- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Księżna Kata podobno rodzi
alutka zapraszam, kawka na stole
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale sie tu rozpisujecie no i dobrze
Ja trochę pracy ostatnio miałam i zmęczenie mnie dopadło nawet kompa nie chciało mi sie włączać. Brzuszki macie śliczne, też postaram sie o jakąś fotografię z moim a co jak wszystkie to wszystkie
Współczuję sprzeczek z mężami, nic fajnego ale żeby nie było tak kolorowo to ja też miałam spięcie, nie dość że musiałam jechać po męża o 21 w sobote ok 150 km to jeszcze się pokłóciliśmy cała drogę słowa nie zamieniliśmy i niedziela była wiecie taka do kitu eh...on ma chyba jakiś kryzys wieku średniego hehehe nie wiem czuję sie zaniedbany czy co? Ale nie ma powodów przecież dbam o niego tak samo jak kiedyś może nie poświęcam mu całej swojej uwagi bo nie jestem już w stanie bo mamy dzieci musze dom ogarnąć i w ogóle proza życia, a on ciągle wyjeżdża mi z tekstami że ja już go nie kocham że kiedyś było inaczej itp. eh oszaleć można ich jest trójka za chwilę czwórka a ja jestem sama jedna do wszystkiego i dla wszystkich. Dodam tylko że razem jesteśmy już 8 lat małżeństwem jeszcze nie jesteśmy ale mówimy do siebie mąż/żona a ślubu nie mamy bo chcieliśmy dziecko i mówimy uda sie to sie uda nie to będziemy ślub załatwiać. No i udało sie później mówię dojdę trochę do siebie to zaczniemy przygotowania ale pojawiła sie nasza córa i znowu sie odwlekło i mieliśmy teraz w tym roku brać ślub ale zaś w ciąży jestem więc może uda sie w przyszłym roku Ale w naszym przypadku to będzie zwykła formalność bo już tyle ze sobą przeszliśmy i w ogóle
Ja za pokoik zabiorę się może w połowie sierpnia chcę mieć na wrzesień wszystko gotowe bo nie chciałabym zostać zaskoczona np przez wcześniejszy poród a ja nic nie gotowe.
Nuśka pochwal sie tym tygryskiem na ścianie ja też tworze malunki dzieciom jak je skończe wrzucę też swoje zdjęcia
Dobra zabieram sie do pracy miłego dnia kochane
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Mogę czasem z wami popisać? Jestem mamą z października
Pamiętam jak ja w takie upały chodziłam w ciąży:)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Oczywiście że możesz z nami pisać, będzie nam bardzo miło
Gratuluję córci
Groszek np faktycznie niektórzy to zwyczajnie pozbywają się ubrań które inaczej pewnie by zwyczajnie wyrzucili
oleczka to czekamy także na efekty Twojego dzieła w pokoju dzieciaczków
A z tym ślubem to chyba nie jest Wam jeszcze dane, hehe, a tak na poważnie bo przyjdzie odpowiednia pora na ten Wasz Wielki dzień
u nas taka patelnia, że uciekłyśmy z dworu, a na necie czytałam, że do Polski m,a przyjść fala upałów nawet 35 stopni
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
ale się rozpisałyście ;)u mnie sytuacja się poprawiła, zobaczymy na jak długo. nie chwalę dnia przed zachodem słońca
uporządkowałam ciuszki, same 56-62 , multum tego mam nawet nie spodziewałam się że tak dużo, nie wszystko mi się do tej komódki zmieściło, będę musiała jakoś upchać w szafkach resztę
a o to moje dzieło
pokazywarka.pl/5r3720/
i jeszcze zdjęcie brzusia i mnie w dodatku, na mnie nie zwracajcie uwagi bo nie korzystnie wyszłam taki talent do fotografowania ma mój D.
pokazywarka.pl/i4xlua/
Trufla witamy serdecznie
Paulanie bój się odezwać, postaw na swoim!
Zdjęcia cudne wrzucacie przyjemnie pooglądać
Miłego popołudnia ;*
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Trufla witamy widzę że masz córę dokładnie miesiąc starszą niż moja no pod wrażeniem jestem że już łapie o co biega w nocniku choć ja nie jestem zwolennikiem tak wczesnego nocnikowania bo to ma później odwrotny efekt. A nocka pewnei ciężka bo może ząbki idą.
Co do ubranek to też podzielam to zdanie że lepiej nie kupować zbyt dużo tych malutkich fakt że może być uciążliwe ciągłe pranie ale nie ma sensu wydawać kasy moja córa chodziła zaledwie 2 tygodnie w 56 a w 62 chyba kolejne dwa. Mimo wszystko bede musiała dokupić parę takich ciuszków bo zdążyłam srzedać Poza tym czekam na wizytę chyba pójdę w czwartek i dowie sie w końcu kto tam siedzi
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
My dziś od rana byliśmy nad jeziorkiem, wróciliśmy godzinę temu,m trochę się opaliłam i wymoczyłam się na maxa Uwielbiam pływać, woda to mój żywioł.
No, ale zmęczona jestem też strasznie tym jeziorkiem.
Teraz trochę posiedzę w domu i odpocznę, bo K. zaplanował grilla na wieczór. Ja to nie wiem, kiedy wypocznę i wyśpię się. Teraz nie, później dzidzia i o odpoczynku można zapomnieć.
Te dwa tygodnie zostawiam luźne, a od sierpnia najpierw biorę się za pranie, później prasowanie i układanie wszystko jak trzeba. Później łóżeczko, pościel dekorowanie ściany nad łóżeczkiem... ech, jest tego trochę, ale to miłe obowiązki.Do końca sierpnia chciałabym mieć ogarnięte i wtedy tylko dokupię drobiazgi, bo coś na pewno się znajdzie.
Dziękuje za miłe słowa, ale jeśli chodzi o moja mamę to od zawsze mamy kiepski kontakt i jakoś nigdy się nie dogadywałyśmy, więc teraz będzie tak samo. A szkoda, bo nie miałabym nic przeciwko DOBRYM rada i odrobinie wsparcia...
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusiak uważam, że masz brzusio idealny:)
Jeśli chodzi o ubranka to ja mam tak w rozmiarze 56-62 po 8 szt wszystkiego, no oprócz spodenek bo mam 1:P- mam nadzieję, że starczy...
Oleczka no to nie zbyt miły weekend miałaś...
Anecia to tylko pogratulować, że poradziłaś sobie świetnie bez rodziców:)