BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 5 miesiąc temu #716726 przez Anecia225
ja robilam cukier MArti w 24 tygodniu juz jak tylko lekarz kazal zrobic i dobrze ze szybko bo wykryta cukrzyca byla szybciej a moze w lab. zadzwonisz i podadza ci wyniki ja akurat nie mam z tym problemu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #716729 przez Anecia225
Kochane ja juz po wizycie synek wazy 1500 ponad :D Kawal CHlopa Rosnie :D poza tym wszystko OK na koniec wrzesnia jednak ciecie nie w pazdzierniku wiec zostalo mi 8 tygodni ach Boze jak Tesknie juz za Tym Skarbem wyniczki musze zrobic i na tego paciorkowca tez :P Mam zdjecie Prnograficzne sie smiejemy Syna i Raczulke MOja Najdrozsza Smial sie lekarz co ja ze zdjeciami bede robic a ja mowie w rame i na sciane. :D bo tak bedzie :D corci tez mam wiec beda razem :*( och jakie to piekne az plakac sie chce.
A co do tego czy daje sie dzieciom nic nie wiem nigdy nie slyszalam Corcia Moja mowi ze jak przyjedzie to sie rozplacze z radosci Ukochana Moja a ona ogolnie do szpitali nienawidzi chdzic bo ma zle wspomnienia babci i siebie jak lezala. Ale do mnie mo0wi pewnie ze przyjedzie i do Braciszka :D ach juz z gorki dwie wizyty i juz :D nie przytylam az lekarz mowi lze schudlam jeszcze wrrr :D ale to nic bede Laska Mowil :D ;)

11 lata 5 miesiąc temu #716732 przez P@ul@
Witam dziewczyny!

Wszystko dobrego z okazji rocznic.

U mnie dziś nie miły dzień. Uciekł nam pies i sąsiad przyszedł powiedzieć, że widział jak potrącił go samochód i to prawdopodobnie bardzo mocno, ale najgorsze jest to że on chyba jakiegoś wstrząsu doznał i uciekał. Przeszukaliśmy całą gromadą całą wieś i ta pobliską też. Każdy krzak i dziurę. Nie ma go nigdzie :( Nie wiem czy ktoś przejeżdżał i go zabrał, czy co... przecież się nie rozpuścił. Po 2 godzinach poszukiwań nie mam na nic siły. W głowie mi się kręci i padam na twarz. Siedzę w nieposprzątanym pokoju i nie mogę się ruszać, tylko ryczeć mi się chcę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Patrze na jego legowisko i miski i się zastanawiam czy go jeszcze zobaczę :( :( :(

11 lata 5 miesiąc temu #716733 przez Agusiak
Anecia czyli jednak cesarka :( a czemu? i czy to prawda że przy każdej kolejnej cc leży się w szpitalu 2 dni dłużej?

Paula strasznie mi przykro, mam nadzieję że jednak ktoś zawiózł psa do weta, bo jak uciekł to może nie mieć szans :(
Kurcze tak to właśnie jest. Psy uciekają do suk z cieczką. My mamy teraz oblężenie takich amantów, ale we wrześniu sterylka bo żyć się nie da,a pies na podwórku :)

11 lata 5 miesiąc temu #716736 przez P@ul@
No własnie on już nam raz uciekł do suki, ale miał więcej szczęścia. A dziś wypuściliśmy go rano na podwórko i byłam przekonana, że tam jest cały czas, bo brama i furtka pozamykane... :( A się cieszyła, że dzidzia będzie się wychowywać z psem, a teraz nawet nie wiem gdzie jest i czy w ogóle żyje :(

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716739 przez Agusiak
Paula psa nie upilnujesz. My naszą to w garażu zamykamy i tylko wychodzi się załatwić albo jak ktoś jest na podwórku po chociaż wszędzie pozamykane, ogrodzenie z każdej strony to te napalone psiaki po podwórku nam biegają :ohmy: Tata z mężem tylko chodzą i dziury łatają, wściekli na te psy. Jeden to nam tak bramę załatwił, że do gołego drewna jest zdrapana.
Dlatego jestem ZA sterylizacją psów i suk, jeśli nie są przeznaczone do hodowli.

11 lata 5 miesiąc temu #716791 przez ewe88
Ja miałam podobnie.. ciąża u mnie przebiega jak do tej pory bezobjawowo. Czułam się dobrze przez te niby najgorsze 3 pierwsze miesiące, wymiotowałam może 3 razy. A co do kościoła to też tak mam, muszę siadać.. jak stoję to robi mi się słabo. Zauważyłam, że jak się ruszam cukier jest mniejszy. W zeszłym tyg. miałam remont i cukier po godz. wynosił nawet 80 czy 90 a teraz jak częściej leniuchuję mam 110. No ale nie dość, że mało co jem to jeszcze mam przez 6 godz być w ruchu...?! No tego już za wiele.. tym bardziej, że w taki upał mówienie sprawia mi ból :)
Co do badań prenatalnych to lekarz dał mi skierowanie i chodzę w każdym trymestrze. (mam wskazania do darmowych badań ponieważ poroniłam już 2 razy w 8 tyg. eh.. lekarze nie wiedzą dlaczego)
Na forum bywałam rzadko ponieważ długo obawiałam się i o tą ciążę no ale dzięki Bogu poza cukrzycą nic mi nie jest. Teraz zacznę Was częściej odwiedzać :)

11 lata 5 miesiąc temu #716795 przez ewe88
Aaaaa ale suuuper!!! No to maluszek nie jest wcale taki malutki :) Cieszę się razem z Tobą :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #716805 przez P@ul@
Zrobiła kolejna rundę po wsi i nigdzie go nie ma... :( Nie potrafię się na niczym innym skupić. Dostałam dziś masę ciuszków dla dziewczynki, ok 0 do 24 miesięcy ale nawet to mnie dziś nie cieszy :(

tęsknie za nim

11 lata 5 miesiąc temu #716837 przez ewe88
O jaki piękny.. aż ma się chęć go przytulić. Wiem co czujesz, też mam w domu pieska i gdyby mu się coś stało popadłabym w depresję. Kochana musisz być dobrej myśli.. może sam znajdzie drogę do domu.

11 lata 5 miesiąc temu #716848 przez Anecia225
Hey Kochane
Paula Kochana Spokojnie moze gdzies zwial Mial dosc i te upaly itp u nas nie dawno by lpzypadek uciekl pies na 3 tygodnie caly wychudzony wyczerpany lapki pozdzierane wrocil do domu,sam szukal poprostu sie zgubil oby u Ciebie byo tez tak
Agusiak taku mnie cicie od poczatku mialo byc a czy dluzej sie lezy nie slyszalam ze teraz szybciej sie wychodzi :D aby z Dzidzia BYlo ok i do domku.
ewe no ja tez poronilam w 8 tygodniu 3 lata temu ale u mnie nie daja skierowania poza tym Prywatnie chodze to za wszystko place wiec nie ma szans ale Wierze ze Bedzie OK juz nie dlugo :D

11 lata 5 miesiąc temu #716850 przez P@ul@
Dziewczyny dzięki za dobre słowo :) Ale najgorsze jest to, że ten samochód go uderzył i nie wiadomo czy mu czegoś nie uszkodził i on nie poleciał, bo w szoku, a teraz przez ten ból nie może chodzić, albo pp prostu zdechł :( Był z nami 5 lat, chciałabym przyajmniej wiedzieć, jeśli nie żyje gdzie jest :(

11 lata 5 miesiąc temu #716856 przez Anecia225

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
KOchane to robie w miedzy CZasie a PAULA Kochana a Ktos to widzial pisalas widzial jaki pies czy co kolwiek moze wiecej wie i pomoze ci jej Kochana no Sliczmy Piesek widzialam foto ale Nie denerwuj sie moze wroci moze tak po ludziach powiedz gdzie spacerujesz ze szukam i moze tez zaczna sie ogladac odpocznij chwile jest cieplo sama tak nie lataj

11 lata 5 miesiąc temu #716871 przez alutka1011
Ja po lekarzu wszystko ok i kolejny kg do przodu :) A w przyszły piątek Usg :)

11 lata 5 miesiąc temu #716876 przez P@ul@
Anecia, wszyscy tutaj znają moje psa i szuka cała wioska. Pomału zaczynam tracić nadzieję,że wróci :(
A twoje działa piękne. A jakie to duże jest?? I z czego?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka