- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nutka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kaś_O To super, że z synkiem wszystko ok
moofka Ja też nie mogę się doczekać aż poznamy płeć
Do mnie przychodzi koleżanka która urodziła na prima aprilis córcie Hahaha ciągle sobie przypominam jak w nocy o 3:15 dostałam smsa "Odeszły mi wody. Będę rodzić!"
Marta82 Wiercipięta hihi Długi synek
Całe szczęście, że to nie zakrzepica. Kamień z serca
Gosica Ja wczoraj wieczorem weszłam na wage i waże równe 58 kg
Też luuubie wage u mojej pani doktor
Znalazłam kolejny kocyk Tak myśle czy by nie kupić takiego do wózka dla dzidzi
Są też inne kolory tych podszyć miękkim materiałem także poczekam aż poznamy płeć i wybiore kolor i kupie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pogoda zapowiada się elegancka. Jest przed 11 a już 22 stopnie w ceniu Pranie się pierze jak zwykle chyba u mnie heh. Dzisiaj rano tak mi brzuch falował i podrygiwał że hej, a oczywiście jak chciałam nagrać to cisza, wyłączyłam kamere i znowu fika, jakieś żarty z mamą sobie urządza czy co
Nutka- z twoja teściową to ledwo pewnie liczenie do 10 pomaga, ale znoś to dzielnie i sie nie daj
Kaś_O- to i Ty zaliczyłaś wczoraj wizyte Super Już prawie pół kilo w brzuszku ci fika, nie przelewki
Marta- Mały rośnie jak na drożdżach
Gosica- nie ważne jaka płeć bo i tak radość ogromna Mój teraz na wieść o córce w mig zaczął obmyślać plan na za 14 lat coś w stylu tego lustra weneckiego pewnie
WhiteB- śliczny ten kocyk, wygląda jak kołderka taka...milusia
Monisia- kiedy nam pokażesz swoją córcie
Piranetka coś zamilkła ostatnio
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
WhiteB w prima aprilis się urodzić to niezły termin moja siostra urodziła się 25.12. taki prezencik na święta teraz ja mogę trafić na taki termin
ja harrego nie oglądałam bo mąż chciał mecz, ale za to miałam dłuuuugie drapanko po plecach więc nie mogę narzekać
dzisiaj planuję nic nie robić na obiadek jedziemy do moich rodziców, będą gołąbki i jeszcze dostaniemy na wynos
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Uffff padam z nóg. Od rana sprzątanie, pranie itd itd. Mąż w pracy a ja się produkowałam. I znów synuś nie zadowolony bo brzuchol zaczal bolec. U mnie pogoda nawet nawet, raz słoneczko, za chwile chmury,ale nie pada i za gorąco tez nie jest. Ł. wroci z pracy i ruszamy do mojej mamuski. Gosia jedzie "possac cycusia"
A jutro w planach ta ciagle przekladana wycieczka,ma byc pogoda więc mam nadzieje ze sie uda.
WhiteBlackberry kolejny sliczny kocyk.
Ja narazie to jestem na etapie szukania nie kocykow i w ogole niczego dla dziecka ale prezentu dla rodzicow na 40 rocznice slubu. I jak narazie zednego konkretnego pomyslu nie mam.Będzie cięzko
mefiana ja tak mysle ze te nasze "chłopy" jak sobie przypomną co sami robili i jak by jakis kawaler mial robic to samo z ich ukochana coreczką to te lustra weneckie od razu im na mysl przychodzą
O to bobasek sobie pogrywa z Tobą Urwisek
moofka nie ma to jak u rodzicow a wracajac jest sie zaopatrzonym w jedzenie na kilka dni
Mam takie pytanie Kochane, bo gin. powiedziala mi ze mam ta szyjke macicy skroconą troche, wyczytalam w necie ze to nie jest zbyt dobrze. Orientuje sie moze ktoras z Was w tym temacie? Bo w sumie to juz sama nie wiem o co chodzi
Pozdrawiam
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosica-musisz oszczędzać się z tą szyjką.Leżeć jak najwięcej.Ja miałam skracającą się w pierwszej ciąży,brzuch mnie dosyć mocno bolał,dostawałam leki przeciwskurczowe,założyli mi specjalny krążek itp.Wszystko zależy jak krotka jest,czasem bywa,że przy nastepnej wizycie jest już ok.Podstawa:odpoczynek,ale nie siedzenie,tylko leżenie...
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja skromnie. Ostatnio jakieś gorsze dni. Energii brak, nic się nie chce. Podczytuję Was oczywiście na bieżąco.
GOSIA82 - gratuluję syneczka i zdolnej córeczki
Przepraszam dziewczyny, ale nie popiszę się dzisiaj.
Melduję się tylko i obiecuję poprawę jak się poprawi moje samopoczucie.
Miłego wieczoru.
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Jeta szybkiego powrotu do formy..
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na słońcu w blokach to jest porażka totalna. Ja chce nad wode
Małam w dodatku jakąś kiepską noc. Nie dość, że chyba była pełnia albo coś koło tego i wierciłam się w nocy strasznie, to się jeszcze z synem jak nigdy objedliśmy parówek na kolacje i tak mnie suszyło całą noc, że chyba z litr wody wydoiłam. Syn mi się budził z 3x w nocy, że chce kakao (jest od niego uzależniony) dałam mu herbatki i sie położyłam wściekła, że mnie to wstawanie w grudniu czeka to do tego czasu nie chce żadnego wstawania w nocy. Jak już zasypiałam to słysze - tup, tup, tup, tup i otwieraną szafke w kuchni Wstaje i ide, zapalam światło a tam Fif trzyma rączke od szafki w której są kubki i na śpiąco "ja chce swoje ulubione kakałko" no masakra Ale jakoś wystarczyła w końcu ta herbatka i zasnął no i ja też. Ajjj i teraz taka właśnie typowa niedziela, że nic sie nie chce nawet.
Mam nadzieje, że u Was lepiej dzisiaj
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
mefiana Ja nie mogę się doczekać aż mój brzuszek będzie tak falował
Co do słońca i mieszkania w blokach to coś o tym wiem... Grzeje nieźle ledwo idzie wytrzymać. Teraz mamy mieszkanie w kamienicy (dopiero będziemy remontować bo jeszcze mieszkamy z rodzicami mojego) i mamy mieszkanie na poddaszu... ukrop niesamowity Słodkiego masz syncia Mi teraz w ciąży strasznie serduszko zmiękło
moofka Ja pierwszy termin miałam na 26 grudnia Zobaczymy kiedy nasze maleństwo się zdecyduje wyjść
Gosica Ty poszukujesz prezentu na 40 rocznice ślubu rodziców, a ja na 40 urodziny mojej chrzestnej I również nie mam pojęcia co kupić...
Miłego dnia dziewczynki!
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
monisia100100 - piękna córeczka!
Mój mąż doprowadził mnie dziś do łez. Dowiedział się, że dziecko już słyszy Poprosił, żebym się położyła, odsłonił mi brzuch, postawił na nim cymbałki (lekkie, uff!) i zaczął grać. Nie uwierzycie, ale mała, która od rana smacznie spała, zaczęła się ruszać. Nie wiem czemu, ale czułam, że jej również sprawiało to przyjemność
Pozdrowienia niedzielne!!!
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja sie na firmach wózków kompletnie nie znam....więc dla mnie przy wyborze wózka było najważniejsze jak sie prowadzi i czy ma fajne amortyzatory zeby mozna było dzidzie bujac....hehe ja wybrałam kolor żółty....ale w rzeczywistości kolor jest ładniejszy niż na zdjęciach...mam nadzieje ze sie sprawdzi inne zakupy tez zrobilam to jak znajdę czas porobie fotki i pośle na pocztę..
Brukselka... Hehe fajny miał pomysł twój M .....ja bym chyba sama na to nie wpadła....to bardzo miłe
Monisia100100... Życzę poprawy nastroju....a córcia śliczna
Whiteblackberry.....mamy podobny czas ciazy...i takze z niecierpliwością czekam na pierwsze ruchy dzidzi....ale to musi być niesamowite....a czujesz juz jakieś bulki....czy zupełnie nic ? Bo mi sie czasem wieczorem wydaje ze cos mi sie tam przelewa...hehe ale moze mi sie to tylko wydaje hehe, mieszkanie na poddaszu...współczuje to faktycznie masz saune za darmo w takie upały....pij dużo wody
Mefiana....to widzę ze sie nie nudzisz w nocy hehe i jak tu odmówić dziecku kakao....ale dla jego zdrowia faktycznie lepsza herbatka.... Ja sie właśnie obawiam tego czy jak urodzi mi sie dzidzia to trochę złagodnieje....tzn. Chodzi mi o to ze nerwowa jestem i nie wiem czy bede miec dosyć cierpliwości do dziecka...ale mam nadzieje ze tak
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
asiula315 bardzo ładny ten wózeczek, rozglądałam się też już po sklepach ale tej firmy nigdzie u mnie nie widziałam, co tam jeszcze kupiłaś ładnego dla dzidziusia
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Asiula życzę Ci dużo cierpliwości przy maluszku. Czasami z rozrabiającym dzieckiem trzeba zrobić kila oddechów żeby emocje opadły..
UuU dziś dużo spacerów i brzuszek się odezwał i lekko napina... No nic idę spać bo wczoraj była ciężka noc bo faktycznie nieprzespane noce mocno obciążają organizm..