- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiula dziś to już sprzątanie dało mi trochę w kość, ale prawie całą sypialnie i salon mam ogarnięty (jeszcze tylko okna zostały do mycia i firny powiesić). Jak sobie pomyśle, że mój mężuś miałby to robić zamiast mnie to dostaje większego powera do sprzątania
Super, że z Twoim mężulkiem wszystko dobrze. Teraz musi mieć siły, żeby się Wami zaopiekować
WhiteB to super, że pojazd już jest
motylek to teraz Ty następna? trzymam kciuki! :* jak na Ciebie ta piłka tak zadziałała to ja też zacznę skakać, może szybciej Kamilek opuści swoje lokum
Gosica powraca do sił biedny męzulek
Winka to on się później będzie stresował, żeby wszystko zdążyć przygotować na nasz powrót ze szpitala, może wtedy się chłopina nauczy, że nie zostawia się wszystkiego na ostatnią chwilę
Kristi a Ty pisz nam tu jak się czujesz jednak nie doczekałaś do naszego miesiąca
Dziś mój Kamilek to mnie nastraszył. Powyginałam się przy tym sprzątaniu, podźwigałam trochę i ten mi się nie ruszał, tak się wystraszyłam, ale kiedy już usiadłam to teraz mi się odpłaca tym, że go tak kołysałam i tak mi skacze po brzuchu, że szok. ale na szczęście już jest niżej to moje żebra mam nadzieję, że zostaną już w całości
a tak w ogóle to nasza moofka ma dziś urodzinki! Wszystkiego najlepszego moofka!!!
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
aż się popłakałam jak obejrzałam filmik na facebooku, i hormony i tak to wszystko szybko poszło i terminy mamy podobne
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ech u nas ciągle cisza, nic się nie dzieje
monisia100100- też byłam załamana tak samo jak Ty, wczoraj takie mnie nerwy dopadły, że płakałam za chwilę się śmiałam a potem znowu ryczałam ech. Termin mam na poniedziałek ale nic się nie dziej Ponoć teraz bardzo dużo dziewczyn rodzi po terminie ech Wczoraj na szkole rodzenia dostałam super receptę na przyśpieszenie skurczy a mianowicie dużo seksu Chyba z acznę ostro działać z mężem, żeby malutka urodziła się bez ingerencji zewnętrznych.
Mała82- u mojej koleżanki synek w ostatnim tygodniu jak dobrze pamiętam się odwrócił, miała mieć CC a tu wyszedł naturalny poród. Także głowa do góry nadzieja jeszcze jest
Kristi - gratuluję słodkiej Martynki przecudowna jest, tez mi się łezka w oku zakręciła
moofka- dużo słodyczy Agacior Ci życzy No i cierpliwości
Ech dziewczyny JA CHCE JUŻ URODZIĆ !!!!!!!!!!!!
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
anitka pewnie przez to, te standardowe badania już są bolesne, ale i tak ten masaż to oby był tego warty i przyniósł jakiś rezultat, bo jak nie to łep lekarzyna ma urwany jak się zobaczymy
mała82/ winka nawet przez myśl mi nie przeszło że może tak zrobić bez mojej wiedzy i zgody, więc na lajcie sobie zasiadłam, a tam niespodzianka.No ale już mi na niego złość przeszła więc teraz tylko czekać. Choć nic się nie zapowiada narazie
agacior
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Teraz tylko czekaj
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Dziekuje za zyczenia, ale ja niestety swietuje urodziny w szpitalu :/ wczoraj dostalam strasznych boli plecow i ucisku w klatce a jak doszly do tego mroczki przed oczami to wystartowalismy z mężem na IP. Dostalam w sumie 6 kroplowek i zastrzyk ale nic nie pomagalo i w rezultacie całą noc nie spalam.... Z bolu to lazilam po scianach.... Dzisiaj jest juz lepiej, zostaje do pon na obserwacji. Rozwarcie mam na 1 palec, skurczy brak.
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
oj chyba jednak nie... trzymaj się tam i obyś się lepiej poczuła szybko
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i obyś szczęśliwie, szybko i bezboleśnie urodziła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- piranetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kuba:) nasze największe szczęście!
moofka wszystkiego najlepszego i obyś już niedługo mogła przytulić swoje maleństwo
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
KRISTI GRATULACJE !!!
Moofka wszystkiego co najlepsze I Kochana trzymaj sie tam
A mnie chyba najjasniejszy szlag trafi.Juz mi sie humor poprawial juz bylo ok,to musialo sie zjebac.Mój mezus dostal grafik na grudzien.Jego szef jest pojebany...Nie dosc ze ani dnia wolnego,to jeszcze przedluzyl mu prace o godzine czyli bedzie tam spedzal 10 h.dziennie plus 7 h. w soboty ...Wolne ma tylko swieta i nawet w wigilie ma isc do roboty.Kuzwaaaa ciekawe kto mu w tej zapyzialej wsi przyjdzie kupowac agd o godz 18 ze juz o tej wigili nie wspomne.Przyjał mu drugą osobę ale ciul z tego,jak zero korzysci moj Ł.z tego ma.Zapowiedzialam Ł. ze ma sie postawic teraz bo to juz szczyt wszystkiego,poza tym ja moge w kazdej chwili zaczc rodzic i bede go potrzebowac.Wrrrrrr normalnie jestem tak zła szok.
Sorki ze znowu sie zale ale dobilo mnie to totalnie