BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 5 miesiąc temu #711088 przez Groszek
Elusia hehe po 8 szt? masakra a jak się urodzi 58 to nic nie założysz hihi ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #711121 przez Anecia225
Hey Kochane no ja dzis u diabetologa i niestety ale terax co godzine mierzenie po posilku cukru 4 x dziennie dzien w dzien :( :dry: :dry: ach i pilnowanie sie na maksa wyobrazcie sobie ze zje sie dwie kromki razowego chleba z plastrami wedlin i juz cukier 120 a to norma do 120 trzeba sie pilnowac :( a poza tym zrobilam juz kocyk dodam zdjecie pokaze i wzielam sie za komplet dla 5 Letniego syna Kolezanki dzis mam jakas zgage nie wiem po czym hihihi uhuhu POzdrawiam
A co do ciuszkow ja mam pojedyncze spiochy kaftanik body z 4 szt czapeczki dwie cienkie i tyle mam jak narazie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #711146 przez Agusiak
dobry wieczór :)

U nas też upały a zapowiadają jeszcze większe, pytanie tylko czy im się sprawdzi bo weekend niby miał być brzydki a był jak marzenie :)

Elusia a Ty długo będziesz się jeszcze zajmować swoim podopiecznym, tzn aż do października?
Z psem przykra sprawa ale nie powinni Cię teraz jeszcze tym dodatkowo obarczać :dry:

Anecia kocyk śliczny :)

Z tymi ubrankami to po części racja ale też nie przesadzajmy żeby mieć tych małych kilka sztuk bo ja moją córę to czasem 8 razy dziennie przebierałam bo strasznie ulewała, a nie lubię jak dziecko uflejane chodzi no a przecież nie prałam codziennie :S
Z resztą dziewczyny z pierwszą dzidzią to nie mają się czym spinać bo zawsze jeszcze dla drugiej dzidzi w przyszłości mogą sobie odłożyć.

Ja mam wizytę w środę, dziś mnie tak spojenie bolało, że chodziłam powłócząc nogami bo inaczej nie dało rady.

Miłego wieczorku :)

11 lata 5 miesiąc temu #711370 przez Agusiak
dobry wtorkowy :)

U nas upał od rana :laugh:

Wczoraj narobiłam mrożonej kawki zbożowej to będzie na dziś jak znalazł ;)

Miłego dnia

11 lata 5 miesiąc temu #711389 przez nuśka09
Hej dziewczyny ;)
od rana skwar ;/ na szczęście mam zapas lodów :D najchętniej nie wychodziłabym z domu no ale z psiakiem trzeba :)
denerwujące te upały, gdyby mi stopy nie puchły to zupełnie inaczej, a tak to ledwo buty zakładam i jak tu chodzić ;/ no ale już niedługo ;P

Miłego dnia kochane :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #711407 przez oleczka86
Cześć kobitki :)

U nasteż słoneczko ale na razie nie jest aż tak gorąco. Mi na szczęście nogi nie puchną aż sama jestem w szoku ale to jeszcze bardziej mnie utwierdza w tym że jednak będzie chłopczyk. Pamiętam z synem w pierwszej ciąży też tak było a puchnąć zaczęły dopiero przed porodem, a z córą to wyglądałam jak napompowana buty dwa rozmiary większe musiałam mieć i ogólnie była masakra. Ja tam piję normalną kawę tzn. rozpuszczalną z mleczkiem bo tej zbożowej nie potrafię przełknąć, a w każdej ciąży piłam kawkę i było ok.

Elusia pochwal sie tygryskiem na ścianie :)

Chciałam wkleić zdjęcie swojego brzusia ale nie chciałabym żeby każdy je oglądał jak to zrobić?
A jakie imiona macie wybrane dla swoich dzieciątek?

11 lata 5 miesiąc temu #711416 przez Anecia225
Hey KOBIETKI
A u NAs wiatr bez sloneczka jak na deszcz :P mi to tam lotto bo nie wychodze nigdzie dalej procz po zakupy jak dzien w dzien. uwiazana przez te pomiary cukru i stale posilki.
a jak wasze samopoczucie jak powiedzcie Spicie w nocy ja kiepsko z BOKU NA BOK sie przekrecam masakra cala noc prawe biodro mnie boli i dlugo nie poleze a na plasko niby juz nie mozna bo ciezko sie dziecku oddycha. a tak bym polezala najchetniej przez ten BOL.
A jeszcze Taki moze intymne pytanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bo mi zaczelo mam takie drobne kropeczki na otoczkach i nacisnelam i tak sie stalo bo swedziec mnie zaczely i zaczelam zagladac hihi :) POzdrawiam Z rana bede wskakiwac zaglada :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #711420 przez Anecia225
Oleczko Kochana zaznacz link i nacisniej na gorze dwoch ludzikow czekamy
Ja z Corcia tez mialam jak Banki i doszlo do zatrucia ciazowego az wysokie cisnienie itp a teraz Wlasnie Inaczej :D z CZego sie ciesze
A JAK Wasze Cukry

11 lata 5 miesiąc temu #711425 przez oleczka86
Anecia może to siara. Ja też nienajlepiej śpię ale u mnie ze snem zawsze były problemy. Nie zazdroszczę ci tych pomiarów. Ja z kolei przez ta hipoglikemię muszę jeść min. 8 posiłków dziennie co u mnie jest niewykonalne bo mi w ogóle nie chce się jeść, przez tą anemię w ogóle nie mam apetytu i wmuszam w siebie kolejne porcje jedzenia.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #711435 przez oleczka86

Kochane mój ogromny brzuszek, zdjęcie trochę kiepskie bo robione telefonem ale widać co najważniejsze :)

11 lata 5 miesiąc temu #711446 przez Agusiak
nusia zapomniałam napisać, że masz super brzusio :)

oleczka Ty masz taki zgrabniuteńki :) widać że szczuplaczek z Ciebie :lol:
Oleczka ja też piję normalną kawę ale do tej mrożonej najlepiej mieć rozpuszczalną bo szybciej się robi a że nic w domu nie było tylko ta zbożowa więc jest. Może zmrożona z mleczkiem jakoś będzie dała się wypić.

Mi jeszcze nic nie cieknie ale z córą także nie ciekło.
Nogi mi nie puchną jak w pierwszej ciąży ale sądzę że to kwestia czasu.
W nocy nawet jakoś w miarę śpię ale budzi mnie właśnie ból albo biodra, albo ręki i muszę zmienić pozycję.

Na razie lecę bo córa mnie na dwór woła :)

11 lata 5 miesiąc temu #711451 przez oleczka86
Agusiak dzięki ale ja nie jestem typem szczuplutkiej kobiety :P niżej zdjęcie w całej okazałości sprzed 2 tygodni ważę 76 kg więc kawał baby hehe.

11 lata 5 miesiąc temu #711453 przez alutka1011
Śliczne brzusie :kiss:
Mi siara się pojawiła k 16 tyg więc teraz bez wkładek ani rusz :angry:
Co do tych małych ubranek zgadzam się z Agusiak :)
My w sobotę na chrzciny i tradycyjnie nie mam się w co ubrać :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #711474 przez Agusiak
Oleczka szczuplutka jesteś, szczuplutka ;)i niezła z Ciebie laska :)

Ja ważę obecnie więcej od Ciebie tyle że jestem kingsajz :S

11 lata 5 miesiąc temu #711518 przez Anecia225
Oleczko Kochaniusia Pieknie wygladasz Masz malenki Brzuszeczek ty wazysz 76 kg nie wierze ja 79 i wydaje m isie ze ze MNie to KLUSEK hihihii
Alutka a u mnie z jednej Piersi poleciala jakas woda heheh z Corcia nie zauwazylam Tego chyba lUB nie Pamietam,
A powiedz Oleczko Ta hipoglikemia to sie pojawia od wlasnie najpierw cukrow czy jak ??? bo wlasnie nie wiem czym ona jest spowodowana

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka