- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

O tym że Szymon będzie dość duży to ja wiedziałam bo jak pisałam moja gin 2 tygodnie przed porodem mi robiła usg i wtedy było już z tego co pamiętam 3600g.W szpitalu też nie wina aparatu,tylko tej co mnie przyjmowała,jak by jej się chciało poświęcić czas na ustawienie usg to by się obeszło bez dwóch dni mordęgi.Ale było minęło,na następny raz będę bardziej wymagająca

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71

Jeta, Mała Tymek uwielbia jazdę na rowerze, strasznie się jara. A od samego rana, jak się tylko budzi to woła "ka, ka" ,czyli, że chce kask i juz chce jechać

Jeta a na co dzisiaj był szczepiony? Rany, kiedy te szczepienia się skończą, ja strasznie tego nie lubię...
A my dziś poszaleliśmy i kupiliśmy samochód - 7 osobowy

A, i Tymek okazało się uwielbia szczawiową

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1

Nefri - dziś miał czwartą dawkę szczepionki przeciw błonicy, tężcowi i krztuścowi.
O taka duża fura? Czyli na dwójce nie kończycie?

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W ogóle powiem Wam, że mamy jakiś dobry rok - sprzedaliśmy mieszkanie, zaszłam w ciążę, kupiliśmy nową (oczywiście używaną furę), ale z pewnego źródła w świetnym stanie i tego samego dnia, czyli dzisiaj, przyjechał pierwszy kupiec do naszej starej fury i od razu ją kupił

- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Jeta na szczęście z tego co mi wiadomo szczepienia powoli sie kończą. My bylismy 9 grudnia na ostatnim i kolejne jak Kuba b edzie mieć 5 lat

Ehhh... co do wyjazdy do Kazimierza... to już mamy ustalone.... Niestety Październik. Teraz nam niestety nie uda się wyrwać bo mi przybywa imprez no i pojawiają sie zamówienia na sesje. W lipcu przyjezdzają moi rodzice prawie na cały miesiac (weselicho brata), sierpien i wrzesien mam zapchany co weekend imprezami, więc zostaje październik. Ale z własnego doswiadczenia wiem ze i pazdziernik potrafi być piekny

Gosica obie wiedziałysmy że nasze maluchy beda duże.... tylko nikt sie pewnie nie spodziewał ze az tak ;P No ale jak to moja mama powiedziała

Gdyby nie to że miałam akurat kiepski dzień (dzień wcześniej impreze prowadziłam do późna i mnie głowa bolała z niewyspania) to bym jej taka wiązankę puściła że by się nie pozbierała.
Całe szczeście pogoda się zmieniła, wyszło słoneczko, wziełam Kubę za raczkę i idąc do wyjscia powiedziałam przechodzac koło Pani "chodź kochanie, słoneczko ładnie świeci to idziemy, nie będziemy jak małpy w zamknieciu siedzieć"

Masakra jak pomysle że Kuba bedzie chodzić do przedszkola z dziećmi takich Mamusiek to mnie trzęsie.
Psinka wygląda bardzo oryginalnie

Nefri my też ostatnio zakupilismy taki duzy samochód

ehhhh koniec spokoju

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Też się przymierzamy do zmiany auta, ale zostajemy przy kombi.
Nutka - a tam niestety! Stety! Bo nareszcie będziecie w Kazimierzu i nareszcie się zobaczymy. I tak jak piszesz - jeśli tylko nie będzie padać, to na pewno będzie pięknie! Już odliczam! Wiecie mniej więcej kiedy i na ile?
Ale mi działają na nerwy takie "mamuśki". Dziecko jej pewnie ciekawie ma z nią w domu. No ale różni ludzie muszą być bo by nudno było.
U nas kiepski dzień. Julek marudny strasznie był. W nocy już dziwnie oddychał, jak by mu się katar zaczynał. No i rano dosłownie mu ciekło z jednej dziurki. Mleko ładnie wypił, ale drugiego śniadania nie chciał. Na rękach tylko i się przytulał. Po szczepionce pewnie te rozstroje. Katar pewnie po wczorajszym chodzeniu w czapce z daszkiem mimo wiatru niewielkiego. Pogoda zmienna była. Jak było słońce to gorąco, jak zaszło i zawiało to chłodno. Ale kurde nie chce go opatulać. Obiad na szczęście ładnie zjadł, zresztą babcine zupki wcina aby mu się uczy trzęsą. Ciekawe jaka noc przed nami...
coffee time

- marti1234
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nefri jak ma się
mała ta maść to depulol więc żadnej nowości tu nie wprowadzę :/
jeta - dostałam informację od mojej mamy, że Adasia też coś bierze :/ kaszle i ma katar. Non stop jest na dworzu i tak jak mówisz jak ciepło raz zimno i sa efekty. Jutro już jadę po niego

Nutka wrrr jak ja nie lubię takich upierdliwych bab! Konfrontacje tak jak mówisz jeszcze chyba przed nami ;-P
Gosica szacun za fryzurę - u mnie biedna psina w najlepszym wypadku zostałaby z jednym uchem chyba...
tymczasem biorę się z powrotem do roboty. Nie mogę się doczekać jutra!

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nutka a tu nasze "maluszki" zrobiły zonk i taaakie duże były

Nefri no właśnie,może pomyśl o tym totolotku

U nas katarzysko się przyplątało.Do tego coś Szymonka chyba bolało w nocy bo przez sen tak zaczął strasznie płakać,wzięłam go na ręce to się wił,nie dał się uspokoić dopiero po długim przytulaniu i tylko w wózku położony zasnął na dobre.Dziwne bo dotąd nigdy mu się coś takiego nie zdarzyło.Może to przez tą infekcję.Zobaczymy jak dziś będzie spał.
Zmykam do tego mojego bąbla,trzeba biegać i nos obcierać

Pozdrawiamy
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiecie co, ja zawsze tak miałam, że jak się coś dobrze układało, to potem działo się coś bardzo nieprzyjemnego i już nawet nie będę pisać co to było, bo nie chcę siebie i Was dołować. No ale mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie, zresztą to szczęście w dużej mierze mojego męża a on jest w czepku urodzony

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Teraz ma drzemkę i się już 4 razy budził. O. I 5 raz.
Miłego weekendu dziewczynki

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nefri Szymon też się tak przebudza w nocy i też raczej wstawać do niego nie trzeba,a śpi tak minimum do 7,wiadomo że czasem trochę krócej czasem dłużej.Ale wtedy to ewidentnie coś go bolało bo się zwijał jak go wzięłam na ręce i to wszystko w takim półśnie.Na szczęście się już to nie powtórzyło jak na razie.Bądź dobrej myśli,nic się nie spieprzy:)
Jeta I jak mały,lepiej,pomogły leki?
My też chorujemy.Szymon dalej zakatarzony,choć już faza ciągłego lania się z noska za nami,ale za to dziś w nocy męczył go kaszel.Poza tym nic innego mu nie jest więc podejrzewam że winne są zęby bo przeważnie jak kolejny mu się wyrzyna to od razu takie przeziębienie i w ogóle spadek formy.
A ja się zarażam od niego i takie błędne koło.Echhh...
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- marti1234
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Gosica - efektu gaci nie widać

Uciekam do roboty

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-