- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Dzięki dziewczyny zgadza się musi być dobrze
Agusia napisz jak tam po wizycie u alergologa.
Elusia wydaje mi sie ze dobrze wprowadzasz nowe jedzonko. Ale ja nie jestem osobą która powinna się wypowiadac na ten temat bo Wojtek ma ciągle bóle brzuszka i nie wiadomo od czego...Ostatnio nawet ma dość twarda kupkę... i potrafi bobkowac 3 razy dziennie... Najgorsze jest to ze chcesz pomóc maluszkowi ale nie wiemy jak pomóc
Paula wydaje mi się że Agatka się przyzwyczai do nowej bryki i bedzie ok
A wracając do poprzedniego Twojego postu to bardzo dużo Agatka wcina Ale najważniejsze ze jej smakuje i nic jej nie boli
Teraz zaczelam mieszać bebilon 1 z bebilonem 2 od paru dni i albo mi się wydaje albo po tym może go jeszce bardziej brzuszek bolec Niby o mieszaniu powiedziałam nam lekarka zeby mieszac zeby się przyzwyczaił ...
Dziewczyny Wojtek dziś przechodzi sam siebie jest taki rozdarciuch co chwila wpada w ogromną histerię... Głowa mi dziś pęka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Kasia a jak mieszacie? Podczas jednego karmienia oba mleka, czy raz to raz to?
Elusia Strasznie przykre z tym bólem brzuszka Ja niestety nic nie poradzę, bo u nas nie ma tego problemu. Nawet żadne kropelki już potrzebne nam nie są. Mam nadzieję, że szybko się u was wszystko unormuje i nic już Ignasiowi dokuczać nie będzie.
A tak mała dziś spała w wózku na podwórku, ponad dwie godzinki.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paula mieszamy podczas jednego karmienia np 3 łyżeczki bebilonu 1 i 2 łyżeczki bebilonu 2. A Agatka ślicznie śpi:)
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
dziewczyny miesza się tak, że jak np dziecko zjada 150 ml to przez dzień- dwa każde karmienie robimy że 4 miarki starego mleka do 150ml wody i jedna nowego, potem 3 starego 2 nowego i tak aż nam wyjdzie 5 miarek nowego czyli już całość.
Paula pierwsza raz słyszę o takiej metodzie jak piszesz
U alergologa spoko, lekarka widzi poprawę, ja też szczególnie po odstawieniu kaszek smakowych.
Ale najważniejsze to że dała zlecenia dla pediatry na wypisywanie mleka. Kolejna kotrola w czerwcu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobranoc
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas dzis masakra, noc pobudka co 2 godziny od 3 marudzenie co 15 min. Dałam mu w końcu czopka i pospał od 5 do 6.20;/
Dzień też nie fajny, marudził cały czas i ślini się okropnie, wszystko pcha do paszczy. Patrzyłam na ząbki i strasznie spuchnięte przy 3 są i nie wiem czy to 3 mu sie przebijać będzie jako pierwsza zwariowałam...
Po za tym byliśmy znowu na 2 spacerkach Na dłuższym poszliśmy z moją przyjaciółką i jej roczną córą na plac zabaw:) Maksio polubił huśtanie się ze mną i bujanie na koniku:) cieszył się bardzo aż piszczał z radości
Paulafajnie że spacerki już lepsze:)
KasiaMaks dziś też histeryzował bez powodu...ale to chyba przez te zębole.. a co do kupek, mój też czasem takie zbite robi przeważnie po ziemniaczku,bananie i brokułach, ale to ponoć normalne ja zapobiegawczo daję mu na noc ulgix i po tych właśnie produktach też.
co do mieszania 1 z 2 moja mama zawsze wprowadzała tak jak pisze Agusiak i nie było nigdy problemu. tylko że 2 jest mniej sycąca. ponoć
Agusiakwspółczuję kochana:* trzymam kciuki żeby Wam się wszystko ułożyło :*
Super że u alergologa w porządku
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gardło mnie boli, że szok. Chyba wczoraj przesadziłam z dworem
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tym optymistycznym akcentem kończę i idę wyżyć się przy Skalpelu
Miłego wieczorku kochane
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusiak strasznie wspolczuje Mocno trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Waszej myśli
Dzieki za rady co do mieszania tego mleka
Dziewczyny nie wiem co się dzieje... Wojtek nie ulewal ... ładnie mu sie odbijało i ok a teraz fontanna.... czyżby po bebilonie 2???
Dziś taka piekna pogoda spacerowalismy i spacerowaliśmy
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A AgusiakKochana wspolczuje ci naprawde ale jak sie dzieci pojawiaja to tak jest choc u mnie ja ja zaszlam w ciaze z Corka to ja wyszlam an straszne warunki ale sami i tak mama sie wtracala teraz wychowujemy sami i jest nam dobrze,nawe tbardzo jestesmy szczesliwi ze wychowaujemy jak chcemy i radzimy sobie super zreszto pisalam wam juz ze ja wszystko sama tu nikt nie pyta co i jak czy cos pomoc itp wiec niestety i stety radzimy sobie sami i poniekad wlasnie jestesmy z Siebie DUMNI,
Paula oj Biedulko ty tez masz nie lepiej jej wspolczuje wam my mielismy 450zl dziecko malenkie konczylismy szkole i mieszkalismy na jednym pokoju takim jak barak gazowka w pokoju z piecem w lazience bez wanny bez ogrzewania z malenkim dieckiem myslismy sie w misce w pokoju bo zimno w lazience obite drzwi materialem bo zimno i od wilgoci robaki wszedzie i uwierzcie wolalam to jak mieszkam z moimi rodzicami a u Meza nikt nie patrzyl gdzie mieszkamy i jak zyjemy, i z biegiem czasu bylo coraz lepiej take polecam isc nawet w gorsze warunki niz klotnie i sres
Agusiak ty mowisz ze od smakowych tych kaszek a sinlac moze sprobuj ona jest dla Alergikow 22zl ok ale zawsze cos tam poje Niunia Mala ja to bym kombinowala i dawala ale Moj to wymysla do jedzenia
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas 3 dzień bez deserków i dalej boli brzuszek nad ranem więc to pewnie nie od tego.... ale wtedy kiedy deserek wypija mleko i mam wrażenie ze jest bardziej syty po nim. Bo od 2 dni lepiej śpi tzn dluższe przerwy w nocnym jedzeniu ciut mniej się kręci ale brzuszek nadal boli i coś nie tak jest Wczoraj 3 razy jadł w nocy poszedł spac przed 20 obudzil się po 12 ok 23 dostal smoka tylko. a pózniej ok 3 i ok 5 kręcenie sie i placz i 5.30 pobudka...pobawil sie z pol godz poszedł spac jeszcze i wstal po 7
Tosia kuruj się jakieś przyziębienie Cię zlapało Ale właśnie ta pogoda taka zdradliwa jest teraz, wczoraj gorąco a dziś chlodno i deszcz:/
Oby szybko Ci przeszło
Własnie cos mu zaszkodziło tylko CO? dostaje to co zawsze praktycznie obiadek który mu smakuje i nigdy nic sie po nim nie działo kaszki i mleko w nocy pierś a w dzień bebilon i myślę ze to właśnie po bebilonie bo wczoraj więcej podalam 2 już... dziś juz jest lepiej... ale od wczoraj ma rzadka kupę i wczoraj robil 3 razy a dziś już 4 i taka baaardzo rzadka Jednym słowem jak nie urok to sraczka! heh...