- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Co sie tyczy świąt...to u nas jest taki zwyczaj, ze jeden rok u moich rodziców spędzamy Wigilię i połowę Bożego Narodzenia, potem wsiadamy w auto i jedziemy do teściów. Rodzice nasi oddaleni są od siebie o prawie 400 km, więc takie święta to wyprawa, ale i czas na wspólne śpiewy kolęd w aucie czy odpoczynek od ciągłego jedzenia. W następnym roku jest odwrotnie...najpierw teściowie potem moi rodzice. W tym roku sytuacja ulegnie zmianie- z maleństwem nie będziemy się nigdzie ruszać, wiadomo zbyt długa podróż, ale jest cień nadziei że moi rodzice do nas przybędą. Jeżeli nie na Wigilię to na pewno na Boże Narodzenie
Wrzuciłam Wam na pocztę zdjęcie mojego 19 tygodniowego brzucha:)
Pozdrowienia:)
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas juz sa straszne juz straszne upaly ktore z pewnoscia utrzymaja sie do konca wrzesnia wiec obawiam sie ze pozniej moze byc jeszcze gorzej.
Mam jedna pare sandalkow w ktora mi sie stopy mieszcze. ehhh
Dam znac co lekarz powiedzial.
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Co do nóg sie nie wypowiem bo ani teraz ani w pierwszej ciazy problemu nie było.. Ale lekarz powinien chyba cos z tym zrobic..
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kas_O wszystko zależy od tego jak będziemy się czuć z maluszkiem,wiadomo,jak będę. Obolala to też się nie ruszymy. My jeździmy ta trasa od 7 lat,znamy miejsca gdzie można się zatrzymać i wygodnie zjeść,przebrać dziecko. Z córka jezdzimy od kiedy skończyła 3 miesiące i muszę przyznać,że łatwiej z maluszkiem niż ze starszakiem.Zresztą mam nadzieję, że synus też będzie takim podróżników jak nasza córka. Najwieksza przeszkodą to śnieg,jak bedziemocno sypalo nigdzie się nie ruszamy.
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dajcie znac dziewczynki po wizycie u lekarza co Wam powiedzial mam nadzieje że to nic groznego... Mi fakt faktem nogi puchna i wygladaja jak buleczki ale nie aż tak zebym miala problem z zalozeniem buta. Przy kostkach tylko puchna.. Na dodatek przy upalach to normalne, że nogi puchna także nie martwmy się na zapas bo nie wolno nam pamietajcie! :*
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
WhiteBlackberry bradzo mozliwe ze cos z krążeniem. Zawsze mi z reszta nogi puchly teraz wiadomo bardziej. Jak mi ginekolozka znow powie za to normalne to pojde do innego lekarza po badania i tyle
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
A zmieniajac temat to wlasnie wyslalam na maila nowe zdjecie.
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
P.S Dzidziuś wiercipięta,co chwilę go czuję
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Od jakis 2 dni czuje takie pokluwania w roznych czesciach brzucha... Raz z prawej strony podbrzusza, raz z lewej, raz pod pepkiem i nie sa to regularne klucia. Po prostu raz sa rzadziej, raz czesciej, zakuje kilka razy np. 2-3 razy na dzien po kilka takich pukniec i cisza dopiero za kilka godzin podobne i sa bardzo zroznicowane i nie wiem czy to już dzidzius czy co to?
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja np. dziś pojechałam do szpitala, bo ostatnio plamiłam, a dziś już bardzo brzydko, od wczoraj brzuch twardy, więc spanikowałam. W rejestracji miła pani poinformowała mnie, że czas oczekiwania na lekarza to 3!!! godziny. Całe szczęście mój lekarz prowadzący miał dyżur i zbadał od ręki. Na szczęście wszystko w porządku, ale co mają powiedzieć dziewczyny, u których nie jest w porządku i muszą odczekać 3 godziny? Jakaś paranoja.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byliśmy dzisiaj na wizycie popatrzyliśmy sobie na malucha, a raczej tatuś popatrzył jak maluch fika w ekranie rośniemy zdrowo, wszystkie narządy są na swoim miejscu i dobrze rozwinięte. Bombelek waży prawie 240 gram termin porodu z dzisiejszego USG mam na 17 grudnia więc jest szansa że święta spędzimy w domu Luteina w końcu poszła w odstawkę
Foto na mailu, choć mało wyraźne ale pysiaka widać
Uzupełniam tabelkę według tego co mi przesyłacie jak coś jeszcze chcecie zmienić piszcie na PW
Dobranoc