roku pochwalę sie Wam fotkami z mojego ślubu
Co do wizyt i cukrzycy...ja też tak mam nie wiem czemu że przed każdą wizytą sie denerwuję tak jakbym miała zaraz usłyszeć że coś jest nie tak także doskonale Was rozumiem. A cukrzyca to nie jest koniec świata moja mama też miała cukrzyce i urodziła piękną zdrową dziewczynkę a jej samej nawet łatwiej było wrócić do formy a rodziła mając 44 lata...taka dieta nie jest zła wasz organizm też na tym skorzysta może tylko kłopot bo trzeba sie troche kontrolować ale już niedużo zostało
U mnie pogoda w miarę jest ciepło ale nie aż tak więc da sie wytrzymać. Męczy mnie natomiast od paru dni takie dziwne uczucie zmęczenia, zawroty głowy puchną mi palce oczy i ogólnie nie jestem w stanie nic robić nie wiem czy to zwykłe przemęczenie czy coś innego...
A powiem wam co sie dowiedzialam od swojej tesciowej...to ze ona nie skłonna do pomocy to wiadomo było od początku przecież w niczym mi nie pomoże choć z pracy przychodzi o 15 i siedzi sobie z pieskiem...więc stwierdziła ze ona sie bardzo cieszy że tak młodo urodziła syna(18) bo teraz jest młodą babcią i jak ona pójdzie na emeryture to będzie mieć spokój bo nie będzie musiała wnuków pilnować....co za....ona nie powiedziała mi tego w twarz tylko ogólnie sie wypowiedziała w towarzystwie...mnie zatkało brak mi słów i nie powiem że zabolało mnie to bo ma jedne dziecko wnuki tylko nasze i jeszcze tak gadac no szczyt wszystkiego tym bardziej że jej matka dziecko pilnowała a ja jestem sama ze wszystkim...Kurcze i dobrze i nie chce jej tu widzieć po porodzie bo jak normalnie ją zobacze to chyba zwariuje...
A co do prezentów ja tego nie stosowałam szczerze to nawet o tym nie pomyślałam ja dziecko przygotowywałam cały czas na przyjście dzidzi chodził nawet ze mna do lekarza przyjechał po mnie i siostrę do szpitala i ja nie miałam z nim problemu odpukać az do dziś...
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Agusiak Edzia dużo szczęścia i wiele miłości na przyszłe lata życzę
oleczka Co za okropne babsko z tej twojej teściowej masakra.
u nas ciepło ale nie ma już takiego upału jak ostatnio. Ja za to fatalnie się czuję ;/ słabo mi, mdli mnie , duszno...w poniedziałek też się tak czułam...
Miłego dnia kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To czekamy na Wasz Wielki Dzień w przyszłym roku
nusia dziękuję za życzonka
A Tobie kochana życzę lepszego samopoczucia mam nadzieję że to tylko chwilowy spadek formy