BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 5 miesiąc temu #708521 przez Groszek
Narobiłyście mi takiej ochoty na szycie :lol: teściowa maszynę przywizie i ma ją zostawić, to coś może pokombinuję... może z pościelą do łóżeczka dla Młodej i dla Misia na duże łóżko, tylko materiał mi potrzebny i rzepy :D Pomysł mam więc hihi może coś się uda :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #708529 przez oleczka86
pokazywarka.pl/iswb9b/

kochane a to jest właśnie pościel i ochraniacze jakie zrobiłam moim dzieciom do łóżeczka :)
Widzę że manufaktura wrze :) i dobrze po raz że to dużo taniej a po dwa jest tak fajnie wiedząc że się coś zrobiło dzieciom :)

11 lata 5 miesiąc temu #708543 przez P@ul@
Oleczka, elegancko :)

Ja się własnie pakuje i wybywamy nad jeziorko, będę jutro, ale dość późno pewnie przed 23, więc wpadnę dopiero w sobotę tutaj. Mam nadzieję, że paczka będzie już na mnie czekać jak wrócę to się pochwalę co tam już mamy :)

Trzymajcie kciuki żebym jakoś przeżyła tą noc, bo w nocy męczą mnie skurcze i zgaga i jeszcze siusiu co chwila,a do tego nowe miejsce... Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Pokazałam mamie dziś sówkowe poducho-maskotki i powiedziała, że jak znajdę sobie odpowiedni materiał to mi zrobi, hihi :) Ale się cieszę. Jeszcze jak uda mi się znaleźć materiał beżowy w białe groszki to poszewkę na kołderkę mi uszyje i będę zachwycona :)

PA!!!

11 lata 5 miesiąc temu #708552 przez Anecia225
oleczkapiekna posciel ja w kolorze ecru bym chciala ale skad ten material wziac by bylo taniej moze w peweksie poszukam i moze babcia mi zrobi ja nie mam maszyny :( tak bym sama kombinowala pozdrawiam :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #708563 przez oleczka86
arus.pl/tkanina-poscielowa-bawelna.html

tu są w miarę niedrogie tkaniny w sam raz na pościel dla malucha :)

11 lata 5 miesiąc temu #708733 przez Anecia225
Alez piekne uuuuuuuuuuuu trudny wybor

11 lata 5 miesiąc temu #708775 przez oleczka86
pokazywarka.pl/wcbk9f/

moja trzecia sówka :) na razie to na tyle muszę dokończyć moje inne robótki a też przydałoby się odpocząć troszkę...

11 lata 5 miesiąc temu #708831 przez Agusiak
dobry wieczór :)

dziewczyny super te sówki i pościelki :)

Ja dziś padam bo taki u nas upał, że wysiadam :P ale wolę tak niż deszcz.

Lecę do wanny i do łóżka.

Miłego wieczorku i do jutra :)

11 lata 5 miesiąc temu #708960 przez Groszek
Cześć Mamuśki ;)
Wczoraj byłam poza zasięgiem :lol: reset totalny. Po obiedzie wyszliśmy na plac zabaw z Młodym (godzina 16) padła mi bateria i miałam totalny luzik :lol: szaleliśmy w piaskownicy, na zjeżdżalni :lol: :lol: :lol: o 20 przyszedł po nas D, bo się martwił (hahaha w takie bajki na pewno nie uwierzę) myślałam, że padnę na jego widok... no ale cóż tak to jest jak nie ma kto kolacji hrabiemu zrobić :P wiem wiem wredna jestem, ale nie potrafię uwierzyć w jego szczerość :lol: :lol: :lol: :lol:

Dziś robimy powtórkę, bo jak mam ze starym siedzieć i nic nie gadać to wolę poprzebywać na świeżym powietrzu :)
Kompletnie nie mam pomysłu na obiad, ale coś tam się zrobi ;) Młoda szaleje w brzuchu, a jak jej nie odpuknę to mam zapewnionego kopniaka w pęcherz :( który do przyjemności nie należy :silly:

Miłego dnia Wam życzę i uciekam do wyra - pośpimy jeszcze trochę ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

11 lata 5 miesiąc temu #709013 przez nuśka09
Dzień dobry ;)
ja wczoraj przewertowałam całe all w poszukiwaniu ochraniaczy i baldachimu i co mi się spodobało to za drogo ;/ ale wieczorem rozmawiałam z mamą i mi obiecała że już mi to kupi a nie będę kombinować z szyciem itp ( bo ja to do szycia jakaś lewa jest u mnie D. nawet guziki przyszywa bo jak zobaczył jak ja to robię to się załamał:)) także teraz jeszcze raz oglądam żeby się zdecydować ;)
Kupiłam za to przez gumtree wypełnienie do łóżeczka za 10 zł :D jest nowe,babeczka go nie używała bo miała 3 komplety :) jeszcze zajrzałam do pepco i szczotkę do butelek kupiłam :)

Dziś miałam na glukozę jechać ale sobie zamiast drzemki to telefon wyłączyłam ;/ trudno, we wtorek pojadę :)

Groszekwcale Ci się nie dziwie sama na twoim miejscu pewnie też bym tak pomyślała :)

11 lata 5 miesiąc temu #709028 przez Agusiak
dzień dobry :)

Groszek a może faktycznie uwierz choć troszkę że może jednak ciut się martwi i mu zależy :P Oby się jednak na prawdę zmienił, ale gdyby nie to wiesz...w drogę do mamy ;)
Ale oby było wszystko dobrze.

nusia super, że mama kupi Ci ten ochraniacz i widzę że udane łowy miałaś i za fajne pieniądze :)

U nas od rana upał, już nawet w domu czuć na dole, a tu przeważnie najchłodniej jest.
Ja pół nocy nie spałam i męczyłam się bo tak mnie poślady bolały, że nie mogłam ani leżeć na plecach, ani na bokach ani siedzieć, masakra, a chodzić po pokoju przecież nie będę bo nawet by mi się nie chciało :P

Cały czas boli mnie to spojenie jak dłużej siedzę, chodzę i na dodatek wczoraj kilka razy mocniej zakuło mnie w "Pusi" :P , rany byle do wizyty.

Miłego dnia :)

11 lata 5 miesiąc temu #709040 przez nuśka09
zapomniałam jeszcze o Małym napisać.:) Wczoraj tylko ok 13 jak byłam u dentysty dostałam dwa kopniaki potem cały dzień cisza, jak się kąpałam to stukałam i pukałam do niego i dalej nic,
zdenerwowałam się już ale pomyślałam że może jak się położę. Godzinę czekałam w końcu usnęłam.
Ale dziś rano mnie takie kopniaki obudziły że masakra :P oj będzie miał Mały spanie po tatusiu, mojego D. to granatem nie obudzisz :P

11 lata 5 miesiąc temu #709043 przez alutka1011
Dziewczyny ale cuda :ohmy: Ja to totalne beztalencie jestem..
Pogoda super oby tak dalej :)
Mój mały zaczyna szaleć najwiięcej po 23 mam nadzieję że po porodzie zmieni godziny :laugh:
Groszek może faktycznie mąż coś zrozumiał...

11 lata 5 miesiąc temu #709046 przez nuśka09
Agusiak mnie też to ciągle boli , jak leżę, potem wstać nie mogę i też czasem mam takie kłucia ;/
masakra z tym bo rano wstaję to chodzę jak bym beczki prostowała;/

11 lata 5 miesiąc temu #709078 przez Anecia225
hey KObietki
CO do tego bolu w spojeniu i kluciu to tak jest MAcica rosciaga sie przygotowuje do porodu maluszek tez tam kombinuje co i jak :D Fikoleczk irobi uderza i tez tak sie czuje ja jak usiade w fotelu i jakos sie tak ulozy ze wstac mi ciezko az kluje pomalenku pojde pojde i juz przechodzi,
NUŚKA ojej ja bym tez sie wystraszyla tak bryka bryka a raptem jak cisa juz sie martwie :(

Groszku badz spokojna nie odzywaj sie a on niech przemysla co zle robil - robi ?
Moze zrozumie to zacznie mowic co go BOli a ty powiesz co Ciebie

Ja dzis mam zly dzien od rana mnie Brat Wkur** bo tez ma duzo do powiedzenia on ma 21 lat a do mnie tekst POJE*** jestes przez ta ciaze albo Chu**** mi do czegos TAk itp. co za zasraniec Najmlodszy a ma najwiecej do GAdania Gnojek Jeden no kurde az mnie NOSI widzicie wsedzie sie KOZIOL znajdzie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka