BezpiecznaCiaza112023

Grudnióweczki 2013 :)

11 lata 3 tygodni temu #799494 przez mała82
monisia100100 no kurde, to mówiłaś mu żeby poczekać a on i tak pogrzebał, co za ludzie? Moja lekarka na każdej wizycie jest bardzo delikatna. To moja pierwsza kobitka ginekolog i jestem bardzo z niej zadowolona. Znalazłam ja po opiniach na necie jak zaszłam w ciążę i pewnie już u niej zostanę na dłużej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #799604 przez anitka90
Kristi rozpakowana :) GRATULACJE!

11 lata 3 tygodni temu #799609 przez anitka90
monisia powiem CI, że jak nigdy mnie nie bolało jak mnie lekarz badał, tak ostatnio naprawdę zabolało, może to też dlatego, że szyjka jest skrócona. Trzymaj się tam do poniedziałku!

Asiula
dziś to już sprzątanie dało mi trochę w kość, ale prawie całą sypialnie i salon mam ogarnięty (jeszcze tylko okna zostały do mycia i firny powiesić). Jak sobie pomyśle, że mój mężuś miałby to robić zamiast mnie to dostaje większego powera do sprzątania :)
Super, że z Twoim mężulkiem wszystko dobrze. Teraz musi mieć siły, żeby się Wami zaopiekować :)

WhiteB to super, że pojazd już jest :)

motylek to teraz Ty następna? :) trzymam kciuki! :* jak na Ciebie ta piłka tak zadziałała to ja też zacznę skakać, może szybciej Kamilek opuści swoje lokum :)

Gosica
powraca do sił :) biedny męzulek :)

Winka
to on się później będzie stresował, żeby wszystko zdążyć przygotować na nasz powrót ze szpitala, może wtedy się chłopina nauczy, że nie zostawia się wszystkiego na ostatnią chwilę :)

Kristi
a Ty pisz nam tu jak się czujesz :) jednak nie doczekałaś do naszego miesiąca :)

Dziś mój Kamilek to mnie nastraszył. Powyginałam się przy tym sprzątaniu, podźwigałam trochę i ten mi się nie ruszał, tak się wystraszyłam, ale kiedy już usiadłam to teraz mi się odpłaca tym, że go tak kołysałam i tak mi skacze po brzuchu, że szok. ale na szczęście już jest niżej to moje żebra mam nadzieję, że zostaną już w całości :)

a tak w ogóle to nasza moofka ma dziś urodzinki! Wszystkiego najlepszego moofka!!!

11 lata 3 tygodni temu #799610 przez Winka_
Kristi Kochana Gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :cheer:

aż się popłakałam jak obejrzałam filmik na facebooku, i hormony i tak to wszystko szybko poszło i terminy mamy podobne :cheer:

11 lata 3 tygodni temu #799612 przez Agacior
Hej dziewczynki.

Ech u nas ciągle cisza, nic się nie dzieje :(

monisia100100- też byłam załamana tak samo jak Ty, wczoraj takie mnie nerwy dopadły, że płakałam za chwilę się śmiałam a potem znowu ryczałam ech. Termin mam na poniedziałek ale nic się nie dziej :( Ponoć teraz bardzo dużo dziewczyn rodzi po terminie ech :dry: Wczoraj na szkole rodzenia dostałam super receptę na przyśpieszenie skurczy a mianowicie dużo seksu :laugh: Chyba z acznę ostro działać z mężem, żeby malutka urodziła się bez ingerencji zewnętrznych. :)

Mała82- u mojej koleżanki synek w ostatnim tygodniu jak dobrze pamiętam się odwrócił, miała mieć CC a tu wyszedł naturalny poród. Także głowa do góry nadzieja jeszcze jest ;)

Kristi - gratuluję słodkiej Martynki przecudowna jest, tez mi się łezka w oku zakręciła :)

moofka- dużo słodyczy Agacior Ci życzy :silly: No i cierpliwości :kiss:

Ech dziewczyny JA CHCE JUŻ URODZIĆ !!!!!!!!!!!! :P

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799613 przez monisia100100
Kristi GRATULUJĘ :kiss:

anitka pewnie przez to, te standardowe badania już są bolesne, ale i tak ten masaż to oby był tego warty i przyniósł jakiś rezultat, bo jak nie to łep lekarzyna ma urwany jak się zobaczymy :lol:

mała82/ winka nawet przez myśl mi nie przeszło że może tak zrobić bez mojej wiedzy i zgody, więc na lajcie sobie zasiadłam, a tam niespodzianka.No ale już mi na niego złość przeszła więc teraz tylko czekać. Choć nic się nie zapowiada narazie

agacior
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #799620 przez anitka90
monisia a on nie chciał Cię stresować :) Ja wczoraj mówie do mojego męża, że jestem okropnie ciekawa co mi lekarz powie na wizycie we wtorek, a ten na to, że i tak spławi mnie spokojem :) tacy niektórzy lekarze właśnie są. Mój jak wie, że jest coś niedobrego to wtedy powie a tak to milczy jak grób i co takiemu zrobić :)
Teraz tylko czekaj :)

11 lata 3 tygodni temu #799624 przez paulainka
a ja sie zapisalam na prywatna wizyte do polskiego ginekologa, ide dla swietego spokoju, bo martwie sie troche, bo mam troche zielonkawa wydzieline czasami, raz jest zolta a raz lekko zielona, pewnie jakas bakteria ;/ i nie chce zeby Maluszek przez to sie przeciskal ...

11 lata 3 tygodni temu #799625 przez anitka90
paulainka i masz rację. Po co się denerwować jak zawsze można sprawdzić tak po naszemu :)

11 lata 3 tygodni temu #799629 przez moofka
Hej dziewczyny, wyczytalam ze Kristi juz z malenstwem jest wiec gratulacje :)

Dziekuje za zyczenia, ale ja niestety swietuje urodziny w szpitalu :/ wczoraj dostalam strasznych boli plecow i ucisku w klatce a jak doszly do tego mroczki przed oczami to wystartowalismy z mężem na IP. Dostalam w sumie 6 kroplowek i zastrzyk ale nic nie pomagalo i w rezultacie całą noc nie spalam.... Z bolu to lazilam po scianach.... Dzisiaj jest juz lepiej, zostaje do pon na obserwacji. Rozwarcie mam na 1 palec, skurczy brak.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799632 przez Winka_
acha, to już wiadomo gdzie moofka się podziewa:P imprezuje pewnie na całego :P
oj chyba jednak nie... :huh: trzymaj się tam i obyś się lepiej poczuła szybko

Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i obyś szczęśliwie, szybko i bezboleśnie urodziła :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799636 przez anitka90
moofka trzymaj się tam! to urodziny pięknie świętujesz ...

11 lata 3 tygodni temu #799640 przez Asiula315
Kristi gratulacje.... :)
Moofka... Spełnienia marzeń i jak najmniejszego bólu życzę...trzymaj sie :)

11 lata 3 tygodni temu #799643 przez piranetka
Kristi jeszcze raz gratulacje!!! Martynka jest cudowna :kiss:

moofka wszystkiego najlepszego :) i obyś już niedługo mogła przytulić swoje maleństwo :)

11 lata 3 tygodni temu #799646 przez Gosica
No proszę co ja tu wyczytuję,kolejna grudnioweczka sie wypakowala ciut wczesniej :)

KRISTI GRATULACJE !!! :kiss:

Moofka wszystkiego co najlepsze :kiss: I Kochana trzymaj sie tam :kiss:

A mnie chyba najjasniejszy szlag trafi.Juz mi sie humor poprawial juz bylo ok,to musialo sie zjebac.Mój mezus dostal grafik na grudzien.Jego szef jest pojebany...Nie dosc ze ani dnia wolnego,to jeszcze przedluzyl mu prace o godzine czyli bedzie tam spedzal 10 h.dziennie plus 7 h. w soboty ...Wolne ma tylko swieta i nawet w wigilie ma isc do roboty.Kuzwaaaa ciekawe kto mu w tej zapyzialej wsi przyjdzie kupowac agd o godz 18 ze juz o tej wigili nie wspomne.Przyjał mu drugą osobę ale ciul z tego,jak zero korzysci moj Ł.z tego ma.Zapowiedzialam Ł. ze ma sie postawic teraz bo to juz szczyt wszystkiego,poza tym ja moge w kazdej chwili zaczc rodzic i bede go potrzebowac.Wrrrrrr normalnie jestem tak zła szok.
Sorki ze znowu sie zale ale dobilo mnie to totalnie :(

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka