- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Witam nowe mamuśki....
Jutro wiecej cos naskrobie bo nie mam sił... Najpierw w pracy a potem u szwagierki na nowym mieszkaniu porządki.... Takze wykompalam sie i odpoczywam.... Padam.... I pozdrawiam oczywiście gorąco :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

W Polsce mieszkam w gorach i morze widywalam rzadko wiec teraz nie narzekam.
Milego wieczoru mamuski
- Agacior
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ogólnie jestem średnio zadowolona bo gin. miał dziś spore opóźnienie i jakoś tak szybko ta wizyta minęła a było to bad. połówkowe

Dorobiłyśmy się z Niusią anemii

A na dodatek jak wyszliśmy od gina to nasz samochód się zbuntował i postanowił, że nie odpali grrr. Pierwszy raz się to zdarzyło, okazało się że popsuł się całkowicie akumulator, o tak sobie

Goscica- rozumiem Cie w 100% Ja też nie mogę się doczekać kiedy mój M wróci z pracy a pracuje do 15 więc bym pewnie identycznie zareagowała jak Ty. Mam nadzieję, że chociaż weekendy ma wolne i Ci dotrzymuje towarzystwa.
- moni31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Agacior super, że z małą wszystko ok... A co do zwolnienia to ja od samego początku mam chodzace zwolnienie. moze się Twój lekarz pomylił? Pewnie się spieszył...
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
Agacior ja mam L4 chodzone

- Kaś_O
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moja dzidzia w końcu się ujawniła - będzie synuś. Tak strasznie się cieszę. Pół dnia dzis rozmawiałąm z dzieciątkiem, żeby się w końcu pokazało to mnie posłuchało:) oczywiście nie mogłam wytrzymać i pojechałam do smyka. Kupiłam taki komplecik body+ śpioszki. Jutro prześle zdjęcie na maila. Teraz zastanawiam się nad imieniem dla synusia...
A tak w ogóle u gin to wszystko ok, tylko dalej musze brać duphaston

Witamy nową mamusie!
a co do L4 to mi od samego początku wypisuje chodzone.
Ciotka, która pracuje w ZUSie, powiedziała, ze kobiety w ciąży raczej nie sprawdzają, przynajmneij ona sie z czymś takim nie spotkała.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosica tez bym byla niepocieszona....
Agacior wiesz co? mi wypisuje chodzone wogole dziwne może sie machnąl zadzw zapytaj czy to oznacza że masz leżeć a co do kontroli to raczej nie sprawdzają ale jak masz leżace kto wie?
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i dlatego uwielbiam swojego doktora zawsze ale to zawsze poświeca tyle czasu ile trzeba chodz by nie wiem jaka kolejka była....czasami wyjdzie i powie idzcie na kawe bo mam spore opoznienie

- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Upały nie dają nam zaznać ani chwili spokoju niestety

Dzisiaj słoneczko daje w palnik już od 6 rano. Kto to widział takie Afrykańskie klimaty w Polsce?
mała82 Również mam nadzieję, że nawet i po porodzie będzie nadal gwarno

Jak tam po wizycie?

mefiana Ja uwielbiam cukinie

Gosica Hahaha ja wczoraj się sfochałam na mojego, a później ubaw miał ze mnie po pachy, bo zapomniałam o co się obraziłam

A co do terminu i wywołania przez chodzenie po schodach... też mam kotłownie na dole i musze po schodach zapierdzielać

Kurde, ale kijowo ten szef wymyślił!

karbon U mnie to bardzo prawdopodobne zemdleć ze strachu

Asiula315 My się dopiero rozkręcamy z tymi wpisami

Marta82 Oj zazdroszcze, że macie tak blisko morze... ja nad morze bite 8 godzin jade

Agacior A jakieś witaminki, suplementy Ci przepisał lekarz na tą anemie czy cuś? Mam nadzieję, że szybko się z nią uporacie dziewczynki

anitka90 Gratuluje synka!

Kupiłam stetoskop na Alledrogo, właśnie mi przyszedł i będę podsłuchiwać moją Niunie

- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Zacznę od tego , że tak się wczoraj naczytalam o porodzie ,że aż mi się przyśnił

i powiem szczerze że nic strasznego

Mefiana Tak córeczka Oliwia tylko chyba bęzie przez ,,V,, ale jeszcze się zastanawiamy:)
mala82 Witaj z dnia na dzień nas przybywa super

Gosica Nie dziwie się że jesteś zła ja tez się wkurzam jak musze sama siedziec w domu bo wkoncu ilez mozna gadac tylko z kotem

Agacior ja też mam l4 już od 6tc i cały czas chodzone.
Anitka90 Gratulacje synusia:)
WhiteBlackberry Ja też uwielbiam jak moja kruszynka mnie kopie chociaz ostatnio prawie cały czas pecherz

Pozdrawiam i życzę miłego dnia
- Agacior
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dzięki za informacje. Ja postanowiłam zadzwonić dziś do niego i zapytać czy mam leżeć. Oczywiście, że nie muszę i mógł wypisać 2, wkurzył mnie następnym razem będę się upominała. Ech słyszałam od innych dziewczyn że ma jakieś swoje czasami humory i w końcu trafiłam na taki dzień ;/ Ale z wyjazdu nie rezygnuje mimo, że tam praktycznie każdy z naszej mieściny jeździ, najwyżej jak zwrócą mi uwagę w pracy udam głupa, że byłam przekonana, ze mam 2 i że położna musiała źle wypisać.
WhiteBlackberry- mam witaminki, magnez i żelazo. Trochę połykam, zacznę więcej jeść mięsa i mam nadzieję, że wyniki się poprawią. Ale na anemiczkę to ja nie wyglądam

Kristi- ja też już czasami chciałabym żeby było po i mieć kruszynkę w ramionach.

Pyskaaaaa- i taki każdy powinien być lekarz. Do tej pory też zawsze poświęcał dużo czasu i nie miałam zastrzeżeń. No nic mam nadzieję, że dalej będzie wypisywał mi chodzone.
Ech lecę zacznę się pomału możne pakować zanim się rozpłynę

- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

W nocy była spora burza u nas, ale co z tego jak teraz wszystko paruje i zaduch jeden wielki

Gosica- ja właśnie myśle, że to te upały, bo oprócz tego kataru nic innego mi nie dolega właściwie

Mała- trzymam kciuki za wizyte

Moni- mnie na razie zgaga omija, ale w pierwszej ciąży jak mnie męczyła to tylko rennie pomagało

Karbon- mała zaszalała chyba, postanowiła sobie poćwiczyć też a co

Marta- i tak milusio mieć morze tak blisko

Agacior- no to teraz wcinaj żelazo i wszystko będzie jak należy

Anitka- moje gratulacje

Kristi- to jeden poród już masz za sobą

Ide się czymś zająć może humor mi się poprawi, przyjaciółka leży w szpitalu, wywołują jej poród żelem jakimś i może temu takie samopoczucie moje. Aj
- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Rozmawialam dzisiaj z mama i ona rodzila 10 min mnie i 20 min z wywolaniem moja siostre tylko pozazdroscic:) Obym poszla po niej i tez tak miała:)
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Nerwa juz troche zdazyla przejsc, ale jeszcze dzis mnie szefu meza po raz kolejny zirytowal, bo Ł. dzis mial pracowac normalnie a tu nagle dzwoni ze szef kazal siedziec do 18. I nikogo nie interesuje ze mielismy jakies plany. Takie cos sie mowi wczesniej a nie w polowie dnia.Debil jeden
Agacior fajnie ze z Twoją Ksiezniczka wszystko wporzadku

A nad jeziorko jedz. "Co se bedziesz jak se mozesz"

anitka90 gratuluję synusia

WhiteBlacberry i po coz jezdzic do Afryki, jak Afryka przyjechala do nas

Z tymi schodami to beda trzy swiaty.I zlal tu z takim brzuchem nie widzac nic oprocz niego przed soba

Jest radocha z kopniakow

Kristi ja nawet kota nie mam bo jestem na ich siersc uczulona

Noc znow mialam nieprzespana. I to nie z powodu jakich bolączek tylko dzieki naszym cudownym panom drogowcom.Znow "buduja" tą autostrade i jezdza w cala dobe jak szaleni tymi kolosami.A ze mieszkam obok drogi to mam huk niesamowity. A pana wojta i calej reszty to nie intersuje ze kierowcy czuja sie jak krolowie drog i nawet nie zwalniaja z predkoscki na dolach ktore sami zrobili, ani to ze juz nam sciany zaczely pekac w domu od tego.Nikt sie nie stara zeby jedzili swoja droga serwisowa, bo ta nasza wiocha jest w nielasce u panstwa rzadzacych, wiec pozwalaja na wszystko.Ludzie zwykli sa jak zawsze na ostatnim miejscu.I badz tu spokojna.
Chociaz tyle ze jak mężu wroci to mamy jechac nad wode. Szkoda tylko ze to bedzie tak pozno, ale przynajmniej woda bedzie gorrraca za caly dzien

Milego popoludnia