- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A my na sesje też sie wybieramy tylko gdzieś tak we wrześniu ciekawa jestem jak sobie fotograf poradzi z naszą czwórką i okiełznaniem maluchów hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A poza tym u Ciebie wiadomo co Masz widze Chlopca Dziewczynke i tereaz co tam bedzie Dzieci czego pragna Moja BRata bo ja tak mowie chyab to i ona hihi
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Niestety nie wiem jeszcze kto tam sie ukrywa mam nadzieje że dowiem sie w czwartek na wizycie a dzieciom to chyba wszystko jedno małe jeszcze są to i tak nie rozumieją wszystkiego, ja bym chciała chłopczyka
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Dziewczyny, przede wszystkim te które maja coś wspólnego z szyciem,powiedzcie mi jaka tkanina byłaby najlepsza na pościel do łóżeczka? Bo to co mi się podobają to bawełna, ale nie wygląda to na coś miłego w dotyku... Tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć nic innego w takim wzorze
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A na pościel to najlepsza 100%bawełna możeci sie wydawać sztywna czy coś ale jak sobie ją wypierzesz to będzie ok. Komplety pościeli w sklepach też są właśnie z bawełny
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Paula Bawelna to super material nie wiem dalczego mama nie godzi sie.
no i wiecie co pochwale sie zupka mi nie zaszkodzila cukier spadl az do 52 a to bardzo niski dziwne ze sie dobrze czuje
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
P@ul@ nie przejmuj się mamą tylko rób swoje przecież to Twoja dzidzia a bawełna jest najlepsza dla maluszka
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
ja dosłownie na chwile
W niedziele w nocy trafiłam karetka na pogotowie pozniej byłam na oddziale tak jakby odpowiednik połoznictwa w polsce a nastepnie na porodówce. gdy juz było ok z mała przeniesli mnie na poloznictwo i podali lek na ktory okazalo sie ze jestem uczulona. jakis cidem dzieki bogu ledwo mnie odratowali bo sie dusiłam i traciłam kontakt zeswiatem . lezałam cały dzien popodłaczana do roznych sprzetów i mała tak samo ale udało im sie zatrzymac mala w brzuszku a ja dzis dochodziłam do siebie i dosłowenie pare minut temu wrociłam do domu ale jak to powiedzieli w kazdej chwili moge wrocic. wiec melduje sie jakby co ze wrociłam do zywych i ze nawet najgorszemu wrogowi nie zycze smierci przez uduszenie . a teraz postaram sie cos pospac bo od niedzieli nie zmrozylam oka a jestem wykonczona. jak dojde do siebie to was nadrobie.bo widze 70 postów do nadgonienia :*
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Alicja to moje pierwsze dziecko. Ciąża przebiegała książkowo ale pod koniec ciąży mocno spuchłam. I przytyłam przez całą ciążę 16kg, także sporo. Urodziłam naturalnie ale z oxy ale na koniec porodu musieli mi małą wycisnąć z brzucha.trufla a jak u ciebie przebiegala ciaza Alicja to pierwsze dziecko tak
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anecia żylaki mi się pojawiły pierwszy raz na początku nie wiedziałam co to jest myślałam ze jakiś guzek mi się zrobił, a mój ginekolog mówi że to żylaki i w czasie ciąży na pewno nie znikną Przepisał mi tam coś na to ale to nic nie pomaga są coraz większe i coraz bardziej uciążliwe wszystko mam napuchnięte. Boję się żeby sie nie okazało że w macicy też są bo czytałam na necie że tak może być. Lekarz na razie nic nie mówił bo uważa że jeszcze troche czasu jest a ja się właśnie boję żeby nie pękły podczas porodu albo żeby nie przesłaniały drogi dzidzi jak jeszcze bardziej napuchną
- Anecia225
- Wylogowany
- pierwsze słowa
trufla dlatego ja jestem przeciwna jakims znieczuleniom
- oleczka86
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anecia nie straszysz mnie ja już sama czytałam na necie co i jak z tymi żylakami i też czytałam że to wskazanie do cięcia. Nie wiem pogadam ze swoim lekarzem w czwartek jak on to widzi. W ogóle tu gdzie teraz mieszkam to ci lekarze sa o dupe rozbic za przeproszeniem i nie wiem czy sie nie wybiore na konsultacje gdzie indziej. Najlepiej by bylo tam gdzie syna rodziłam ale to 200 km ode mnie no jeszcze mamy trochę czasu.
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2