- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

U mnie nic nie strzela ale skoro Kaśkus pisze że to nic groźnego to się możesz spać spokojnie.
Wredota może to miała myć przyszła niedziela?

Ale ja się dzisiaj wybyczyłam. Do południa gniłam w łóżku, potem zrobiłam sobie dłuuugi prysznic, użyłam hydromasażu bo potem będę pewnie wpadać pod prysznic na szybkiego. Oj jak fajnie. Wieczorem będzie chyba powtórka

A teraz mi synek po brzuszku skacze że mi się śmiać chce. Mąż w pracy ale dzwoni do mnie co chwilę, już chyba z sześć razy sprawdzał co robię i jak się czuję. A niech się przejmuje

Miłego wieczoru kochane. Korzystajcie z ciepełka bo już niewiele go zostało w tym roku...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek2706
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ale macie tempo z tym pisaniem co wejdę to kilka stron do przodu

NatB już myślałam że przyszła na Ciebie kolej - akurat parę dni temu rozmawiałam ze znajomą która urodziła w 36 tyg i 5 dniu ciąży i patrzę a u Ciebie ten sam dzień i piszesz o bólach - no to myślę znak jak nic. Ale widać jeszcze trochę poczekamy na Twoje maleństwo

Małopolanka cieszę się że z Twoim Synkiem wszystko w porządku, a te usteczka tak ułożone bo przesyłał Mamusi całuska

Corezia ale miałaś stres z tym wypadkiem

Gravity dobrze że u Ciebie też dobrze się skończyło i że Twój facet jednak stanął na wysokości zadania i siedział z Wami w szpitalu.
Uciekam bo mój mąż lakieruje drzwi i nie chcę tego wdychać, fuj.
buziaki!
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Zeby sie odstresowac to w dzien pospalam godzinke i pojechalismy na spacer do Wolsztyna, ach jaka jest piekna jesien.. i zaliczylam szybciej niz planowalam ciacho i kawke

Po kolacji maz pomoze mi sie spakowac, bo widze, ze lekko sie zestresowal, ale juz sie cieszy na sama mysl Wladzia przy nas

Oki co do tego puchniecia, tak, jak Kicia mowi pij 2 l wody dziennie powinno pomoc..
Pani_P chyba kryzys przechodzisz lekki prawda? obie mamy jeszcze troche czasu, wiec musimy poczekac.. chociaz Ci powiem, ze jestem zajebiscie obolala i sie wkurzam tym wszystkim na prawde... ale uparciuchy siedza dalej nam w brzuszkach

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

W kazdym razie ja mam już wszystko gotowe na przyjscie małej

Moje dziecko pięknie wypycha konczyny i pozdrawia e-ciocie:-)
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

natB, mój M. ostatnio też cały czas o torbie do szpitala mówi, ale z pakowaniem musimy poczekać na jego powrót ze Szkocji, bo chcemy razem wszystko popakować, żeby on też wiedział gdzie co jest w razie czego. Właśnie niedawno go pożegnałam.

Cortezia, dobrze, że nic Wam się nie stało. Oszczędzaj się kobieto, bo widzę, że seria niefortunnych zdarzeń często do Ciebie zagląda.

Asiulek, no no no, ciekawe, czy sen się sprawdzi.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pani_P i my z Władkiem spakowani

Asiulek widzę, że i u Ciebie remonty pełną parą... u nas od jutra znowu się zacznie na samą myślę chce mi się płakać heh

Kicia daj koniecznie znać, jak po jutrzejszej wizycie

- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cię córciu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Brunetka, tylko pozazdrościć takiego samopoczucia.

- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Gravity super ze wszystko oki

Sorki z nie odniose sie do każdej ale dzis padam ze zmęczenia
Dzięki dziewczynki rowniez za wsparcie

Nat cos wiem o tych skurczach przepowiadajacych tez miałam je bardzo mocne,taki tepy bol i nie wiadomo co zrobic,dlatego ja sobie chodziłam i oddychalam a dodatkowo masowalam sie z tylu w krzyżu,matko ulga niesamowita

Brunetka do mnie tez powoli dociera ze w każdej chwili moze cos sie zacząć i tez mam taka wizje jak ty

- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

musze sie koniecznie zaopatrzyc w ta wode

Suzi olapana daj koniecznie znac, jak tam wizyta

Brunetka fajnie, ze z nami jestes "duchowo"

A teraz apel do wszystkich dzieciaczkow

- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Suzii widzę,że u Ciebie zaczyna się rozkręcać na całego. Daj znać jak się dzisiaj czujesz.
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Suzi wow u Ciebie to tak już na poważnie, kurcze jak ten czas szybko leci... Trzymaj się dzielnie i pamiętaj każda z nas to musi przejść a nagroda gwarantowana i to na całe nasze życie:) POZYTYWNE MYŚLENIE, to nas uratuje:)
PaniP ja Ci powiem tak Ty lepiej za dużo nie myśl, po co Ci to tak na początku pozytywnie, a teraz?? Kochana będzie dobrze, każda z nas musi urodzić szybko i po bólu:)
Małopolanka cudnie wyglądasz:)
Brunetka, kochana Twój brzuszek jest przesłodki:)a Lenka może faktycznie będzie z Tych dzieci spokojniejszych. Bo ja już myślę, że ta moja mała Łobuzica to da mamusi popalić

Kaśkuś i Bożena kurcze no mój już zakończył wyjeżdżanie współczuje wam z całego serca, bo ja uważam ,że to dodatkowy stres taki wyjazd męża, bo jednak ja czuje się najbezpieczniej u boku mojego M. Także trzymajcie się i piszcie co u was będziemy was wspierać.
Oki, Wredota i Kicia ja tu czekam na następne maluchy, a tu nic noooo. Kochane apeluje do waszych Smyków, żeby was za długo nie męczyły:)
Psotka daj znać czy udało Ci się z tą patologią??
Dziewczyny ja już tak mam od zawsze, że musi się koło mnie coś dziać. Najważniejsze, że do tej pory wychodziłam bez szwanku ze wszystkich kłopotów które spotykają mnie na drodze:)

- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Pani_p nasze dzieciaczki też do ciebie machają. Mój synek zjadł ze mną śniadanko i teraz się wygina

Brunetka to już 37 tydzień

Kaśkus trzymaj się dzielnie do powrotu twojej połówki. Będziemy cię wspierać na forum, dobrze że nie będziesz sama tylko przyjedzie twoja przyjaciółka.
Suzi obyś dotarła do lekarza. Dowiesz się na jakim etapie jesteś

Cortezia no widzę że mojemu małemu to się nie bardzo spieszy. Ma jeszcze dwa tygodnie. Tu mu ciepło i bezpiecznie to co się będzie męczył

Na razie uciekam bo muszę jechać po wyniki badań i na zakupy. W taką pogodę to mi się aż chce wyjść z domu.
Miłego dzionka