- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj byliśmy w domu przed 21 Woda była super, dzieciaki oczywiście by z wody nie wychodziły w ogóle
Dziękuje dziewczynki za pochwalenie fryzurki Ja co prawda zawsze chciałam mieć długie włosy i nawet miałam, ale u mnie problem polega na tym, że mam bardzo cienkie kłaczki i na dłuższą mete nie wyglądam korzystnie, mimo że mi się marzą
Motylek- ja o niskim łożysku za wiele nie wiem, ale to może mieć coś wspólnego z przodującym. Miałam ponoć takie w pierwszej ciąży i przez tydzień oszczędzania się wróciło do normy. U mnie powodem być może był wysiłek fizyczny, ale moge się mylić. Ładniutkie zaokrąglenie
Gosica- z porodem na pewno wszystko będzie jak trzeba, tzn z organizacja dojazdu itp. Teraz to pewnie ciężko ogarnąć umysłem, ale im bliżej tym się wszystko wyklaruje Wózek elegancki, kolorek tak samo, podoba mi się, choć jestem fanką 4 kółek jeśli chodzi o takie pojazdy
Jeta- wypoczywaj
WhiteB- im bliżej przeprowadzki tym może być mniej znośnie coś mi się wydaje. Wytrwałości
Asiula- dobrze, że z mężem to taka diagnoza a nie inna Kurde, to z tym serduszkiem alarm podnieśli, na szczeście kruszynka ma się dobrze
Marta M- Ale piłeczka Ci rośnie fajna
Ide coś sprzątnąć może choć z chęcią bym nawet palcem nie kiwnęła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
Witam sie z Wami wieczorowa pora
U nas wszystko dobrze chociaz upaly odbieraja energie.
W piatek mielismy USG polowkowe i nasz maly wircipietka tak sie ruszal ze lekarz mnie mogl go dokladnie zbadac tak wiec w poniedzialek bedziemy konczycbo wczoraj lekarz sie spieszyl do szpitala na porod. Z maluszkiem wszytko jest dobrze i rosnie bardzo szybko. Wazy juz 508 gram gdzie 2 tygodnie temu wazyl tylko niecale 300 gram. Lekarz powiedzial ze duzy i aktywny z niego chlopiec.
Milismy tez okazje zobaczyc jego buzke w 3d. super
Moj maz od razu stwierdzil ze maly jest do niego podobny. )))))) Zobaczymy w grudniu
Moni31 - ja USG polowkowe i to w 12 tygodniu ciazy tez mialam robione u innego lekarza. Lekarz u ktorego bylam jest w tym wykwalifikowany. Tak mi sie wydaje bo na jego wizytowce jest to nawet zaznaczone ze sie zajmuje diagnostyka USG. Moim zdaniem to nawet dobrze ze inny lekarz tez moze spojrzec na nasze maluchy.
A co do zatkanego nosa to tez mam z tym problem i wydaje mi sie przez to nie moge normalnie oddychac.
AAAAAAAA i zapomnialabym dodac ze wczoraj zakupilismy tez wozek Ten sam o ktorym pisalam wczesniej - Graco Evo. Maz zadowolony bardzo z nowej bryki dla synusia, ja tez.
Zycze Wam milej niedzieli
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jutro postaram się Was nadrobić i coś skrobnąć więcej...
Dzisiaj jak to w reguły bywa - pracuję jestem właśnie na weselu i patrzę ja goście pląsają po parkiecie
Miłej soboty
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Pozdrawiam wieczorowo...
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas pochwal sie tortem
a my dzis nad woda pobylismy troche pote, pijechalismy do rodzicow na obiadek dzien zaliczam do udanuch
potem postaram wrzucic cos na maila
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Od jakiegoś czasu codziennie bolą mnie plecy.... Nie moge zbytnio długo siedzieć, po jakimś czasie w każdej pozycji mi nie wygodnie.... Tez tak macie ? A tak pozatym wydaje mi sie ze czuje jak dzidzia do mnie puka czekam na mocniejsze kopniaczki
Kas o..... Nie rób smaka tym tortem... Zjadlabym.... A jaka masa ?
Pozdrawiam....buziaki
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Asiula ja jak popracuje trochę: sprzątanie, stanie w miejscu to bolą mnie plecy.Od siedzenia jeszcze nie. Ostatnio staram się wiele leżeć, szczególnie jak gorąco, ale leżenie na lewym boku mnie męczy, więc wolę siedzieć.
Od wczoraj pobolewa mnie, a właściwie kłuje mnie w macicy. No i znów strach co to może być...Ma któraś z Was tak? Zdarza mi się to podczas chodzenia, jak wstaje, siadam, a nawet siedzę. Tak sobie myślę że być może to maleństwo gdzieś się wierci mi uciska na jakieś nerwy. Mąż pojechał do domu, a ja zostałam u rodziców. Cały tydzień ma być upalny, a jakoś ciężko znoszę te upały i powiem Wam ze właściwie jem regularnie posiłki, a czuję się jak słonica. Z dnia na dzień kilogramów mi przybywa. Cieszę się ale i boję, żeby nie było że w końcu przewyższy normę. Brzuszek też ładnie rośnie, co mnie ogromnie cieszy. Napiszcie coś o tym kłuciu...
Jakaś zmęczona jestem, chyba o 21 zasnę.
Dobranoc
- moni31
- Wylogowany
- gaworzenie
Witam po weekendzie
motylek mnie ostatnio tez pobolewa podbrzusze, ale to chyba normalne.. Własnie jak wstaje, idę...
Chowam się przed upałami, na szczęście dziś było chłodniej... Byłam u kuzynki i jej 5- letniej córeczki... i stwierdziłam , że ciąża sprawiła że nie mam cierpliwości ... halas mnie drażni, jak mała nawijała ciągle to tez miałam dość, szybko się zmączyłam... Mam nadzieje ze do porodu mi przejdzie
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
W koncu sie dorwalam do neta, bo jak maz zaczal wgrywac programy, tak system w kompie szlag trafil
Jeta milego wyjazdu
WhiteBlackberry Oj tam od razu panikę A tescia nie ma co zazdroscic. Są ludzie i parapety.
Mefina Pierwsza ciaza, to nie wiadomo czego sie spodziewac i czlowiek mysli i gnębi sie jak to bedzie Co do wozka to mial byc 4kołowy, ale wyszlo jak wyszlo Ten nagle wpadl w oko i tyle z planow
Juz odwiezlismy mamusie do domu, fajnie zlecialy te 3 dni razem. Wczoraj krolowalysmy w kuchni. Narobilysmy tyle zarcia co mala restauracja i do tego dwa placuszki- mmmm pyszota Lodówke mam zapchana do granic mozliwosci Dzis rodzinny grill i tak zlecialo. Weeekend i po weekendzie.Mały fika ostatnio w brzuszku jak szalony. I cholercia chcialam dzis ubrac sukienke elegancka, a tu niespodzianka juz ledwo wcisnelam sie w nia i zrezygnowalam. kurdeee rosnie wszystko ze hej, brzuchol najbardziej A apetyt ostatnio niesamowity. Bedzie mnie Ł. woził na tym wózku widłowym jak nic Echhh zycie
A teraz trzeba nynac
Dobranoc
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Motylek kłuciem się przejmuj. to się rozciągają więzadła czy coś takiego z tego co mi lekarz mówił, więc wszystko pod kontrolą.
Mefiana śliczna fryzurka!
Dziś mój bobas chyba sobie wolne wziął, bo jak codziennie tak fikał to dziś może z 5 kopniaczków było i to na tyle.
Wczoraj byłam z moim mężulkiem na rynku w Krakowie, gorąco, że masakra... o 21 było jeszcze 31 stopni. Oczywiście kfc zaliczone tak ten twisterek chodził za mną, a jak go zjadłam to czułam się jakby mnie ktoś napompował
Dziś niedziela bardzo leniwa i w sumie pół dnia przespałam i dalej mi się chce spać.
Miłej nocki :*
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masa czekoladowa a sprobuje moze maila wyslac zaraz
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie miałam nawet czasu napisać cokolwiek... w sobote byliśmy na 25-leciu ślubu wujka i cioci, było super, impreza się udała, brzuszek zmacany przez ciotki haha, komary nas pogryzły jak nie wiem. Zanim pojechaliśmy to jeszcze znowu nerka mnie złapała, z bólu aż płakałam, mój chciał mnie zawieźć do szpitala ale się nie dałam. Zaś w niedziele jak co tydzień odwiedzanie wszystkich babć, prababć, pradziadków, ciotek itd.
Dostaliśmy wczoraj od kuzynki mojego podgrzewacz do butelek (fotke wyśle na maila)
A dziś już siedzę w pracy, ukrop niesamowity...roztapiam się po prostu! A to dopiero 8 rano.
Asiula315 Mam nadzieje, że z mężem, Tobą i dzidziusiem będzie wszystko ok Chwile grozy przeżyłaś! Też tak mam z humorkami... raz uśmiech że aż miło, a za chwile ponurak i wszystko wkurza. Przyjdą lepsze dni! Oj staram się nie denerwować, ale nie da się
mefiana No kochana chyba masz racje
Marta82 Wow, już duży synciu Pokazuj bryke dla małego!
Nutka Pracowity weekend
motylek270 A mnie zaś boli brzuszek jak za dużo chodze
moni31 Powiem Ci, że nie jesteś sama U nas jest 2 dzieci (11l , 13l) i wysiedzieć w domu nie mogę bo ciągle krzyk. Zakleiłabym ich plastrem najchętniej!
Gosica Śliczny wózeczek, jeden z moich ulubionych kolorków Sama się zastanawiam nad takim kolorkiem A jak się prowadzi? My oglądaliśmy w sobote wózki i kurcze jestem strasznie do nich mała (165cm) i dosyć dziwnie wyglądam
Kaś_O A ja się zastanawiałam cóż mi jest jak promienieje na plecki i pachwiny... a to jednak wiązadła. No prosze Dzięki
Ah i muszę się pochwalić Moja malutka wczoraj tak kopła, że ja poczułam, bylo czuć jak rękę się przyłożyło i było nawet widać! Ale tatuś nie zdążył przyłożyć ręki , a ja aż się popłakałam ze szczęścia