- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Jak sie zdecyduje na pościel to dam znać na pewno
Patrizia co do obiadu to faktycznie musi być dobre spróbuję któregoś dnia
Kurde u nas juz upał 35 stopni .. zdążyłam zaliczyć sklepy też obkupiłam siebie w rossmanie ale u nas nie ma takiej promocji Jest tylko ta karta rossne i mamy rabat na rzeczy dla kobiet w ciazy i maluszków tam chyba na początku jest -3% a później -10% . Wydałam stanowczo za dużo i siedze już w domu już nigdzie nie wychodzę bo u mnie pieniążki to się rozpływają .. Ale już mam absolutnie wszystko z kosmetyków itd. więc mam z głowy
a teraz siedzę przy wiatraku , jem nektarynkę i odpoczywam
Później obiad i leniuchowanie
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Miałam dziś od rana salon piękności;) przyjaciółka mi włosy zafarbowała i brwi wyregulowała i wreszcie wyglądam jak człowiek Już takie krzaki miałam że wow
A potem spacerek w upale do przychodni po receptę dla taty a potem być może do koleżanki pojadę na ploty, zależy jak pracę skończy
A jutro do Władysławowa na weekend
Iwkaa zależy co Twój mąż lubi, czym się interesuje...
kurczę też bym się przeraziła, jak Ty że małej nie ma;)
Patrizia super pomysł na obiad! na pewno wypróbuję, uwielbiam naleśniki w niemal każdej postaci
Patuśka u nas też gorąco, 33 stopnie, ale mimo wszystko nie jest tak źle jak tam
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Mój tatusiek był u kolegi postawił samochód na słoncu to mówi ze po 15 minutach pokazywał 57 stopni .. wiadomo że troszkę się nagrzał ale matko masakra
Ja w domu mam 31 stopni a mam okna od drugiej strony a Ci co mają okna na słonce.. kurde szok
Mój malutki fika i fika też mu pewnie gorąco w tym brzuszku Idę wezmę zimny prysznic chociaz na chwilkę będzie chłodniej
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie84 no fiu fiu mąż cię nie pozna hehe ale odrazu sie człowiek lepiej czuje co nie
siora zawieziona mąż na basenie mówił żebym przyszła ale ja chyba nie dam rady do wody nie wchodze więc tylko się będę męczyć :/ ide znów pod prysznic bo sie nie da normalnie
patuśka a jaki masz swój kolor włosów?? może jak udało Ci się już tyle nie farbować to zapuścisz sobie swoje naturalne zaczynasz sie rozkręcać mamuśka cała chemia zakupiona zaraz pościel itd dobrze dobrze będę mieć motywacje żeby też już zacząć sie przygotowywać
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
No ja już wszystko praktycznie mam jeszcze tam może z 5 rzeczy mi brakuje ale ja to kupuje bo pozniej nie bede miała kiedy bo to przeprowadzka to cos tam i zaraz bedzie październik a wtedy to juz nie bede miala sily sie pewnie ruszyc haha
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas zaczęło lać i burza Brakowało mi takiej pogody, aczkolwiek strasznie duszno i parno już było..
Patuśka ja też naturalny ciemny blond, ale farbuję na ciemno, jakoś lepiej się czuję w tym kolorze:) Tyle co przez sierpień się pocieszę kolorem, bo jak wrócę to mi znów zjaśnieją
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Iwkaa współczuje tej temperatury i tego słonca od rana w mieszkaniu . Czym to oddychać .. I na dodatek jak ja tak patrzę na pogodę to nie predko sie chcociaz troszke ochłodzi .. :/
agadzie84 ale zawsze będzie ta radość że sobie zrobiłaś włoski
Ooo ja tez poproszę o burzę!!
Jakie dzis plany ? Ja ogarnę w mieszkaniu i później do mamuski pójdę żeby nie siedzieć sama bo mój dzis robi za kierowcę będzie rozwoził po weselach mojego tatę i znajomych a na noc do pracy wiec nie wiele będę się z nim widziała
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka a kupiłaś sobie tego rogala?? czy tak poprostu bez "wspomagacza" przespałaś całą noc??
U mnie 37 stopni w cieniu duchota straszna, my dzisiaj na zakupy pjedziemy musimy szafke kupić pózniej mój mężulek na basen a ja nie wiem coś wymyślę co tu robić
iwkaa ja na szczęście mam słońce do 12 później ucieka o tyle dobrze bo bym się rozpuściła chyba
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Mi ciśnienie szaleje .. dziś rano wzięłam pierwszą tabletkę zobaczymy czy ona coś pomoże . A juz sie cieszyłam że nie bede musiała brać ;/ Nie lubie nic łykać w ciązy i miałam cicha nadzieje ze obejdzie się bez no ale siła wyższa .
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Jest mi tak gorąco że to jakaś masakra !! nie wytrzymuje juz .. co chwile zimny prysznic, wiatrak i robie sobie zimne oklady .. mocze sobie bluzke i klade na brzucho bo ta pogoda mnie dobija ;/
A jutro ma byc jeszcze gorzej . jeeeezzzuuuu jak o tym pomysle to się załamuje