- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cię córciu :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Muszę Wam powiedzieć,że chyba ciąża mi nie służy. Byłam wczoraj w odwiedzinach u rodzinki i pytali czy się dobrze czuję bo nie najlepiej wyglądam ,jakbym była chora. Do tego mam mętny wzrok, taki jak ma się np.podczas gorączki.
Też tak macie czy może w waszym przypadku jest odwrotnie? Moja bratowa będąc w ciąży wygladała kwitnąco:)
- dzidostwo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
POwiem Wam, że dziś to w ogóle nic mi sie nie chciało robić.. dosłownie.. ale rad nie rad coś musiałam..
Mojej niuni wyszły dwa zęby w przeciągu dwóch dni, także mamy już sześć jedynki u góry jedynki i dwójki na dole, także nic tylko gryźć..
wzieła sie za porządki, bo muszę sobie najpotrzebniejsze rzeczy wysłać do Szkocji.. ale jak narazie ich nie skończyłam.. bo jakoś mi się nie chciało, w ogóle to dzień mi barzo szybko zleciał, nawet nie wiem kiedy.. Niuniek poszła spać o 20 więc dziś troszkę później niż zazwyczaj.. sama myślę czy by też nie iść ale czekam na rozmowę z mężusiem..
Moje dzisiejsze odczucie mam takie że jakby mi brzuch urósł.. tak z dnia na dzień.. wczoraj taki nie był jak dziś... albo po prostu ja nie zauważyłam, choć to nie możliwe.. i ogólnie dziś miałam i mam duży apetyt nic tylko jeść...
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- dzidostwo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Wykończona jestem po całym dniu,masakra. Zaraz się zbieram spać :-D
Jeżeli o mnie chodzi to twierdzę, że ciąża nie służy mojej urodzie... Buzie mam strasznie wysypaną, dekolt i plecy też mi trochę zlapało, na brzuchu juz widać rozstepy... Także miodzio. Za to teściowa powiedziala, ze wyglądam bardzo ładnie

Brzuszek mi już wysadziło

Dobranoc

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Urzęduje po sąsiedzku na październikówkach

Miłego dnia Mamusie
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

- dzidostwo
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pani_P Ja też postaram się jakieś cyknąć

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4

Ja nie wiem raz mnie wysypuje raz wyglądam kwitnąco, wiem jedno mój M. tak samo jak Twój Małopolanka mówi że wyglądam pięknie w ciąży, ale on nie patrzy obiektywnie:)
Dziewczyny słuchacie jakieś klasycznej muzyki w ciąży ja od swojej koleżanki, która studiuje terapie muzyczną dostałam parę fajnych płyt i powiem szczerze relaksuje mnie to:) Jeśli któraś z was jest zainteresowana jakie to utwory bądź płyty mogę podać tytułu na priv:)
Śnił mi się mój bobas był chłopcem i okrutnie rozrabiał...
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Co do snów to mi się przyśniło imię dla córki...Gabrysia haha szczerze nigdy nie braliśmy tego imienia pod uwagę więc nie wiem skąd wzięło się w moim śnie ale ok imię nie jest złe.
- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Mnie też się dzisiaj śniło moje przyszłe dziecko:) Był to chłopiec:) Zresztą nie wiem czemu, ale od samego początku mam przeczucie,że na dziewczynkę nie mam co liczyć. W mojej jak i mojego partnera rodzinie są prawie sami chłopcy.
Oglądam ostatnio świetny serial:) Jeśli macie ochotę obejrzeć coś dobrego to polecam "Homeland". Jestem już na drugiej serii i nie możemy się od niego oderwać

- wielomama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
małopolanka ja też tak jak Ty gustuję w muzie, która doda mi poweru, bo prawie codzinnie czuję się zmęczona a poza tym szybkie rytmy to dla mnie odskocznia od codzienności. W tym roku miałam zaplanowane, że po 6 latach wybiorę się na dyskotekę, żeby odmłodzić się troszkę i odstresować i znowu dupa blada, ale spoko do 40-stki jeszcze troszkę mi zostało.
cortezia będzie dobrze z maleństwem i z Tobą też. Trzymaj się tego co napisała Ci Brunetka.
Dziewczyny, ale macie piękne sny z tymi maluchami.
Groszek witaj.
Dzidostwo ja właśnie cały czas planuję kupno takiego wózka jaki masz, ale niestety tak jak większość dziewczyn narazie nie myślę jeszcze o zakupkach do maleństwa. Też dopiero tak od sierpnia. No i niestety teraz to brak kasy. Nie dość, że wydatki związane z komunią to jeszcze musiałam już dać psinę wykastrować, troszkę szkoda-przykre to, ale musiałam.
U mnie dziś jak pewnie w większości polskich miast pogoda okropna. Już w nocy była burza a później przez cały dzień ciemno i mokro a jutro ma być jeszcze gorzej. My już od ubiegłego weekendu planujemy wizytę na ogródeczku i grilla a z tego co wiem to do niedzieli ma być paskudnie.