- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kochane a to jest właśnie pościel i ochraniacze jakie zrobiłam moim dzieciom do łóżeczka
Widzę że manufaktura wrze i dobrze po raz że to dużo taniej a po dwa jest tak fajnie wiedząc że się coś zrobiło dzieciom
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Ja się własnie pakuje i wybywamy nad jeziorko, będę jutro, ale dość późno pewnie przed 23, więc wpadnę dopiero w sobotę tutaj. Mam nadzieję, że paczka będzie już na mnie czekać jak wrócę to się pochwalę co tam już mamy
Trzymajcie kciuki żebym jakoś przeżyła tą noc, bo w nocy męczą mnie skurcze i zgaga i jeszcze siusiu co chwila,a do tego nowe miejsce... Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Pokazałam mamie dziś sówkowe poducho-maskotki i powiedziała, że jak znajdę sobie odpowiedni materiał to mi zrobi, hihi Ale się cieszę. Jeszcze jak uda mi się znaleźć materiał beżowy w białe groszki to poszewkę na kołderkę mi uszyje i będę zachwycona
PA!!!
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tu są w miarę niedrogie tkaniny w sam raz na pościel dla malucha
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja trzecia sówka na razie to na tyle muszę dokończyć moje inne robótki a też przydałoby się odpocząć troszkę...
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
dziewczyny super te sówki i pościelki
Ja dziś padam bo taki u nas upał, że wysiadam ale wolę tak niż deszcz.
Lecę do wanny i do łóżka.
Miłego wieczorku i do jutra
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Wczoraj byłam poza zasięgiem reset totalny. Po obiedzie wyszliśmy na plac zabaw z Młodym (godzina 16) padła mi bateria i miałam totalny luzik szaleliśmy w piaskownicy, na zjeżdżalni o 20 przyszedł po nas D, bo się martwił (hahaha w takie bajki na pewno nie uwierzę) myślałam, że padnę na jego widok... no ale cóż tak to jest jak nie ma kto kolacji hrabiemu zrobić wiem wiem wredna jestem, ale nie potrafię uwierzyć w jego szczerość
Dziś robimy powtórkę, bo jak mam ze starym siedzieć i nic nie gadać to wolę poprzebywać na świeżym powietrzu
Kompletnie nie mam pomysłu na obiad, ale coś tam się zrobi Młoda szaleje w brzuchu, a jak jej nie odpuknę to mam zapewnionego kopniaka w pęcherz który do przyjemności nie należy
Miłego dnia Wam życzę i uciekam do wyra - pośpimy jeszcze trochę
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
ja wczoraj przewertowałam całe all w poszukiwaniu ochraniaczy i baldachimu i co mi się spodobało to za drogo ;/ ale wieczorem rozmawiałam z mamą i mi obiecała że już mi to kupi a nie będę kombinować z szyciem itp ( bo ja to do szycia jakaś lewa jest u mnie D. nawet guziki przyszywa bo jak zobaczył jak ja to robię to się załamał) także teraz jeszcze raz oglądam żeby się zdecydować
Kupiłam za to przez gumtree wypełnienie do łóżeczka za 10 zł jest nowe,babeczka go nie używała bo miała 3 komplety jeszcze zajrzałam do pepco i szczotkę do butelek kupiłam
Dziś miałam na glukozę jechać ale sobie zamiast drzemki to telefon wyłączyłam ;/ trudno, we wtorek pojadę
Groszekwcale Ci się nie dziwie sama na twoim miejscu pewnie też bym tak pomyślała
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Groszek a może faktycznie uwierz choć troszkę że może jednak ciut się martwi i mu zależy Oby się jednak na prawdę zmienił, ale gdyby nie to wiesz...w drogę do mamy
Ale oby było wszystko dobrze.
nusia super, że mama kupi Ci ten ochraniacz i widzę że udane łowy miałaś i za fajne pieniądze
U nas od rana upał, już nawet w domu czuć na dole, a tu przeważnie najchłodniej jest.
Ja pół nocy nie spałam i męczyłam się bo tak mnie poślady bolały, że nie mogłam ani leżeć na plecach, ani na bokach ani siedzieć, masakra, a chodzić po pokoju przecież nie będę bo nawet by mi się nie chciało
Cały czas boli mnie to spojenie jak dłużej siedzę, chodzę i na dodatek wczoraj kilka razy mocniej zakuło mnie w "Pusi" , rany byle do wizyty.
Miłego dnia
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
zdenerwowałam się już ale pomyślałam że może jak się położę. Godzinę czekałam w końcu usnęłam.
Ale dziś rano mnie takie kopniaki obudziły że masakra oj będzie miał Mały spanie po tatusiu, mojego D. to granatem nie obudzisz
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Pogoda super oby tak dalej
Mój mały zaczyna szaleć najwiięcej po 23 mam nadzieję że po porodzie zmieni godziny
Groszek może faktycznie mąż coś zrozumiał...
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
masakra z tym bo rano wstaję to chodzę jak bym beczki prostowała;/
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
CO do tego bolu w spojeniu i kluciu to tak jest MAcica rosciaga sie przygotowuje do porodu maluszek tez tam kombinuje co i jak Fikoleczk irobi uderza i tez tak sie czuje ja jak usiade w fotelu i jakos sie tak ulozy ze wstac mi ciezko az kluje pomalenku pojde pojde i juz przechodzi,
NUŚKA ojej ja bym tez sie wystraszyla tak bryka bryka a raptem jak cisa juz sie martwie
Groszku badz spokojna nie odzywaj sie a on niech przemysla co zle robil - robi ?
Moze zrozumie to zacznie mowic co go BOli a ty powiesz co Ciebie
Ja dzis mam zly dzien od rana mnie Brat Wkur** bo tez ma duzo do powiedzenia on ma 21 lat a do mnie tekst POJE*** jestes przez ta ciaze albo Chu**** mi do czegos TAk itp. co za zasraniec Najmlodszy a ma najwiecej do GAdania Gnojek Jeden no kurde az mnie NOSI widzicie wsedzie sie KOZIOL znajdzie.