- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jje Dopiero zebralam sie napisac wczoraj zaczelam jedna reka bo Synusia Trzymalam i mi sie usunelo cos wcisnelam ale bylam zla juz nie weszlam wogole hahha
Wiec juz jestesmy po Chrzcinach Mamy Anioleczka juz w domku Kochanego ♥
Odbylo sie jak najbardziej Spokojnie Niunio wytrwal nie plakal w domku Babcia Ponosila troche madrala mowila nie ucz na rece ajak byla u nas a pierwszy raz na Rekach MIALA a Synek ma 1,5 mieisaca

Fajnie goscie POjedli najedli sie kawka herbatka ja nawet zjadlam ciacho sernik karkowke w cebuli i wypilam Lech Free i Niunisowi nic nie bylo huraaaaaaaaaaaaaaaaa bo mi sie chce tak wody jakiejs lekko musujacej chociaz MNIAM
poza tym narobilam sie przemeczona BYlam robilam ja sprzatalam JA ach dzis tez sama bo Maz w pracy po pracy na Piwko bo kolega ma urodziny i tyle ach jak Zwykle dzwonilam mowie ze jutro do spzitala z malym na morfologie znowu do preluksacyjnej zeby nie upil sie bo nie dam mu na rece i znowu bd musiala wszystko sama i bd jak ostatnio gadac nie do rzeczy kobieta doktorka mowi o wizycie a ja sie kloce ze to nie ten miesiac oczewiscie nie mialam racji ale ja nie wiedzialam co gadam uwierzcie ledwo na ocy patrzylam

juz memla udaje ze dobrze gada ale ja poznam po glosie przeciez w jaki on stanie

a co do chrztu jednak tez Moj BRat sie zgodzil.
dzis bylismy juz na spacerku juz chlodno wrr zmarzlam jak nie wiem ale chodzimy po 4 h nawet i obiadku nie musialam robic mialam duuuzo i mam w lodowce i na jutro jeszcze hihihi hura dobre chociaz i to

A powiedzcie ktores z WASZYCH Dzieci mialo robiona morfologie i JAKI MA WYNIK HEMOGLOBINY ???????????????? PROSZE NAPISZCIE
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Pisze jedna reka bo na drugiej Wojtus spi.
ELUSIA musimy jakos dac rade:) heh mnie troche to przeraza bo mały przez kolki tak sie nauczył ze na rekach cały czas....:/ i nic nie moge zrobic nawet jak spi to chce zeby go trzymac na raczkach... masakra jak to dziecko szybko sie uczy i przyzwyczaja do dobrego. Dzis u meza na rekach płacze a jak ja go wezme przytula sie mocno i zasypia..
PAULA Agatka jest urocza!!!

TOSIA bardzpo sie ciesze ze chrzciny udane i juz masz Aniołeczka

My wczoraj pierwszy raz bylismy z małym u rodziców. Zachwyceni Wojtusiem a on cały czas tylko sie smial:) Za to jak wrócilismy do domu dał koncert bo pewnie za duzo wrazen jak na jeden dzien.
Pojechalismy załatwic restauracje na chrzciny reszte siostra moja pozałatwiała. Kurcze kupe kasy wydamy :/ no ale co zrobic innego:/
Ide bo zaraz bedziemy kąpac babla:)
spokojnej nocy dziewczyny.
- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Jezu ile wasze dzieci jedzą! Moja najwięcej zjada 100ml a najczęściej tak 80ml.
Tosia moja miała robioną morfologię w zeszłym tyg. wyniki: HGB 14,6
- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Tosia super że chrzciny się udały i brat się zgodził być chrzestnym.
ewe moja zjada tak samo, najczęściej 80 ml a czasem właśnie 100-110.
A gdzie taka tabelka jest o której piszesz z tymi badaniami? Ja chyba nie mam nic takiego na wypisie małej.
Moje dziecię się na mnie uwzięło, w nocy prawie nie spała i w dzień też niemal nie śpi. Jak nie śpi to skrzeczy i czuję się jakbym miała w domu rybitwę albo mewę. Strasznie to wkurzające. W ogóle karmienie jej to dla mnie ogromny stres, krztusi się albo pije i część wypluwa, hahhaa niezła jest, osiwieję z nią

Miłego dnia

aha tu coś o dawkowaniu espumisanu
www.espumisan.pl/wybierz-espumisan/espum...-mg-ml/jak-stosowac/
- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Agusia i Ewe kurczę współczuje wam tego stresu. Mój kochany też mocno bardzo ulewa, a przez sen wydaje różne dźwięki ale ja jestem nim tak oczarowana, że nic mi nie przeszkadza

Tosia fajnie że już po chrzcinach

Paula śliczna Agatka

Myszka no bo mój właśnie ulewa jak z fontanny i mi przyszło na myśl że może mocno powinnam ograniczyć te krowie mleko i zobaczyć czy będzie mniej ulewał...ale nawet nie wiem ile mam obserwować maluszka wtedy i jakie dokładnie produkty ograniczyć

Ewe co do tabelki ja takiej nie mam u siebie na wypisie...
Uciekam bo mój skarb się obudził

Karo czy wy w Polsce? czy przeprowadzka do nowego mieszkanka już zakończona?? dawno cię tu na forum nie było...
- Kasiaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
N Paula naprawde slicznotka z waszej Coreczki tylko calowac Zreszto jak Kazde z was cudowne macie Dzieci
My dzis na Morfologi ibylismy takiej sprawdzajace kupilam bo nie bd czekac na skierowanie w przychodni z bakteriami wrrr i mial 9 a ma teraz 9,8 uuuuf zawsze to cos.... ucieszylam sie cholernie a i dzis do preluskacyjnek poradni i tez bioderka dobrze a i u poloznej dziubek rosnie naj na drozdzach. Pani Polozna sie wNIm zakochala ii jego ciuszkach hahaha chce bym jej odsprzedala
A ja szczerze padam Dziewczyny pAdam, brzuch Mnie boli od dzwigania Fotelika
A KASIA Wujo mi wysyla krople zbacze czy dwie buteleczki czy jedna jak dwie bo prosilam to zobacze ile kosztowaly i sie zgadamy wysle co na Twoj Adres OKI :*
A Agusiak masakra z Ta wit D nie spodziewalam sie ze moga byc jakies Powikania nasz mAly dzis jak na zlosc jak Na Meza nie moglam Liczyc Budzil sie co godzine szok i baczki ciezko puszcza Podajemy Delicol i bObotic co prawda wprowadzam wiecej miesa np smazony schabowy moze i to to nie wiem na chrzicny jadlam duuuzo wiecej i jakos noc przepa spokojnie.
- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Elusia super, że Ciebie ominęła depresja. Troszkę Ci tego zazdroszczę. Jak samemu ze sobą człowiek czuje się dobrze to z wychowywaniem dziecka jest dużo łatwiej. Podziwiam Cię, bo przecież ty jeszcze musisz zajmować się psem!!! Szok!
Agusiak teraz to mnie nastraszyłaś z tą wit D bo moja mała też ma wysypkę

Kochane myślałyście o chrzcinach? Teraz tak myślę i chyba zostają mi Święta Bożego Narodzenia bo w sumie i to się szykuje. Chciałam w restauracji ale doszliśmy do wniosku, że zrobię w domu a mój brat mi wszystko ugotuje w restauracji ja tylko przywiozę do domu. Mam z nim dobrze

Miłej nocy kochane

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A my Ochrzcilismy i MAMy juz Aniolka

Eve Kochana co sie dzieje czemu zle sie czujesz - czujesz sie Zmeczona Spokojnie to Minie ja tez plakalam nad lozeczkiem nie wiadomo czemu ciagle w sumie plakalam minelo samo wyjdz do ludzi wychodz na Spacerki usmiechaj sie ja tak robilam i uwierz MIalam trudna sytuacje nawet nie chce wspminac Corka Mieszkala w warunkach o jakich Nikt nie marzy Tu mamy juz wszystko swoje wiec Synek wychowaywany raczej troszke spokojniej mniej nerwow.
Takze Kochana nie zamrtwiaj sie Muzyczke wlacz jakas wesola ja tancze z Synkiem na rekach huahuauah i spiewam :* powiem wam ze jest mi ciezko po cc dzwigac i wszystko miec na swojej Glowie ale jakos sobie radze mowiac jestem Silna i Dumna z Siebie

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja się zastanawiałam co jest Maksowi od kilku dni bo taki jakiś pobudzony jest...Nie chce spać, tylko na rękach chce być noszony, ciągle by jadł...Okazuje się że przechodzi skok rozwojowy ;P 5-6 tydzień jest pierwszy, kolejny 8-9 tydzień.
Agusiak mi mówiła położna że przy mm nie podaje się żadnych dodatkowych witamin, tylko jak piersią się karmi to k+d... możliwe że rzeczywiście Dosia ma nadmiar...
Tosiasuper że chrzciny się udały

My wczoraj zaliczyliśmy wizytę u pradziadków Maksia

Jutro idę do pediatry zobaczyć co z tą bilirubiną bo dziś robiliśmy badania kontrolne... Mam nadzieję że już mu to spadło

Dobrej nocki ;*
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tosia super, że morfologia idzie do góry, oby tak dalej

Mnie kochana też brzuch często boli od tego dźwigania bo noszą też tą moją dwulatkę kochaną, no ale jak mam jej nie wziąć jak płacze że chce na ręce i serce by mi pękło jakbym jej nie wzięła

ewe nic się nie martw u Was to mogą być zwykłe potówki albo jakieś inne normalne u maluszków zmiany skórne

nusia kochana ja właśnie wiem że być może mamy teraz skok i ich jest tyle po drodze że szok

Elusia cieszę się że u Was wszystko dobrze i że synek Cię w sobie rozkochał

Ja poluję na kombinezon zimowy dla małej ale ceny są koszmarne

Spokojnej nocki mamusie