- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Bo np lekarz na prenatalnych zawsze mówi mi tygodnie według USG, a tu wychodzi mi termin na 16.10, dzidzia jest o tydzień do przodu dokładnie tak jak pierwsza córa. Zaś moja ginka mówi według tych faktycznych tygodni, czyli jutro powie mi że jestem w 27 i 1 dzień
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie
Mi na początku z USG wychodził 28 wrzesień a zaszłam w ciążę w styczniu. A ostateczny termin porodu wychodził na 7-8 październik a urodziłam w 41tc także wszystko zależy od dziecka kiedy postanowi wyjść
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
A tutaj zdjęcia ostatnich zakupów
Dla maluszka:
kocyki i okrycie kąpielowe
pampersy, olejek do kąpieli, żel do mycie ciała i włosów, krem z tlenkiem cynku, krem z witaminami i alantoiną i 5 kolorowych pieluch tetrowych
Dla mnie:
podkłady poporodowe, majtki jednorazowe, wkładki laktacyjne, herbatka na laktacje i maść na podrażnione brodawki
Sorki za jakość zdjęć ale robione telefonem Mąż znowu pozbawił mnie aparatu, ech...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Ja się dziś obudziłam z plamami na koszulce - siara jest więc krówka nr2 hihi... cieszę się, bo karmienie piersią to fajna sprawa
W pierwszej ciąży przytyłam 9,5kg a zaczynałam z wagą 60kg, teraz zaczynałam z 64kg a ważę 68,5 Więc najgorzej nie jest...
Rozmiar przed ciążą 40-42 a tak chciałam 38 Od 1 stycznia katowałam się ćwiczeniami i schudłam (ok 2 cm na każdą partię ciała) a w lutym II i koniec marzeń o pięknej, wakacyjnej figurze za to teraz mam piękny brzuszek Z wielkimi jak rów mariański rozstępami
Agusiak Michaś urodził się 29 czerwca, w największe upały więc nam ubranka zbędne były pampers i tyle hihih
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
P@ul@ ale masz śliczne zakupy aż zazdroszczę ja jeszcze w szczerym polu jestem nie mam nic nawet nie wiem co mam dokupić a co nie ale nie mam na razie ani siły ani weny na to
Ja tam liczę że jutro zaczynam 30 tydzień a suwaczek mi pokaże ze jestem w 29 ale on pokazuje skończone tygodnie tak samo jak lekarz mówi o skończonych tygodniach. Ja syna np urodziłam w 42 tc a na wypisie napisali 41tc i 3 dzień bo oni liczą zawsze skończone. Terminem z USG nigdy sie nie sugerowałam i nie sugeruję bo jest jak dla mnie mało wiarygodny dzieci różnie rosną i to że dziecko jest duże nie znaczy że już jest gotowe na wyjście. Z resztą ja wszystkie dzieci urodziłam po terminie zobaczymy jak będzie teraz moge nie dotrwać bo i wysiłku fizycznego mam więcej i to trzecia ciąża też zaraz po ciąży nie wiadomo jak to sie wszystko ułoży. Martwią mnie tylko żylaki czy dam rade przez nie urodzić naturalnie.
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i mam okropny stres bo jak ja nikomu brzucha NIe Pokazuje uuuuuuu
OLeczko no wlasnie to ty masz na kiedy ja na 13,10 wiec licze za tydzien 30 tydzien licze jak od poczatku i mysle ze tak bedzie ja bd miala Ciecie Cesarskie wiec wszystko zalezu od Mojego WSPANIALEGO Lekarza
ALE POWIEM WAM ZE JUZ CHCIALABYM TULIC SKARBA MOJEGO MOJA NIUNIA JUZ TAKA DUZA A TU TAKA KRUSZYNA BEDZIE Mmmmmmmmmmm
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
lekarz ktory mnie prowadzil z Corcia teraz tak samo zadecydowal poza tym chyba mam
i stad moga byc te moje krwotoki albo brak calkowity na 3miesiace miesiaczek nawet to sie okaze . no tak po cieciu ciezej sie dochodzi do siebie
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa