- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosze Kochane moj Brzuszek i co naprawde jest WIELKI jak to nie ktorzy mowia albo ze obnizyla sie jak do porodu ? szczerze
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Jeśli chodzi o materiały to cena nawet spora, no zobaczymy. Napisałam wiadomość do pani która szyje na sprzedaż i ma właśnie takie wzory jak mi się podobają. Zobaczymy jak to by wyszło cenowo jak bym zamówiła. Poczekam na odpowiedź i zobaczę co się będzie bardziej opłacało. Zaraz idę z mężem i jego rodzeństwem do nas na działkę posiedzieć przy ognisku, chociaż zmęczona jestem strasznie, ale co zrobić, sama w domu zostać nie chcę.
Do jutra, może namówię męża żeby podjechać do jego pracy jutro po aparat to coś tam pstryknę.
PAPAPA
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
U nas dziś była tak piękna pogoda że jak tylko T wrócił z pracy to skoczyliśmy nas jeziorko i tam się wygrzewaliśmy a Paulinka się popluskała
Musieliśmy niestety nieco szybciej wracać bo T musiał zawieźć chrześniaka na urodziny kolegi, tzn nie musiał ale siostra go o to bardzo prosiła więc jeszcze podrzuciliśmy młodego na tą imprezę a to jednak kawałek bo 40km w jedną stronę
Anecia brzuś masz śliczny, zgrabniutki i nie słuchaj głupot bo na pewno nie jest nisko.
Jeśli chodzi o termometr to my mamy taki, mierzyłam nim młodej na początku wszystko, wodę w wanience, temp mleka, temp powietrza, wszystko Oczywiście rtęciowe są najlepsze no ale przy maluchach nie dają rady. Ten wydaje mi się zawsze w miarę dokładnie mierzył temperaturę dziecka
allegro.pl/termometr-bezdotykowy-microli...100-i3382562851.html
Fotki może później jakieś wrzucę
Miłego wieczorku
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem zadowolona bo namalowałam tygryska, prosiaczka, trawę, a kuzynka pień domalowała, coś może jeszcze jutro domalujemy a reszta w przyszły weekend:) tzn Kubuś i detale.
Co do termometru pani w aptece poleciła mi ten który pokazała Agusiak ale też powiedziała że bardzo dobre są te elektroniczne z gumową końcówką i mimo ok. 3 min oczekiwania na wynik, to mówi że super się sprawdzają a kosztują coś ok. 30 zł.
Anecia ja mam brzuszek niżej:P naprawdę śliczny jest!
Paula fajnie, że już końcówka rzeczy wam została do kupienia:)
Dobranoc:)
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Aneciamasz śliczny zgrabny brzuszek i wcale nie jest nisko.
Paulaśliczne te materiały
Ja dziś od rana w ruchu, D. poszedł tylko na kilka godzin do pracy a ja chciałam wszystko sobie zrobić zanim wróci, zrobiłam ciasto (ale zakalec wyszedł ;/- zbyt się pospieszyłam), posprzątałam całą kuchnię, łazienkę i pokój i D. przyszedł. Więc na biegu obiad, na szczęście miałam pierogi mrożone więc zrobiłam, jeszcze w między czasie ciuszki małego się prały. ehh powiem Wam że byłam padnięta, D. powiedział żebym nic nie robiła już po za ogranięciem ubranek że on poodkurza i podłogi umyje tylko się prześpi godzinkę. No to się ucieszyłam bardzo i poszłam zrobić sałatkę żeby na kolację była. I kurcze po 3 godzinach go budzę i pytam czy mogłby poodkurząć bo już się późno robi, a ten że nie chce mu się wstać tak się wściekłam. Noi sama musiałam to zrobić, potem jeszcze układanie ubranek i spacer z psem a ten dupek obudził się o ósmej i jeszcze pretensje bo zapomniałam kupić margaryny . No masakra. Myślałam że po moim wyjeźdie coś do niego dotrze ale jest jeszcze gorzej, od kiedy wróciłam to albo pracuje albo śpi, nic go nie interesuje, w niczym nie pomaga ;/ jeszcze w środę musi jechać do siebie po dowód os. i poinformował mnie że nie wie kiedy wróci. A ma wolne od środy do niedzieli... w piątek mam imieniny widzę że ma to w nosie też a w niedziele obiecał mi że pójdziemy razem na mecz, a teraz okazuję się że ma to w dupie. Jak tak ma moje życie wyglądać to niech
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bo teraz i tak ze wszystkim jestem sama nie wiem co się stało ehh. idę się położyć kochane bo padam, wybaczcie że zanudzam no ale musiałam się wygadać...
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Ale tu sie ładnie rozbujało! Ja tylko na chwile korzystając że internet mi sie poloczyl w koncu jakims cudem.jak sie uda to wieczorem Was nadrobie:*
Wczoraj zasłabłam wiec nidzie na zewnatrz bez potrzeby sie nie ruszam takze mam nadzieje ze wieczorem bede mogla Was nadrobic.
dodam na szybciutko fotke i tez sie pochwale moim brzusiem ;p
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
nusia kurcze przykro mi, ja też czasem nie jestem w stanie zrozumieć facetów. Miałam podobną sytuację ze sprzątaniem po tym remoncie jak wróciliśmy od dziadków. Ale nawet nie chce mi się już o tym pisać, ale fakt jest taki że nie odzywałam się do T kilka ładnych dni i przestałam mu robić jedzenie do pracy Ogólnie nie mogę n niego narzekać ale wtedy przegiął "pałę"
Karo ślicznie wyglądacie i piękny masz brzuś
Mnie T zrobił wczoraj zdjęcia nad jeziorem ale ja nie wiem jak on to robi, że zawsze wyjdę jak potwór więc poszły do kasacji. Muszę kogoś innego o fotki poprosić, bo przy moim T to żadnej ładnej z ciąży nie będę mieć
U nas ładne słonko więc mam nadzieję że dziś także gdzieś wyskoczymy
Miłego dnia
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
groszek
propo tej wypłaty tygodniowo wychodzi mu ponad 430 funtów bo 7 dni teraz pracuje a oni zapłacili mu za jeden dzień. Bo mysleli ze sie nie kapnie i zostawi to w spokoju a S. poszedł do biura wczoraj i awanture zrobił ze zapiepsza 7 dni bo potrzebujemy pieniedzy tym bardziej ze ma zone w ciazy i musimy za pokoj zapłacic a oni sobie w kulki leca po prostu to zaczeli sie tłumaczyc i ze moze jak da rade to w wtorek bedzie miał na koncie. i z tekstem do niego 'ale co sie przejmujesz na przyszły piatek bys miał podwójna wypłate' no to S. zatkało i mowi on w dupie ma podwójna wypłate woli miec co jesc przez tydz i gdzie mieszkac. Takze zobaczymy jAK to sie dalej rozwinie ;/
Fajne takie pierwsze miłostki Ja nadal pamietam jak moja pierwsza miłość sie nazywała
Ale słodko patrzec na takie szkraby
Anecia
No tak, upał niemiłosierny tym bardziej ze co z tego ze na termometrach ponad 30 jak odczuwalna ponad 40;/ pikawa mi w koncu wysiadzie Tez jestem zdania ze nie ma co sie przejmowac gadaniem. bo człowiek jest tak skonstruowany ze zyje po to aby gdy ktos ma lepiej badz dobrze wyglada to aby sie pocieszyc to komus dowalic czynem badz tekstem.duzo takich ludzi wiec smiej sie im w twarz i sie nie przejmuj :*
A propo brzuszka to sliczny masz i mysle ze wcale nie jest nisko jak do porodu chociaz moze doswiadczenia w tym nie mam ale takie moje zdanie
Agusiak
Tak jak napisałam tylko dniowke mu zapłacili . nie było by takiego cisnienia jakby nie to ze pobrali z konta za rachunek za gaz i zostalismy z groszami. A pod górke to fakt...ostatnio strasznie..ale przetrwamy to i zyjemy nadzieja ze bedzie w koncu dobrze
elusia
dokładnie tak jak mówisz- jak nie urok to... no ale zyjemy nadzieja ze bedzie lepiej..wiem wiem nadzieja matka głupich - ale kazda matka swoje dzieci kocha (jak to mówia)
Zazdroszcze Wam dziewczyny uzupełniania wyprawek...u nas stanelo w miejscu wszystko ale jak juz sie wprowadzimy to pelna para zaczynamy przygotowania. az sie doczekac nie moge.
Propo termometra to mamy kupiony elektryczny do ucha.znajoma sobie bardzo go chwaliła wiec zobaczymy jak to w praniu wyjdzie. laktator tez mam z aventa, elektryczny z mozliwoscia zwykłego takze i to i to wypróbujee
Tak czytam jak sie denerwujecie na swoich panów ( po tym co piszecie to sie nawet nie dziwie) to coraz bardziej utwierdzam sie ze trafiłam na skarb ale mysle ze to ile przeszlismy złego razem tak to wszytko ukształtowało, wiadomo w kazdej chwili sie moze pozmieniac ale jak na tyle pod górke co nam idzie to sie ciesze ze przynajmniej miedzy nami wszystko w porzadku jest.
Właśnie dziewczyny moze tak pochwalicie sie brzuszkami ? uwielbiam ogladac zdjecia brzuszkowe i bobasków na te drugie trzeba jeszcze poczekac ale brzuszki mysle ze juz jest co pokazac;p
Znów sie rozpisałam przepraszam:D ale tylko tak dałam rade Was nadrobic. jesli cos ominełam to przepraszaaamm:)
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Karo Masz Sliczny Brzuszek Kochana az Wybacz Pokazalam MEzowi i mowie Czy ja Mam wiekszy a MAz Mowi ze NIe ze mam identyczny ja mam szpiczasty moze bardziej TY Kochana masz Okraglutki piekny
Agusiak hihih moj Maz tez Jak robi foty to wychodza smieszne juz sama lepiej zrobie Albo Corcia mi zrobi hihihi
Paula no tak rozumiem Cie Moj naszczescie nic nie mowi ale to tylko dlatego ze kupuje ja za swoje pieniazki w tym na zycie trzymac musze i wiele innych wizyty itp prywatne ale jak mu przyjdzie kupic to zobaczy ile co kosztuje wtedy tez mi nie powie ze za wczesnie co kolwiek kupuje jak by mial tak narqaz kupic to by zobaczyl ?
A cos wspominalyscie o wozkach My kupujemy jak sie urodzi Skarb z Niunia tez Tak zrobilismy mi sie podobaja czarne z dodatkiem grafitu lub bezu jasnego lub BIeli ja dzis chce zrobic babeczki z Corcia wczoraj porobilam przetwory dzis cos slodkiego choc ja Nie moge jesc ale Niunia z Mezusiem Zje sloneczko u nas swieci cieplo jest jutro jade do Diabetologa zobaczymy co powie
MILEGO DNIA WAM ZYCZE BEDE WSKAKIWAC ZAGLADAC CO U WAS
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid