- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
dziekuje za komplement miło tak z rana
Teraz to szczeze mowiac mam wrazenie ze z dnia na dzien rosnie a szczegolnie w nocy to widze jak sie ulozyc nie moge
alutka
o jak miło kolejny brzusio zobaczyc Piękności teraz zachwycamy sie brzuchami a za jakis czas maluszkami:)
groszek
no to mnie zatkało... współczuje takich nerwów kochana Ty to biedna sie nameczysz...
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Wczoraj byliśmy na działce i się tak objadłam naszymi brzoskwiniami, mmmm pycha. Nie ma porównania z tymi ze sklepu.
Brzuszki macie piękne Ja już nie mogę doczekać się kiedy będziemy wrzucać zdjęcia przygotowanych pokoików czy kącików naszych maluszków,a później nasze skarby
Nie mogę się doczekać, kiedy nasza dzidzia będzie z nami, jednak wolałabym żeby siedziałam w brzuszku do terminu Oczywiście mam też obawy, czy sobie poradzę... a najbardziej denerwuje się, że moja "kochana" mamunia będzie wtykać nos w nie swoje sprawy. A najgorsze jest to, że już się zaczyna. Najpierw z pościelą, bo ja chciałam takie gruby, cieplutki kocyk, przynajmniej na początek, zwłaszcza, że jak się pali w piecu to u nas jest ciepło, ale nie, pościel musi być, bo jak to inaczej... żeby chociaż złotówkę dołożyła, ale nie. Dalej się przyczepiła co będę miała do wózka... kurde kocyk i już, to nie XIX wiek, żeby dziecko w wózku w jakiś becikach i falbanach jeździło...zwariować można z tą babą.
Za to jak ja mówię,że musimy jeszcze przewijak kupić, to ona po co taki coś, mamy taka deskę którą ona używała, to jest proste i można na tym prasować (a mamy w domu osobne pomieszczenie do prasowania). Mówię, jej po co mam na tym prasować, to ona do mnie "a co będziesz z każdym kaftanikiem latała...) Przecież jak to praniu wszystko wyprasuje i ułożę w szufladach, to po cholerę mam jeszcze raz przed samym ubraniem lecieć prasować.
Jak sobie pomyśle, że już teraz nic jej nie pasuje to aż się boję co będzie jak urodzę
Oddała bym wszystko chociażby na kawalerkę, byleby z nią się nie męczyć.
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
niby głupia torba ale się wkułam, że lekką ręką oddał i nie stanął po mojej stronie
Groszku z tym Twoim to w ogóle masakra...eh...
Alutka i Karo prześliczne brzusie!
Anecia pewnie, że z twoim brzuszkiem wszystko ok!
To ja też się pochwalę jak dziś wyglądam:)
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Alutka cudny brzuś, Karo już chwaliłam ale jeszcze raz napiszę że piękny
Elusia brzuszek masz rewelacyjny i wcale nie za mały, jesteś po prostu szczupła osobą więc jaki masz mieć brzuszek. Jest zgrabniutki i na prawdę nic tylko się cieszyć
Groszku kurcze ale Ci mąż powiedział aż się przysłowiowy "nóż w kieszeni otwiera"
Anecia u nas też dziś prace przetworowe
Mężuś z Pauliśką kisili ogóry Potem zrobiliśmy sobie duszonki bo przyjechali dziadkowie, ogólnie pogoda była piękna i cały dzień na dworku a młoda popluskała się w basenie
Paula współczuję przejść z mamą ale nie bój się ustawić ją do pionu. Ja po porodzie od razu dałam do zrozumienia że wszystko robię po swojemu i lepiej nie działać mi na nerwy Oczywiście jakieś tam rady zawsze będą bo tego nie da się uniknąć ale przynajmniej nikt mi niczego nie narzuca
Ja poprosiłam dziś męża żeby mi kupił na targu jakąś taką byle jaką, tanią tunikę do chodzenia po domu bo pojechał po ogórki, no i mi kupił ale taką super, że szkoda mi jej po domu i zostawiam ją na "wyjścia"
Tata dał mi teraz swoje stare koszule flanelowe to będę mieć na podwórko, bo wszystko inne już zbyt krótkie i obcisłe Załamać się można tym jak ja teraz wyglądam
Ech ale po porodzie biorę się ostro za siebie i nie ma że boli
Miłego wieczorku
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Paula wspolczucia ja poszlam z domu na momencie na jeden pokoj z kuchnia razem wjednym pookoju lazienka bez cieplej wody bez ogrzewania ale poszlam podziekowalam ja za gadanie i wychowywanie mi dziecka sami wychowalismy i jak do tej pory nie musze sie wstydzic odpukac slysze tylko same dobre rzeczy dumna jestem grzeczna madra ulozona dziewczynka pozdrawiam
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
no nie fajna sytuacja ci sie przydarzyła ;/
Ale brzusio fajniutki taki zgrabniutki
Tez sie nie moge doczekac Az niedlugo bedziemy pokoiki pokazywac( w naszym wypadku na poczatek zdecydowalismy sie na kacik dla malej u nas w sypialni) a pozniej bedziemy przygootowywac sie do porodu i maluszki beda oblegac nasze forum a pozniej pytania i rozmyslania .ajjj juz sie doczekac nie moge
Tak jak patrze na inne fora czasami i jak dziewczyny sie przed terminem rozpakowywuja to ciekawa jestem ile z nas we wrzesniu juz zacznie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas od rana słoneczko i zapowiada się kolejny piękny i upalny dzień
My już po śniadanku a teraz może kawka?
Miłego dnia
- alutka1011
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Maja i Dawid
Agusiak ja się pisze na kawkę
Muszę ciuchy przebrać bo wczoraj dostałam od znajomych pudło 0-5 msc