- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- Koliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Witam Cie Koliberku ja narazie nawet u GP nie byłam, teraz bede w polsce to tam skocze do gina a do GP to za miesiac zawitam, teraz i tak by mnie wysmiali ze to za wczesnie. Spadam szykowac sałatke bede pozniej:*
Hej, zazdroszczę Ci wyprawy do Polski
U mnie z GP to długa historia a finał taki, że trafiłam do lekarza z powodu tego półpaśca Poza tym pracuje z residential home i potrzebuje potwierdzenia ciąży z krwi zanim poprosze o przeorganizowanie pracy ehhh Niestety w Anglii nawet zrobienie bety z krwi to wyzwanie??!! bez skierowania ani rusz..
Powiedz nie rozważałaś pójścia tutaj do polskiego lekarza? słyszałam o przychodni w Greenwich i innych w Londynie.. Ja narazie czekam na wizyte u położnej, później bedziemy myśleć co dalej
Jeśli chodzi o termin to przy założeniu, że wszystko pójdzie dobrze pewnie bede ostatnia, wg OM wychodzi 27.11 Dłuuga droga przed nami.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Brunetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córciu :)
Wszystko wskazuje na to,ze nie moge za duzo chodzic. Wybralam sie dzisiaj na maly spacer i znowu boli mnie z boku,nad biodrem jakbym miala skurcz.
Wracajac do tematu wagi...moja siostra na początku pierwszej i drugiej ciazy bardzo chudla. Wiec co kobieta to i inne efekty. Ja mam chyba podobnie.
Też macie cały czas "chcicę" na kwaśnie? prawda jest,iz może być to znak na to,że będzie chłopiec?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Brunetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córciu :)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wielomama
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam brzuchol ogromny i podejrzewam, że największy z Was wszystkich. Zawsze miałam dosyć brzuszek (u nas tak w rodzinie baby mają-wąskie biodra, odstający brzuch)a teraz powiększa się jeszcze z tygodnia na tydzień.Zauważyłam też, że z każdą następną ciążą coraz szybciej brzuch mi się ujawnia. Poza tym jak zachodziłam w pierwszą ciążę ważyłam 50kg potem drugą zaczynałam z wagą 54 kg a teraz już z 59 i pewnie podczas ciąży dojdę do 70kg przy wzroście 158-nie ładnie, no trudno.
No to kobietki, która zdolna to zaczynajcie tworzyć tabelkę i może też być galeria. Ja na wszystko się zgadzam i podam dane......
Kochane także chcę nadmienić o tych bólach w boku......mnie lekarka mówiła zawsze, że to normalne, bo się wszysto rozciąga. Bardziej trzeba uważać jak podbrzusze boli ( też normalne)ale warto więcej odpoczywać. Zawsze niby można wziąść nospę. Lekarze z wielką chęcią przepisują,ja osobiście wolę nie brać.Wiadomo wszystko zależy od przypadku i sytuacji.
Czy oglądałyście może film Bejbi Blues i Jak urodzić i nie zwariować? Czy polecacie? i macie może link gdzie można ściągnąć za darmo?
- Koliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Koliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
Twój pomysł z wizytami w Polsce jest super-chyba tez sie na to zdecyduję. Muszę się zorientować w przepisach nt. macierzyńskiego itd. Może ty coś wiesz? Jedyne co koleżanka mi doradzała to żeby cały urlop wykorzystać od razu bo raczej nie wypłacą a po końcu roku przepada.
Ojjj ale mi się dziś wszystko w dole brzucha rozciąga,tak boli, że musiałam się położyć. Jak na okres ale dużo mocniej - przynajmniej u mnie. A jak wy kobityki się czujecie??
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Co do smaków dzis przegielam hihi czy ktos jadl jajka sadzone z ketchupem i musztarda?super sprawa:)
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Jestem mamą listopadową . To nasze pierwsze dziecko:) Staraliśmy się o nie 1,5 roku(jedni lekarze twierdzili, że jestem bezpłodna bez badań oczywiście, a jeszcze inni że będzie ciężko i trochę to potrwa:)) i w końcu test pokazał się pozytywny. Następnego dnia od razu poleciałam jak głupia do lekarza potwierdził ciąże jednak nie jest to 6 tydzień jak myśleliśmy, ale czwarty ponieważ wcześniej moje miesiączki były nieregularne. Jesteśmy bardzo szczęśliwi mamy nadzieje, że wszytko potoczy się pomyślnie. Na razie prawie w ogóle nie mam objawów no może dziwny apetyt i płacz w dziwnych momentach i bez powodu:) Ale na razie czuje się bardzo dobrze i obydwoje z narzeczonym jesteśmy przeszczęśliwi:)
Pozdrawiam Wszystkie mamy listopadóweczki:)
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
cortezia wiem cos na temat bledow lekarskich ale to dluga historia wiec niebede sie rozpisywac:)
Dziewczynki cos dla Naszej kondycji:)
www.maluchy.pl/gimnastyka/