- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ta noc to była jakaś masakra dosłownie...mała usnęła dopiero gdzieś koło 23 po wielkim ciągłym płaczu, ja usnąć nie mogłam wszystko sie do mnie kleiło. Później przywędrował do mnie syn i też nie umiał spać i zasnęliśmy chyba dopiero koło 2 w nocy a o 6 już pobutka...
Ale dzisiaj zapowiadali odpoczynek od upałów i całe szczęście bo wczoraj nawet nie byłam w stanie nic zrobić idzisiaj muszę nadgonić z robotą.
P@ul@ gratuluję córeczki na pewno bardzo sie cieszycie A ile maleństwo waży? Komplecik śliczny do łóżeczka i fajnie że dostaniecie łóżeczko zawsze pare groszy w kieszeni
Anecia matko nie szalej tak z tym gotowaniem ja bym chyba padła w tej kuchni
Groszekczwartek już niedługo dasz radę, tyle że ja bym może poczekała te dwa dni z tym przenoszeniem młodego do innego łóżka. Faktycznie teściowa będzie swoję mądrości pokazywać ty sie będziesz denerwować i nic z tego nie będzie a tak ona pojedzie i na spokojnie sobie wszystko zrobisz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Paula super, ze trafiło Wam się to łóżeczko
Groszek zgadzam się z oleczką jeśli chodzi o przenosiny Michałka do nowego łóżeczka. Poczekaj aż teściowa pojedzie i będziesz mieć spokój
U nas dziś od rana o wiele przyjemniejsza temperatura więc przynajmniej jest czym oddychać, ale w nocy i tak był dramat.
Wcześnie rano jak wstałam na siku to musiałam głowę umyć bo lało się ze mnie. Paulina cała mokra po nocy, masakra.
Miłego dnia
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurier właśnie przywiózł mi tą pościelkę z Tchibo Jest super
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiedz mi, to do tej pory Michał spał jeszcze w łóżeczku ze szczebelkami czy nie miał swojego i spał z Wami?
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Goscie juz od Nas wczoraj pojechali, pogoda sie udała, aż za bardzo gril tez udany, znajomi dopisali i odziwo nie bylo komarów . Impreza skoczyła sie kolo 2 w nocy, w niedziele odpoczywaliśmy niektorzy umierali hehe;p
Wczoraj bylam u lekarza, wynik glukozy okazał sie znakomity jak to lekarz określil, wiec jeste bardzo zadowolona:) Zosia waży około 1000 g i jak lekarz okreslil nie jest "upasiona" hehe tylko raczej mniesze dzieciątko:)
Paula i Oleczka gratuluje coreczek !!!!
Karo lozeczko bardzo ładne, a mieszkaniem nie martw sie napewno wkoncu najdziecie wymazone i wynagrodzi Wam te wszystkie nerwy .
Elusia talent to Ty masz , pokoj świetny !!
Dzis u nas juz po upałach, zapowiada sie bardziej na burze, a to tez nie za dobrze . Zobaczymy co dzień przyniesie. Ja dopiero niedawno wstałam i musze sie zarac za ogarniecie domu , bo troche sie zabrudzilo po gosciach, ale tak mi sie nie chce, że szokk.
Pozniej wrzuce fotki brzuszka, szwagier namalował mi cos fajnego to sie pochwale. To mielgo dzionka buziaki papap
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do mnie właśnie dzwonili znajomi z ogólniaka że są na Woodstock i gdzie ja jestem, że mam wsiadać w pociąg i przyjeżdżać Świry moje kochane Kurcze strasznie fajny czas te lata ogólniaka i najfajniejsi ludzie.
Później na studiach to już inaczej, niby mili ludzie ale jakoś już nie to. Matko kiedy to w ogóle było Lepiej nie liczyć
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
w końcu trochę ulgi od tych masakrycznych upałów! no ale ponoć tylko dziś ;/
u mnie weekend bardzo udany:) w sobotę byliśmy u kumpeli na urodzinach, do 3 w nocy wytrzymałam a w niedzielę wspólnie z nią i jej facetem robiliśmy w 4 obiad tzn nasi faceci robili a my pękałyśmy ze śmiechu bo te dwa czubki zaczęli udawać szefów kuchni przy robieniu schabowych wczoraj i dziś zajmuję się moją siostrą i przed 5 rano wstaję żeby iść do mamy no ale na szczęście sobie tu z Manią razem śpimy wczoraj to prawie cały dzień drzemałam bo Mania była bardzo grzeczna jutro mam wolne bo babcia przyjeżdża no ale do 14sierpnia będę musiała zaprowadzać obie siostry do przedszkola. Potem na szczęście wraca ta mała jędza (znaczy siostrzyczka kochana) i ona przejmie pałeczkę
Paulagratuluję córci:)
Groszkuwspółczuję gości...ale dasz radę jeszcze tylko 2 dni
Karogrunt to się nie załamywać głowa do góry i myśl pozytywnie! wszystko się ułoży trzymam mocno za Ciebie kciuki
kochane wy też chodzicie ciągle nie wyspane? ja teraz mam jak na początku, słaby prawie zerowy apetyt i ciągle spaaać
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nusia to mama jakoś w pracy chyba od rana że nie ma jak dziewczynek odprowadzić do przedszkola. Kurcze niby wszystko super i fajnie ale właśnie jak to z pracą godzić? A co jak "kochana" siostrzyczka też już do szkoły będzie po wakacjach chodzić, u Ciebie małe dzidzi będzie?
Ach ta logistyka ale mam nadzieję że dacie radę
nusia ja już wieki nie byłam na Woodstock Ostatni raz z moim T to nawet jeszcze małżeństwem nie byliśmy, potem był nasz ślub akurat na koniec lipca i wyjazd w podróż, kolejny rok małe dziecko i chrzciny, w zeszłym roku też coś wypadło i teraz też nie dało rady, mam nadzieję że za rok się uda, chociaż mąż realistycznie obstawia raczej za dwa lata
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A u nas zbiera sie na deszcz zbiera i cos nie ma go wrrrr parnota ja dzis juz mam obiadek i ciacho zrobilam z porzeczkami bo szkoda wyrzucic a pachnie jak cholerka robilam na mace ziemniaczanej to moze kawalatek zjem choc wole loda zjesc jak ciasto lub porzadna buke a kazda bulka mi szkodzi dzis ziarnista z pasta zjadlam i 158 cukier masakra Pani Diabetolog jak zobaczy zlapie sie za glowe a ja tak nie chce insuliny :*(