- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1

Moni31 - dziewczyny już Cię uspokoiły

Ja powoli sobie sprzątam. Jutro wyjazd, po powrocie w piątek wizyta, a w sobotę wesele. Więc by miło było wrócić do domu, trochę doprowadzam go do stanu użyteczności.
Pozdrawiam!
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

a u mnie dziś znów gorąco...
miłego weekendu

- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

I ogólnie w lecie od razu mokrą mam głowe

Dziewczyny ale się rozpisałyśmy o tym porodzie

Trzeba się powoli przygotować psychicznie

Ja się okropnie boje, bo miałam bardzo bolesne miesiączki. Do tego stopnia, że aż mdlałam z bólu i pogotowie było wzywane, 2 zastrzyki w dupsko i dopiero wtedy po 2 godz. przechodziło... Więc nie mam pojęcia jak zniose ból porodowy, skurcze... tragedia.
Ja sobie dzisiaj przy autku pogrzebałam

Nie wiem czy Wy też tak macie ale ja się strasznie nie wysypiam

- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Mefiana piękna fryzurka

Moofka milutki brzusio!!!
Gosica ładny wózeczek, a jak się prowadzi? Powiedz jak sprawdza się jedno koło na przodzie?
Dziewczyny a co wiecie na temat szyjki macicy. Na pierwszym usg wyszło mi, ze jest zamknięta- no i to dobry znak. Koleżanka robiła usg i jej wyszło nisko ułożone łóżysko, odpoczywała sporo i sie podniosło. Powiedzcie mi jak to jest: czy może się w trakcie ciąży łożysko obniżać? No i czy wasi lekarze cos na ten temat mówią?
Ciężki jakiś dzis ten dzień. Głowa mnie boli, w szyi kręgi. I podobnie jak Ty WhiteB chodzę niewyspana, z workami pod oczami...
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martus tak jak dziewczyny piszą Nutce wyślij dane do tabelki a aktualna na mailu :*
WhiteB tez miałam takie miesiączki po ciązy wcale nic sie nie zmieniło dalej były bolesne chodz słyszałam takie opinie że mniej będzie bolało a tu dooopa

Gosica fajny kolorek wózeczka

matkoooo ktos smaży jakaś śmierdząca rybę fuuuj

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Widze ze nie tylko ja mam obawy co do porodu, drogi do szpitala itd. :)A juz myslalam ze tylko mi sie panika wlancza na sama mysl

Podeslalam na maila zdjecia wozka

Mefina fryz pierwsza klasa

WhiteBlackberry o kurcze z tym okresem to mialas przezycia. Tez mialam bolesne, ale konska dawka dwoch tabletek typu forte pomagala na pare godzin.Kurde no jakos musimy urodzic. Chciałabym zeby kobiety rodzily a bol odczuwał facet

Dam w lape lekarce co by w karcie wpisala ze znieczulenie trza(bo jak dopiero w szpitalu poprosze to pewnie anestezjologa nie bedzie) bo bez sobie nie wyobrazam.
O wysypianiu sie to juz zapominam jak to smakuje

Motylek270 z pierwszych obesrwacji to prowadzi sie fajnie. Koło tez ok myslalam ze moga byc z nim problemy przy jezdzie ale na razie dobrze jest.
Ja od rana pucowalam domek, lsni az milo. Przy okzaji nie obylo sie bez wpadki, bo zachaczylam noga o wiadro z mopem i oczywiscie zawatrosc wylalam. Niech zyje zgrabność

Ł. wroci z roboty, zezre obiada, i ogien po rodzicielke

Milego popoludnia Mamuski

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

ja właśnie usmażyłam górę naleśników i już się cieszyłam że mąż niedługo wróci a on napisał, że zostaje dłużej.... ludzie pobrali urlopy a ci co zostali nie wyrabiają na zakrętach

motylek mi ginek na każdej wizycie sprawdza szyjkę czy zamknięta, wiem że jak się skraca to trzeba uważać. łożysko to wiem że mam na przedniej ścianie, tak mam zapisane po ostatnim usg. i tyle w tym temacie wiem

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.

Ja wręcz przeciwnie - w dzieciństwie długaśne włosy, teraz krótkie. I bardzo mi z nimi wygodnie

Dziewczyny, żegnam się z Wami na prawie tydzień. Wyjeżdżamy jutro, ale pewnie nie będę miała czasu by napisać - bo pewnie zajrzę

Piszcie, będę nadrabiać po powrocie!
Pozdrawiam i do napisania!!!
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kaś_O
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Mi tez zawsze sprawdza szyjke, długość i czy zamknięta.. Lozysko bodajrze tez na przedniej mam.. Ale jak co i w ogole to nie jestem pewna..
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mefiana Jak tam wypad na basen?

motylek270 O jeny... ja już bym była łzami zalana

Pyśkaaaa Też tak słyszałam i też wiele moich znajomych mówi, że to za przeproszeniem gówno prawda

Gosica Rozsiałyśmy panike haha

jeta Udanego wyjazdu!

Kaś_O Moja lekarka też zawsze mi sprawdza szyjke

- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja od rana jakaś markotna.... Humor nie dopisuje... Sama nie wiem dlaczego.... Po nocach raczej tez kiepsko sypiam... Tyle sie ostatnio dzieje ze o porodzie nawet nie mysle... Moze przyjdą niedługo lepsze dni.....
Mefiana.. Fajny fryz...odrazu lżej na głowie... Mnie ostatnio tez strasznie moje denerwują juz są za długie... Ale aż tak ich napewno nie skróce.... Bo raz sie szarplam na całkiem krótkie i to była masakra hehe....
WhiteBlacbberry... współczuje teścia... I życzę aby jak najszybciej udało wam sie pójść na swoje, ale jak cos do ciebie gada wpuszczaj prawym a wypuszczaj lewym uchem.... Staraj sie nie denerwować...

Motylek270... Na temat szyjki to sie nie wypowiem bo w sumie moja gin Nic mi o tym nie mówiła aż spytam na następnej wizycie... A cco do lozyska to mówiła ze ładnie wyglada i jest dorze umiejscowione.... Więc chyba nie ma sie czym martwić...
Gosica....fajny wozeczek... Wyglada na zgrabny...i na pewno sie go fajnie prowadzi... Ja jak kupiłam wozeczek to tez miałam taki zaciesz ze szok... Ale to chyba normalne.... Juz widzę jak sie będziemy fajnie z nimi prezentować

Jeta....udanego wypoczynku....

Pozdrawiam wszystkich gorąco....buziaki...