- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Ja juz albo dopiero po badaniu glukozy, niedobre to jak nie wiem fuuuuu, ale najgorsze jest to , że pobierana miałam krew z trzech róznych miejsc i wszedzie mnie boli a najbardziej na dłoni i jeszcze do tego mi spuchła od tego kłucia;/
Nuskapies moich rodziców tez jest zlodziej tylko, że on kradnie słodycze , kiedys zjadł cale pudełko ptasiego mleczka, a pozniej lezal caly dzien i nawet na dwor nie wychodził ehhe psy są jednak pomysłowe:) PO dziesiejszej nocy masz juz jeden dzień zaprawy jak Maksio przyjdzie na swiat , to pewnie takich dni (OBY NIE!!!!!) bedzie wiecej.
Oleczka a paznokcie u stop czy u dłoni??
Ja mam żel na stopach , wiec nie zobacze;/ do porodu tez mialam zamiar zrobic, ale jak mowice, ze nie mozna to pewnie zostawie nie pomalowane.
Milego dzionka papa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No to pieski macie pomysłowe przynajmniej wesoło
Ja właśnie ten napar piłam w drugiej ciąży dodatkowo brałam kapsułki z wiesiołka i zastanawiam sie czy teraz tez to brać bo generalnie nie mam porównania bo miałam dwa różne porody. Ale chyba sie zdecyduje bo zaszkodzić to nie zaszkodzi. A kupuje sie to w sklepach zielarskich lub ze zdrowa żywnością w aptekach raczej tego nie ma, ja może z ogródka zerwę młode liście to akurat mi się ususzą do 36 tygodnia
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Co do psów to ja też mam psa złodzieja i żebraka... nic się nie da zjeść przy nim spokojnie.
Ja własnie obrałam duuuży gar ziemniaków i się gotują, bo robię kopytka dla całej rodzinki na obiadek.
Edzia wózek super, taki inny, ciekawy, ale cena nas by doprowadziła na dno.
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
A to mój brzuś dziś Przodem i telefonem, więc nie wiem czy coś tam w ogóle widać na tym zdjęciu, no ale sama musiałam sobie zrobić i to bez aparatu, dlatego jest jak jest...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
edziazaprawę to ja od 10 roku życia mam bo już wtedy na noce zostawałam z siostrą mam nadzieję jednak że moje dziecko będzie bardziej wyrozumiałe dla mnie niż całe moje rodzeństwo
smaka mi narobiłyście na kopytka ja mam pierożki z serem na obiad:) a kopytka lubię jeść ale nie cierpię robić
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja robie tak na 15 bo zaraz z dziećmi idziemy na drzemkę a mąż też dzisiaj będzie w domku to mu odgrzeje Ja pierożki z serem jutro będę robić
Tak ten napar powinno sie pić od 36 tyg ponieważ on powoduję zmiękczanie sie szyjki i pity wcześniej mógłby przyspieszyć poród.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak zapamietalam oczewiscie te paznokcie racje nie mozna Miec Bizuteri iu nie mozna miec POmalowamych Paznokci i u nog i u rak.
Paula aez ty Drobniutka brzusio malusi zgrabniusi wyglada mi NA chlopca ale to roznie bywa to tylko Moje Takie wzrokowe przeczucie. n:*
NUska zdaje sie tak jak wyszla Glukoza ??? nie maz wyniku jeszcze ja dzis tez bylam na wynikach mocz ogolny i normalny i cukier,.w piatek mam wyniki juz odebrac poprosilam by tu przyszly nie pojechaly do lekarza hih.'
U MNie dzis na Obiadek schoabowy dla Corci a dla MNie gotowana piers z warzywami. Dwa lyzki ziemniakow mizeria
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Jutro na obiadek zaplanowane mam robienie placuszków cukiniowo-ziemniaczanych A oprócz tego jakiś placek będę musiała upiec i może coś tam jeszcze... zobaczymy jak będzie mi się chciało. No ale coś na pewno, bo K. ma jutro imieniny.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
A młoda ma regularne czkawki
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do Obiadkow ja tez chetnie bym zjadla Cukinie PLacuszki mniam Ale ona tluste sa bo nabieraja duzo tluszczu i niestety nie MOge
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna