- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Myślalam że tylko ja nie mogę wytrzymać wchodząc do sklepów dla maluszków ale widzę że nie jestem sama:) co prawda wózka jeszcze nie zakupiliśmy ale mamy juz swój na oku:) ale jeśli chodzi o ubranka to juz nie mogłam się powstrzymać i jak z siostrą weszlam do sklepu to nie mogła mnie z tamtąd wyciągnąć;p Ona też ma córeczkę więc wiekszość rzeczy będę miała od niej ale i tak dużo zamierzam sama kupić takie zakupy to sama przyjemność
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Witam nową mamusię
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
GOSIA82 Na ile zostajecie w Pl? Oby mężu wracał jak najszybciej Też nie lubie takich rozłąk
motylek270 Ooo Jaki fajny pomysł miał Twój z zabawą z dzidzią
A o pająkach to mi nawet nie mów
Gosica A jakoś wyższa na zdjęciach się wydajesz
A co do skurczy to niestety Ci nie pomogę Ja biorę witaminki Doppel Herz Activ MAMA
anitka90 Uuu to niefajnie macie z tym małym sąsiadem Widać mama już przywykła...
Kristi Witam nową mamusie
Marta82 Ten wózek też oglądaliśmy w sobote!
Ale my chyba zdecydujemy się na Maxi Cosi... strasznie nam się podobają W sumie mi strasznie podobają się takie retro wózki ale są za wysokie dla mnie
mefiana Ja też z każdym tygodniem czytam z moim newsy co tam u malutkiej słychać
Nie dziwie Ci się, że zrobiłaś się głodna przez reszte dziewczyn, bo ja tez zgłodniałam jak ciągle o smakołykach piszą i wysyłają zdjęcia! Tylko ochoty nam robią Ale mamy z malutką ochote na pizze i chyba sobie zamówie
A ja już powinnam być po pracy ale czekam na mojego i pojade do Rossmanna kupić dla naszej Stokrotki bajke i tatuś z mamusią będą czytać Kubusia Puchatka
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
cieszę się dziewczyny że was uspokoiłam.. Pamiętam jak kilka tygodni temu miałam takie bóle że z łóżka nie mogłam się podnieść i lekarka na wizycie dała mi niezły wykład właśnie o tych więzadłach i bólach.. Bo wtedy naprawdę sie zdenerwowałam szczególnie że w pierwszej ciąży żadne takie mi nie doskwierały.. Niestety bardzo szybko się można przeforsować. Ja robiłam ten tort a i tak ledwo żywa byłam..
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.. Sama robiłam i strasznie lubię.. mam nadzieje że kiedyś sie rozkręci to w większe zamówienia.. na dole pochwalę się kilkoma innymi pracami
fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-a...7890_482514291_n.jpg
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-a...8374_576053235_n.jpg
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-a...455_1637909757_n.jpg
och idę was doczytać..
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
WhiteB- kurde pizze to bym zjadła aj Dawno nie miałam przyjemności
Kas_O- super te torty Masz do tego ręke nie ma co
Siedze u babci, bo siostra z synkiem zawitała na pare dni (mieszka 25min spacerkiem od niej) bo tak to widzieć ją to rzadkość Jem i odpoczywam Poniedziałek jakoś zleci
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bo jak narazie to w ciąży nie mam ani jednego;/
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie moge sie na nie napatrzec. W rzeczywistoscie jest troche bardziej wyrazne.
Piekne to moje dziecko
WhiteBlackberry - mi tez sie bardzo podobaja wozki MaxiCosi ale tutaj niestety ich nie ma. Wybor byl sredni i te wozki ktore naprawde bardzo mi sie podobaja sa tutaj niedostepne. Z tego ktory kupilismy jestesmy zadowoleni.
- moni31
- Wylogowany
- gaworzenie
Kristi witaj, rozgość się
Mefiana nie wiem o co chodzi, ja dziś w nocy nie dość że się budziłam do toalety to chyba wypiłam z 0,5 litra wody... Jakoś mnie suszyło, goraco mi było, nie wygodnie... I to w sumie coraz częściej mam takie nocki...
A mnie dzis dopadły dolegliwosci pierwszego trymestru...wymioty, zawroty głowy.. ech czyżby do końca mnie miało męczyć
Kaś_O zdolniacha z Ciebie:) Ale ten z jajkami jest the best, nawet mężowi pokazałam:)
Marta82 fajnie, że mogłas zobaczyc buźke swojego dziecka... ja mam za niecałe 3 tyg usg 3/4 d i mam nadzieje że synuś nam się pokaże
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Cóż tam u Was słychać? U mnie od rana słonce daje popalić, jutro ponoć ma być 37 stopni Nie dam rady. Kupiliśmy wczoraj malutkiej bajke Kubusia Puchatka, tatuś wieczorem poczytał na dobranoc A ja bawiłam się wczoraj z moją małą Ciągle ją gilałam przez brzuszek, a ona kopała
Kaś_O WOW Suuuper te torty! Ten z różami baaardzo przypadł mi do gustu A jaki sisior!
Moja chrzestna jest cukiernikiem i ona jedyna w cukierni torty robi i zdobi Też jej się spodobały Twoje dzieła
mefiana Aj napaliłam się wczoraj na tą pizze jak dzik na żołędzie i nie zamówiliśmy Pojechaliśmy do moich dziadków bo babcia coś wspominała że leczo zrobi, ale okazało się, że dopiero dzisiaj robić będzie więc dziś jade na leczo Mniam! Aż ślinka mi cieknie
Kristi Pokaż się pokaż
Marta82 Śliczne zdjęcie, buziunia słodka
moni31 O! No prosze... mnie ostatnio też straszne zawroty głowy męczą i z rana mdłości też się zdarzały... ostatnio już mnie ciągło i myślałam, że już przy kibelku będę sie modlić, ale jednak obyło się bez... czyli nie jestem sama. A ciekawe czemu tak się dzieje... może przez te upały?
A tak w ogóle to dopiero dziś ogarnęłam, że to już połowa ciąży i że już bliżej niż dalej
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
przyszłam zameldować, że wczoraj miałam usg u lekarza u którego będę rodzić i na 99% będziemy mieć dziewczynkę za 3 tygodnie mam jeszcze przyjść żeby wykluczyć ten 1% nasza mała dama trzymała rączkę pod brodą i nóżkę na nóżkę miała założoną przy okazji potwierdziło się wszystko z usg połówkowego sprzed tygodnia i dzidzia jest zdrowa i ma wszystko tam gdzie trzeba
wybrałam już chyba szkołę rodzenia, do której będziemy chodzić. w tym tygodniu pewnie się zapiszemy.
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dostsosowalam sie do Waszych rad, tj. masaz nog, itd i uwaga - noc obyla sie bez skurczy. Oby tak dalej
WhiteBlackberry to tylko na zdjeciu tak wyglada ale w sumie i tak te moje 165cm to duzo bo jakos w moim otoczeniu duzo nizszych osob jest wiec nie odczuwam zebym byla jakas niewyrosnieta
Kaś_O torty fantastyczne
moofka super ze z córa wszystko ok. Tez planuje szkołe rodzenia, tyle ze moj Ł. raczej nie da rady ze mna chodzic bo praca taka
U mnie od rana tez upał niesamowity. Ciezko w tych dniach mi sie zyje Do tego w brzucholu cos kluje itd. Ten 20 tydzien jakos pechowy. Dobrze ze za tydz wizyta u gin. to sie dowiem czy wszystko ok.
A ja sie Was jeszcze chcialam poradzic. Wiem ze ten temat sie juz chyba przewinął ale nie pamietam juz co i jak. Wybieramy sie nad zalew i tak sobie mysle czy moglabym sie popluskac. Bo do tej pory to tylko nogi moczylam, z tego wzgledu ze boje sie co by mnie jakies syfstwo nie dopadlo. Niby tam woda badana, ale co o tym myslicie?
Milego dzionka
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
WhiteBlackberry-zostajemy w Polsce tak do 10 września,tak więc najdłuuuuższy urlop w moim życiu,a 12 września do pracy
Wczoraj moja siostra urodziła
Rano odszedł jej ten czop śluzowy i lekko pobolewał brzuch,gdy dostała skurczy i były co 10 minut to pojechała do szpitala(tak ok 20:30),o 23 odeszły wody dopiero,a urodziła o 23:30,szybko poszło.Synuś zdrowy
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Gosia gratuluję Ci ciociu będę pamiętać kiedy wyjeżdżasz bo 10 września mamy rocznicę ślubu
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja mam taką nadzieję, że moja żabka się dziś pokaże, bo wizyte mam o 14.30 więc się już doczekać nie mogę.
Kaś_O torty boskie! ten z różami prześliczny! jednak co talent to talent ... ja nawet z plasteliny nie jestem w stanie nic ulepić nie mówiąc już o pieczeniu
Marta82 Buźka śliczna!
Motylek270 i tutaj widać relaks a brzusio jak pięknie rośnie... mojego to prawie w ogóle nie widać. Zamierzałam wysłać fotke brzuszka na maila ale za bardzo nie ma się czym pochwalić. Nie wiem czemu mi nie chce rosnąć... a na wadze ciągle przybywa... ech te dzieciaczki...