- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- bronchilda85
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Myszka gratuluje!! i wszystkiego najlepszego Wam życzę dużo szczęścia i miłości
kochane co do rodziców ja też wiele z nimi przeszłam i mając 19lat wolałam iść na 20m2 za 1000zł...no ale potem różnie się układało w moim życiu i niestety musiałam wracać potem znów uciekać i znów wynajmowanie, tym razem 17m2 ale daliśmy radę z moim D.i jesteśmy dumni że sami sobie radziliśmy i radzimy, teraz na szczeście mamy większe mieszkanie pokój z kuchnia i wolę jednak wynajmować bo mimo że teraz relacje i z mama i z tata mam ok to jednak już nie chcialabym z nimi mieszkać. Moim zdaniem młode pary nie powinny mieszkać z rodzicami bo na dłuższą metę to nie wyjdzie. No zdarzają się wyjątki za pewne ale takie moje zdanie
I nie przejmujcie się tym tylko bądźcie z siebie dumne że sobie same bez łaski poradziłyście:)
Paulanie przejmuj się ciastem,jedno wyszło to ok
dziś od rana jeździłam z mama po sklepach zarobiłam spodnie dla Maksia i torebkę dla siebie dostałam a imieniny
uciekam kochane odezwę się później:)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Myszka kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i ogromne gratulacje dla Was
Ślicznie wyglądałaś i faktycznie gdybym nie wiedziała to po tym zdjęciu nie zorientowałabym się, że jesteś z zaawansowanej ciąży
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Myszka GRATULACJE i DUŻO SZCZĘŚCIA
Dobranoc
- ewe88
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewe88 kurcze współczuję cukrzycy coraz więcej kobiet ją ma, masakra jakaś
U nas piękne słoneczko
Miłego dnia
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Myszka! Najlepszego na nowej drodze!
Ja wczoraj od rana w ruchu chociaz miałam w domu na dupie siedziec od rana juz w agencji byłam a później pieniadze załatwiałam, bo aby zatrzymac dla nas domek musiałam wpłacic pewna czesc ale ze był czwartek a wypłaty w piatek to latałam po znajomych i udało mi sie skołowac pieniadze, po drodze deszcz mnie złapał ale to był wyscig bo jeszcze jedna rodzina chciała ten domek i powiedzieli - kto pierwszy ten lepszy i wyobrazcie sobiee jaka szczesliwa byłam jak sie okazało ze jak weszłam do biura agencji to mi powiedzieli - zdarzyłas w ostatniej chwili bo tamci juz jechali z pieniedzmi a ja byłam predzej takze teraz dwa dni w porywach do 5 na rozpatrzenie aplikacji i podadza date kiedy mozemy sie wprowadzic
I na spokojnie bedziemy mogli sie przygotowywac na przyjscie naszej małej
Kurcze..moje gardło dochodzi do siebie po tym szpitalu i tak bolii ze ja nie moge ;/
Ale wazne ze jak narazie wszystko jest ok. oby tak w koncu na jakis czas zostało
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze przypomina to trochę "bitwę o dom", jakoś dziwnie tak z tym mają, nie wiem, może po prostu kwestia przyzwyczajenia.
Ale najważniejsze że Ci się udało
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
na wynajem maja tego w pizdu ale ta cena za czynsz za taki dom to po prostu jest marzenie no i trzeba korzystac
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Karo jak sie ciesze, ze wkoncu zaczyna sie u Ciebie normowac!
Myszka wszytskiego najlepszego, bardzo sie ciesze waszym szczęściem :*
Paula ja tez robiłam ciasto, ale naszczęscie mi wyszlo, chociaz pierwszy raz robiłam z takiego przepisu. Ogólnie to bardzo lubie piec, mam chyba talnet po mamie:) Robiłam ciasto z soku z kubusia, powiem Wam , że proste i pyszne polecam
Dzis czeka mnie sporo pracy, wieczorem przyjezdza do mnie siostra z narzeczonym i beda u Nas do wtorku:), wiec musze przygotowac cos do jedzonka, ogarnąc dom i jeszcze firme mam na głowie;/ ale dam rade, chociaz podobnie jak Paula jestem praktycznie cały czas zmęczona , przed ciązą to na tylku nie usiedzialam , maz zawsze sie na mnie denerowal, zebym usiadla i odpoczela, ale nie potrafilam, a terazzz suchajcie siedze i odpoczywam i jesli musze to cos robie i to z wielkim oporem , a maz sie smieje, ze bede chyba czesciej w ciazy :Pehhe bo w koncu doczekal sie spokojnej zonki:P ja mu dam:P
Jutro zaplanowalismy grilla ze znajomymi , mam nadzieje, ze pogoda dopisze i komary nas nie zezra.
Pewnie odezwe sie do was dopiero kolo wtorku, takze do uslyszenia czy tam napisania heh buzki milego weekendu papap:*
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też coraz częściej zmęczona jestem. Nawet teraz przysnęło mi się na kanapie i ledwo patrzę na oczy
No ale nie mogę sobie pozwolić na taki luksus jak drzemka bo trzeba się starszą córcią zająć
My jutro jedziemy do znajomych taką kameralną parapetówkę w Niedziele może uda się skoczyć do Złotego Potoku na pstrąga
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także uszka do góry
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- myszka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziękuję za życzenia i gratulacje w imieniu swoim i męża.
Karo, cieszę się, że wreszcie jakieś lepsze wieści u Ciebie ale oszczędzaj się teraz i dbaj o siebie.
Anecia, Ewe - współczuję tej cukrzycy i jednocześnie mam nadzieję, że mnie ominie (wyniki mam dziś po południu na wizycie, trzymajcie kciuki).
Oleczko ja też mam anemię (ale lekką, więc nie odczuwam tego w ogóle, tylko w morfologii wychodzi) i brzydkie wystające żyły w różnych miejscach ale jeszcze nikt mi nie mówił, że z tego powodu będę musiała mieć cesarkę. Mój gin twierdzi, że to normalne w ciąży i po porodzie się wchłonie i zniknie.
Panicznie boję się cesarki i mam nadzieję, że jednak obędzie się bez, chociaż skoro jestem taka szczęśliwa i mam bezproblemową ciążę od samego początku to może poród będzie hardcorowy (żeby nie było za dużo tego szczęścia na raz)
Moje dziecię wierci się strasznie i jest szczególnie aktywne około 5 rano regularnie wymierza mi takie kopniaki, że spać nie daje. Śmiejemy się z mężem, że będzie mały komandos albo piłkarz. Płci na 100% nie znamy ale wszyscy naokoło twierdzą, że na pewno chłopiec - znajomi, lekarze i na USG tak samo powiedzieli. Więc my też więcej myślimy o chłopcu ale nie zamykamy się na opcję żeńską. Wyprawka będzie w kolorach neutralnych. Imiona wybrane - Adaś lub Maja.