BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 4 miesiąc temu #997280 przez Patrizia
iwkaa to musisz sie zapytać czy mają coś takiego bo to nie tylko bony dla maluszka tylko na kosmetyki dla mamy też :D a kasztelany to robię tak: najpierw smażę naleśniki później na połwie naleśnika układam szynkę i serek żółty (można dać co się lubi ) składam je na pół później jeszcze na þół tak żeby powstały takie trójkąty :) i obtaczam jak kotleta w mące jajku i bułce tartej i smażę na patelni serek w środku się rozpływa mniam dla mnie pychotka :D i wbrew pozorom nie ma dużo pracy bo jak my zjemy po dwa takie naleśniki to wszystko ale zawsze robie więcej i na kolacje usmażę jeszcze :D

Ksawerek(*)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #997294 przez iwkaa
świetny pomysl na szybki obiad :)

9 lata 4 miesiąc temu #997296 przez Patuśka
iwkaa kurdę ja chyba też bym zawału dostała ! :blink:
Jak sie zdecyduje na pościel to dam znać na pewno :P

Patrizia co do obiadu to faktycznie musi być dobre :D spróbuję któregoś dnia :)

Kurde u nas juz upał 35 stopni .. zdążyłam zaliczyć sklepy też obkupiłam siebie w rossmanie ale u nas nie ma takiej promocji :) Jest tylko ta karta rossne i mamy rabat na rzeczy dla kobiet w ciazy i maluszków tam chyba na początku jest -3% a później -10% . Wydałam stanowczo za dużo i siedze już w domu już nigdzie nie wychodzę bo u mnie pieniążki to się rozpływają .. Ale już mam absolutnie wszystko z kosmetyków itd. więc mam z głowy :)
a teraz siedzę przy wiatraku , jem nektarynkę i odpoczywam :)
Później obiad i leniuchowanie :)

9 lata 4 miesiąc temu #997300 przez iwkaa
dziewczyny może wy mi pomożecie :) szukam pomysłu na prezent urodzinowy dla męża :) kompletnie nie wiem co mu kupić to będą 30 urodziny i chciała bym coś wyjatkowego może coś mi podpowiecie?

9 lata 4 miesiąc temu #997331 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)
Miałam dziś od rana salon piękności;) przyjaciółka mi włosy zafarbowała i brwi wyregulowała i wreszcie wyglądam jak człowiek ;) Już takie krzaki miałam że wow :p
A potem spacerek w upale do przychodni po receptę dla taty :p a potem być może do koleżanki pojadę na ploty, zależy jak pracę skończy ;)
A jutro do Władysławowa na weekend :p

Iwkaa zależy co Twój mąż lubi, czym się interesuje...
kurczę też bym się przeraziła, jak Ty że małej nie ma;)

Patrizia super pomysł na obiad! na pewno wypróbuję, uwielbiam naleśniki w niemal każdej postaci :)

Patuśka u nas też gorąco, 33 stopnie, ale mimo wszystko nie jest tak źle jak tam :p

9 lata 4 miesiąc temu #997337 przez Patuśka
Ojej .. wiecie że ja włosów nie farbowałam już 7 mies. mam odrost gigant ale przeczekam całą ciążę po ciąży doprowadze włosy do normalnego wyglądu :P
Mój tatusiek był u kolegi postawił samochód na słoncu to mówi ze po 15 minutach pokazywał 57 stopni .. wiadomo że troszkę się nagrzał ale matko masakra :P
Ja w domu mam 31 stopni a mam okna od drugiej strony a Ci co mają okna na słonce.. kurde szok :P
Mój malutki fika i fika też mu pewnie gorąco w tym brzuszku :P Idę wezmę zimny prysznic chociaz na chwilkę będzie chłodniej :)

9 lata 4 miesiąc temu #997342 przez Patrizia
iwkaa tu są świetne prezenty i bardzo oryginalne www.wyjatkowyprezent.pl/ na pewno znajdziesz cos dla męża :D fajne bo jest tam rok na zrealizowanie takiego prezentu więc sam może wybrać porę :)

agadzie84 no fiu fiu mąż cię nie pozna :P hehe ale odrazu sie człowiek lepiej czuje co nie :)

siora zawieziona mąż na basenie mówił żebym przyszła ale ja chyba nie dam rady do wody nie wchodze więc tylko się będę męczyć :/ ide znów pod prysznic bo sie nie da normalnie

patuśka a jaki masz swój kolor włosów?? może jak udało Ci się już tyle nie farbować to zapuścisz sobie swoje naturalne :) zaczynasz sie rozkręcać mamuśka cała chemia zakupiona zaraz pościel itd dobrze dobrze będę mieć motywacje żeby też już zacząć sie przygotowywać :)

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #997344 przez Patuśka
Ja swój naturalny ciemny blond :) a farubuję sie na jasny i odrostu przy nich wygląda jak czarny :P czasami mam już "parcie" na zafarbowanie ale czekam wytrwale :)
No ja już wszystko praktycznie mam :) jeszcze tam może z 5 rzeczy mi brakuje ale ja to kupuje bo pozniej nie bede miała kiedy bo to przeprowadzka to cos tam i zaraz bedzie październik a wtedy to juz nie bede miala sily sie pewnie ruszyc haha :P

9 lata 4 miesiąc temu #997349 przez agadzie84
Patrizia noo!!! o wiele inaczej;) a męża jednak we wrześniu zobaczę, bo nie uda mu się tu przyjechać jak planował:( Smutno mi trochę no ale trudno...siła wyższa...

U nas zaczęło lać i burza :D Brakowało mi takiej pogody, aczkolwiek strasznie duszno i parno już było..

Patuśka ja też naturalny ciemny blond, ale farbuję na ciemno, jakoś lepiej się czuję w tym kolorze:) Tyle co przez sierpień się pocieszę kolorem, bo jak wrócę to mi znów zjaśnieją :p

9 lata 4 miesiąc temu #997417 przez iwkaa
Patuśka ja też jeszcze włosy malowałam tzn rozjaśniałam w marcu! też mam juz mega odrost i nie wiem co robić bo w poprzedniej ciązy wogóle nie malowałam a teraz nie wiem co robic. U mnie w czwartek było 55 stopni na termometrze dodam ze okna w mieszkaniu mam wszystkie naslonecznione od 11 do zachodu slonce non stop!!!! :(

9 lata 4 miesiąc temu #997425 przez Patuśka
Ja nie maluje bo raz mi moja babcia powiedziała że jak się maluje wlosy w ciazy to dziecko moze urodzic się rude haha :P Nie no oczywiscie nie wzielam tego na powaznie :P Ale nie maluje bo myślałam że nie można . Dopiero później się dowiedziałąm że to nic nie zaszkodzi małemu ale jak juz tyle wytrzymalam to wytrzymam jeszcze trochę :)
Iwkaa współczuje tej temperatury i tego słonca od rana w mieszkaniu . :( Czym to oddychać .. I na dodatek jak ja tak patrzę na pogodę to nie predko sie chcociaz troszke ochłodzi .. :/

agadzie84 ale zawsze będzie ta radość że sobie zrobiłaś włoski :)
Ooo ja tez poproszę o burzę!! :(

Jakie dzis plany ? Ja ogarnę w mieszkaniu i później do mamuski pójdę żeby nie siedzieć sama bo mój dzis robi za kierowcę :P będzie rozwoził po weselach mojego tatę i znajomych a na noc do pracy wiec nie wiele będę się z nim widziała :)

9 lata 4 miesiąc temu #997427 przez Patuśka
Aaa !! I bym zapomniała :P pomimo tego upału wczoraj jak sie położyłam o 23 tak przespałam całą noc ! oczywiście 2 razy budziłam się na siku ale spałam do 10:30 jestem taka wyspana :P już nie pamiętam kiedy tak dobrze spałam ;)

9 lata 4 miesiąc temu #997430 przez Patrizia
ja tam farbuje włosy ale kupuje farbe bez amoniaku :)

Patuśka a kupiłaś sobie tego rogala?? czy tak poprostu bez "wspomagacza" przespałaś całą noc?? :)

U mnie 37 stopni w cieniu duchota straszna, my dzisiaj na zakupy pjedziemy musimy szafke kupić pózniej mój mężulek na basen a ja nie wiem coś wymyślę co tu robić :)

iwkaa ja na szczęście mam słońce do 12 później ucieka :) o tyle dobrze bo bym się rozpuściła chyba :P

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #997442 przez Patuśka
Patrizia nie noc przespałam normalnie bez wspomagacza :P

Mi ciśnienie szaleje .. dziś rano wzięłam pierwszą tabletkę zobaczymy czy ona coś pomoże . A juz sie cieszyłam że nie bede musiała brać ;/ Nie lubie nic łykać w ciązy i miałam cicha nadzieje ze obejdzie się bez no ale siła wyższa .

9 lata 4 miesiąc temu #997479 przez Patuśka
Hmm..I ta tabletka chyba nic mnie dała bo nadal mam ciśnienie wysokie .. :( mierze sobie co i raz i dup... ;/
Jest mi tak gorąco że to jakaś masakra !! nie wytrzymuje juz .. co chwile zimny prysznic, wiatrak i robie sobie zimne oklady .. mocze sobie bluzke i klade na brzucho bo ta pogoda mnie dobija ;/
A jutro ma byc jeszcze gorzej . jeeeezzzuuuu jak o tym pomysle to się załamuje :( :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia